|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
13.11.2009 14:11:03   
Fargesia
anonimna, hiperca je povečanje jajčnikov...glede na to da si bila stimulirana, je velika vejretnost da pride do hiperce. ti samo veliko pij in počivaj. je pa za morebitno nosečnost to dobra stvar. :) aja...nima pa veze s PCOjem...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
13.11.2009 14:15:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

anonimna, hiperca je povečanje jajčnikov...glede na to da si bila stimulirana, je velika vejretnost da pride do hiperce. ti samo veliko pij in počivaj. je pa za morebitno nosečnost to dobra stvar. :) aja...nima pa veze s PCOjem...

Fargesia, hvala ti. Že ena informacija večuser posted image
V ambulanti ti tak nič ne povejo.

Kaj tebe je tud v nosečnosti zgaga pekla, prej sem nekje zasledila?

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
13.11.2009 14:16:42   
zarja1
Mismis javi se, javi se......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
13.11.2009 14:16:51   
Serendipity
Čakam in čakam.

mišmišu - no, ne muči nas. Koliko ste jih ulovili? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
13.11.2009 14:17:50   
Reby
Ja, a mismis pa se ni povedal lepe novičke? user posted image  No, pol pa jaz tut ne bom sčvekala, bo kr sama povedala user posted image
Tanja_Jes - čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Ostale lep pozdravček, morm letet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
13.11.2009 14:20:36   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ja, a mismis pa se ni povedal lepe novičke? user posted image  No, pol pa jaz tut ne bom sčvekala, bo kr sama povedala user posted image
Tanja_Jes - čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Ostale lep pozdravček, morm letet user posted image

A takole nas obe mučita? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma že to mi zadostuje da so lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
13.11.2009 14:25:34   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

še vedno me  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
13.11.2009 14:30:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

še vedno me  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sva na istemuser posted image , samo jaz se nisem zagledala user posted image user posted image , še cakamouser posted image , sem komaj tretji dan po et, pa me kislina peče kouser posted image .

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
13.11.2009 14:30:15   
mismis
ojla na hitro se javim, potem grem malo kavčat...

pridelali 10. celic, user posted image user posted image user posted image  kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka.

Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona.

Zdaj smo pa doma, pa grem malo počivati.

Hvala vsem za pestke in navijanje, samo z vašo pomočjo mi je uspelo user posted image

Mam vas rad, ampak čisto vse

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
13.11.2009 14:34:47   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pridelali 10. celic, user posted image user posted image user posted image  kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka.

Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona.

A si že zvohala za hajnija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za 10 celic, mal zaslug pa ima tudi Butlerček user posted image  
V sredo pa po deco ....iiiiiiiii user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
13.11.2009 14:40:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

A si že zvohala za hajnija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za 10 celic, mal zaslug pa ima tudi Butlerček user posted image  

Tanja, seveda ima Butler prste vmes, še sploh danes, ko praznuje svoj 40. rojstni danuser posted image user posted image
hajinja zvohala, user posted image user posted image user posted image  srce moje i live, breathe and drink heineken

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
13.11.2009 14:43:52   
lučka 25
No, kokoški moji. Danes j pa 10 ena lepa cifra, a ne. user posted image  Čestitam obema, zdaj pa lepo počivat in vse priprave za ET, potem pa deca čuvat v nulo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
13.11.2009 14:47:14   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, kokoški moji. Danes j pa 10 ena lepa cifra, a ne. user posted image  Čestitam obema, zdaj pa lepo počivat in vse priprave za ET, potem pa deca čuvat v nulo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

podpis pod tole!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
13.11.2009 14:51:19   
BarbiG
Še tukaj, mismis in Tanja, čestitam za super rezultat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
13.11.2009 14:55:39   
Tiki55
mismis in Tanja čestitke za desetkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
13.11.2009 14:57:16   
miklarom

ojla na hitro se javim, potem grem malo kavčat...

Zdaj smo pa doma, pa grem malo počivati.

Hvala vsem za pestke in navijanje, samo z vašo pomočjo mi je uspelo user posted image

Mam vas rad, ampak čisto vse

user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa bo zdajuser posted image , super lepa novička, zdaj pa rukni enga hajnija pol pa počivatuser posted image . Kdaj pa imaš ET?

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
13.11.2009 15:13:09   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Tanja, seveda ima Butler prste vmes, še sploh danes, ko praznuje svoj 40. rojstni danuser posted image user posted image
hajinja zvohala, user posted image user posted image user posted image  srce moje i live, breathe and drink heineken

Čestitke Miskaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super za 10 celicuser posted image user posted image user posted image user posted image
Obema želim, da čez 19 dni zagledata velik in deeeebel plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
13.11.2009 15:27:17   
loremi
oooooooooo bravo mismis in tanja, krasen izkupiček celic, naj bo veliiiko blastocistk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
13.11.2009 15:58:25   
zarja1

super!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
13.11.2009 16:17:43   
mateja_goljev
Ojla punce. Že dolgo se nisem javila. Hotela sem vas presenetit, pa na žalost spet ni ratalo.

2.11 sem imela ET, moj tretji postopek IVF. Že včeraj sem dobila izcedek, ki se je danes povečal. trebuh me boli ko.... temno krvav izcedek je, noče pa se uliti, no je tko, da ko grem na WC, včasih je med urinom kri, ko se obrišem je na papirju kar veliko temne krvi in svetla. Tko da vem, da je vse zaman. Vseeno sem si popoldan dala utrogestan. Naredila sem tudi test, ki pa je negativen, tako, da, mislem da se bo ponoči vlilo v vsej svojiem sijaju. Vstavli so mi eno morulco in eno blastocisto, imela sem 7 celic in nimam zamrzjenčkov.

Kakor koli, nekaj časa bova počakala, nato pa poskusila ponovno. Tako ali tako sem prijavljena v MB za posvet januarja. V ponedeljek pa se prijavim pri Tomaževiču za vsak slučaj.

Punce veliko sreče in optimizma pa če ne rata sedaj pa drugič, tudi za nas nekje sije zvezdica......

mateja

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
13.11.2009 16:50:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

super!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Superca mišmišu in tanja!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
13.11.2009 16:53:05   
kimsy
mismis - bravo!!! user posted image   user posted image   user posted image  A pol si dočakala svojega dr.D-ja! Super, sm bla jst tud pri njemu na pregledu, pa je bla full gužva. Sam kaj čmo, če je pa tok fajn, pa brzinski!
tanja - čestitke tud tebi za lepo število celic!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
13.11.2009 17:06:32   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Ojla punce. Že dolgo se nisem javila. Hotela sem vas presenetit, pa na žalost spet ni ratalo.

2.11 sem imela ET, moj tretji postopek IVF. Že včeraj sem dobila izcedek, ki se je danes povečal. trebuh me boli ko.... temno krvav izcedek je, noče pa se uliti, no je tko, da ko grem na WC, včasih je med urinom kri, ko se obrišem je na papirju kar veliko temne krvi in svetla. Tko da vem, da je vse zaman. Vseeno sem si popoldan dala utrogestan. Naredila sem tudi test, ki pa je negativen, tako, da, mislem da se bo ponoči vlilo v vsej svojiem sijaju. Vstavli so mi eno morulco in eno blastocisto, imela sem 7 celic in nimam zamrzjenčkov.

Kakor koli, nekaj časa bova počakala, nato pa poskusila ponovno. Tako ali tako sem prijavljena v MB za posvet januarja. V ponedeljek pa se prijavim pri Tomaževiču za vsak slučaj.

Punce veliko sreče in optimizma pa če ne rata sedaj pa drugič, tudi za nas nekje sije zvezdica......

mateja

user posted image upam, da vama naslednjič rata.

Žižetka moja, endometrij je super, celice bodo pa tudi , boš videlauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
13.11.2009 17:16:37   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Superca mišmišu in tanja!

mismiš in tanja user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa počivat, da boste lepe, ko bo treba po otroke...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
13.11.2009 17:22:58   
Aljonka
Tanja in mismis - bravo za desetkeuser posted image user posted image user posted image  jao kolk bo to otrok drugo letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?