Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 20:50:40
|
|
|
|
miska73
|
Še jst dodajam za stimulacijo moji lepi blastocistki Prvi je Rok in drugi Nejc
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 21:05:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sobota, 14.11. Žiži - UZ Navijam Žiži moja, da jutri UZ pokaže frnikole kot se šika!!!!!!! jaz tuuuud
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 21:09:08
|
|
|
|
ledenka
|
pa še malo naše stimulacije
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 21:15:51
|
|
|
|
Reby
|
Blanči - cukrčka od cukrov , a se mi zdi, da je Larica od zadnjič, ko sem jo vidla, ful zrasla mateja - žal mi je punca podganca - kako sta zrasla tvoja fantiča, prava luštna korenjaka, morm it še mal na FB pošpegat, če je kaj novh slikic ajsika - vidim, da Maksi še vedno pridno papa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sobota, 14.11. Žiži - UZ Navijam Žiži moja, da jutri UZ pokaže frnikole kot se šika!!!!!!! Jaz tut, jaz tut Pa ateja pozdravi
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 21:19:53
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ojla na hitro se javim, potem grem malo kavčat... pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona. Zdaj smo pa doma, pa grem malo počivati. Hvala vsem za pestke in navijanje, samo z vašo pomočjo mi je uspelo Mam vas rad, ampak čisto vse Pridna punca!!! Bravo!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 21:40:07
|
|
|
|
Dakec
|
Joj kako lepi otročički. Ojla. Spet mal pokukam na našo domačo stran. Bravo punce, ste pa občudovanja vredne. Mismis, čestitke, ponovno na dobri poti do sončka in tokrat naj res uspe. Da ne bo pomote, tud ostalim čestitam za lepe CB pluske, veliko jajčk ter krasne morulce in blastociste. Držim pesti in ko me spet naslednjič prinese na to našo domačo stran, da ste že med IVF nosečke. Moja Isabella je že prava mala navihanka, še mal pa bo shodla in še mal pa je konec porodniške in celodnevnih sprehodov. Kako čas hiti Pupike moje veliko sreče vam želim. Pa pa
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 22:06:51
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec Joj kako lepi otročički. Ojla. Spet mal pokukam na našo domačo stran. Bravo punce, ste pa občudovanja vredne. Mismis, čestitke, ponovno na dobri poti do sončka in tokrat naj res uspe. Da ne bo pomote, tud ostalim čestitam za lepe CB pluske, veliko jajčk ter krasne morulce in blastociste. Držim pesti in ko me spet naslednjič prinese na to našo domačo stran, da ste že med IVF nosečke. Moja Isabella je že prava mala navihanka, še mal pa bo shodla in še mal pa je konec porodniške in celodnevnih sprehodov. Kako čas hiti Pupike moje veliko sreče vam želim. Pa pa Ooooooooooooooooo Dakec naš.Madona a takole hitro gre čas A tolk ste že veliki.Pa saj ne morem verjet.Imejte se lepo,uživajte in lepo te ve videti in brati .Lupčka mali Isabelli . Khm kdaj bo pa kaj nove akcije
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 22:08:06
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa še malo naše stimulacije Ohhoho kaki veliki pob
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 22:11:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Še jst dodajam za stimulacijo moji lepi blastocistki Prvi je Rok in drugi Nejc O kolk ste veliki in luštkani
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 22:14:09
|
|
|
|
Dakec
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Khm kdaj bo pa kaj nove akcije Ojla moja bejbika. Kako si ti? Nova akcija????? Ma me v službi kr zadavijo , so dost skoraj dve leti me pogrešal. Najprej boš ti na vrsti pol pa se lahko pogovarjamo. Res pa je, da me v MB čakajo še štirje navihančki
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 22:15:12
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Pikovitka dober večer Kako si mi ti kaj? Ane kakšne stimulacije nam limajo...boljš od kergakoli desca Jest kr občudujem tele male smokije...so tko cortkani
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 23:00:18
|
|
|
|
mlinčka
|
Čestitke, babnce, za super petek 13.! Sploh naši punktiranki, mišmiša in Tanja sta opravili za ! Bravo, bravo! Mateja , samo naprej in pozitivno, na koncu je vse poplačano! Žižek, jutri ti želim en pozitivnih presenečenj poln UZ. Tak skratka, da ti bo polepšal vikend ! Še mal konkurirence temle vašim sladkim otročičkom, ki jih lepite: Anja Taja
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 23:14:58
|
|
|
|
gloria
|
Mismis in Tanja čestitke za 10 celic...tudi jaz sem jih imala toliko rezultat je pa bil zmagovit ....navijam sto na uro...počivajte v sredo pa po deco Gigi ne bit žalostna...ju3 bo vse drugač...držim pesti Mateja Blanč,Ledenka,Mlinčka,Miška pa kaki lepi otročki nooooooooooooooooooooo.....res najlepši otročki so ivf-ovčki Dakec eno leto bo že ....gre ta čas res hiter...lepo da ste vredu Zarja,Reby,Sonček,Lučka,Abra,Mojsonček,Pikovot,Pika, pol sem vas itak pozabla,vseen lep vikend vama želim
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 23:51:10
|
|
|
|
Mijavček
|
Pa še mal stimulacije.... moja blastocista in morula
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 5:37:03
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! mismis, tanja, super sta se odrezali , zdej pa pridno počivat Gigi, srečno danes na UZ ! ooooo pa jutri imamo spet polno akcije vsem mamicam hvala za stimulacijo mateja_goljev Vsem pa želim prav lep vinekd. Jst grem spet mal po štacunah, mal za hladilnik napolnit in mal za okolico, je treba še kake rožce in dreveščke nasadit.
< Sporočilo je popravil loremi -- 14.11.2009 5:38:55 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 7:21:12
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Evo dans pade stopka. Levo so bolj drobižki pa nismo merili. Desno 19 in 14. Endometrij cca 9. V ponedeljek punkcija. Čestitke Miši in Tanji za čiste 10-ke Mateja Navijam za vse Prav vsem hvala za spodbudne besede in pestke. Rada vas imam Lep dan
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 7:23:33
|
|
|
|
sonček33
|
Mlinčka in Mijavček... kakšne čudovite otročke imata. Žižek moj, super za stopko. Vse bo ok. Saj nisi slabe volje?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 8:54:42
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Žiži.....saj bodo te dve zmagovalne, bo pa sigurno še kaj našel na punkciji na levi strani...držim pesti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 9:49:25
|
|
|
|
sonček33
|
Miška73, tvoja cukrčka sem pa zdejle vidla šele -o madona, zdej si pa ti poglej tedva korenjaka. Bravo fanta!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 9:50:26
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka in tvoj škratek...ojej, kako velik je že. Fletko.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 9:52:21
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Nekaj bi vas prosila, kaj mi lahko napišete telefonske za prvo naročanje pri Rešu in v GK v LJ. Hvala! Punce, tole smo spregledale. Jaz žal nimam nobene številke več. Tiste, ki ste trenutno aktivne, dajte Matejčiki pomagat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 10:01:19
|
|
|
|
sonček33
|
Matejčika, ti pa nam kaj več povej. Zdaj si itak že naša
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 10:14:43
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla pupe, žal mi je da vas nisem toliko spremljala, šele zdej vidm, kolk sem zamudila, miška73, lepotca sta . Kolk gre cajt hitr GIGI - navjam kot nora mlinčka in mlinček, prekrasni pupi, takoj sem Anjo rezervirala za Maja Blanči, mijavček, prekrasne otročke mate Zarja - mislim nate Evo še naša srečica par mesecev nazaj Sem z vami, čeprav poredko pišem in mislim na vse in navijam dalje.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 10:33:23
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Nekaj bi vas prosila, kaj mi lahko napišete telefonske za prvo naročanje pri Rešu in v GK v LJ. Hvala! Punce, tole smo spregledale. Jaz žal nimam nobene številke več. Tiste, ki ste trenutno aktivne, dajte Matejčiki pomagat. Najdla, najdla, najdla ...kopiram: UKC LJUBLJANA GINEKOLOŠKA KLINIKA Telefonsko naročanje: od ponedeljka do petka od 8:30 – 15 tel. št. ( 01 ) 433 80 27 in ( 01 ) 231 11 63 Po elektronski pošti : silva.petancic@kclj.si CENTER ZA OPLODITEV Z BIOMEDICINSKO POMOCJO POSTOJNA ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE Ambulanta v Ljubljani, Ulica bratov Babnik 10 Telefon: (01) 510 68 00 Faks: (01) 510 68 04 BOLNIŠNICA ZA ŽENSKE BOLEZNI IN PORODNIŠTVO POSTOJNA Prečna ulica 4 6230 POSTOJNA Telefon: 05/726-55-71 Faks: 05/720-40-09 E-pošta: info@bolnisnica-po.si Matejčika...dobro opravi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.11.2009 10:39:32
|
|
|
|
pikovit
|
Ja punce moje kolk maste pa ve lepe otroke No tako se to dela. Žižetka super za stopko To je to Dakec moj jaz sem ok.Sem pa tudi jaz sedaj v MB Čakamo,da tudi nam enkrat rata
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?