Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:11:03
|
|
|
|
Fargesia
|
anonimna, hiperca je povečanje jajčnikov...glede na to da si bila stimulirana, je velika vejretnost da pride do hiperce. ti samo veliko pij in počivaj. je pa za morebitno nosečnost to dobra stvar. :) aja...nima pa veze s PCOjem...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia anonimna, hiperca je povečanje jajčnikov...glede na to da si bila stimulirana, je velika vejretnost da pride do hiperce. ti samo veliko pij in počivaj. je pa za morebitno nosečnost to dobra stvar. :) aja...nima pa veze s PCOjem... Fargesia, hvala ti. Že ena informacija več V ambulanti ti tak nič ne povejo. Kaj tebe je tud v nosečnosti zgaga pekla, prej sem nekje zasledila?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:16:42
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis javi se, javi se......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:16:51
|
|
|
|
Serendipity
|
Čakam in čakam. mišmišu - no, ne muči nas. Koliko ste jih ulovili?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:17:50
|
|
|
|
Reby
|
Ja, a mismis pa se ni povedal lepe novičke? No, pol pa jaz tut ne bom sčvekala, bo kr sama povedala Tanja_Jes - čestitke Ostale lep pozdravček, morm letet
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:20:36
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ja, a mismis pa se ni povedal lepe novičke? No, pol pa jaz tut ne bom sčvekala, bo kr sama povedala Tanja_Jes - čestitke Ostale lep pozdravček, morm letet A takole nas obe mučita? Ma že to mi zadostuje da so lepe novičke
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:25:34
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia anonimna, hiperca je povečanje jajčnikov...glede na to da si bila stimulirana, je velika vejretnost da pride do hiperce. ti samo veliko pij in počivaj. je pa za morebitno nosečnost to dobra stvar. :) aja...nima pa veze s PCOjem... Kaj tebe je tud v nosečnosti zgaga pekla, prej sem nekje zasledila? še vedno me
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia anonimna, hiperca je povečanje jajčnikov...glede na to da si bila stimulirana, je velika vejretnost da pride do hiperce. ti samo veliko pij in počivaj. je pa za morebitno nosečnost to dobra stvar. :) aja...nima pa veze s PCOjem... Kaj tebe je tud v nosečnosti zgaga pekla, prej sem nekje zasledila? še vedno me Sva na istem , samo jaz se nisem zagledala , še cakamo , sem komaj tretji dan po et, pa me kislina peče ko .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:30:15
|
|
|
|
mismis
|
ojla na hitro se javim, potem grem malo kavčat... pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona. Zdaj smo pa doma, pa grem malo počivati. Hvala vsem za pestke in navijanje, samo z vašo pomočjo mi je uspelo Mam vas rad, ampak čisto vse
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:34:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona. A si že zvohala za hajnija super za 10 celic, mal zaslug pa ima tudi Butlerček V sredo pa po deco ....iiiiiiiii
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:40:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona. A si že zvohala za hajnija super za 10 celic, mal zaslug pa ima tudi Butlerček V sredo pa po deco ....iiiiiiiii Tanja, seveda ima Butler prste vmes, še sploh danes, ko praznuje svoj 40. rojstni dan hajinja zvohala, srce moje i live, breathe and drink heineken
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:43:52
|
|
|
|
lučka 25
|
No, kokoški moji. Danes j pa 10 ena lepa cifra, a ne. Čestitam obema, zdaj pa lepo počivat in vse priprave za ET, potem pa deca čuvat v nulo.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:47:14
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, kokoški moji. Danes j pa 10 ena lepa cifra, a ne. Čestitam obema, zdaj pa lepo počivat in vse priprave za ET, potem pa deca čuvat v nulo. podpis pod tole!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:51:19
|
|
|
|
BarbiG
|
Še tukaj, mismis in Tanja, čestitam za super rezultat.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:55:39
|
|
|
|
Tiki55
|
mismis in Tanja čestitke za desetko
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:57:16
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ojla na hitro se javim, potem grem malo kavčat... pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona. Zdaj smo pa doma, pa grem malo počivati. Hvala vsem za pestke in navijanje, samo z vašo pomočjo mi je uspelo Mam vas rad, ampak čisto vse , to pa bo zdaj , super lepa novička, zdaj pa rukni enga hajnija pol pa počivat . Kdaj pa imaš ET?
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 15:13:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona. A si že zvohala za hajnija super za 10 celic, mal zaslug pa ima tudi Butlerček V sredo pa po deco ....iiiiiiiii Tanja, seveda ima Butler prste vmes, še sploh danes, ko praznuje svoj 40. rojstni dan hajinja zvohala, srce moje i live, breathe and drink heineken Čestitke Miskaaaa Super za 10 celic Obema želim, da čez 19 dni zagledata velik in deeeebel plus
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 15:27:17
|
|
|
|
loremi
|
oooooooooo bravo mismis in tanja, krasen izkupiček celic, naj bo veliiiko blastocistk
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 15:58:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. super!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 16:17:43
|
|
|
|
mateja_goljev
|
Ojla punce. Že dolgo se nisem javila. Hotela sem vas presenetit, pa na žalost spet ni ratalo. 2.11 sem imela ET, moj tretji postopek IVF. Že včeraj sem dobila izcedek, ki se je danes povečal. trebuh me boli ko.... temno krvav izcedek je, noče pa se uliti, no je tko, da ko grem na WC, včasih je med urinom kri, ko se obrišem je na papirju kar veliko temne krvi in svetla. Tko da vem, da je vse zaman. Vseeno sem si popoldan dala utrogestan. Naredila sem tudi test, ki pa je negativen, tako, da, mislem da se bo ponoči vlilo v vsej svojiem sijaju. Vstavli so mi eno morulco in eno blastocisto, imela sem 7 celic in nimam zamrzjenčkov. Kakor koli, nekaj časa bova počakala, nato pa poskusila ponovno. Tako ali tako sem prijavljena v MB za posvet januarja. V ponedeljek pa se prijavim pri Tomaževiču za vsak slučaj. Punce veliko sreče in optimizma pa če ne rata sedaj pa drugič, tudi za nas nekje sije zvezdica...... mateja
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 16:50:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. super!!!!!!!!!!!!!!! Superca mišmišu in tanja!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 16:53:05
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - bravo!!! A pol si dočakala svojega dr.D-ja! Super, sm bla jst tud pri njemu na pregledu, pa je bla full gužva. Sam kaj čmo, če je pa tok fajn, pa brzinski! tanja - čestitke tud tebi za lepo število celic!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 17:06:32
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev Ojla punce. Že dolgo se nisem javila. Hotela sem vas presenetit, pa na žalost spet ni ratalo. 2.11 sem imela ET, moj tretji postopek IVF. Že včeraj sem dobila izcedek, ki se je danes povečal. trebuh me boli ko.... temno krvav izcedek je, noče pa se uliti, no je tko, da ko grem na WC, včasih je med urinom kri, ko se obrišem je na papirju kar veliko temne krvi in svetla. Tko da vem, da je vse zaman. Vseeno sem si popoldan dala utrogestan. Naredila sem tudi test, ki pa je negativen, tako, da, mislem da se bo ponoči vlilo v vsej svojiem sijaju. Vstavli so mi eno morulco in eno blastocisto, imela sem 7 celic in nimam zamrzjenčkov. Kakor koli, nekaj časa bova počakala, nato pa poskusila ponovno. Tako ali tako sem prijavljena v MB za posvet januarja. V ponedeljek pa se prijavim pri Tomaževiču za vsak slučaj. Punce veliko sreče in optimizma pa če ne rata sedaj pa drugič, tudi za nas nekje sije zvezdica...... mateja upam, da vama naslednjič rata. Žižetka moja, endometrij je super, celice bodo pa tudi , boš videla
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 17:16:37
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. super!!!!!!!!!!!!!!! Superca mišmišu in tanja! mismiš in tanja zdej pa počivat, da boste lepe, ko bo treba po otroke...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 17:22:58
|
|
|
|
Aljonka
|
Tanja in mismis - bravo za desetke jao kolk bo to otrok drugo leto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?