|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
2.11.2009 22:43:30   
Majchi
Rogljiček, jaz sem se cepila proti sezonski gripi, proti ta novi pa ne. Pa še to sem skeptična... Ne vem, tok slabega je slišat. Sem se pa tudi lani cepila in res nisem bila nič bolna.
Pri nas v službi si moramo vsi obvezno roke razkužvat. To se mi zdi čist fajn preventivni ukrep.

Juniorka, drži se!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.11.2009 8:28:14   
felicia
glede cepljenja - se nisem cepila niti proti navadni niti proti novi gripi. Nekako ne zaupam cepivu, ne vem mogoče se motim. V službi imamo tudi na razpolago robčke s katerimi se razkužujemo roke. Upam, da zadostuje, ker sem veliko v stiku z različnimi ljudmi od starostnikov, mladih, srednjih let.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.11.2009 13:31:41   
juniorka
rogljicek- jaz se nisem in se ne bom, ceprav je tukaj umrlo ze 137 ljudi, v zadnjem tednu je zbolelo 78000 ljudi. Jaz si roke razkuzujem, imam sprej v torbici in ko gremo iz trgovine, tudi malemu posprejam... upamo, da bo zadostovalo. Je pa tukaj dost smrti med mamicami, ki so lihkar rodile, ampak so zbolele ze pred porodom.
Ne vem, kaj naj recem. Vsak se sam odloci in preceni! Ce si veliko v stiku z ljudmi je pa vec oznosti, da zbolis, sploh ko kdo kihne v tebeuser posted image , al pa ko kasljajo vse vprek. Jaz se zdaj ogibam takim mestom.
Pr meni nic novega, kinderpet je moj sestavil v nedeljo in Nel izjavi: mine in se uleze. vse je njegovo, se roza zokne bi rad obuluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.11.2009 20:59:39   
rogljicek
Reya ima enih 5 dojenckov in par vozickov in je to skor edina igraca, s katero se igra. Na cesti tudi krici za vsakim dojenckom, ki ga vidi, tako, da upam, da navdusenje ostane, ko dobimo bejbka. Ampak stvari pa deliti absolutno ne zna, tako, da mogoce bo ona tudi reagirala kot Nel- moje, moje, moje.
btw, kako gre Nelu slovenscina?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
6.11.2009 16:40:47   
felicia
pa kaj a vas tole vreme nič ne spravi za računalnik?

No mal razmišljam pa je kar veliko tistih, ki se več ne oglasijo nikakor recimo tejč (ki je prej tako klepetala) pa indy pa potem rozica, petrinja sedaj ima preveč dela s hujšanjem, pa potem tista kako ji je že nick ki se je selila v radovljico, pa punčko ima, pa eca -  kaj je z eco?. Ooo pa še bi se katera našla kaj! Pa putka zadnje čase kar štrajka.

No punce kjeeeeeeee steeeeeeeeeee!

Neposredna povezava do sporočila: 2380
6.11.2009 16:46:39   
felicia
no evo nove slikce malo za razvedrilo

user posted image

najljubše igrače iz risanke mojstra mihe

user posted image

skupaj z mamico

user posted image

in izdelovanje oz. izrezljanje buče (zdržal je celih deset minut)

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
6.11.2009 21:12:20   
Majchi
Heej Feliška, lušne slikce!

Se pa čist strinjam s tabo glede tega, da se zelo slabo javljamo. Jaz sicer še vedno vsak večer pogledam, če je kaj novga, ampak ko sem bla pa na porodniški sem pa na vsake pol ure čekirala, če je kaj novgauser posted image . Sploh tik pred porodom. Matr, je blo fajn se režat in hecat z vami!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.11.2009 9:28:23   
felicia
ja nič Majchi pol pa hitr omislit še enga otročka - da boš spet na porodniški lahko čabljala tuki goruser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
8.11.2009 17:06:57   
ancka1
Babe mal bolj v easy tuki gor...komaj dohajam! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
8.11.2009 20:49:14   
Eca
Hej!

Oja, jaz sem še tukaj....če le utegnem vsak dan pogledam kaj je novega. Za pisanje mojih romanov ni časa....žal.

Zdaj se res trudim in gledam vsak dan na RR, ker še vedno ne vem, če je Juniorka rodila ali ne? Rok je imela v četrtek, danes je pa že nedelja..... A katera kaj ve?

Drugače pa....vse po starem. Trkam smo zdravi, za krompirjeve počitnice smo bili tudi na morju, kot smo planirali. Ne boste verjele, ampak vsi smo šmrkali na morju razen Doriana user posted image .

V petek sem izmerila in stehtala Doriana in me je skoraj kap (kam ta otrok raste???????)
Teža 16 kg user posted image , višina 97,5 cm in noga 26. Sem morala eno sezono zimske garderobe proč dat, ker jo je Dorian prerastel še preden je bila zima (Marka je dohitel na razliko 2 števikli konfekcije).

A ste že kupile zimske škornje majčkom?
Evo to je to....sem malo pojamrala, zdaj bo pa spet par tednov mir pred mano user posted image .

Grem nazaj delat za službo user posted image .

Lepo se imejte, radi se imejte, uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
8.11.2009 20:51:43   
Eca
Feliška lepe fotke!!!!! Daj še kakšno z "bušijem" gor. PROSIMMMMMMM.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
8.11.2009 21:40:24   
juniorka
Nasa bejba noce ven, Eca! Nic ne dogaja.... Saj bom sporocila, ko bo, brez skrbi!!!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
8.11.2009 21:41:48   
petra a
jst sem tud tuki

zatišje je, res...včasih se je kej dogajal, zdaj pa je vse mrtvo

samo prej smo imele manj obveznosti, vsaj nekatere, mar ni tko?

pozdravček

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.11.2009 21:44:33   
petra a
o, Juniorka...te malo heca, držim pesti da boš hitro držala svojo štruco v rokah in ti želim veliko sreče in veselja.

Drži se!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
9.11.2009 13:06:01   
juniorka
Ja, me heca..no, ce caka na lep soncen dan, pol bo danes, prav veliko izbire nimauser posted image Sem imela mal laznih popadkov zjutraj, 2 uri, ravno tolk, da nisem mogla spat, pol se mi je pa cep odluscil. Zdaj pa je lahko danes al pa cez par dni, a neuser posted image
rogljicek- Nel je bil bolj pocasen pri govoru, no, saj zdaj lepo v stavkih pove, ampak ne vsega, se vcasih dopolni vmes z izmisljeno govorico. to je v anglescini. Jaz vecinoma govorim z njim slovensko, on pa vcasih sodeluje, vcasih pa ne, cisto razlicno, kako mu zapase. Vecinoma pa moje besede prevede v anglescino, ko mu kaj recem. Ma, vazno, da razume, ko bo pa sel v slo, bo pa po moje hitro govor osvojil. preko skypa sicer komunicira z mojimi, ampak samo osnovne fraze, ostalo jim pa po anglesko razlozi.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
9.11.2009 13:07:03   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

o, Juniorka...te malo heca, držim pesti da boš hitro držala svojo štruco v rokah in ti želim veliko sreče in veselja.

Drži se!

Hvala!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
9.11.2009 17:11:14   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Babe mal bolj v easy tuki gor...komaj dohajam! user posted image

se bomo mal vnesle pa ne pisale tolk a ne!user posted image

juniorka - a je kaj novega. Pričakujemo novice!

IZVIRNO SPOROČILO: Eca

A ste že kupile zimske škornje majčkom?

ja sem že nabavila nove škornje kar v deichmanu al kako se napiše za 20 eur. Baje ne premočijo in notri so podloženi, sam jih kaj dosti  ne uporabljamo, ker mali non stop kašlja, smrka itd.

Zdaj sem pa še jaz vsa prehlajena, mi iz nosa teče, grlo boli.

< Sporočilo je popravil felicia -- 9.11.2009 17:13:52 >

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
9.11.2009 22:44:50   
petra a
Juniorka-že kej?

če bo sumljiva tišina, pol nekaj dogajauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.11.2009 18:48:00   
felicia
juniorka  - a se kej dogaja ali ne zihger se kaj dogaja če je ni na spregled no srečno ne glede na to al se al ne

pa Putka kje si madona?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.11.2009 20:23:59   
petra a
feliška-kdaj maš pa ti rok?

matr, mene že daje da bom mogla kmal v službo

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.11.2009 21:40:18   
kjava
Juniorka dihaj dihaj user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.11.2009 21:58:07   
Eca
Juniorka že sigurno potiska, ne samo diha!

Srečno Juniorka!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
11.11.2009 11:59:54   
ancka1
Drage moje!
Sporočam vam veselo novico iz otoka....juniorka je 11.11.09 ob 09.09. rodila punčko LEILO, ki ima 4065g in 58cm!

ISKRENE ČESTITKE DRUŽINICI! user posted image  user posted image  user posted image

Lp, Ancka1

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
11.11.2009 13:25:59   
kjava
Ja čestitke Juniorka! To pa je ogromna punca user posted image Sedaj pa uživajte in se veselo cartajte.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
11.11.2009 13:31:09   
petrazg
Nataša. še tukaj ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!

Včeraj zvečer me je že moj spraševal, al je že kaj user posted image Danes sem mu pa kar sms poslala... Tale lumpa nas je pa pustila čakat user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!