|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
13.11.2009 8:49:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Izvidi krvo so vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak morš tok klicat, da se ti zmeša.... no sam da je vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša superca, vidiš skrbi so bile odveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja hvala sam sej veste kako je nikol ne veš...... sem pa zdej tok bolj veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.11.2009 8:52:36   
Čebel@

Izvidi krvo so vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak morš tok klicat, da se ti zmeša.... no sam da je vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.11.2009 8:52:43   
Urša08

Katjuša superca, vidiš skrbi so bile odveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja hvala sam sej veste kako je nikol ne veš...... sem pa zdej tok bolj veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa uživat na srečanje, pa kako fotko prlimiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.11.2009 8:57:45   
Čebel@
tole je pa ati včeraj ujel,ko sem bila jaz  v šoli:

user posted image

zaenkrat se le guncauser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 13.11.2009 8:58:42 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
13.11.2009 8:59:20   
Čebel@
jaz sem pa Hanči okužila in ji spet teče iz noskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 680
13.11.2009 9:04:19   
brkn83
dobro jutro punce.

Kako ste, a se že vse pripravljate na srečanje. Midva se bova počasi zrihtala, ker še morva skočit prej v city center, potem pa prideva.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.11.2009 9:07:54   
Šaki
jutro

joj kok mi je zdj mala požrla živce.
se je skos neki drla.že ponoči nekaj.
pa sem jo prpravljala za spat pa nikakor ni hotlauser posted image
matr sm živčna.
pol mi tamal knjigo od nodija strga.poj ugotovim da nisem prtisnla za kruh da mi ga speče k ga pečem v avtomatu.
sm ga že mal pred sedmo dala pečt pol pa ugotovim da nič niuser posted image
matr ej
pa menstro mam pa pet 13 je.....pa kva vem kaj vse še bo.....
pol k se že mal pomirim pa mala zaspi.mi pa tamal prjav a ne boš več huda,mami?

no pol sem itak rekla da ne bom več...bomo vidl tekom dnevauser posted image
no ja upam da bo boljše kot je bilo jutro.....

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 682
13.11.2009 9:08:56   
Šaki
kakšno srečanje???

KATRJUŠA fajn za izvide!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 683
13.11.2009 9:14:04   
Urša08
Šaki sej bo, pride kak dan al pa del dneva ko misliš da je cel svet proti tebi ampak to mine user posted image Maš ti oba ves čas doma? Ju boš januarja dala v vrtec al privat?

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 684
13.11.2009 9:18:52   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

Bravo Hana, še malo pa jo bo povsod dosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 685
13.11.2009 9:19:44   
Urša08

jaz sem pa Hanči okužila in ji spet teče iz noskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ ne sekirej se, Hana bo kmalu dobra, noska čistit pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 686
13.11.2009 9:20:54   
Šaki

Šaki sej bo, pride kak dan al pa del dneva ko misliš da je cel svet proti tebi ampak to mine user posted image Maš ti oba ves čas doma? Ju boš januarja dala v vrtec al privat?

ne tamal hodi v vrtec drugače samo je zdj doma k je mel učke vnete.
dejansko sva s tamalo notri že skorj 14 dni men se pa meša.
pa tamaml je že ta tedn cel notri.nič zraka.in on je totalno zmešan če ne gre ven ker zelo uživa.
pa me to mori fejst.
pol pa zganja traparije.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.11.2009 9:28:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

ne tamal hodi v vrtec drugače samo je zdj doma k je mel učke vnete.
dejansko sva s tamalo notri že skorj 14 dni men se pa meša.
pa tamaml je že ta tedn cel notri.nič zraka.in on je totalno zmešan če ne gre ven ker zelo uživa.
pa me to mori fejst.
pol pa zganja traparije.

Šaki to bi se pa men tud mešaluser posted image Uf čim prej se pozdravite in pejte vn na sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.11.2009 9:33:12   
Šaki
ma sej poj bomo definitivno šli.
ker sonček res lepo sije.....

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.11.2009 9:33:35   
Ajvy
Jutta....vzgoja se mi zdi je en tak siv teritorij...kar deluje za nas...za vas ne...in tako naprej...ne vem...včasih se mi zdi ,da ne vem kaj delam...po drugi strani pa sem ponosna na to, do kje smo pregurali....ampak nekaj ti pa polagam na srce....brez reda in discipline...ni zadovoljnih otrok....to dvoje otrokom daje vedet, da so na sigurnem in da jih imaš rada....z doslednjostjo se počutijo varne in prirpavljene za  skok v svet.....in milion crkljanj jim tega ne more dat.....
Vse kar si želim, je da svojim otrokom pomagam postavit trdne temelje v njih, nek notranji kompas, ki jim bo pomagal, ko jim bo najbolj hudo......in zato trpim, ker jih ne morem do konca razvajat...in tako naprej...ampak vem...da svet jih ne bo razvajal....in bolje da jih jst z ljubeznijo pripravim do tega kolkr pa svet.....
Hm...matr sem se razpisala upam,da veš kaj sem htela napisat.....

Pa super za podaljšanje....se bosta imela lahko dalj časa lepo

Urša...jah...res je nekaj posebnega...ko so majčkeni...ampak pol pa ni več..no vsaj meni ne...ker me je skoz v trebuh brcala...pa ugriznila me je tutuser posted image   z enim in edinim zobkom...
jst mam pri hranjenju s flašo iste blažene občutke..saj si gledava v oči

Katjuša...me zelo veseli za izvide user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 690
13.11.2009 9:34:08   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 691
13.11.2009 9:35:44   
Ajvy
Šaki...vem kako je...MI smo li včeraj mal na sprehodka...pa je bila takoj razlika...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LEPO SE IMEJTE NA SREČANJU

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 692
13.11.2009 9:41:22   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 693
13.11.2009 9:44:53   
Onasiss
Joj...vas bom morala celo uro brat....
A lahko ena napiše plis obnovo.....user posted image user posted image user posted image

Fajn se mejte danes na srečanju.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.11.2009 9:45:39   
Šaki
no glede tele vzgoje pa tega.

jz sem večjega dost po rokah prenosila.pa se včasih še zdj pozna pri spanju,ker sem ga dostkrat guncala v naročju da je zaspal,
je.bi ga.
pač prvi in tako.
samo mi ni žal.
zdj gre večinoma sam spat.včasih reče za nogce čohat pol pa zaspi sam.ima pa še dudo.user posted image user posted image
za druge stvari je kar discipliniran.je brez pleničk že pol leta,lepo je ,pije,
sam se ponudi da pomaga, deli stvari (no včasih tud kakšno ne)
razume vse,če hoče je zelo priden.valda pa tud nagaja sej to jim je v krvi.
meni vse pomaga kar mu reče .na wc hodi sam,ritko si obriše,itak da jo moram še jz ker ne gre včasih,zobke si umiva.
ni da ni.

sm ponosna.

sem ga pa kot pravim res velik prenosila.pa sem rekla da ta pa bo razvajen.pa sploh ni tolko...

pa sem rekla da zd pri drugi pa ne bom tolko popuščala,čeprav verjetn bi lahko bilo isto.
no tamalo moram še zdj dostikrat nosit po naročju sem jo pa navadla da lepo tudi sama zaspi.
je pa res razlika ker je punčka.k mislm da je bolj nežne sorte.solzice ji takoj začnejo tečt .če samo zajokca.
fejst je navezana name se viddi.

no ja jz pravm ja, red in disciplina morta bit.
je pa važen tud prvai pristop.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.11.2009 9:46:50   
piskot
katjusa ja, to je pa zabavno, sem ze sprobala. pol gre za mano. mogoce bi morala zdaj vse pocet na vseh 4, tako kot ona user posted image . pa super za vase izvide user posted image

ajvi ma ne morem poslusat da se joka. edino tako bi jo lahko odvadila. aja, pa verjetno bi morala zacet ze veliko prej. pa se odkar sem prebrala eno knjigo, ki razlaga kako delujejo otroski mozgani, imam precej drugacen pogled na "razvajenost". itak pa, bom ze zgurala, vse za otroke. hvala za skrb!

aha, berem tvojo filozofijo. zanimivo. tudi mi postavljamo meje. ampak tam kjer je treba, ne pa za vsako stvar. ce ji je hudo ker grem jaz prec od nje, jo bom vzela s sabo. saj zaradi tega ne bo konec sveta, ona pa itak se ne razume, da se vrnem.

jutta ignoriraj. no vsaj jaz bi. meni so to rekli za martina enkrat. in to en P, ki nima otrok. zato ker se je jokal pri zdravniku. saj nic ne recem, je razvajen. samo nekdo ki ga je videl 5 minut in mu tiscal palcko v grlo pa ga hotel na vsak nacin polezat, mi pa ze ne bo govoril, kako naj vzgajam otroka. vsak pac dela tako kot sam misli da je prav.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.11.2009 9:48:03   
Onasiss
Naša noč......user posted image user posted image user posted image user posted image  je začela ob 2-eh skos nekaj jokcat in ni nehala, lačna ni bila, žejna tudi ne....user posted image  po moje jo zobki matrajo, sam ne vem keri......user posted image  u glavnem sem spala sam kake 3 ure celo noč.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 697
13.11.2009 9:49:36   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jutta....vzgoja se mi zdi je en tak siv teritorij...kar deluje za nas...za vas ne...in tako naprej...ne vem...včasih se mi zdi ,da ne vem kaj delam...po drugi strani pa sem ponosna na to, do kje smo pregurali....ampak nekaj ti pa polagam na srce....brez reda in discipline...ni zadovoljnih otrok....to dvoje otrokom daje vedet, da so na sigurnem in da jih imaš rada....z doslednjostjo se počutijo varne in prirpavljene za  skok v svet.....in milion crkljanj jim tega ne more dat.....
Vse kar si želim, je da svojim otrokom pomagam postavit trdne temelje v njih, nek notranji kompas, ki jim bo pomagal, ko jim bo najbolj hudo......in zato trpim, ker jih ne morem do konca razvajat...in tako naprej...ampak vem...da svet jih ne bo razvajal....in bolje da jih jst z ljubeznijo pripravim do tega kolkr pa svet.....
Hm...matr sem se razpisala upam,da veš kaj sem htela napisat.....

Pa super za podaljšanje....se bosta imela lahko dalj časa lepo

Urša...jah...res je nekaj posebnega...ko so majčkeni...ampak pol pa ni več..no vsaj meni ne...ker me je skoz v trebuh brcala...pa ugriznila me je tutuser posted image   z enim in edinim zobkom...
jst mam pri hranjenju s flašo iste blažene občutke..saj si gledava v oči

Katjuša...me zelo veseli za izvide user posted image user posted image

Ajvy zelo lepo si Jutti napisala. Se strinjam s tabo da otroci rabijo red in disciplino. Vsaka družina tudi postavlja določena pravila katera je prav da se jih držimo in smo striktni. Jaz ju zelo veliko crklam ampak  pri določenih stvareh sem pa nepopustljiva, pa če mi je še tako težko pri srcu, vem pa da gre za njuno dobro. Super da te tako lepo gleda ko jo hraniš pri flaški. Pri nas je tako, da more bit naslonjen s hrbtom name in se tako hraniva.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.11.2009 9:50:22   
Onasiss
Bravo za nove mere.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za napredke....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolančke.......

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 699
13.11.2009 9:50:48   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Naša noč......user posted image user posted image user posted image user posted image  je začela ob 2-eh skos nekaj jokcat in ni nehala, lačna ni bila, žejna tudi ne....user posted image  po moje jo zobki matrajo, sam ne vem keri......user posted image  u glavnem sem spala sam kake 3 ure celo noč.....user posted image user posted image user posted image user posted image

uf onassisuser posted image user posted image user posted image user posted image spočij si, ko gre spat izkoristi pa pejt z njouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?