Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:39:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat. OOOO SUPER... a si zrihtala zdej 4 dni? bo šlo? Ne, zdej greva samo na vikend in naslednji petek še nočitev...niso hoteli skupaj dat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:49:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejčevo pismo Miklavžu: Mislim,da bo letos bankrotiral Moram malo nesti v spodnji štuk pokazat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:49:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla majčice moje! Sem ravno pokazala bušija pri marčevkah...pa ga zdaj še vam A se vam tud zdi gromozanski? Pa nič ne izgleda gromozanski.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:50:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem pa po naključju dobila darilo za za božička in prav v Quelle, ker majo ful usnjenih izdelkov in sem mu kupila denarnico, ker mu že prejšnja razpada . Pa za njega denarnico dobit , ker ne sme biti prevelika, morajo it kartice not...... , ampak sem jo dobila, ful lepo, malo, lično, usnjeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:50:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso tilči, če so vodene koze, so izpuščaji takoj mehurčkasti. upam, da bo hitro boljše hvala za informacijo,mehurčkastih nima ob 14.30 imava uro,pa bomo videli Tako je, kot je kasso napisala. tilči, kako sta opravila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:51:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika - za tilna... Hvala za pohvale bušija! In za odgovore glede kahlice...mene taja prav preganja , it gor.in kaj čem sem jo zdaj štiri dni zjutraj dala ko je rekla kaka in je ratalo. pa dvakrat popoldne, ko je vstala, in ji hoćem menjat pleničko pravi piš piš kahi.... in gre s takim veseljem in ji uspe... zato me je zanimalo malo, ker sem sama tud mnenja da je še prehitro,ampak kaj čem, če pa kaže tako zanimanje...bomo vidli Ej, če ona sama kaže tako zanimanje, jo kar pusti, naj se navadi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:51:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še kr nobene od včeraj??? kaj se to dogaja? no mi smo spali dobro, zjutraj sem peljala Nejca v vrtec, potem pa nesla še vlogo na občino..sicer se ne bo nič spremenilo, ampak kar je treba je treba.. Jaz sem vlogo nesla včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:53:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Punce samo da vam sporočim, Nina je v porodnišnici odprta 7, 5 cm, tako da čakamo in navijamoooo:))) Oooooooooooooooooooooopa, zdaj pa bo Bo mojo napoved za 4 dni prehitela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:53:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat. Odlično Uživajta - saj vem, da bosta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:56:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat. OOOO SUPER... a si zrihtala zdej 4 dni? bo šlo? Ne, zdej greva samo na vikend in naslednji petek še nočitev...niso hoteli skupaj dat o ti barabe !!, no sej bosta imela pa dva vikenda lepa..se bomo pa ravno zgrešili, mi pridemo šele v soboto popoldan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:57:25
|
|
|
|
nia5
|
Dan Včeraj smo imeli posvetovalnico, nove mere so: OG: 45 TT: 10.850 TV: 81 (je rekla, tak od oke bomo zmerli, ker ni bila pri miru, da ne bo prevelika , po moje je ziher večja, vsaj po oblačilih sodeč) Je pa se razkurla, ko ji je zobke pogledala, pa seveda ko je pikeca dobila, ampak se je pomirila hitro. Pa prosila sem za napotnico za pregled oči, ker je rekel nazadnje, da naj se oglasimo čez pol leta. Me je že kr groza, ker vidim da bo hud ta pregled spet, ampak kaj čem, bolje zdaj kot potem ko bo že lahko prepozno Včeraj pa smo končno spucali vse, sem se takoj boljše počutla, tako da smo dobri do naslednjega dela (brušenja kita )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:57:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še kr nobene od včeraj??? kaj se to dogaja? no mi smo spali dobro, zjutraj sem peljala Nejca v vrtec, potem pa nesla še vlogo na občino..sicer se ne bo nič spremenilo, ampak kar je treba je treba.. Jaz sem vlogo nesla včeraj pridna si, jst pa vedno vse odlašam na zadnji dan, sem tako jezna sama na sebe..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:59:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Včeraj smo imeli posvetovalnico, nove mere so: OG: 45 TT: 10.850 TV: 81 (je rekla, tak od oke bomo zmerli, ker ni bila pri miru, da ne bo prevelika , po moje je ziher večja, vsaj po oblačilih sodeč) Je pa se razkurla, ko ji je zobke pogledala, pa seveda ko je pikeca dobila, ampak se je pomirila hitro. Pa prosila sem za napotnico za pregled oči, ker je rekel nazadnje, da naj se oglasimo čez pol leta. Me je že kr groza, ker vidim da bo hud ta pregled spet, ampak kaj čem, bolje zdaj kot potem ko bo že lahko prepozno Včeraj pa smo končno spucali vse, sem se takoj boljše počutla, tako da smo dobri do naslednjega dela (brušenja kita ) super mere.. nam pa niso nič zobkov pregledali, morem najt še eno zobozdravnico zdej.. Ima pa Nejc tako zatečeno nogico že 4 dni, no danes gre malo nazaj HB..še nikoli ni imel tako rdeče nogice..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:01:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@....a se pri noricah takoj naredijo vodni izpuščaji? Izpuščajev ima polno okoli ušes za vratom,okoli lulčka,par pikic po nogicah,trebuščku Ne deluje mi glih na kakšno nalezljivo otroško bolezen,kar sem malo pogledala,mogoče kakšna viroza Bomo videli,kaj bo Upam, da ni kaj hudega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:02:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan spali smo fajn..delamo tud že kr dolg sem pa zvedela da bom torek in sredo sama, ker gre na izobraževanje v Beograd.. bom Nejca vzela k sebi na veliko postlo, da mi ne bo dolgčas tilči upam da nimate noric, ampak le kako alergijo na prašek ali kaj takega prehodnega Ti si ista kot jaz , jaz si jo tudi v takih primerih vzamem k sebi, je obema bolj prijetno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:04:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Punce samo da vam sporočim, Nina je v porodnišnici odprta 7, 5 cm, tako da čakamo in navijamoooo:))) Jeeeeeeej, zdaj pa smo tam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:08:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Včeraj smo imeli posvetovalnico, nove mere so: OG: 45 TT: 10.850 TV: 81 (je rekla, tak od oke bomo zmerli, ker ni bila pri miru, da ne bo prevelika , po moje je ziher večja, vsaj po oblačilih sodeč) Je pa se razkurla, ko ji je zobke pogledala, pa seveda ko je pikeca dobila, ampak se je pomirila hitro. Pa prosila sem za napotnico za pregled oči, ker je rekel nazadnje, da naj se oglasimo čez pol leta. Me je že kr groza, ker vidim da bo hud ta pregled spet, ampak kaj čem, bolje zdaj kot potem ko bo že lahko prepozno Včeraj pa smo končno spucali vse, sem se takoj boljše počutla, tako da smo dobri do naslednjega dela (brušenja kita ) super mere.. nam pa niso nič zobkov pregledali, morem najt še eno zobozdravnico zdej.. Ima pa Nejc tako zatečeno nogico že 4 dni, no danes gre malo nazaj HB..še nikoli ni imel tako rdeče nogice.. Od česa pa ima zatečeno? A se je kam butnil? Zdaj pa grema malo ven, ker je taki lepi sonček, pa tako toplo je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:11:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan spali smo fajn..delamo tud že kr dolg sem pa zvedela da bom torek in sredo sama, ker gre na izobraževanje v Beograd.. bom Nejca vzela k sebi na veliko postlo, da mi ne bo dolgčas tilči upam da nimate noric, ampak le kako alergijo na prašek ali kaj takega prehodnega Ti si ista kot jaz , jaz si jo tudi v takih primerih vzamem k sebi, je obema bolj prijetno AMPAK MENE je strah, da mi dol pade, ker včeraj se je zbudil ob 23.30 in ker je moj še TV gledal, sem ga nesla v najino postlo, pa sva oba zaspala, in sem se slučajno zbudila čez 45 minut, pa je ležal že čistio na robu, tako da ne vem kako bova to speljala.bom postlo do stene premaknila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:23:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Včeraj smo imeli posvetovalnico, nove mere so: OG: 45 TT: 10.850 TV: 81 (je rekla, tak od oke bomo zmerli, ker ni bila pri miru, da ne bo prevelika , po moje je ziher večja, vsaj po oblačilih sodeč) Je pa se razkurla, ko ji je zobke pogledala, pa seveda ko je pikeca dobila, ampak se je pomirila hitro. Pa prosila sem za napotnico za pregled oči, ker je rekel nazadnje, da naj se oglasimo čez pol leta. Me je že kr groza, ker vidim da bo hud ta pregled spet, ampak kaj čem, bolje zdaj kot potem ko bo že lahko prepozno Včeraj pa smo končno spucali vse, sem se takoj boljše počutla, tako da smo dobri do naslednjega dela (brušenja kita ) super mere.. nam pa niso nič zobkov pregledali, morem najt še eno zobozdravnico zdej.. Ima pa Nejc tako zatečeno nogico že 4 dni, no danes gre malo nazaj HB..še nikoli ni imel tako rdeče nogice.. Od česa pa ima zatečeno? A se je kam butnil? Zdaj pa grema malo ven, ker je taki lepi sonček, pa tako toplo je. od cepljenja..šele drugi dan mu je ful zateklo..prvi dan ni imel nič, ne vročine nič, kakor da ne bi bil cepljen..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:53:25
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še kr nobene od včeraj??? kaj se to dogaja? no mi smo spali dobro, zjutraj sem peljala Nejca v vrtec, potem pa nesla še vlogo na občino..sicer se ne bo nič spremenilo, ampak kar je treba je treba.. Jaz sem vlogo nesla včeraj pridna si, jst pa vedno vse odlašam na zadnji dan, sem tako jezna sama na sebe.. ti si vsaj odnesla, jaz pa čakam še da mi zaprejo vrata pred nosom A ne bi ti poklicala P zaradi nogice tilči, kako je pri vas stanje? Ste ugotovili od kje pikice?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:53:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat. OOOO SUPER... a si zrihtala zdej 4 dni? bo šlo? Ne, zdej greva samo na vikend in naslednji petek še nočitev...niso hoteli skupaj dat o ti barabe !!, no sej bosta imela pa dva vikenda lepa..se bomo pa ravno zgrešili, mi pridemo šele v soboto popoldan mogoče se pa še vidimo, ker prideta v soboto tudi tast in tašča na vikend paket in bosta pripeljala otroke, tako da bomo mogoče v bazenu popoldan, amapk ni še dogovorjeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:56:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Včeraj smo imeli posvetovalnico, nove mere so: OG: 45 TT: 10.850 TV: 81 (je rekla, tak od oke bomo zmerli, ker ni bila pri miru, da ne bo prevelika , po moje je ziher večja, vsaj po oblačilih sodeč) Je pa se razkurla, ko ji je zobke pogledala, pa seveda ko je pikeca dobila, ampak se je pomirila hitro. Pa prosila sem za napotnico za pregled oči, ker je rekel nazadnje, da naj se oglasimo čez pol leta. Me je že kr groza, ker vidim da bo hud ta pregled spet, ampak kaj čem, bolje zdaj kot potem ko bo že lahko prepozno Včeraj pa smo končno spucali vse, sem se takoj boljše počutla, tako da smo dobri do naslednjega dela (brušenja kita )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:57:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan spali smo fajn..delamo tud že kr dolg sem pa zvedela da bom torek in sredo sama, ker gre na izobraževanje v Beograd.. bom Nejca vzela k sebi na veliko postlo, da mi ne bo dolgčas tilči upam da nimate noric, ampak le kako alergijo na prašek ali kaj takega prehodnega Ti si ista kot jaz , jaz si jo tudi v takih primerih vzamem k sebi, je obema bolj prijetno AMPAK MENE je strah, da mi dol pade, ker včeraj se je zbudil ob 23.30 in ker je moj še TV gledal, sem ga nesla v najino postlo, pa sva oba zaspala, in sem se slučajno zbudila čez 45 minut, pa je ležal že čistio na robu, tako da ne vem kako bova to speljala.bom postlo do stene premaknila Ja, kar do stene daj posteljo na eni strani in bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:58:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Včeraj smo imeli posvetovalnico, nove mere so: OG: 45 TT: 10.850 TV: 81 (je rekla, tak od oke bomo zmerli, ker ni bila pri miru, da ne bo prevelika , po moje je ziher večja, vsaj po oblačilih sodeč) Je pa se razkurla, ko ji je zobke pogledala, pa seveda ko je pikeca dobila, ampak se je pomirila hitro. Pa prosila sem za napotnico za pregled oči, ker je rekel nazadnje, da naj se oglasimo čez pol leta. Me je že kr groza, ker vidim da bo hud ta pregled spet, ampak kaj čem, bolje zdaj kot potem ko bo že lahko prepozno Včeraj pa smo končno spucali vse, sem se takoj boljše počutla, tako da smo dobri do naslednjega dela (brušenja kita ) super mere.. nam pa niso nič zobkov pregledali, morem najt še eno zobozdravnico zdej.. Ima pa Nejc tako zatečeno nogico že 4 dni, no danes gre malo nazaj HB..še nikoli ni imel tako rdeče nogice.. Od česa pa ima zatečeno? A se je kam butnil? Zdaj pa grema malo ven, ker je taki lepi sonček, pa tako toplo je. od cepljenja..šele drugi dan mu je ful zateklo..prvi dan ni imel nič, ne vročine nič, kakor da ne bi bil cepljen.. Bogi revež Moja mala pika je imela takole otečeno nogico cel mesec po zadnjem OMR cepljenju!! Nas je P že hotela poslat naprej na preiskave, potem se je pa oteklina končno začela zmanjševat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:58:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še kr nobene od včeraj??? kaj se to dogaja? no mi smo spali dobro, zjutraj sem peljala Nejca v vrtec, potem pa nesla še vlogo na občino..sicer se ne bo nič spremenilo, ampak kar je treba je treba.. Jaz sem vlogo nesla včeraj pridna si, jst pa vedno vse odlašam na zadnji dan, sem tako jezna sama na sebe.. ti si vsaj odnesla, jaz pa čakam še da mi zaprejo vrata pred nosom A ne bi ti poklicala P zaradi nogice tilči, kako je pri vas stanje? Ste ugotovili od kje pikice? Vidim, da nisem edina, ki je čakala skoraj do zadnjega
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?