Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 10:59:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat. OOOO SUPER... a si zrihtala zdej 4 dni? bo šlo? Ne, zdej greva samo na vikend in naslednji petek še nočitev...niso hoteli skupaj dat o ti barabe !!, no sej bosta imela pa dva vikenda lepa..se bomo pa ravno zgrešili, mi pridemo šele v soboto popoldan mogoče se pa še vidimo, ker prideta v soboto tudi tast in tašča na vikend paket in bosta pripeljala otroke, tako da bomo mogoče v bazenu popoldan, amapk ni še dogovorjeno. O, tole bo pa pestro A veste, da moj že sprašuje, če bo drugo leto spet kakšna taka igra?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 11:23:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat. OOOO SUPER... a si zrihtala zdej 4 dni? bo šlo? Ne, zdej greva samo na vikend in naslednji petek še nočitev...niso hoteli skupaj dat o ti barabe !!, no sej bosta imela pa dva vikenda lepa..se bomo pa ravno zgrešili, mi pridemo šele v soboto popoldan mogoče se pa še vidimo, ker prideta v soboto tudi tast in tašča na vikend paket in bosta pripeljala otroke, tako da bomo mogoče v bazenu popoldan, amapk ni še dogovorjeno. O, tole bo pa pestro A veste, da moj že sprašuje, če bo drugo leto spet kakšna taka igra? moji mami so rekli, ko je bila prejšnji vikend, da bo v kratkem nova igra in da bo lahko spet igrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 11:36:07
|
|
|
|
jana81
|
NINA7 JE RODILA !!!! __________________________________________________________________________ ____________________________________ Danes 13.11. ob 11.01 je Gaja postala starejša sestrica . Bratcu je ime TAJ, velik je 52 cm in težek 3380g. ___________________________________________________________________________ ___________________________________ BRAVO NINA, čestitke vsej družinici.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 13.11.2009 11:38:49 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 11:36:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še kr nobene od včeraj??? kaj se to dogaja? no mi smo spali dobro, zjutraj sem peljala Nejca v vrtec, potem pa nesla še vlogo na občino..sicer se ne bo nič spremenilo, ampak kar je treba je treba.. Jaz sem vlogo nesla včeraj pridna si, jst pa vedno vse odlašam na zadnji dan, sem tako jezna sama na sebe.. ti si vsaj odnesla, jaz pa čakam še da mi zaprejo vrata pred nosom A ne bi ti poklicala P zaradi nogice tilči, kako je pri vas stanje? Ste ugotovili od kje pikice? sem klicala, pa je rekla naj samo hladimo, da samo če bi začel nogico za sabo vlečt naj pridemo nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 11:37:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat. OOOO SUPER... a si zrihtala zdej 4 dni? bo šlo? Ne, zdej greva samo na vikend in naslednji petek še nočitev...niso hoteli skupaj dat o ti barabe !!, no sej bosta imela pa dva vikenda lepa..se bomo pa ravno zgrešili, mi pridemo šele v soboto popoldan mogoče se pa še vidimo, ker prideta v soboto tudi tast in tašča na vikend paket in bosta pripeljala otroke, tako da bomo mogoče v bazenu popoldan, amapk ni še dogovorjeno. O, tole bo pa pestro A veste, da moj že sprašuje, če bo drugo leto spet kakšna taka igra? moji mami so rekli, ko je bila prejšnji vikend, da bo v kratkem nova igra in da bo lahko spet igrala hehe ti pa so tapravi.. sicer piše da novembra bo nova igra, ampak vsak dan gledam in je še ni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 11:46:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NINA7 JE RODILA !!!! __________________________________________________________________________ ____________________________________ Danes 13.11. ob 11.01 je Gaja postala starejša sestrica . Bratcu je ime TAJ, velik je 52 cm in težek 3380g. ___________________________________________________________________________ ___________________________________ BRAVO NINA, čestitke vsej družinici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 11:59:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan spali smo fajn..delamo tud že kr dolg sem pa zvedela da bom torek in sredo sama, ker gre na izobraževanje v Beograd.. bom Nejca vzela k sebi na veliko postlo, da mi ne bo dolgčas tilči upam da nimate noric, ampak le kako alergijo na prašek ali kaj takega prehodnega Ti si ista kot jaz , jaz si jo tudi v takih primerih vzamem k sebi, je obema bolj prijetno AMPAK MENE je strah, da mi dol pade, ker včeraj se je zbudil ob 23.30 in ker je moj še TV gledal, sem ga nesla v najino postlo, pa sva oba zaspala, in sem se slučajno zbudila čez 45 minut, pa je ležal že čistio na robu, tako da ne vem kako bova to speljala.bom postlo do stene premaknila O to pa zna bit nevarno, ali ograjica ali stena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 12:01:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Včeraj smo imeli posvetovalnico, nove mere so: OG: 45 TT: 10.850 TV: 81 (je rekla, tak od oke bomo zmerli, ker ni bila pri miru, da ne bo prevelika , po moje je ziher večja, vsaj po oblačilih sodeč) Je pa se razkurla, ko ji je zobke pogledala, pa seveda ko je pikeca dobila, ampak se je pomirila hitro. Pa prosila sem za napotnico za pregled oči, ker je rekel nazadnje, da naj se oglasimo čez pol leta. Me je že kr groza, ker vidim da bo hud ta pregled spet, ampak kaj čem, bolje zdaj kot potem ko bo že lahko prepozno Včeraj pa smo končno spucali vse, sem se takoj boljše počutla, tako da smo dobri do naslednjega dela (brušenja kita ) super mere.. nam pa niso nič zobkov pregledali, morem najt še eno zobozdravnico zdej.. Ima pa Nejc tako zatečeno nogico že 4 dni, no danes gre malo nazaj HB..še nikoli ni imel tako rdeče nogice.. Od česa pa ima zatečeno? A se je kam butnil? Zdaj pa grema malo ven, ker je taki lepi sonček, pa tako toplo je. od cepljenja..šele drugi dan mu je ful zateklo..prvi dan ni imel nič, ne vročine nič, kakor da ne bi bil cepljen.. Bogi revež Moja mala pika je imela takole otečeno nogico cel mesec po zadnjem OMR cepljenju!! Nas je P že hotela poslat naprej na preiskave, potem se je pa oteklina končno začela zmanjševat... Aja? Sploh nisem vedela, da je to lahko tudi stranski učinek in to očitno kar hud
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 12:05:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NINA7 JE RODILA !!!! __________________________________________________________________________ ____________________________________ Danes 13.11. ob 11.01 je Gaja postala starejša sestrica . Bratcu je ime TAJ, velik je 52 cm in težek 3380g. ___________________________________________________________________________ ___________________________________ BRAVO NINA, čestitke vsej družinici. ČESTITKE!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 12:49:45
|
|
|
|
nia5
|
Nia je spala natanko pol ure , včeraj pa čez dan nič!!! Sicer je že hrgolila ob pol sedmih, ampak danes pol ure mi je pa čudno. Pol naj kaj človek postori
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 13:07:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia je spala natanko pol ure , včeraj pa čez dan nič!!! Sicer je že hrgolila ob pol sedmih, ampak danes pol ure mi je pa čudno. Pol naj kaj človek postori sej pa lahko zvečer prej kaj narediš.. Nejc je včeraj zaspal 21.50.. jst bi se pa mogla učit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 13:41:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia je spala natanko pol ure , včeraj pa čez dan nič!!! Sicer je že hrgolila ob pol sedmih, ampak danes pol ure mi je pa čudno. Pol naj kaj človek postori sej pa lahko zvečer prej kaj narediš.. Nejc je včeraj zaspal 21.50.. jst bi se pa mogla učit. greš na izpit?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 13:47:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NINA7 JE RODILA !!!! __________________________________________________________________________ ____________________________________ Danes 13.11. ob 11.01 je Gaja postala starejša sestrica . Bratcu je ime TAJ, velik je 52 cm in težek 3380g. ___________________________________________________________________________ ___________________________________ BRAVO NINA, čestitke vsej družinici. Jeeeeee!!! Bravo čestitke tebi, očku in mali Gaji za bratca Taja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 14:08:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Punce samo da vam sporočim, Nina je v porodnišnici odprta 7, 5 cm, tako da čakamo in navijamoooo:))) Gremo NINA!!! Zda je ziher že rodila! Grem rolat naprej
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 14:08:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla majčice moje! Sem ravno pokazala bušija pri marčevkah...pa ga zdaj še vam A se vam tud zdi gromozanski? Pa nič ne izgleda gromozanski. meni se zdi, no zdajspet ne...mam spet iste probleme, kor pri Taji en mesec se mi zdi velikkkkk, pol pa spet majhen
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 14:08:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika - za tilna... Hvala za pohvale bušija! In za odgovore glede kahlice...mene taja prav preganja , it gor.in kaj čem sem jo zdaj štiri dni zjutraj dala ko je rekla kaka in je ratalo. pa dvakrat popoldne, ko je vstala, in ji hoćem menjat pleničko pravi piš piš kahi.... in gre s takim veseljem in ji uspe... zato me je zanimalo malo, ker sem sama tud mnenja da je še prehitro,ampak kaj čem, če pa kaže tako zanimanje...bomo vidli Ej, če ona sama kaže tako zanimanje, jo kar pusti, naj se navadi ja saj sem si tako tud rekla...no danes pa ni hotla it...sem jo pustila a jekakala v pleničko...bo že, saj ma čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 14:11:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NINA7 JE RODILA !!!! __________________________________________________________________________ ____________________________________ Danes 13.11. ob 11.01 je Gaja postala starejša sestrica . Bratcu je ime TAJ, velik je 52 cm in težek 3380g. ___________________________________________________________________________ ___________________________________ BRAVO NINA, čestitke vsej družinici. Čestitke vsem! Na lep datum in dan. ..meni eden srečnejših dni v letu! Cartajte se fejst in pohvale za ime... bo ga moja Taja ziher osvajala kdaj, že zarad imena...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 16:10:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia je spala natanko pol ure , včeraj pa čez dan nič!!! Sicer je že hrgolila ob pol sedmih, ampak danes pol ure mi je pa čudno. Pol naj kaj človek postori sej pa lahko zvečer prej kaj narediš.. Nejc je včeraj zaspal 21.50.. jst bi se pa mogla učit. Pa ok, skuham zraven nje bp, ampak kako čiščenje kopalnice, sesanje....to pa se mi pri mili veri ne da pol zvečer delat, razen če je nuja. Pa saj ko je doma, ni take panike, drugače pa skoz v mene rine, pa vse hoče bit zraven mene...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 17:31:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia je spala natanko pol ure , včeraj pa čez dan nič!!! Sicer je že hrgolila ob pol sedmih, ampak danes pol ure mi je pa čudno. Pol naj kaj človek postori sej pa lahko zvečer prej kaj narediš.. Nejc je včeraj zaspal 21.50.. jst bi se pa mogla učit. greš na izpit? prijavla sem se, če pa se mi bo ratal učit bom pa še vidla..23.11. mam računovodstvo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 19:26:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia je spala natanko pol ure , včeraj pa čez dan nič!!! Sicer je že hrgolila ob pol sedmih, ampak danes pol ure mi je pa čudno. Pol naj kaj človek postori sej pa lahko zvečer prej kaj narediš.. Nejc je včeraj zaspal 21.50.. jst bi se pa mogla učit. greš na izpit? prijavla sem se, če pa se mi bo ratal učit bom pa še vidla..23.11. mam računovodstvo Že to, da si se prijavila je nekaj, tudi jaz še to imam na grbi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 19:30:37
|
|
|
|
nia5
|
Kako mene ta otrok včasih nasmeji. Prej sma gledale Svet, Nia je jedla bobi palčke in gre proti tv-ju, pa začne bobi palčko Slaku "v usta" tiščat in govori zraven "na stic (stric)", ene parkrat , jaz sem se tako režala, da se je še ona začela smejat. Pa to te ubije čuješ ! Drugače pa je že v horizontali, jaz pa grem zdaj jest in gledat tv, pa upam da ne bo nekih alarmov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 19:45:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako mene ta otrok včasih nasmeji. Prej sma gledale Svet, Nia je jedla bobi palčke in gre proti tv-ju, pa začne bobi palčko Slaku "v usta" tiščat in govori zraven "na stic (stric)", ene parkrat , jaz sem se tako režala, da se je še ona začela smejat. Pa to te ubije čuješ ! Drugače pa je že v horizontali, jaz pa grem zdaj jest in gledat tv, pa upam da ne bo nekih alarmov o svašta..ja si poštudirajo vse sorte tile naši malečki.. v postli je že .. svaka čast, naš se ravnokar kopa, je reku ati da ga bo danes on sam zrihtu..jst sam večerjo nardim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 20:07:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia je spala natanko pol ure , včeraj pa čez dan nič!!! Sicer je že hrgolila ob pol sedmih, ampak danes pol ure mi je pa čudno. Pol naj kaj človek postori sej pa lahko zvečer prej kaj narediš.. Nejc je včeraj zaspal 21.50.. jst bi se pa mogla učit. greš na izpit? prijavla sem se, če pa se mi bo ratal učit bom pa še vidla..23.11. mam računovodstvo bomo držale pesti, da boš zrihtala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 20:08:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako mene ta otrok včasih nasmeji. Prej sma gledale Svet, Nia je jedla bobi palčke in gre proti tv-ju, pa začne bobi palčko Slaku "v usta" tiščat in govori zraven "na stic (stric)", ene parkrat , jaz sem se tako režala, da se je še ona začela smejat. Pa to te ubije čuješ ! Drugače pa je že v horizontali, jaz pa grem zdaj jest in gledat tv, pa upam da ne bo nekih alarmov sej mu ne bi škodlo, če bi kaj pojedel tudi naša že spi, jst grem pa likat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 20:24:55
|
|
|
|
tilči
|
Dober večer! Najprej čestitke Nini za novega člana Hvala vsem za skrb. Vglavnem noč smo preživeli na pediatričnem oddelku na Jesenicah.Naša P ni bila ravno sigurna,le ena pika je bila podobna noricam,ostale pa ne,kri ni nič pokazala,tako da naju je poslala na Jesenice na opazovanje.Tam je P takoj rekel,da norice niso.So pa poslali blato na analizo in ima gliste ter posledično atopični dermatitis.Izpuščaji že izginjajo po Claritinu,a ga mora jemati še 3 dni po tem,ko izginejo.Za gliste ima tablete,dobil pa je še kremo za atopično kožo.Koža je že precej boljša Ko smo se peljali domov,je pa dobil še vročino .Ko je dobil calpol,je bil takoj boljši.Upam,da se ponoči ne poslabša.Imam pa občutek,da ga nekaj matra.Stranski učinek teh tablet so krči Kasso...uživajta! Suzy...naj se ti kup perila hitro zmanjša Ko smo Nejca cepili pri 18. mesecih,nas je P opozorila,da ta injekcija pa boli.Tako da zna tudi nogico vleči za sabo.Moja mami se prav spomni mene,kako sem jo vlekla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?