Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 14:34:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Me nekaj zanima... Koliko jih že hodi na kahlico, oziroma jih navajate, karkoli že v zvezi s tem? meni se zdi to še prehitro, Nejc ve da je kahlica za lulanje, ampak vedno prehitro vstane in se polula stoje nekje zraven kahlice.. kakal pa še ni v kahlico, čeprav vedno pove kdaj kaka, ampak gre vse skup prehitro da bi ga slekla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 15:21:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla majčice moje! Sem ravno pokazala bušija pri marčevkah...pa ga zdaj še vam A se vam tud zdi gromozanski? Lepi je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 15:22:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana 81 sma z mamo zdaj klicale tu pri nas, pa je rekla da lahko naročimo, ampak da ne more dati zagotovila, da bo vsaka stvar dostavljena. Za Avstrijo pa še boma šle vprašat v trgovino, ker se baje še pogajajo kaj in kako. Tako da ti sporočim še. A to si jih gledala na strani 331? Tam sem tudi jaz videla lepe komplete in če se bo dalo, bom ga nabavila. ne pridem več na stran..dej mi ta link kjer ti gledaš Nisem gledala na netu, ampak katalog
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 15:23:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejčevo pismo Miklavžu: Mislim,da bo letos bankrotiral Moram malo nesti v spodnji štuk pokazat Veliko daril, kaj bo šele za božič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 15:24:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Me nekaj zanima... Koliko jih že hodi na kahlico, oziroma jih navajate, karkoli že v zvezi s tem? Še ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 15:47:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana 81 sma z mamo zdaj klicale tu pri nas, pa je rekla da lahko naročimo, ampak da ne more dati zagotovila, da bo vsaka stvar dostavljena. Za Avstrijo pa še boma šle vprašat v trgovino, ker se baje še pogajajo kaj in kako. Tako da ti sporočim še. A to si jih gledala na strani 331? Tam sem tudi jaz videla lepe komplete in če se bo dalo, bom ga nabavila. ne pridem več na stran..dej mi ta link kjer ti gledaš Nisem gledala na netu, ampak katalog zdej sem pa lahko prek neta naročila, tisti napis je čudežno izginil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 18:21:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana 81 sma z mamo zdaj klicale tu pri nas, pa je rekla da lahko naročimo, ampak da ne more dati zagotovila, da bo vsaka stvar dostavljena. Za Avstrijo pa še boma šle vprašat v trgovino, ker se baje še pogajajo kaj in kako. Tako da ti sporočim še. A to si jih gledala na strani 331? Tam sem tudi jaz videla lepe komplete in če se bo dalo, bom ga nabavila. ne pridem več na stran..dej mi ta link kjer ti gledaš Nisem gledala na netu, ampak katalog zdej sem pa lahko prek neta naročila, tisti napis je čudežno izginil Sma bile v Avstriji v Quelle in tudi tam nisma mogle direkt naročit. Je rekla prodajalka, da to kar so še imeli na zalogi, bi dobile, je pogledala za ta 2 delni kombinezon, ki sem ga hotela in ga ni bilo več in je rekla, da nič ne ve, kako bo naprej, mogoče bo že drug teden mogoče, ali pa tudi ne. Nekaj se dogaja v Nemčiji v glavnem skladišču in težko kaj povejo, kako bo naprej. A si ti uspela naročilo podat? Pa boš ziher dobila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 18:26:00
|
|
|
|
nia5
|
Sem pa po naključju dobila darilo za za božička in prav v Quelle, ker majo ful usnjenih izdelkov in sem mu kupila denarnico, ker mu že prejšnja razpada . Pa za njega denarnico dobit , ker ne sme biti prevelika, morajo it kartice not...... , ampak sem jo dobila, ful lepo, malo, lično, usnjeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 18:46:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla majčice moje! Sem ravno pokazala bušija pri marčevkah...pa ga zdaj še vam A se vam tud zdi gromozanski? Lep je in ni gromozanski.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 22:08:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sma bile v Avstriji v Quelle in tudi tam nisma mogle direkt naročit. Je rekla prodajalka, da to kar so še imeli na zalogi, bi dobile, je pogledala za ta 2 delni kombinezon, ki sem ga hotela in ga ni bilo več in je rekla, da nič ne ve, kako bo naprej, mogoče bo že drug teden mogoče, ali pa tudi ne. Nekaj se dogaja v Nemčiji v glavnem skladišču in težko kaj povejo, kako bo naprej. A si ti uspela naročilo podat? Pa boš ziher dobila? to pa ne vem če bom dobila..upam da bom..oddala sem prek neta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 7:58:55
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Dan se je že začel čudovito Tilen ima polno izpuščajev,pa pojma nimam,kaj bi bilo P imava popoldne,v vrtcu nič ne vejo o kakšni nalezljivi otroški bolezni,tako da samo čakamo,kaj bo. Čmrlika...trebušček je čudovit. Kar se kahlice tiče,Tilen gre z mano naa wc,se usede na kahlo,se malo napenja zraven in pravi kaka,naredi pa zaenkrat še nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 8:00:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem pa po naključju dobila darilo za za božička in prav v Quelle, ker majo ful usnjenih izdelkov in sem mu kupila denarnico, ker mu že prejšnja razpada . Pa za njega denarnico dobit , ker ne sme biti prevelika, morajo it kartice not...... , ampak sem jo dobila, ful lepo, malo, lično, usnjeno hvala za idejo. tudi rabi novo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 8:08:31
|
|
|
|
tilči
|
Špelin@....a se pri noricah takoj naredijo vodni izpuščaji? Izpuščajev ima polno okoli ušes za vratom,okoli lulčka,par pikic po nogicah,trebuščku Ne deluje mi glih na kakšno nalezljivo otroško bolezen,kar sem malo pogledala,mogoče kakšna viroza Bomo videli,kaj bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 9:53:12
|
|
|
|
jana81
|
dan dan spali smo fajn..delamo tud že kr dolg sem pa zvedela da bom torek in sredo sama, ker gre na izobraževanje v Beograd.. bom Nejca vzela k sebi na veliko postlo, da mi ne bo dolgčas tilči upam da nimate noric, ampak le kako alergijo na prašek ali kaj takega prehodnega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 9:54:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla majčice moje! Sem ravno pokazala bušija pri marčevkah...pa ga zdaj še vam A se vam tud zdi gromozanski? Lep je in ni gromozanski. prav luškana mamika si..[sm=bravo.gif]
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 12:21:16
|
|
|
|
tilči
|
Kakšno zatišje je danes Tilen spi,jaz pa čakam,da bo ura 13.,da ga naročim.Ima vedno več izpuščajev po rokah in nogah,pod plenice pa je že obupno Šefinjo sem klicala,da me mogoče ne bo,odvisno katero uro mi bodo dali,pa je rekla,da naj bom kar doma,da ne bom hitela.Če bova hitro opravila,bom šla v službo,drugače pa danes bolniška.Drugače je Tilen razpoložen.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 12:48:27
|
|
|
|
kasso
|
tilči, če so vodene koze, so izpuščaji takoj mehurčkasti. upam, da bo hitro boljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 13:03:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso tilči, če so vodene koze, so izpuščaji takoj mehurčkasti. upam, da bo hitro boljše hvala za informacijo,mehurčkastih nima ob 14.30 imava uro,pa bomo videli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.11.2009 14:12:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
- za tilna... Hvala za pohvale bušija! In za odgovore glede kahlice...mene taja prav preganja , it gor.in kaj čem sem jo zdaj štiri dni zjutraj dala ko je rekla kaka in je ratalo. pa dvakrat popoldne, ko je vstala, in ji hoćem menjat pleničko pravi piš piš kahi.... in gre s takim veseljem in ji uspe... zato me je zanimalo malo, ker sem sama tud mnenja da je še prehitro,ampak kaj čem, če pa kaže tako zanimanje...bomo vidli
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 8:27:58
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro še kr nobene od včeraj??? kaj se to dogaja? no mi smo spali dobro, zjutraj sem peljala Nejca v vrtec, potem pa nesla še vlogo na občino..sicer se ne bo nič spremenilo, ampak kar je treba je treba..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:00:44
|
|
|
|
lindy
|
Punce samo da vam sporočim, Nina je v porodnišnici odprta 7, 5 cm, tako da čakamo in navijamoooo:)))
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:02:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Punce samo da vam sporočim, Nina je v porodnišnici odprta 7, 5 cm, tako da čakamo in navijamoooo:))) ooo Nina go go :)))
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:04:46
|
|
|
|
kasso
|
Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:11:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Punce samo da vam sporočim, Nina je v porodnišnici odprta 7, 5 cm, tako da čakamo in navijamoooo:))) VAAAAAAAAA SUPER...BOMO NAVIJALE !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 9:12:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Komaj čakam na večer, da spet odpihneva z na lepše Prej pa moram peljat še psičko cepit, pa na občino ..... pa še en kup stvari porihtat. OOOO SUPER... a si zrihtala zdej 4 dni? bo šlo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?