yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla..no pa nas je malo več... ja, Koki, ...samo da ste OK.... Felix je Jure kaj boljši?... tudi jaz sem bila predolga včeraj, tako da danes sem si dala limit 22.45,,,res, tazadnja, da spokam, ker spat smo šli (sva ) okrog 0.00, mali ob 1.30pokonci pa mleko, pa potem ob 4.30, pa ne spati se je igral, potem pa jok, ko ga nisva šmirglala, ni pa mu bilo več zanimivo, da se sam igra z enimi plastičnimi ključi,,,joooj, kako sem bila potem utrujena zjutraj...res, bo treba skrajšati... torej, jutri imava FT ob 10.30, upam da bova v dobre pol urce gotova....Naja GRE v vrtec,,,mah, 100 ljudi 100 čudi, čeprav meni srce pravi, naj je ne dam v vrtec, no ne srce, bolj pamet, ampak, ok, ne bom komplicirala,,,bomo videli kako bo... ob 12.00 pri meni MMMc prideš tudi ti? Čaki, a to je jutr? Kje? Nimam avta (imamo enega), tko da če ni v LJ... ne morem. ZS....samo da ga spesnim.,,,malo počakej...