lara light
|
Lepotičke, dop ft, pop pohajanje in obiski, hudo meni... V glavnem moja princeska, rezultati so bp!!! oba testa bp!!!! Jupiiii! Nič več zdravila in kontrola čez 2t!!! Hvala za skrb vsem! Taškica, za ju3 vem, da bo vse ok! Držim pestke! Sneži, kako je pupi, je prišel zakladek? Ne veš, kako te razumem...poskusi res s kompotom, z vodico mislim...upam, da je že. Mf, revica, pa kaj vse se je zgrnilo...daj drži se, mislim na vas! _rosa, imam tudi kosmiče od holle (prosena kaša z jabolkami in hruškami) ali pa biotopovo p. kašo- to skuham do mehkega, s paličnim zmiksam in dodam sadje, zel,..po želji. Taškica, kdaj damo gluten? Danes sem kupila piškotke s pšenico...konec tedna? V nedeljo? Mlinčka, tudi moja ne zaspi sama, le na rokah in ko se zbudi, šibam tja, da ne zbudi fantka...poznana ja scena, le da moja že od 4m ni spala do jutra, tko, da si na boljšem, če pa ima katera pameten nasvet, na dan z njim. NOki, Senčka, Pika, Hedi-lepo te je brat, ni ti lahko , ta tvoj poba ti daje vetra, Magda, norman, buši, belen, itd pozdravček in lepo nočko! Pa obilo užitkov v Tivoliju...bom mislila na vas!