Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:16:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA-]A SI MU PROBALA DAT FIZIOLOSKO PA Z ASPIRATORJEM POTEGNIT????UPSS crke Mihailo ravno prejle k sem ga previjala in iz ene nosnice čisto nič iz ta druge pa malo - pomoje ravno fiziološka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:25:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA-]A SI MU PROBALA DAT FIZIOLOSKO PA Z ASPIRATORJEM POTEGNIT????UPSS crke Mihailo ravno prejle k sem ga previjala in iz ene nosnice čisto nič iz ta druge pa malo - pomoje ravno fiziološka aha...Jaz mu tudi se pucam nos,potegnem samo iz ene vedno -ZAKAJ?iz druge pa nic ....pa zdj je fizioloska pa se malo je sekreta zraven,ampak ni kot vceraj,ko ga je bilo vsakih 10 minut veliko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:30:44
|
|
|
|
Šaki
|
joj kok moram na wc......pa se mi ne da
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:31:33
|
|
|
|
sjmm
|
Prej dam malega spat, pa moj uleti dam k vihar, kok je treba računui napisat pa ene ponudbe, ful naglas seveda, pa je mali po 45 minutah vstal, sej je bil še kar ok, k je imel dobro noč ,no, sem počakala, da se je ta star najedu, zdej sm mu ga pa napokala za ven, se je glih fajn sonce pokazal, pol pa itak spet glasbena zdej pa je še naša vojska prišla, čist prestradana na krožnike metat.........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:41:47
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem tud pojedla svoje kosilce.... mmm je blo dobro.... zdej pa komi čakam malico sem kupla dons ful dober kivi in klementince benjamin me heca noče spat, tak da mu hodim dudo popravljat vsake 10 minut.... mu dma dudo in se naštima kot, da bo spal čez ene 10 minut pa se sept meni: dadumama dada..... v glavnem mislim da me kliče da nima dude jo je hecn pa ful zaspan..... ke bil prej tak zmatran da ko mu je kri jemala se mu še jokat ni dalo je bil tiho k miška bošček moj mali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:42:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
Punce ze neki casa hocem napisat-KJE PA JE BALONCHY????Se ze dolgo ni javila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:42:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki joj kok moram na wc......pa se mi ne da ti kr sedi tle zraven računalnika in tipkaj... sej če se polulaš boš to prepoznala po tem, da bo mokro in toplo . tačas pa uživaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:43:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce ze neki casa hocem napisat-KJE PA JE BALONCHY????Se ze dolgo ni javila? res se že ful dolgo ni oglasla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:43:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem tud pojedla svoje kosilce.... mmm je blo dobro.... zdej pa komi čakam malico sem kupla dons ful dober kivi in klementince benjamin me heca noče spat, tak da mu hodim dudo popravljat vsake 10 minut.... mu dma dudo in se naštima kot, da bo spal čez ene 10 minut pa se sept meni: dadumama dada..... v glavnem mislim da me kliče da nima dude jo je hecn pa ful zaspan..... ke bil prej tak zmatran da ko mu je kri jemala se mu še jokat ni dalo je bil tiho k miška bošček moj mali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:47:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce ze neki casa hocem napisat-KJE PA JE BALONCHY????Se ze dolgo ni javila? res se že ful dolgo ni oglasla Res se že dolgo ni nč javila, no pa pogrešam tudi Shuko, pa Birdy
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:53:13
|
|
|
|
baki
|
haj čveke.....vidim da imamo eno novo al pa je spet kera menjala .šaki če si nova lepo pozdravljena.....z nikom sva bla zuni 2 uri.dopoldasko spanje tudi 2 uri.jupiiiiiije spal od 8.30-10.30.zdej bo pa sel počasi še eno rundo pop.sam zjutraj pa je vstal ob 4.50 .se ti res kr zrola.sedaj smo po kosilu.smo meli rižoto.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 13:59:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA a imas kremo materino dusico?da mu malo namazes podplatke...jaz sem jih prejle Mihalu in ko se zbudi mu bom sigurno spet morala noseka pucat...vceraj popoldan sem pa na toplo plenicko mickeno dala kremice in mu dala na prsa,to mu je pomagalo ,da je vse ven slo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:02:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
punce jaz sem vceraj kupila od JUSTA sprej EUCASOL...je full dobro ,malo spricnes v sobo kjer spijo in laze dihajo...Mihailo spi kot polhek ko to spricnem ... http://www.naturaljust.si/eucasol.php To je to...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:03:56
|
|
|
|
Ajvy
|
Surf...vav...to pa je čist aktivna pupa..... Claud...krasne slikice-...kakšna princeska Šaki...eni pojejo veliko, drugi manj...čist različno..če je dobre volje in razigran...potem je vse ok Kayica,,...kokl ste krasni MIhailo...če že daješ čaj...kakšnega Bebe Čaj al pa kaj takega...ne vem če je ravno dobr , da tolk kamilice spije...itak je kamilica zravilna in blagodejno učinkuje na želodec...al pa če ne moreš bruhat, jo tut spiješ..pa takoj vse ven leti.....hotla sem ti samo povedat, da Mihailo na zdrav želodček ne potrebuje tolk zdravilne kamilica... Glede sokcov....isto je kot čaj...voda je najboljša.... Tarja spije tolk čaja...uf.....ne morem ti povedat....bolje da pije kot ne...ker Tisa...ona nič ne spije... ...ampak se trudim, da veliko vode spije...ker manj obremenjuje ledvica Vglavnem...čist sem zakomplicirala....zamenjaj malo okus....seveda , je to samo mnenje in ga lahko gladkomalo prezreš.... KOlumbo...WB.. O joj...pa imaste res izredno stanje pri vas upam,da se čimpjre pocelita...da ti malo do sape prideš Urša..otroku ki nima vročine, najbolj koristi sprehod.... ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kej NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven.. sjmm...Tisa pa piha v žlico ..tko da....vem kako ti je TIsino hranjenje... 7.00---flaša mleka...210 ml AM 10.00-- sadni rižolino ....za en obrok..tko kot na škatli piše od mIlupe 13.00 --kosilo....zelenjava 15.00---jogurtek ..s sadjem 17.30----rižolino---za en velik obrok... 19.45---pogleda flašo polno mleka...se nasmeje in zaspi ..torej nič...do sedmih zjutraj Ure variirajo za kake 15 minut...ne veliko..vsak dan ob istih ura jeva...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:07:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Surf...vav...to pa je čist aktivna pupa..... Claud...krasne slikice-...kakšna princeska Šaki...eni pojejo veliko, drugi manj...čist različno..če je dobre volje in razigran...potem je vse ok Kayica,,...kokl ste krasni MIhailo...če že daješ čaj...kakšnega Bebe Čaj al pa kaj takega...ne vem če je ravno dobr , da tolk kamilice spije...itak je kamilica zravilna in blagodejno učinkuje na želodec...al pa če ne moreš bruhat, jo tut spiješ..pa takoj vse ven leti.....hotla sem ti samo povedat, da Mihailo na zdrav želodček ne potrebuje tolk zdravilne kamilica... Glede sokcov....isto je kot čaj...voda je najboljša.... Tarja spije tolk čaja...uf.....ne morem ti povedat....bolje da pije kot ne...ker Tisa...ona nič ne spije... ...ampak se trudim, da veliko vode spije...ker manj obremenjuje ledvica Vglavnem...čist sem zakomplicirala....zamenjaj malo okus....seveda , je to samo mnenje in ga lahko gladkomalo prezreš.... KOlumbo...WB.. O joj...pa imaste res izredno stanje pri vas upam,da se čimpjre pocelita...da ti malo do sape prideš Urša..otroku ki nima vročine, najbolj koristi sprehod.... ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kej NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven.. sjmm...Tisa pa piha v žlico ..tko da....vem kako ti je TIsino hranjenje... 7.00---flaša mleka...210 ml AM 10.00-- sadni rižolino ....za en obrok..tko kot na škatli piše od mIlupe 13.00 --kosilo....zelenjava 15.00---jogurtek ..s sadjem 17.30----rižolino---za en velik obrok... 19.45---pogleda flašo polno mleka...se nasmeje in zaspi ..torej nič...do sedmih zjutraj Ure variirajo za kake 15 minut...ne veliko..vsak dan ob istih ura jeva... Rada slisim tvoje mnenje in sem jih do zdaj vse "uporabila"...Jaz mu dam to kamilico ,ki jo mi pijemo sam jo ne pustim dolgo v vodi samo malo...kirga pa mu se naj ponudim?A more bit ta otroski?sam oni majo sladkor in ne bo htel ,ce je sladek...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:11:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO punce jaz sem vceraj kupila od JUSTA sprej EUCASOL...je full dobro ,malo spricnes v sobo kjer spijo in laze dihajo...Mihailo spi kot polhek ko to spricnem ... http://www.naturaljust.si/eucasol.php To je to... bejba moja tole je super,ampak PAZI!eno uro predno se gre spat se našprica in še to bolj malo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:11:26
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša---vse je možno....tko da ...ti kar eno orenk inhalacijo naredi...da se vse zmehča... Lahko inhaliraš tudi s fiziološko KAtjuša---vav----to pa so mere držim pesti ,da bo izvid boljši.. Šaki..glede kakca ti ne znam povedat..ker vsakič ko kakamo je druge barve..odvisno katero zelenjavo je jedla... Glede vrtca Tisa je sprejeta in greva na uvajanje na začetku Januarja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:12:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki joj kok moram na wc......pa se mi ne da najbolj da si ga zraven računalnikap rneseš...se samo presedeš...ti ne bo treba stran od rr-ja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:14:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša..otroku ki nima vročine, najbolj koristi sprehod.... ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kej NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven.. sem se spomnila enga nasveta p iz pediatrične: daš na trebušček čez kolena da je rita višje(kot bi kupčka podiral) in mu greš z roko od trtice priti vratu(mu z roko vlečeš).....baje da takrat najlažje kaj izkašljajo-za probat je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:16:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Šaki joj kok moram na wc......pa se mi ne da najbolj da si ga zraven računalnikap rneseš...se samo presedeš...ti ne bo treba stran od rr-ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:16:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO punce jaz sem vceraj kupila od JUSTA sprej EUCASOL...je full dobro ,malo spricnes v sobo kjer spijo in laze dihajo...Mihailo spi kot polhek ko to spricnem ... http://www.naturaljust.si/eucasol.php To je to... bejba moja tole je super,ampak PAZI!eno uro predno se gre spat se našprica in še to bolj malo 1x spricnem...sej sem vsakic prej,ampak ne zato ker sem vedla da morem pazit...zakaj pa je nevarno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:17:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Baki....dobra si....tolk zgodaj vstaja...uf MIhailo...sigurno se da najdit kakšen ki vama bo ustrezal...Tarja ma grozn rada komarčka....101 cvet ma velik okusov...sem sigurna da vama bo kateri ustrezal....pa srečno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:19:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Baki....dobra si....tolk zgodaj vstaja...uf MIhailo...sigurno se da najdit kakšen ki vama bo ustrezal...Tarja ma grozn rada komarčka....101 cvet ma velik okusov...sem sigurna da vama bo kateri ustrezal....pa srečno ok bom kupila in probala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:19:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA a imas kremo materino dusico?da mu malo namazes podplatke...jaz sem jih prejle Mihalu in ko se zbudi mu bom sigurno spet morala noseka pucat...vceraj popoldan sem pa na toplo plenicko mickeno dala kremice in mu dala na prsa,to mu je pomagalo ,da je vse ven slo... mihailo ja mam in jo že tri dni uporabljam, študiram kaj lahko še naredim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:20:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša..otroku ki nima vročine, najbolj koristi sprehod.... ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kej NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven.. sem se spomnila enga nasveta p iz pediatrične: daš na trebušček čez kolena da je rita višje(kot bi kupčka podiral) in mu greš z roko od trtice priti vratu(mu z roko vlečeš).....baje da takrat najlažje kaj izkašljajo-za probat je je še zelo priporočljivo ,da ga tolk znerviraš da se zjoče....in takrat gre šele vse ven... SAm meni je to prekruto. oz ne morem Čebela...Tarja pravi...kaj ma to teta ....iii poglej čebelica MAja pa VIli
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?