|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
12.11.2009 12:46:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

še enkrat.ali se vam zdi premlo zjutraj 180 in zvečer 180 ml am???
hvala!

no, moj Maj tud glih nin ljubitelj pitja mleka, zjutri od 5-6h spije tam do 170ml s kakim dodatkom, sam pol poje še mlečni obrok, ko vstane tam do 220ml (6 meric mleka); zvečer prav tako mlečno kašico in včas še čez kako uro za spat 100ml am

Men se 180ml ne zdi malo, če v dnevu poje še kako kašico ali jogurt ali skutko, pač neki mlečnega; za našga se vsem zdi da dost poje, pa je men še zmeri bol suhec k neuser posted image user posted image

tenks vsem.
ste me pomirile.

a gre v 220 ml 6 meric mleka.katerega pa imaš??
men jih gre tolko ravno v 180 ml????

no, mal čudn sem napisala, sej pol dodam še 4-5 žlic enga linota ali milupa ovsenih kosmičev pa nekje do tam pride vsega skupaj, sorči

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.11.2009 12:48:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

A sm sama tuki?user posted image

Katjusa a bomo zdj ze kj kolaz zamenjale?

ja bomo 9 mesečnike naredla.... tak da počakimo da vsi dopolnejo 9 mesecev pol pa nardimouser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bom uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo posebna predbožična izdaja imam že zamišljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se tehtal pa kri so nam vzeli in imamo mal slabši izvid tak da so pol vzeli že za ornk lab. sej res morem poklicat.....
imamo pa 10,05kg in 70 cm.... zdej vem zakaj ga je težko nostuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem klicat upam, da še delajouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.11.2009 12:48:16   
Šaki
še nekaj glede kakca
mala ima v plenički ko se pokaka tak drekec da je na začetku tko ful temen skor črn pol naprej pa normalne barve.verjetn zato k je tisti ki pride vem , v ritki že čisto na koncu in je pol pač take barve.ne znam si drugače to razložit.
aja pa včeraj je kakala ponoči take kar veilke kepce sluzi pa malo zelenega vmes je blo.
zudj pa ne vem.
p pravi če se normalno redi,je ,pije je ok.
samo meni kar ne da miru.eh.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.11.2009 12:49:07   
Šaki

hvala!

no, moj Maj tud glih nin ljubitelj pitja mleka, zjutri od 5-6h spije tam do 170ml s kakim dodatkom, sam pol poje še mlečni obrok, ko vstane tam do 220ml (6 meric mleka); zvečer prav tako mlečno kašico in včas še čez kako uro za spat 100ml am

Men se 180ml ne zdi malo, če v dnevu poje še kako kašico ali jogurt ali skutko, pač neki mlečnega; za našga se vsem zdi da dost poje, pa je men še zmeri bol suhec k neuser posted image user posted image

tenks vsem.
ste me pomirile.

a gre v 220 ml 6 meric mleka.katerega pa imaš??
men jih gre tolko ravno v 180 ml????

no, mal čudn sem napisala, sej pol dodam še 4-5 žlic enga linota ali milupa ovsenih kosmičev pa nekje do tam pride vsega skupaj, sorči

eh ni panike sam sem mislna da jest kj narobe delam.
no delam po navodilih na embalaži.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.11.2009 12:51:56   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Pojedli kosilo....je pustila cca 5 žličk od 200 ml neke goste juhe.... zdele je pa frizerka na poti...

tud
jz bi mogla neki uštiamt tole ni za nikamor.
sem se včerj hotla pobarvat z švarkofovo barvo luminance pa me je kar zbodlo tisti vodikov peroksid.
pa k sm zanč vidla uno sliko na netu od ene punce k je fasala alerg. reakc.
eh preveč kompliciram.

zdj se bom na črno pobarvala samo malo mi še lasje zrastejo.upam da bo kj kmal touser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.11.2009 12:53:45   
Katjusa

še nekaj glede kakca
mala ima v plenički ko se pokaka tak drekec da je na začetku tko ful temen skor črn pol naprej pa normalne barve.verjetn zato k je tisti ki pride vem , v ritki že čisto na koncu in je pol pač take barve.ne znam si drugače to razložit.
aja pa včeraj je kakala ponoči take kar veilke kepce sluzi pa malo zelenega vmes je blo.
zudj pa ne vem.

lahko da je mičkano zaprtauser posted image

nisem dobla info. o izvidu krvi ker še nisouser posted image user posted image user posted image user posted image morem ju3 poklicat.... upam, da bo vse vredu... me kr mal skrbi.... sem rekla da je mičkano prehlajen pa je rekla da to nima vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.11.2009 12:54:11   
Šaki
ja pa ni zaprta ker gre tud 2 x na dan kakat.
------

samo pomoje če je prahlajen
da se lahko vidi nakrvi.
matr sem čist ven padla.
ti se kar pomiri.bolje da vse pregeldajo kot pa če sploh nebi.
jz mislm da je od tega k je prehaljen

< Sporočilo je popravil Šaki -- 12.11.2009 12:55:36 >

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.11.2009 12:56:22   
Šaki
matr ste me zasvojileuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.11.2009 12:57:30   
Šaki
aja kaj pa tiste ki boste dala v vrtec ali kaj veste ali so sprejeti ali kdaj to zveste?

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.11.2009 13:00:34   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Pojedli kosilo....je pustila cca 5 žličk od 200 ml neke goste juhe.... zdele je pa frizerka na poti...

onasiss superca, mogoče bo pa zdej jedla kosilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 535
12.11.2009 13:02:11   
Šaki
kdo se javi in mi pride pospravit bajto??user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 536
12.11.2009 13:04:15   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

še nekaj glede kakca
zudj pa ne vem.

lahko da je mičkano zaprtauser posted image

nisem dobla info. o izvidu krvi ker še nisouser posted image user posted image user posted image user posted image morem ju3 poklicat.... upam, da bo vse vredu... me kr mal skrbi.... sem rekla da je mičkano prehlajen pa je rekla da to nima vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša sej bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 537
12.11.2009 13:05:09   
Urša08

kdo se javi in mi pride pospravit bajto??user posted image user posted image user posted image user posted image

šaki vmes k se z nami menš še mal pospravuser posted image user posted image user posted image user posted image pa bo prijetno s koristnim

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 538
12.11.2009 13:06:10   
Šaki
ja samo jz mam tak kompleks ko pospravjam mora bit v nulo.zdj pa oba spita.
pa nebi glih s sesalcem okol strašila.bom odložila na večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.11.2009 13:06:45   
Katjusa

sem že jst enkrat poskusla pa se nobena ni javla tak, da če katero dobiš jo še k meni pošl..... ji bom otroka na sprehod peljala tačasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa 2 sej je vseeno... tud 5 sam da mi pospravi.... pa kej stran zmeče k imamo vsega prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.11.2009 13:06:51   
Šaki
kako naj odtranim avatar???????????????????????????????????????????????

< Sporočilo je popravil Šaki -- 12.11.2009 13:07:04 >

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.11.2009 13:09:01   
Urša08

ja samo jz mam tak kompleks ko pospravjam mora bit v nulo.zdj pa oba spita.
pa nebi glih s sesalcem okol strašila.bom odložila na večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobra si da ti zneseuser posted image Jaz si pa mal porazdelim, ker zvečer se mi pa res ne da še s tem ubadat. Ko zrihtam otroka, mava še z možekom tisto urco dve zaseuser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.11.2009 13:09:13   
Katjusa
Urša in šaki hvala upam, da je res samo od prehlada ampak mi je čudno k je rekla da nima veze..... pomoje pa ima..... bom poskusla dons ne mislt na to, ker me žre......

zdej si grem pa kosilo rpivoščit sem boranjo skuhala.... če bi katera komot imam ful jedli bomo pa samo mi3 ostalo bom pa zmrznlauser posted image user posted image user posted image user posted image razn če pride katerauser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.11.2009 13:09:26   
Šaki
ko hočem kliknit da odstrani mi piše prišlo je do napake id:1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.11.2009 13:09:45   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hvala!

ni premalo.......jaz zjutraj naredim 210ml in ostane 10 ml ziher notri,zvečer pa prav tako-ne pojejo vsi isto.....ne sili jo z več ker bo samo bruhala

Tok je Mihailo jedel vedno ,ko je se mleko pil...nikoli ni veliko mleka popil...on ze ve koliko ima dosti

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.11.2009 13:10:16   
Katjusa

kako naj odtranim avatar???????????????????????????????????????????????

zakaj bi ga pa odstranla??? drugače pa v profilu zbrišeš....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.11.2009 13:10:43   
Šaki
ne gre

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.11.2009 13:12:03   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA POKLIČI P PA JO VPRAŠAJ ZA MNENJE. Jst mislim, da če nima vročine ti ne bojo nič dal....kašelj lahko traja tudi 14 dni do 3 tedneuser posted image user posted image

po moje ni treba k Z, sej s kašljem se čisti sluz oziroma nadzira draženje in bo šlo kmal na bolje, sam velik tekočine, drgač pa probi kak Slezov sirup, da mal poblaži ali pa Sinecod kapljice, te zmeri pomagajo...sej vem...kemija, sam včas ne gre drgačuser posted image user posted image

sem zadnjič naši p rekla da ji dam proti kašlju  ta sirup in je rekla da to ne nuca nič ampak če se jaz bolj počutim naj ji ga kar dajem......kašljali naj bi zaradi smrkla ki gre v grlo

A SI MU PROBALA DAT FIZIOLOSKO PA Z ASPIRATORJEM POTEGNIT????UPSS crke
če pa ni smrkovuser posted image a je možno da se mu kej paca sam da vn iz noska ne pritečeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.11.2009 13:12:52   
MIHAILO
URSA-]A SI MU PROBALA DAT FIZIOLOSKO PA Z ASPIRATORJEM POTEGNIT????UPSS crke

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.11.2009 13:14:40   
Urša08
Žiga je vstal za pol urce tok da je pojedel kosilo, sem ga previla in sem ga v naročju cartala, ga pogledam in on pančka. Bošček moj upam, da se mu kej ne kuha.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?