Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:22:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA a imas kremo materino dusico?da mu malo namazes podplatke...jaz sem jih prejle Mihalu in ko se zbudi mu bom sigurno spet morala noseka pucat...vceraj popoldan sem pa na toplo plenicko mickeno dala kremice in mu dala na prsa,to mu je pomagalo ,da je vse ven slo... mihailo ja mam in jo že tri dni uporabljam, študiram kaj lahko še naredim *vlažilec zraka * dvignjeno vzglavje * vrele kamilice pod pojsteljo..tam kjer je glava * inhalacija * namazani podplatki * če bi bili večji..še panatus...za ponoči to je pa vse
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:23:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša---vse je možno....tko da ...ti kar eno orenk inhalacijo naredi...da se vse zmehča... Lahko inhaliraš tudi s fiziološko KAtjuša---vav----to pa so mere držim pesti ,da bo izvid boljši.. Šaki..glede kakca ti ne znam povedat..ker vsakič ko kakamo je druge barve..odvisno katero zelenjavo je jedla... Glede vrtca Tisa je sprejeta in greva na uvajanje na začetku Januarja ajvy sej me je kr sram povedat ampak še v življenju nisem delala inhalacij kako to nardim, najboljš zvečer v kopalnici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:23:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Baki....dobra si....tolk zgodaj vstaja...uf MIhailo...sigurno se da najdit kakšen ki vama bo ustrezal...Tarja ma grozn rada komarčka....101 cvet ma velik okusov...sem sigurna da vama bo kateri ustrezal....pa srečno a od 1001 cvet samo tega bebe zeliscni caj ...al tut ostale lahko pijejo ane kot kamilico?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:24:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA a imas kremo materino dusico?da mu malo namazes podplatke...jaz sem jih prejle Mihalu in ko se zbudi mu bom sigurno spet morala noseka pucat...vceraj popoldan sem pa na toplo plenicko mickeno dala kremice in mu dala na prsa,to mu je pomagalo ,da je vse ven slo... mihailo ja mam in jo že tri dni uporabljam, študiram kaj lahko še naredim *vlažilec zraka * dvignjeno vzglavje * vrele kamilice pod pojsteljo..tam kjer je glava * inhalacija * namazani podplatki * če bi bili večji..še panatus...za ponoči to je pa vse hvala zlata si na sprehod sva pa danes šla na sončka, pa nisem bla sigurna da prav delam, samo skoz notri pa tud ne mormo bit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:25:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Baki....dobra si....tolk zgodaj vstaja...uf MIhailo...sigurno se da najdit kakšen ki vama bo ustrezal...Tarja ma grozn rada komarčka....101 cvet ma velik okusov...sem sigurna da vama bo kateri ustrezal....pa srečno a od 1001 cvet samo tega bebe zeliscni caj ...al tut ostale lahko pijejo ane kot kamilico? Mihailo jaz sem zdele kupila od tekanee baby čaj pa mu ga dajem, sam men tok mal pije - 1 dcl - 2 max
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:26:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO punce jaz sem vceraj kupila od JUSTA sprej EUCASOL...je full dobro ,malo spricnes v sobo kjer spijo in laze dihajo...Mihailo spi kot polhek ko to spricnem ... http://www.naturaljust.si/eucasol.php To je to... bejba moja tole je super,ampak PAZI!eno uro predno se gre spat se našprica in še to bolj malo 1x spricnem...sej sem vsakic prej,ampak ne zato ker sem vedla da morem pazit...zakaj pa je nevarno ne da je neki full nevarno ampak neči časa traja da se usede in ni fajn da ti pride na ustnice ali jezik(je moteče ker ti ga malo omrtviči)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:27:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Baki....dobra si....tolk zgodaj vstaja...uf MIhailo...sigurno se da najdit kakšen ki vama bo ustrezal...Tarja ma grozn rada komarčka....101 cvet ma velik okusov...sem sigurna da vama bo kateri ustrezal....pa srečno a od 1001 cvet samo tega bebe zeliscni caj ...al tut ostale lahko pijejo ane kot kamilico? Mihailo jaz sem zdele kupila od tekanee baby čaj pa mu ga dajem, sam men tok mal pije - 1 dcl - 2 max mi imamo od HIPPa komarčkovga ki je od 1. tedna naprej in ga full rada pije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:27:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša..otroku ki nima vročine, najbolj koristi sprehod.... ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kej NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven.. sem se spomnila enga nasveta p iz pediatrične: daš na trebušček čez kolena da je rita višje(kot bi kupčka podiral) in mu greš z roko od trtice priti vratu(mu z roko vlečeš).....baje da takrat najlažje kaj izkašljajo-za probat je čebel@ bomo probali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:30:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša..otroku ki nima vročine, najbolj koristi sprehod.... ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kej NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven.. sem se spomnila enga nasveta p iz pediatrične: daš na trebušček čez kolena da je rita višje(kot bi kupčka podiral) in mu greš z roko od trtice priti vratu(mu z roko vlečeš).....baje da takrat najlažje kaj izkašljajo-za probat je je še zelo priporočljivo ,da ga tolk znerviraš da se zjoče....in takrat gre šele vse ven... SAm meni je to prekruto. oz ne morem Čebela...Tarja pravi...kaj ma to teta ....iii poglej čebelica MAja pa VIli tudi meni je prekruto da ga glih v jok spraviš evo samo za Tarjo:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:31:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO punce jaz sem vceraj kupila od JUSTA sprej EUCASOL...je full dobro ,malo spricnes v sobo kjer spijo in laze dihajo...Mihailo spi kot polhek ko to spricnem ... http://www.naturaljust.si/eucasol.php To je to... bejba moja tole je super,ampak PAZI!eno uro predno se gre spat se našprica in še to bolj malo 1x spricnem...sej sem vsakic prej,ampak ne zato ker sem vedla da morem pazit...zakaj pa je nevarno ne da je neki full nevarno ampak neči časa traja da se usede in ni fajn da ti pride na ustnice ali jezik(je moteče ker ti ga malo omrtviči) aja,si me mal vstrasla ker si napisala PAZI!!...Mihailo ma itak skoz dudo in mu ne more pridit na ustnico ,meni pa je ko sem prvic spricnila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:32:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša..otroku ki nima vročine, najbolj koristi sprehod.... ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kej NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven.. sem se spomnila enga nasveta p iz pediatrične: daš na trebušček čez kolena da je rita višje(kot bi kupčka podiral) in mu greš z roko od trtice priti vratu(mu z roko vlečeš).....baje da takrat najlažje kaj izkašljajo-za probat je čebel@ bomo probali zgubit nimaš kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:34:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO punce jaz sem vceraj kupila od JUSTA sprej EUCASOL...je full dobro ,malo spricnes v sobo kjer spijo in laze dihajo...Mihailo spi kot polhek ko to spricnem ... http://www.naturaljust.si/eucasol.php To je to... bejba moja tole je super,ampak PAZI!eno uro predno se gre spat se našprica in še to bolj malo 1x spricnem...sej sem vsakic prej,ampak ne zato ker sem vedla da morem pazit...zakaj pa je nevarno ne da je neki full nevarno ampak neči časa traja da se usede in ni fajn da ti pride na ustnice ali jezik(je moteče ker ti ga malo omrtviči) aja,si me mal vstrasla ker si napisala PAZI!!...Mihailo ma itak skoz dudo in mu ne more pridit na ustnico ,meni pa je ko sem prvic spricnila sory ker sem te ustrašila,samo to je opozorilo ki je bilo nekaj časa nazaj napisano na dekleraciji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:36:11
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva bili tudi na sončku...sva šle spotoma položnice plačati......ati drva žaga,da bomo na toplem......zdej pa Hana spančka,jaz ji bom dala pa malico kuhat(jabolčno čežano+slive)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:37:33
|
|
|
|
Čebel@
|
no še povem da je danes tašča pri meni dobila nekaj dodatnih pik.....namreč:ponudila nama je denar za zidavo,ampak midva sva se odločila da ji ga bova vračala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:37:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve sva bili tudi na sončku...sva šle spotoma položnice plačati......ati drva žaga,da bomo na toplem......zdej pa Hana spančka,jaz ji bom dala pa malico kuhat(jabolčno čežano+slive) Super za sprehodka. A je tvoj na dopustu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:38:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve sva bili tudi na sončku...sva šle spotoma položnice plačati......ati drva žaga,da bomo na toplem......zdej pa Hana spančka,jaz ji bom dala pa malico kuhat(jabolčno čežano+slive) Super za sprehodka. A je tvoj na dopustu? ne,je bil zdele 14 dni ko so bili zidarji tukaj,zdej pa že dela.....je bil že ob 12.00 doma,sva skupaj kosilo pojedla,midve sva šle ven,on pa žagat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:45:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
tako vstanem ob omari mami me pa lovi ,ker padam.. in pocitek v vozicku....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:46:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no še povem da je danes tašča pri meni dobila nekaj dodatnih pik.....namreč:ponudila nama je denar za zidavo,ampak midva sva se odločila da ji ga bova vračala super za taščo bosta hitreje lahko naredila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:48:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO tako vstanem ob omari mami me pa lovi ,ker padam.. in pocitek v vozicku.... iii kak cortek je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:48:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve sva bili tudi na sončku...sva šle spotoma položnice plačati......ati drva žaga,da bomo na toplem......zdej pa Hana spančka,jaz ji bom dala pa malico kuhat(jabolčno čežano+slive) Super za sprehodka. A je tvoj na dopustu? ne,je bil zdele 14 dni ko so bili zidarji tukaj,zdej pa že dela.....je bil že ob 12.00 doma,sva skupaj kosilo pojedla,midve sva šle ven,on pa žagat Kaj ma tvoj super službo da je lahko že ob 12 pri vama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:50:56
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga je pokapčil magični lonček sam je tak gospod da rajše vidi da mu jaz držim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:51:02
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo........mali je super urša........ja tako vsoto bi midva ziher 1 leto šparala .....tko bova pa lahko avto kupila pa še zidala naprej ......moj ima res super službo,ampak jo bo moel počasi zamenjati,ker ima on čisto drugo izobrazbo,ampak dokler mu bo tuki tko ok,ne bo menjal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:51:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je pokapčil magični lonček sam je tak gospod da rajše vidi da mu jaz držim ......ni ga čez komot
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.11.2009 14:52:02 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:52:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tako spim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 14:53:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Tako spim .....samo da mu je udobno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?