|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
12.11.2009 14:22:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

URSA a imas kremo materino dusico?da mu malo namazes podplatke...jaz sem jih prejle Mihalu in ko se zbudi mu bom sigurno spet morala noseka pucat...vceraj popoldan sem pa na toplo plenicko mickeno dala kremice in mu dala na prsa,to mu je pomagalo ,da je vse ven slo...

mihailo ja mam in jo že tri dni uporabljam, študiram kaj lahko še naredimuser posted image

*vlažilec zraka
* dvignjeno vzglavje
* vrele kamilice pod pojsteljo..tam kjer je glava
* inhalacija
* namazani podplatki
* če bi bili večji..še panatus...za ponoči

to je pa vse

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 576
12.11.2009 14:23:20   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša---vse je možno....tko da ...ti kar eno orenk inhalacijo naredi...da se vse zmehča...
Lahko inhaliraš tudi s fiziološko

KAtjuša---vav----to pa so mereuser posted image
držim pesti ,da bo izvid boljši..user posted image user posted image user posted image

Šaki..glede kakca ti ne znam povedat..ker vsakič ko kakamo je druge barve..odvisno katero zelenjavo je jedla...
Glede vrtca Tisa je sprejeta in greva na uvajanje na začetku Januarja

ajvy sej me je kr sram povedat ampak še v življenju nisem delala inhalacijuser posted image kako to nardim, najboljš zvečer v kopalnici

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 577
12.11.2009 14:23:33   
MIHAILO

Baki....dobra si....tolk zgodaj vstaja...uf

MIhailo...sigurno se da najdit kakšen ki vama bo ustrezal...Tarja ma grozn rada komarčka....101 cvet ma velik okusov...sem sigurna da vama bo kateri ustrezal....pa srečno

a od 1001 cvet samo tega bebe zeliscni caj ...al tut ostale lahko pijejo ane kot kamilico?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 578
12.11.2009 14:24:42   
Urša08

URSA a imas kremo materino dusico?da mu malo namazes podplatke...jaz sem jih prejle Mihalu in ko se zbudi mu bom sigurno spet morala noseka pucat...vceraj popoldan sem pa na toplo plenicko mickeno dala kremice in mu dala na prsa,to mu je pomagalo ,da je vse ven slo...

mihailo ja mam in jo že tri dni uporabljam, študiram kaj lahko še naredimuser posted image

*vlažilec zraka
* dvignjeno vzglavje
* vrele kamilice pod pojsteljo..tam kjer je glava
* inhalacija
* namazani podplatki
* če bi bili večji..še panatus...za ponoči

to je pa vse

hvala zlata si user posted image na sprehod sva pa danes šla na sončka, pa nisem bla sigurna da prav delam, samo skoz notri pa tud ne mormo bituser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 579
12.11.2009 14:25:40   
Urša08

MIhailo...sigurno se da najdit kakšen ki vama bo ustrezal...Tarja ma grozn rada komarčka....101 cvet ma velik okusov...sem sigurna da vama bo kateri ustrezal....pa srečno

a od 1001 cvet samo tega bebe zeliscni caj ...al tut ostale lahko pijejo ane kot kamilico?

Mihailo jaz sem zdele kupila od tekanee baby čaj pa mu ga dajem, sam men tok mal pije - 1 dcl - 2 max

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 580
12.11.2009 14:26:25   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

punce jaz sem vceraj kupila od JUSTA sprej EUCASOL...je full dobro ,malo spricnes v sobo kjer user posted image spijo in laze dihajo...Mihailo spi kot polhek ko to spricnem ...

http://www.naturaljust.si/eucasol.php
To je to...
bejba moja tole je super,ampak PAZI!eno uro predno se gre spat se našprica in še to bolj malo

1x spricnem...sej sem vsakic prej,ampak ne zato ker sem vedla da morem pazit...zakaj pa je nevarno
ne da je neki full nevarno ampak neči časa traja da se usede in ni fajn da ti pride na ustnice ali jezik(je moteče ker ti ga malo omrtviči)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 581
12.11.2009 14:27:26   
Čebel@

Mihailo jaz sem zdele kupila od tekanee baby čaj pa mu ga dajem, sam men tok mal pije - 1 dcl - 2 max

mi imamo od HIPPa komarčkovga ki je od 1. tedna naprej in  ga full rada pije

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 582
12.11.2009 14:27:35   
Urša08

Urša..otroku ki nima vročine, najbolj koristi sprehod....
ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kejuser posted image user posted image user posted image user posted image
NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven..

sem se spomnila enga nasveta p iz pediatrične:user posted image  daš na trebušček čez kolena da je rita višje(kot bi kupčka podiral) in mu greš z roko od trtice priti vratu(mu z roko vlečeš).....baje da takrat najlažje kaj izkašljajo-za probat je

čebel@ bomo probaliuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 583
12.11.2009 14:30:23   
Čebel@

ČE se ti zdi ,da grdo kašlja..pa se pejta pokazat...zgubit nimaš kejuser posted image user posted image user posted image user posted image
NAredi paro in naj inhalira..al se pa v kopalnico zaprita...boš zmehčala sluz in bo šlo lažje ven..

sem se spomnila enga nasveta p iz pediatrične:user posted image  daš na trebušček čez kolena da je rita višje(kot bi kupčka podiral) in mu greš z roko od trtice priti vratu(mu z roko vlečeš).....baje da takrat najlažje kaj izkašljajo-za probat je

je še zelo priporočljivo ,da ga tolk znerviraš da se zjoče....in takrat gre šele vse ven...
SAm meni je to prekruto. oz ne morem

Čebela...Tarja pravi...kaj ma to teta ....iii poglej čebelica MAja pa VIliuser posted image

tudi meni je prekruto da ga glih v jok spraviš

evo samo za Tarjo:

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
12.11.2009 14:31:12   
MIHAILO

punce jaz sem vceraj kupila od JUSTA sprej EUCASOL...je full dobro ,malo spricnes v sobo kjer user posted image spijo in laze dihajo...Mihailo spi kot polhek ko to spricnem ...

To je to...
bejba moja tole je super,ampak PAZI!eno uro predno se gre spat se našprica in še to bolj malo

1x spricnem...sej sem vsakic prej,ampak ne zato ker sem vedla da morem pazit...zakaj pa je nevarno
ne da je neki full nevarno ampak neči časa traja da se usede in ni fajn da ti pride na ustnice ali jezik(je moteče ker ti ga malo omrtviči)

aja,si me mal vstrasla ker si napisala PAZI!!...Mihailo ma itak skoz dudo in mu ne more pridit na ustnico user posted image ,meni pa je ko sem prvic spricnila user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 585
12.11.2009 14:32:51   
Čebel@

čebel@ bomo probaliuser posted image

zgubit nimaš kajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 586
12.11.2009 14:34:18   
Čebel@

To je to...

aja,si me mal vstrasla ker si napisala PAZI!!...Mihailo ma itak skoz dudo in mu ne more pridit na ustnico user posted image ,meni pa je ko sem prvic spricnila user posted image
sory ker sem te ustrašila,samo to je opozorilo ki je bilo nekaj časa nazaj napisano na dekleraciji

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 587
12.11.2009 14:36:11   
Čebel@
midve sva bili tudi na sončku...sva šle spotoma položnice plačati......ati drva žaga,da bomo na toplem......zdej pa Hana spančka,jaz ji bom dala pa malico kuhat(jabolčno čežano+slive)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 588
12.11.2009 14:37:33   
Čebel@
no še povem da je danes tašča pri meni  dobila nekaj dodatnih pik.....namreč:ponudila nama je denar  za zidavo,ampak midva sva se odločila da ji ga bova vračalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 589
12.11.2009 14:37:35   
Urša08

midve sva bili tudi na sončku...sva šle spotoma položnice plačati......ati drva žaga,da bomo na toplem......zdej pa Hana spančka,jaz ji bom dala pa malico kuhat(jabolčno čežano+slive)

Super za sprehodka. A je tvoj na dopustu?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 590
12.11.2009 14:38:48   
Čebel@

ne,je bil zdele 14 dni ko so bili zidarji tukaj,zdej pa že dela.....je bil že ob 12.00 doma,sva skupaj kosilo pojedla,midve sva šle ven,on pa žagat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 591
12.11.2009 14:45:33   
MIHAILO
tako vstanem ob omari user posted image mami me pa lovi ,ker padam..user posted image
user posted image

in pocitek v vozicku....
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.11.2009 14:46:55   
Urša08

no še povem da je danes tašča pri meni  dobila nekaj dodatnih pik.....namreč:ponudila nama je denar  za zidavo,ampak midva sva se odločila da ji ga bova vračalauser posted image user posted image user posted image

super za taščo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bosta hitreje lahko naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 593
12.11.2009 14:48:01   
Urša08

tako vstanem ob omari user posted image mami me pa lovi ,ker padam..user posted image
user posted image

in pocitek v vozicku....
user posted image

iii kak cortek je user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 594
12.11.2009 14:48:38   
Urša08

ne,je bil zdele 14 dni ko so bili zidarji tukaj,zdej pa že dela.....je bil že ob 12.00 doma,sva skupaj kosilo pojedla,midve sva šle ven,on pa žagat

Kaj ma tvoj super službo da je lahko že ob 12 pri vama user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 595
12.11.2009 14:50:56   
Urša08
Žiga je pokapčil magični lončekuser posted image sam je tak gospod da rajše vidi da mu jaz držimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 596
12.11.2009 14:51:02   
Čebel@
mihailo........mali je superuser posted image user posted image user posted image
urša........ja tako vsoto bi midva ziher 1 leto šparalauser posted image user posted image user posted image .....tko bova pa lahko avto kupila pa še zidala naprejuser posted image user posted image user posted image ......moj ima res super službo,ampak jo bo moel počasi zamenjati,ker ima on čisto drugo izobrazbo,ampak dokler mu bo tuki tko ok,ne bo menjaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 597
12.11.2009 14:51:39   
Čebel@

Žiga je pokapčil magični lončekuser posted image sam je tak gospod da rajše vidi da mu jaz držimuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ......ni ga čez komotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.11.2009 14:52:02 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 598
12.11.2009 14:52:21   
MIHAILO
Tako spim user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 599
12.11.2009 14:53:38   
Čebel@

Tako spim user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....samo da mu je udobnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?