zirafa76
|
pozdravčke.... tole še napišem, pa grem v horizontalo pred Tv, kjer sem si včeraj raztegnila ven sedežno in tam poležavama čez dan z Izabelo, večer pa se zleknem in je samo moja Tv in hrana ob strani.. itd...petso blazin, dek...heheh..v glavnem..komot..na obisk pa itak vsakih 5 let kdo pride, tako da ni panike... ... ..Izabelo imam pridno že ob 7.30 vsak dan spi... ..gre s temo spat...hehe..in spi do jutra... ..ima včasih no tu in tam budnice, ampak če bo takole, bo super pol, ko bomo imeli še Dominika... ..In sem ugotovila, da če moj gre nazaj po porodu, ne takoj, ampak dva tri mesece po, pol se kar v dnevni nastanim, ker je velika, udobna, imela bova zibko, postelja se da velika narediti, pa ne bom motila Izabele..ker je še z nama v spalnici.... Midva še vedno imava dileme okoli stanovanja ali hiše, ampak ko pride moj domov bova rešila tole...ampak zaenkrat nama je kul....predvsem komot, ker sva v centru in imam vse svoje zdravnike, pediatre, ginekologa...5 min stran...vse urade, vse je okoli in to je toliko vredno, avto upor.ko grem okoli ali v večjo nabavo... Ninočka..KRASNI FANTJE ..kdo pa je komu podoben težko rečem , atijo pa mamici upam...razen če imate seksi poštarja blizu.... .... Seveda, lahko bi se res dobili, jaz še vedno načrtujem tole pot do Slo..petek ali sobota, kdaj bo manj snega ...ampak drugače pa bi mogla bit dol teden dni no...upam, ker pri nas doma neki bolehajo in 2x lani smo zboleli od naših, zaradi teh viroz.... ...če ne pa bomo že nekako... ..tako da javim.... Drugače pa, da se ne prepirate kateri je lepši VSI OTROCI NOVEMBERK SO KRASNI in nekaj posebnega...smo se borili zanje, če se spomnite nazaj..vedno nekaj...pa smo preživeli nekako Nama so vsi govorili, da je cel ati, res ima te njegove velike oči, ampak čedalje več ima mojih potez in hvala bogu ima njegovo kožo , da potemni na soncu, ne kot jaz, ko se ga izogibam... ..tako da smo pol na pol...bomo videli za tegale škrata, sem si ful želela, da bi Izabela imela modre očke po men, mogoče bo pa Dominik šmeki... .... Ja, drugače pa bo februar zdaj za vrati..... ..upam, da se mu ne bo mudilo ven..sicer se v prvo tudi nobeni ni, ampak tole je druga pesem.... Joj, moram komentirat še tole..hehe....tudi pri februarkah so ..ampak skoraj vse, pa nas je kar dosti, navalile na te škornje v Hoferju... ..in potem zgodbe, kako so jim nekateri pulili iz rok, pa gužva..hehe..sem se ful nasmejala..ena je imela celo konflikt z neko mamico, iki sta dobesedno držale baje za isti par, za škorenj in se kregale, katera ga je prva zagrabla... joj, no, jaz sem se izognila temu, verjetno jih imajo tudi tukaj, kdo ve....Izabela je dobila kot lani Geox, to sem razskirala, ker jih je lani tako dobro ponosla...in tople, nepremočljive...sem pač kupila par paketov čokolad manj zame... .... Nič, grem...ful rada gledam Zuhause im Gluck na RTL2..in na koncu obvezno cmerim, ko predajajo ključe od renovirane hiše... paap.....