|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
11.11.2009 17:01:27   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

ojoj, twixy, držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
11.11.2009 17:03:09   
punsha
držim pesti za našo twixy, naj se vse dobro izteče user posted image

dskubin...očitno mi mal delajo hormoni... ampak moram tole napisati, tako da brez zamere prosim. Ko sem pisala glede bolečin zadaj...ne boli me hrbet, to vem kako je in zaradi tega niti ne jamram, ker pač boli vsak dan in pač to paše zraven. Se pa ustrašiš, ko te boli notri (kaj vem kaj je tam, pljuča, ali pač neki organi) in se potem zaradi tega ne moreš niti premaknit kar nekaj časa, ker boli kot user posted image . Včasih res pretiravamo, ampak če te kaj boli poveš, ker te res boli in ne zato ker imaš čas razmišljat med ležanjem in ni drugega za počet. Smo pač nekateri že veliko dali čez za tele naše sončke in ti ni ravno vseeno kako in kaj se dogaja, sploh če je nosečnost rizična. Še enkrat...ne zamerit, ni moj namen koga užalit...ampak le prosim za vse ki potožimo - rabimo le pozitivno besedo, nič drugega

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
11.11.2009 17:03:28   
ninček1

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(31)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                          user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                  user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,0)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?    
user posted image mavo(?)                          (2,1)                  ?

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

18user posted image in 14user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 11.11.2009 17:15:33 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4453
    11.11.2009 19:06:43   
    bili83
    čer.

evo, zadnja dva dni imam tako gužvo v službi, da nisem imela časa niti prebrat kar ste napisale...

no, midva z mojim sva danes šla na CSD se pozanimat glede priznanja očetovstva. No, na koncu sva vse rešila in podpisala v 10ih minutahuser posted image  res je šlo hitro. Pozanimala sem se še glede ostalih papirjev in bi sicer uradno morala papirje oddati do 4.12., ampak mi je tam rekla, da lahko komot počakam še novembrsko plačo, če hočem (mi imamo plačo 7. delovni dan, tak da bom ravno nekje 1 teden zamudila). Ati pa bo papirje nesel, ko se mali rodi.

sicer pa sem nekaj dni mislila, da so se mi kilce malo ustavile.... no sem danes ugotovila, da ni čisto tako... smo že skoraj na +9user posted image user posted image  eh, grem kar jestuser posted image user posted image  

se beremo. nočko

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4454
    11.11.2009 19:16:56   
    mavo
    IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

to piše v pravilniku o dodeljevanju te denarne pomoči za tvojo občino, jst sm ga našla na internetni strani občine

mucica2, koliko pa je trenutno ta znesek za Celje, če morda veš? Sklepam, da si celjanka, ker maš ta podatek ob avatarju.

Jaz sem bila pa v ponedeljek cel dan v bolnici zaradi glukoznega testa za nosečniško sladkorno. Nisem imela pojma, da ta reč cel dan traja. Sem prišla ob 7ih zjutraj in odšla ob 14ihuser posted image  Pa hvala bogu je s cukrom vse OK, ni bilo nič povišanega. Ampak se bom vseeno držala malo diete, o kateri so mi predavali tam, ker imam malce povišan holesterol. Saj v bistvu sploh ni dieta, ampak samo bolj zdrava prehrana z manj sladkarij. Itak mam ful preveč kilogramov.
    Uživajte, jaz grem pa TV ugasnit, ker nočem več gledat te kalvarije s cepivi, pa črnih napovedi glede gripe...ma saj se sploh ne čudim, da so ljudje zbegani, kaj nardituser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4455
    11.11.2009 19:32:07   
    mavo
    o, sorry, mucica2, sem zdaj videla, da si link napopala. V Celju dobiš 104 evre. Pa se res spomnim, da je bilo lani, ko se je naš mali rodil, nekaj takega. Dobro, da ne živim več v Škofji ki, ker tam pa ne dobiš prav nič. Je pa res zanimivo, da so take razlike med občinami.
    Drugače pa, punce, držite se, pa ne se preveč sekirat, predvsem pa ne preveč brat kaj gre lahko vse narobe, ker gre že brez tega rado. Bolj ko bereš, bolj ti domišljija dela. Raje pojdite po kakšno žgečkljivo knjigo v knjižnico in se mal nasmejte.

A katera ve, kako je s toplicami, a se lahko kopamo v termalni vodi?

(odgovor članu mavo)
    Neposredna povezava do sporočila: 4456
    11.11.2009 19:50:20   
    seya
    Hej, hej punce!
    Kako ste pridne, ker tako pišete... Jaz vas pridno berem, sočustvujem z vsemi, ki imate težave, držim pesti... - ampak kaj napisati se mi pa kar ne ljubi. Ah, lenoba.

Jaz sem fajn. Če bo vse štimalo, bom delala še točno 1 mesec, potem pa bom rekla: "ADIJO!!!" user posted image   Sicer se kak dan vprašam, zakaj sem tako pridna - namesto da bi bila doma, prebrala kako dobro knjigo, v miru šla v trgovino...... Tako pa samo skačem in ne vem, kje se me glava drži in delam načrte, kdaj bom sploh lahko šla v trgovino (za večje nakupe se moram zapeljati v LJ, ker v naših "rovtah" neke hudi ponudbe ni).
    Da ne omenjam, da za user posted image nimava še popolnoma NIČ. Mislim, da sem najbolj neodgovorna oseba med februarkami user posted image user posted image

Ampak potem si pa rečem, da sem lahko srečna, da nimam težav in da je že bolje tako.

me pa zadnjih par dni boli v predelu medenice - ampak čisto spodaj - tam, kjer sedimo. Torej sednica. Verjetno mora biti tam narastišče mišic za noge, saj me boli čisto samo med hojo. Sedim / ležim popolnoma brez problema. Ko pa delam korake, mi nogo prav zabije gor v ta zadnjo... danes sem morala malo teči čez en prehod za pešče (ker je bila že rdeča) in sem se počutila, kot bi mi nekdo en kol zabijal v ta zadnjo.
    Prav zoprno.
    Verjetno povezano z raztezanjem medenice user posted image - bom pa drugi teden mojega G vprašala. Res nenavadna bolečina. Križ, trtica ali kaj drugega me pa nič ne boli...

No, seveda pa me ta bolečina ne odvrne od mojega rednega dnevnega 4-kilometrskega sprehoda... user posted image Tak da nekaj strašno hudega že en more biti, hehe...

(odgovor članu mavo)
    Neposredna povezava do sporočila: 4457
    11.11.2009 19:50:57   
    Aja1
    Twixy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dober večer vsem.
    Po celodnevni službi imam zdaj miiiir.  user posted image Neja je šla spat, mož pa v službo. Jaz bom pa malo posurfala, potem pa kmetovat.  user posted image
    Za novorojenčka jaz nisem še nič nabavljala. Bom začela sredi decembra, ko bom najprej pogledala, kaj še manjka. Večino imam še od Neje. Od cca 18.12. bom doma (najprej dopust in potem porodniška). Torej še cca 5 tednov. Uf, kako čas hiti.
    Sem pa danes stopila na vago in kaže skoraj 4 kile plusa od zadnjega pregleda (pred enim mesecem).   user posted image user posted image user posted image user posted image Bom kregana v ponedeljek na pregledu. Pri Neji so mi šle tudi od 24 tedna dalje kile hitro gor. Bo treba malo manj sladkarij.user posted image

mavo - v toplicah se ni ravno priporočljivo kopat (vnetja). Obstajajo pa tamponi, s katerimi se lahko kopaš.

(odgovor članu mavo)
    Neposredna povezava do sporočila: 4458
    11.11.2009 20:39:02   
    Lara73
    no mene med lopaticami svinjsko boli. včasih mi ni za dihat.

zdej grem pod tuš in spat.

nočko

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4459
    11.11.2009 20:58:28   
    ninček1
    Dober večer!

Z mojim sva se vrnila iz šole za bodoče starše in je blo super.Danes nam je predavala babica in nam pokazala kako se pravilno diha in na splošno na kaj moramo bit pozorni ko se začne akcija in kako je tam v porodni, kaj one pomagajo, kaj partnerji....skratka, bilo je fajn. Govorila je tudi o teh porodni načrtih, kar se meni zdi totalno mimo.Na koncu tak rodiš, kakor je najbolj primerno v tvoji situaciji in to ti povejo babice, verjetno jim ti glih ne soliš pameti kako in kaj, tako, da jaz se bom kar njim prepustila, kak bodo one rekle bo že vredu, zato pa so babice.

Pri nas je danes pol Maribora na trgu Svobode, kjer imamo martinovanje, midva pa sva se odločila, da si bova kar doma skuhala malo vinčeka, spekla pico in tako pomartinovalauser posted image .

Lep večer s čim manj nosečniškimi tegobamiuser posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 11.11.2009 21:05:13 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 4460
    11.11.2009 23:50:28   
    dskubin
    twixy - en milijon user posted image user posted image user posted image

punsha - user posted image user posted image oprosti, če sem te prizadela z mojim pisanjem, ni bilo mišljeno tako. Res ne. In daleč od tega, da bi mislila, da si katera bolečine izmišljuje, sploh ne. Ampak boš vidla, da bo vse čisto drugače, ko boš 2. al pa 3. noseča pa še s kakim malim pikcem doma. Sej ni, da ti v resnici nič ni, samo pač ni časa za vse to razmišljanje in raziskovanje, kaj bi lahko vse skupaj bilo, ker si ves čas v muvingu dosti teh bolečin kar mimo leti in jih sploh ne opaziš (mogoče pa niti to ni vedno prav, ker včasih lahko spregledaš kakšen pomemben znak), je pa zato tudi nosečnost manj stresna, vsaj meni se zdi tako. Drugače pa sem absolutno za to, da lahko tukaj potožimo in pojamramo o križih in težavah in se potolažimo, saj nas ima veliko enake in podobne skrbi in težave. Kdo ve, kaj nas vse še čaka do konca. Skupaj smo močnejše user posted image Pa upam, da si boljše in je bolečina izginila tja, od kjer je prišla.

In ja, če bo šla ta nosečnost srečno do konca ne bom nikoli vedela, kako hudo je, če moraš mesece preležat doma med 4 stenami. Že če ne bi bilo nič drugega hudo narobe, bi bil to zame gromozanski šok, saj sem res vajena nenehnega tempa in gibanja. Tako da si sploh ne predstavljam kako hudo stresno in naporno je lahko to ležanje in čakanje. Tem, ki to dajete skozi sicer niti ne preostane nič drugega, saj vse hočemo narediti vse najboljše, kar je mogoče za naše sončke. Vas pa občudujem in pošiljam šopek user posted image za vaš pogum!

Mirno noč in lepe sanje user posted image in pikcem in pikicam v trebuščkih!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.11.2009 0:10:23 >

I don't know who you are -
    But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4461
    12.11.2009 6:45:36   
    kora33
    IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

hi,
    kolko je meni znano uveljavlja to pravico eden izmed starše..pa naj jo oče, če dajo v njegovi občini več....user posted image

upam da je res tako, ker če je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

predvidevam, da je tako, ker mora v naši občini oče podpisat, da ne bo uveljavljal, če uveljavlja mama...tako da...verjetno je lahko obratno....

sreča je

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4462
    12.11.2009 6:57:39   
    kora33
    jutro...
    še z moje strani en miljon user posted image in še večuser posted image  za twixy...
    babe nehajte...naj se vam ne mudi tako...zdaj je zima in mraz..imejte svoje sončke še vsaj 2 meseca na toplem...še itak bo potem mraz februarja...zmenjeno????user posted image
    no naj vam povem, da sem dobila vojno z zavarovalnico...bolniška ni prekinjena in zaenkrat podaljšana do 30.11..ha ha ha...po 14 dni mi podaljšujejo...samo..glavno, da je...naslednjič jim bom pripopala tono izvidov...pa še kak spis pabo...že itak je bila zdaj pritožba 2 tipkani strani dolga...sem zlila vso jezo na papir in jim jo dala...ha ha ha...pa pje bilo vredno....
    seya - nč nisi neodgovorna...tud jaz še nimam popolnoma nič...no jutri grem kk prijateljici po cotke...ampak samo zato, da njej uslugo naredim, ker jih nima kam dat....jaz bi še kak mesec počakala....

sreča je

(odgovor članu seya)
    Neposredna povezava do sporočila: 4463
    12.11.2009 7:54:30   
    MATEJKA_
    jutro...

tak, zdaj pa še malo za nazaj pokomentiram, sem že v zaostanku...

jaz delam še do 16.12., pol imam še malo dopusta, z 9.1. pa na porodniško... komaj čakam, ker me službo že konkretno matra. delam v pisarni in cel dan sedim in je enostavno grozno. nekaterim bi mogoče pasalo, mene pa prepona od tega tak boli, da si vsako uro vzamem malo fraj in grem na nekajminutni sprehod po firmi, ampak nič kaj dosti ne pomaga. enostavno bi rabla vmes tu pa tam čas, da se vležem in spočijem trebuh. zadnje čase pa me še trtica ful boli, tega pri prejšnji nosečnosti ni bilo.  drugače se sicer počutim ok, ampak to sedenje pa me res ubija, pa bi še rada zdržala teh nekaj tedno v službi. sem v prejšnji nosečnosti bila 6m v bolniški (2 od tega sem morala strogo ležat). no, trenutno je pa še tak, da si novo stanovanje urejamo in sem še tolko bolj vpeta v vse mogoče, časa za počitek enostavno ni in to se pol zvečer pozna, ko me trebuh že boli ko user posted image . ampak malo še bom morala potrpet, pa bo...  bo pa pol tolko bolj lušno...

aja, midva sva poročena 4,5 leta, skupaj pa že 14 let... ja hitro mine. meni se pač poroka še vedno zdi samoumevna zadeva (pa čeprav nisem verna in nisva cerkveno poročena), midva sva pač malo dalje čakala, ker sva hotela, da najprej končam šolo (srednjo in faks  - sem bila stara 15 let, ko sva prišla skupaj). no, zdaj pa imava 15mesečno hčerko in novega člana na poti.

jaz še tud čakam sredino decembra, pa začnem še tiste zadeve kupovat, ki mi pač manjkajo. tud prejšnjič sem čakala do 1 m pred rokom, me malo vraževerje daje user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 12.11.2009 7:56:23 >

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 4464
    12.11.2009 7:55:00   
    MATEJKA_
    IZVIRNO SPOROČILO: kora33

jutro...
    no naj vam povem, da sem dobila vojno z zavarovalnico...bolniška ni prekinjena in zaenkrat podaljšana do 30.11..ha ha ha...po 14 dni mi podaljšujejo...samo..glavno, da je...naslednjič jim bom pripopala tono izvidov...pa še kak spis pabo...že itak je bila zdaj pritožba 2 tipkani strani dolga...sem zlila vso jezo na papir in jim jo dala...ha ha ha...pa pje bilo vredno....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 4465
    12.11.2009 7:58:04   
    MATEJKA_
    no, v mb dobiš tud nekih 100€ - vsaj tak je bilo lani. na spletu imaš obrazec za izpolnit, lahko ga osebno vložiš ali pa pošlješ po pošti in čez nekaj časa dobiš odločbo in nakazilo. kot prilogo pa moraš dat kopijo rojstnega lista, davčne in osebnega dokumenta enega od staršev.

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 4466
    12.11.2009 7:59:17   
    MATEJKA_
    ima pa dm neki baby bonus ali nekaj takega. tud jim pošlješ izpolnjen njihov obrazec s spleta in kopijo rojstnega lista in ti pol vsake 1/2 leta pošiljajo neke bone. eni so uporabni, drugi ne, dobiš pa tud 1 paket njihovih plenic.

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 4467
    12.11.2009 8:21:21   
    valentinčica30
    IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

ima pa dm neki baby bonus ali nekaj takega. tud jim pošlješ izpolnjen njihov obrazec s spleta in kopijo rojstnega lista in ti pol vsake 1/2 leta pošiljajo neke bone. eni so uporabni, drugi ne, dobiš pa tud 1 paket njihovih plenic.

Vsaka taka informacija dobrodošla. user posted image user posted image user posted image user posted image  Punce na dan z idejami.

Jaz imam obe svoji punci doma, viroza na pohodu. Jima je dolgčas in sploh ne vesta kam bi se dali, sicer sta total zanič, sam tečnarjenje pa jima laufa. Sam si sebe zamišljam ko sem bolna, tečna ko user posted image .
    Moj je reku da bo dones kr cel dan delal, ker se doma nima namena z babnicami kregat, pravi da smo 3 preveč, da je že eno user posted image težko prenašat kaj pa še dve tečkici zravenuser posted image user posted image user posted image .
    Upam, da ga ne bo doletela sreča in dobimo še eno malo pomagačico, kaj bo pol naredu ko bo na pohodu PMS, znoru al se pa odseluuser posted image user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 4468
    12.11.2009 8:33:46   
    mavo
    IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

DM baby bonus se ful splača, če redno kupujete v DM. Res dobiš paket plenic zastonj, pa ko otrok dopolni 1 leto, ti pošljejo plišasto igračko in knjigico. Boni pa vsebujejo popuste za vso kozmetiko, pralne praške, vložke,...v glavnem vse. Mi smo plenice ponucali, boni se nam pa še zdaj valajo, ker jaz kupujem vso kozmetiko, pa tud plenice in ostale pripomočke za malega v Millerju.

Drugače pa se jaz tudi še nič ne pripravljam na prihod drugega otročka. Prvič se mi zdi, da imam še dost cajta, drug razlog je pa ta, da še sploh ne vemo spola. Naše dete namreč vsakič drži noge skupaj, ko imam UZ. Menda "diši po punčki", če povzamem besede dr. Strahove z nuhalne, samo to je bilo še prezgodaj, da bi lahko trdila z zagotovostjo.
    Očetovstvo: midva sva tudi poročena, tako da teh težav pri urejanju očetovstva hvala bogu ne bova imela.

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 4469
    12.11.2009 8:37:56   
    mavo
    IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Upam, da ga ne bo doletela sreča in dobimo še eno malo pomagačico, kaj bo pol naredu ko bo na pohodu PMS, znoru al se pa odseluuser posted image user posted image .

Po mojem bo PMS zanj še tamali problem, ko bo puberteta na višku in bodo pobi frčali okoli hiše. Bo imel preveč dela, da jih bo odganjaluser posted image user posted image
    Sva hkrati citirali Matejkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4470
    12.11.2009 8:41:45   
    rožca26
    Dobro jutro!

Najprej pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za twixy, da se izteče tko kt se je treba.

Drgač sm pa jest čist crknjena. Včer sm sam padla v posteljo. Pa ata me je zaposlil, da mi ni treba na zavod user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mavo)
    Neposredna povezava do sporočila: 4471
    12.11.2009 9:06:35   
    protina
    dobro jutro!

Oh kakšna kratka noč,sem spala kot ubita.Prejšnje 4dni me je bolel križ kot hudič, včeraj je pa popustilo in me je očitno bolečina tako zdelala da sem spala skoraj celo noč.

Tudi mi še nimamo nič kaj dosti, ker sva hčerki obljubila da bomo vse skupaj nabavili pred božičem.Tako da še kakšen mesec počakamo in potem v akcijo.
    Bi rada nov voziček, ker je hčerka rojena v poletnih mesecih, zdaj pa bomo rabili s košaro da nas ne bo zeblo.
    Mogoče bodo kakšne božične akcije.

Neposredna povezava do sporočila: 4472
    12.11.2009 9:12:07   
    zvesta
    Tako...

sem iz vrtca, od zdravnika, pa na pošti sme bila in v trgovini.... Pozajtrkovala sme že, zdaj sme pa crknjena za ****.
    Sem imela namen danes speči potratno potico, pa trenutno nimam ne volje, ne energije.

No, da še poročam o včerajšnjem pregledu.
    Pridelala sem 1 kilogram, edini do sedaj. Pritisk v redu, voda v redu. S/F ustreza tednom, 26 cm. Drugače pa naše dete po UZ zaostaja z rastjo, tako da sem zdaj že resnično dobila diagnozo Iugr oz. zastoj rasti. user posted image

Dobila spet predlog za podaljšanje bolniške za 4 tedne, sem sedaj odnesla k zdravniku, da pošlje na komisijo. Upam, da ne bodo komplicirali.

Naslednji pregled imam pa 9.12.

(odgovor članu protina)
    Neposredna povezava do sporočila: 4473
    12.11.2009 9:25:31   
    Jada82
    Punce, dobro jutro!!!

Najprej še jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Twixy! Verjamem pa, da se bo tudi njej izšlo dobro! In seveda držim pesti! Nikamor se nam še ne mudi, moramo vsaj še mesec in pol počakat, vsaj do 2010!

Potem pa takole: dskubin - jah ja, recimo, tudi jaz moram ležat .. pa sem drugač ful aktivna oseba, ampak, nekako se pač sprijazniš, ker se moraš ... jaz sedaj že več kot 1 mesec ležim bolj ali manj, pa moram rečt, da mi je zdaj lažje, kot na začetku. Nekako dobiš nek novi tempo in se navadiš. Čeprav komaj čakam, da bo npr. januar, da si bom bolj upala vstat in kam it .. ker ne bo več take panike ... ampak res, ni več tako hudo. Res pa največjo uteho najdem v branju knjig ... to mi krajša čas. Pa zavedam se, da nikoli več ne bom imela toliko časa zase.

No, sem tudi jaz zdaj pogledala za ta občinski denar ... hvala, ker ste govorile o tem, jaz sploh ne bi vedela ... naša občina je pa kar radodarna .. vsaj na spletu tako piše - okoli 400 €. Upam, da tega ne bodo spremenili.
    Za DM pa bom tudi oddala kuponček, ga imam že doma.

Midva tudi nisva poročena, se pa nekako nameravava naslednje leto .... do takrat pa bova pač šla (najbrž v decembru) na CSD in zrihtala to za očetovstvo in ostale zadeve.

Sicer pa sem bila včeraj pri ginekologu - je bil samo kratek pregled, nič takega, zmerila maternico, pa dala ene globule za beli tok .. sicer je drugač vse ok, spodaj me ni pregledovala, ker me je zadnjič. Sva se pa zmenili za v soboto, 14.11. za 3D UZ. Sem prav vesela in se veselim. Tako da vam takrat sporočim kaj več user posted image

To je to, zdaj pa se grem umit itd, postlat posteljo in brat knjigo ... se pišemo.

Lep sončen dan!

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 4474
    12.11.2009 9:35:08   
    ninček1
    Hej Zvesta!

Zanima me na podlagi česa so ti pa določli zastoj rasti, ker so meni dali isto diagnozo in zdaj čakam na 25.11. da pogledamo z ultrazvokom koliko je zrastel.Čeprav ti po pravici povem, da sem se nehala sekirat, ker mi je ginekologinja rekla, da otroci rastejo z različnimi zagoni, ker niso računalniki, da bi rasli skozi isto, zato bi jaz nad tvojim mestom tudi počakala do naslednjega pregleda(mene je naročila čez 4 tedne, ker je rekla, da je prej brezveze, ker ne dobi realne slike) in se ne bi preveč sekirala, ker s tem samo škodujemo otroku.

No meni je to ugotovil ginekolog(na 3D) na podlagi BPD-premer glave, ki je prej vedno prehiteval za 1 teden, zdaj pa zaostaja za 1 teden.Ostali 2 meri sta nekako štimali.Sem pa prebrala pri Pušenjaku, da , če se govori o zastoju rasti je nujno potrebna tudi mera HC-obseg glave, ki je meni tale dr ni naredil, moja ginekologinja pa, pa je rekla, da ona ne vidi razloga za paniko, ker je vse v mejah normale.

Sem pa na netu izbrskala mere, ki so normalne po tednih in kolikor sem primerjala je pri meni normalno, je res bolj na spodnji meji vse, vendar še vedno normalno.
    http://www.perinatology.org.tr/journal/imagesENG/tablesfigs/200601/20060105t01.gif

Če katero zanima, pikapolonica ima znižanja-izšel novi letak, poglejte si na njihovi spletni strani.

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 12.11.2009 9:36:38 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?