|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
11.11.2009 14:38:39   
Čmrlika

MARČEVSKI BUŠIJI:

user posted image  

branka 28 (21t)

user posted image  rožca26 (22t)

user posted image  Jassika (21t)

user posted image  nosecka24 (22t)

user posted image  *pupsa* (22t)

user posted image

Zvezdici (21t)

user posted image  ursa_p (22t)

user posted image  vekybel (23t)

user posted image  3sonček3 (22t)
user posted image  

Čmrlika 23t2d

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
11.11.2009 15:19:40   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=174926976959&ref=ts

Če je katera na facebook-u user posted image .

ej strgala si mi vprašanje z jezika, user posted image sem ravno hotla napisat tud jaz...evo te grem dodat user posted image

aha se bom dopisala, ja kateraa  pa si ti? če me sploh želiš za prijateljico user posted image user posted image

Hehe.. veš da!
Ti me kar dodaj.
Saj jst mam isto slikco, tako, da mene ne bo težko najti user posted image .

! Ful je fajn tole, mi je ful lažje ko poznam še obraz :user posted image user posted image user posted image

hoj jz sm se tud dodala user posted image . Hmm, bi vas mal poklikala če bi vedla kere ste...aha že berem, eno bom najdla zihr za ostale pa ne vem user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
11.11.2009 15:20:38   
Anonimen
FB - jst tut user posted image user posted image user posted image

No če me katera želi????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
11.11.2009 15:27:03   
ursa_p
Se samo na hitro javljam, ker se mi koncuje delavnik.

Kajenje ... jaz ne vem kako je s kadilci, ampak jaz nikoli nisem kadila in takoj, ko sem zanosila in ko se je tasca odselila en stuk visje, je bilo pri nama prepovedano kajenje. Sicer je bilo precej tecnarjenja s strani tasce, da se je vedno kadilo pri njih in da obiskom pa ne moreva tkole govort, da se ne sme kadit, ampak smo vstrajali in je pri tem ostalo. Mi gre na zivce ze, ce gre Gal gor, pa da kadi zraven. Ze itak pridemo vedno vsi prekajeni dol. Men se zdi 15 cigaret kr precej, no. Sicer pa ti boljsega odgovora ne znam dat, ker ne kadim.

Fajn busiji user posted image ... sam a veste kaj je meni zanimivo. Ce jaz svojega od spredaj slikam imam V obliko trebuha in je prav grozen. Je bil ze pri Galu tak, zdej pa spet. Mi kolki tolk not potegnejo, da je potem trebuh ful ven ... cudno v glavnem.

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
11.11.2009 15:28:02   
Pikapolonica80
Al pa meneuser posted image user posted image .

No dejte me, tiste k me hočte za prjatlco seveda ane user posted image  kr kliknt, sem se pofičkala s PDP-jem na wall.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
11.11.2009 15:31:52   
Pikapolonica80
3sonček3 - Jaz sem nehala kadit takoj ko sem zvedela da sem noseča, mi duša ne da da bi. Ne rečem, zdej mi paše fuuuul, ampak se zadržujem, tako da prižgem cigaret na enih 14 dni in imam dovolj, tolko da se malo potešim in sem spet za neki časa dobra.
Če je tvoja količina 10-15 cigaret na dan sem mnenja da je absolutno preveč user posted image . Probaj zmanjšat, če ne moreš nehat za ta čas vsaj, probaj na dan enega samo.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
11.11.2009 15:34:24   
branka28
Sem se tudi jaz pofočkala na FB, tako da me lahko dodate želiteuser posted image user posted image .

povej kdaj ti paše, še prej pa sem tam pri njih za uro zmeni, ker niso skoz tam...Bova se že zmenle, ne?  Od kod pa si doma, če nisem preveč radovedna, mogoče se še poznava?

Lahko drug teden. Bi mi lahko, prosim posredovala tel. številko od teh predstavnikov, ker ne vem kam moram poklicati.user posted image
Živim v Sladkem vrhu zdaj bo štriri leta, drugače pa sem domačinka iz Maribora.user posted image

L.p.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
11.11.2009 15:41:02   
Anonimen
evo jst sem se tudi pofočkala. Tako, da me lahko dodate user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
11.11.2009 15:44:30   
Pikapolonica80
Evo Branko pa Zvezdici najdla, za ostale pa ne vem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
11.11.2009 15:52:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Evo Branko pa Zvezdici najdla, za ostale pa ne vem user posted image .

jst tudi sem dodala branko in zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 3560
11.11.2009 16:50:43   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Punce še neki me zanima, a še katera med nami kadi? Js se učasih kr mal slabo počutm zarat tega, sm se tolažm s tem, da prej k niso vedli kaj je škodljivo,........pa moja mami je pri vseh 3 kadila pa ni blo nobenmu nč pa njegova mami isto, sej se ne sekeram da bi blo kej narobe sm tko, učasih se mi zdi da je 10-15 cigaret dnevno mal preveč. Kolk pa ve pokadite?

....user posted image ... jaz !!  user posted image
kadim te ta novejše marlboro flavour plusimajo čist malo vsega, pa tri filtre od tega je eden z ogljem. skadim pa nekje 4 do 5 dimov od enega cigareta. to je 1/4 s tem, da je že filtra polovica celega cigareta.  vem, boljše bi bilo da sploh ne bi.. ampak...   

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
11.11.2009 17:00:24   
7lina7

... sem pekla štrudelj... user posted image pa sem precenila sladkobo malin.... kisel je ko hudič!! user posted image user posted image   bravo jaz!!
pa sem probala zadevo rešit s sladkorjem v prahu - zdaj pa izgleda kot krofi! tona belega je gor..user posted image

.. samo, da mi noben ne pisne - vse je treba pojest!! hehehe

pridem gledat na FB kaj to imate..

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
11.11.2009 17:41:58   
lucika
jaz sem vas vse poklikala, mogoče še katero viška... če me hočeteuser posted image
če pa sem katero spregledala, pa me tudi lahko klikne:)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
11.11.2009 18:47:15   
plamen
sonček - napisala si pa tko k da ti vse z bušija dol visi, pa je tok lepuser posted image ti, ti, mal več samospoštovanja do stanovanja podnajemnika pa le imej.user posted image

urša - po priimku se te ne spomnim, Darko je pa un k se je potem na Primorko selil? Jaz sem bila 8d, verjetno sva ista paralelka, ker sem šla kasneje v šolo. C-ja se full malo spomnim, najbolj B k smo bili včasih sošolci... Sej mogoče k te bom vidla, da bom prec vedlauser posted image

vekybel - lepa previjalna, prav luštno. Midva jo bova sama naredila. Pa verjetno bova dala zgornji del bodočemu nonotu, da kaj izrezlja, ker ima eno staro napravco za to.

FB-grem počekirat. če vas najdem.

Bodite maksimalno super!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
11.11.2009 19:43:27   
Anonimen
Mi imamo pa tako:

user posted image

Zraven dokupim samo še podlogo in sem zaključilauser posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
11.11.2009 19:55:48   
Zvezdici
Jst upam, da sm vs vse našla na FB. Sem morala kar malo ugibat user posted image .
Če še katere nimam.. naj me kar doda! Jst mam isto slikco na fb kt tuki, tako, da me ni težko najti user posted image .

sara - uf fuul je lepa previjalna! Koliko je pa bila?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
11.11.2009 20:04:26   
Anonimen
Zvezdici - mislim da je bila okoli 240eur, mogoče kaki eur več ali manj. Je pa od Lip Poljčane - Lana.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
11.11.2009 20:10:30   
Zvezdici
Oja, sj lip poljčane majo rees lepe zadeve. Na žalost so tiste kar drage.
Ampak lepe za požret user posted image .

Punceee.. katere še ni na FB, pa bi bila voljna pokazat obraz? Morm bit mal firbčna user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
11.11.2009 20:13:09   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Sem se tudi jaz pofočkala na FB, tako da me lahko dodate želiteuser posted image user posted image .

povej kdaj ti paše, še prej pa sem tam pri njih za uro zmeni, ker niso skoz tam...Bova se že zmenle, ne?  Od kod pa si doma, če nisem preveč radovedna, mogoče se še poznava?

Lahko drug teden. Bi mi lahko, prosim posredovala tel. številko od teh predstavnikov, ker ne vem kam moram poklicati.user posted image
Živim v Sladkem vrhu zdaj bo štriri leta, drugače pa sem domačinka iz Maribora.user posted image

L.p.user posted image

064 11 99 80 JE CIFRA... kje si pa prej stanovala v Mariboru, ej sem radovedna...:-)

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
11.11.2009 20:14:22   
Čmrlika
mene pa  je zdaj presenetlo kolko prijateljic bom dobla zdaj ko poklikam na FB...dajte mi nicke  z rr dat na sporočilo da bom vedla ktera je ktera da ne ugibamo, kja? user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
11.11.2009 20:49:17   
branka28

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

L.p.user posted image

064 11 99 80 JE CIFRA... kje si pa prej stanovala v Mariboru, ej sem radovedna...:-)

Hvala za cifro, jutri pokličem.
15 let sem živela na Smetanovi, pol pa sma se z user posted image preselila na Frankolovsko.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
11.11.2009 20:50:53   
branka28

mene pa  je zdaj presenetlo kolko prijateljic bom dobla zdaj ko poklikam na FB...dajte mi nicke  z rr dat na sporočilo da bom vedla ktera je ktera da ne ugibamo, kja? user posted image

Jaz bi tudi prosila nicke iz RR, ker pojma nimam katera je katerauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
11.11.2009 21:01:16   
rožca26
Čer punce!!!

user posted image user posted image user posted image  za tako dobro debato.
Jest sm se dons dobila z mojim očetom in sestro - je ona plačala za roj. dan, zdej sm pa tko zmatrana, da grem kar spat user posted image user posted image  Vam jutri kej več napišem, če ne bom okupirana s klicarjenjem zdravnice. Je vid dobil neke pikice po obrazu, ki delujejo kot izpuščaji (ali kot mozoljčki), pa me skrbi, da ni kej hujšga user posted image  
No, Lahko noč.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
11.11.2009 21:08:24   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

sonček - napisala si pa tko k da ti vse z bušija dol visi, pa je tok lepuser posted image ti, ti, mal več samospoštovanja do stanovanja podnajemnika pa le imej.user posted image

No sej nism tok nezadovoljna, ampak nism navajena takega videza mi je use tko čudno, pa mi je kr nerodno v trgovini rečt za št. 38 al pa "rabm eno številko večje". Prej sm nosila xs user posted image upam da razumete, bom rabla več časa da se sprjaznm s svojo novo podobo, čeprou vrjamm da ob vseh obveznostih k bodo pršle z user posted image nebom mela časa pomislt na postavo, saj nekaj časa ne.
Previjalne mate vse zelo lepe, js se bom mogla zadovoljit samo s previjalno podlogo. Danes sem dobila reklamo od baby centra, majo ful poceni postlco not 70€ klubska cena seveda. če pa uzamete še jogi zraven pride pa use skup 88 €, to je ponudba k se jo ne splača zamudit, je pa res da postlca ni nč posebnega. Tiste k ste zadovoljne s preprostim bo vredu (čeprou itak use rade kompliciramo user posted image ). No vidm da ste navalile na FB, js tam nism prjavlena, bom pa že kdaj kakšno slikico prpopala k se mi tut obrazk vidi, da boste vedle s kom se pogovarjate user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
11.11.2009 21:13:25   
strumf
čav punce.  tudi jaz sem se prijavila na FB, upam da sem vas nekaj našla in da me potrdite.

drugače pa vam predajam poročilo iz morfologije. vse je ok, izmerila mi je stopalo in ima user posted image že 34 mm veliko. sem bila presenečena da je tako veliko. je pa tudi videla spol. je naš fantek tako lepo nastavil jajčke pa lulekauser posted image , da je prvo to zagledala, preden je šla sploh gledat ostale organe user posted image . je že user posted image vedel da mami hoče vedet spol. čeprav sva z user posted image mislila da bo punčka. no pa bomo imeli pubeca. kak fajn. svakinja ima fantka starega ravno 14 dni, tako da ju že vidim kako bota prava bratranca in kompanjona.

naslednji pregled imam 9.12.

vidim da ste tudi vse pridne s slikicami bušijev. jaz jo bom tudi v kratkem pripopala, mam zdej non stop neki, da ne pridem to fotiča user posted image .

glede komod, pa se jaz odločam za tisto na kolesih, ker jo bom mogla prvih nekaj mesecev (mrzlih) met v kopalnici, ki  je ful majhna, potem pa jo bom prestavila v spalnico ali otroško sobo. so pa cene neverjetno zasoljene. da o posteljicah sploh ne govorim. upam da bodo kmalu božično - novolletni popusti, da pridemo vsaj malo ceneje skozi.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?