|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
11.11.2009 12:33:50   
Kratka
jaz imam pa kratke noge in tudi ne preveč suhe, pa se sploh ne sekiram, si daš pa malo petke pa takoj lepše izgleda.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.11.2009 12:39:10   
Sky3
mam jst zelo podoben problem. sestrična mi je radodarno odstopila svoje dvoje nove legice... ampak ja, ležijo v omari. moji batki so res mal močnejši, ampak me to še ne moti toliko, kot me moti moja široka rita in "jahalne hlačke" ki so ratale kr zelo opazne user posted image . rada bi našla kak dolgi puloverček, ki bi mi to dvoje pokril, ampak nikakor nimam sreče, saj ne najdem nobenega kroja, ki me ne bi povil ko debel čevapčič. rada bi nekej bl v smislu res kratke oblekice in ne oprijetega dolgega pulija. huh...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.11.2009 12:53:18   
fiška33
Jaz še zase nisem kupila nič. Dvojne "ta debele" hlače še dobim gor, fršlus do pol, pri gumbu si pa kr z rdečo navadno elastiko pomagam, da ravno ne štrli vstran. Pol pa itaq nekaj pride čez. Bi pa full imela tak nosečniški pas, ki je za to prehodno obdobje, ko še čisto ne rabimo nosečniških hlač, navadnih več ne moremo zapret, majčke pa tudi začnejo prekratke ratovat.

user posted image
user posted image
user posted image

Nekje na netu sem vidla celo takšne z vzorčkom, kao mandala čez trebušček. user posted image
Naročiti se ga da preko neta iz anglije, pri nas še nisem vidla, da bi ga prodajali. Jaz sem pogooglala MATERNITY PREGNANCY BELLY BAND.

LP

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.11.2009 12:56:15   
Mubi
Friška33, jaz sem tak pas kupila v Lj na Rudniku v Supernovi v H&Mu.
Dobiš dva - črnega in belega. Na žalost se pa ne spomnim koliko stane. ne veliko.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.11.2009 12:58:41   
MiniMiska
Dober dan, čveke.
Saj vas komaj dohajam. Upam, da uživate v lepem dnevu, jaz moram počivat, tako da sonček gledam le iz postelje user posted image
Čestitke vsem za dobre izvide na NS, tiste ki imate danes, držim pesti, da bo vse OK.
Oblačila: jaz sem si ene nosečn.kavbojke že kupila v Lescah, jih pa še nisem oblekla, ker sem zadnjih 14 dni itak na bolniški, v pižamiuser posted image , ko sem šla pa ven sem pa ali športne raztegljive hlače oblekla ali navadne kavbojke (ja, ene so mi še pravuser posted image ). Ker imam močna meča, je pravi podvig dobiti kake pametne hlače, leggice zame NO GO, ko bom pa našla primerne škornje, bom pa sploh srečna. Ali ve katera, kje imajo kake fajn škornje (po možnosti brez pete ali čisto malo), da jih normalo obuješ čez močna meča?

Toliko za zdaj, se oglasim še kaj kasneje. Lepo se imejte!

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.11.2009 13:07:28   
Melia
jaz imam tudi zelo močna meča....včasih najdem škornje v massu...drugače pa sem si letos v massu kupila take polškornje oz. gležnarje z res minimalno petko, ki mi sicer niti ni preveč všeč ampak so zelo udobni....sama drugače zel, zelo redko nosim petke....skoraj nikoli, no...

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.11.2009 13:10:47   
Sky3

IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Jaz še zase nisem kupila nič. Dvojne "ta debele" hlače še dobim gor, fršlus do pol, pri gumbu si pa kr z rdečo navadno elastiko pomagam, da ravno ne štrli vstran. Pol pa itaq nekaj pride čez. Bi pa full imela tak nosečniški pas, ki je za to prehodno obdobje, ko še čisto ne rabimo nosečniških hlač, navadnih več ne moremo zapret, majčke pa tudi začnejo prekratke ratovat.

user posted image
user posted image
user posted image

Nekje na netu sem vidla celo takšne z vzorčkom, kao mandala čez trebušček. user posted image
Naročiti se ga da preko neta iz anglije, pri nas še nisem vidla, da bi ga prodajali. Jaz sem pogooglala MATERNITY PREGNANCY BELLY BAND.

LP

izvoli, že dolgo si ogledujem, nisem si pa še nabavila, ker trenutno še ni nujno, z dinarčki je pa tut bl stiska.
par jih je res full simpatičnih user posted image

http://www.minisvet.si/matematicna-enacba-p-1013.php

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.11.2009 13:11:26   
MiniMiska
melia, če se ti da, pripopaj slikco ali link škornčkov, bom zelo vesela.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.11.2009 13:15:22   
Melia
user posted image upam, da se vidi....enake imam samo brez tistih gumbkov ob strani....drugače pa točno takšni...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.11.2009 13:18:08   
Sky3
drugače so novi UGG škorenjčki kr dost široki. me je presenetlo, ko sm jih dobila gor. imajo pa tudi polškorenjčke, ki so pa sploh cute (iz semiča z gumbkom ob strani) in meča niso več problematična :)

je pa res, da se jih splača kupit le preko neta, ker so pri nas hudo prenabite cene.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.11.2009 13:42:48   
fiška33
Hvala punce za linke od pasov :) Pri "naših" cenah bom raje kar mamo angažirala, da kaj zašije. Blago za trenerke, al pa jersey ...
Ko sem bila jaz že osnovnošolka, sem denar, ki sem ga našparala od pomoči v gospodinjstvu, porabila za kupljeno obleko.
Prej mi je mama sešila al pa naštrikala skoraj vse in sem mela poln kufer domače izdelave. Se mi dozdeva, da mi bo zdaj pa kar prav prišlo :)
No, tudi jaz imam šiviljski tečaj za sabo ampak nekega veselja pa zaenkrat ni bilo :)

lp

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.11.2009 13:57:58   
adria12345
živjo,

no jaz sem imela NS 3.11 in sem imela razmerje 1:2950. G. sem vprašala kaj predlaga in je rekel, da to je čisto vredu razmerje in da mi on ne bi priporačal nadaljne teste, razen če sama tako želim.

isabeaux- koliko si pa imela kaj izmerjeno NS jaz sem imela 1,5 mm.

Jaz se za nadaljne teste ne bom odločila. Ker sva s partnerjem oba zdrava in tudi v družini ni te bolezni. Mislim, da zdravniki res izkoriščajo nosečke za polnjenje zdravniške blagajne, ker vejo da smo za user posted image pripravljene narediti vse tudi če to ni ravno potrebno.

user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.11.2009 13:58:01   
Teja K
Fiška saj ti pasovi pa se dobijo tudi v Kepci in še kakšni trgovini, tudi preko spleta...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.11.2009 14:05:04   
toja12
Hey, souser posted image !
Prvo bi rada pokritizirala isabeux, ker nas straši s prijateljičino zgodbo. Sedaj ko vse nestrpno čakamo na NS bi se res lahko zdržala. Danes sem prav panična postala, ker mam jaz jutri popoldan merjenje. Bilo bi pa priročno če bi izdala ime zdravnika iz Mb, ki je to storil.

Glede hlač, če si jih preurediš pa sta potrebna dva pogoja: biti morajo elastične in vsaj eno št. večje kot si jih nosila pred nosečnostjo, ker so se ti medenične kosti preoblikovale. 

Ali ste gledale včerajšnjih 24ur. Baje so  govorili o nevarnih vozičkih. Grem sedaj preverit informacijo.
Lep dan vsem in naj vam čim prej mine. Jaz komaj, komaj čakam jutri popoldan.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.11.2009 14:07:37   
Melia
adria12345...tudi meni je izmerila NS 1,5mm...pa imam na izvidih tveganje 1:16186....stara sem pa 27 let.....me prav zanima zakaj taka razlika....glede na to da je NS enak

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.11.2009 14:09:53   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: adria12345

živjo,

no jaz sem imela NS 3.11 in sem imela razmerje 1:2950. G. sem vprašala kaj predlaga in je rekel, da to je čisto vredu razmerje in da mi on ne bi priporačal nadaljne teste, razen če sama tako želim.

isabeaux- koliko si pa imela kaj izmerjeno NS jaz sem imela 1,5 mm.

Jaz se za nadaljne teste ne bom odločila. Ker sva s partnerjem oba zdrava in tudi v družini ni te bolezni. Mislim, da zdravniki res izkoriščajo nosečke za polnjenje zdravniške blagajne, ker vejo da smo za user posted image pripravljene narediti vse tudi če to ni ravno potrebno.

user posted image

izmerjeno ns sem imela 1,4 mm...torej  čist ok...btw...tako enako sem imela tudi pri sinku...in je tud vse ok...tko da, ne vem po moje je čist ok vse skupi...kot sem napisala, če bi mi razmerje res  bilo 1:300 in manj...potem bi se sekirala...pa itak zaupam svoji g. in čakam kaj mi bo rekla...ko sem ji danes poslala izvide...

Tko da črnoglede misli proč...in samo optimizem velja...a ne user posted image

Se pa s teboj popolnoma strinjam glede polnjenja državne blagajne....

aja pri kom si imela ns?

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 11.11.2009 14:22:34 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu adria12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.11.2009 14:10:19   
MiniMiska
adria, isa in ostale, na temo NS le tole: kot je že kratka napisala, se za nadaljnje preiskave odločamo tiste, ki so nam izmerili povečano NS (nad 2,5mm) in imamo temu primerno tudi tveganje večje od 1:300. Preiskavi sta biopsija horionskih resic ali amniocenteza.
To, ali dati kri za DHT ali ne, je osebna odločitev, ampak kakor vem, to predlagajo le starejšim nosečnicam ali takim z zgoraj navedenimi "številkami". To tveganje je spet statistika, zato sem se jaz odločila za biopsijo, s katero dobiš kariotip user posted image  - verjamem, da bo ta OK in najin user posted image  nima kromosomskih nepravilnosti.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.11.2009 14:11:42   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Melia

adria12345...tudi meni je izmerila NS 1,5mm...pa imam na izvidih tveganje 1:16186....stara sem pa 27 let.....me prav zanima zakaj taka razlika....glede na to da je NS enak

točno tko...kot sem rekla sva midva z mojim nardila ful velik izračunov glede na starost in če bi nuhalna rastla...in sploh ni višina nuhalne ( do 2,0 ) vplivala nič na rezultat...z leti pa se je ful spreminjal...celo za par tisoč enot...na leto...tako da so leta zgleda tista, ki v tem programu zelo zaostrijo izračun tveganja...user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.11.2009 14:12:30   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

adria, isa in ostale, na temo NS le tole: kot je že kratka napisala, se za nadaljnje preiskave odločamo tiste, ki so nam izmerili povečano NS (nad 2,5mm) in imamo temu primerno tudi tveganje večje od 1:300. Preiskavi sta biopsija horionskih resic ali amniocenteza.
To, ali dati kri za DHT ali ne, je osebna odločitev, ampak kakor vem, to predlagajo le starejšim nosečnicam ali takim z zgoraj navedenimi "številkami". To tveganje je spet statistika, zato sem se jaz odločila za biopsijo, s katero dobiš kariotip user posted image  - verjamem, da bo ta OK in najin user posted image  nima kromosomskih nepravilnosti.

absolutno bo ok...držim močnooooo pesti....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.11.2009 14:20:56   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: toja12

Prvo bi rada pokritizirala isabeux, ker nas straši s prijateljičino zgodbo. Sedaj ko vse nestrpno čakamo na NS bi se res lahko zdržala. Danes sem prav panična postala, ker mam jaz jutri popoldan merjenje. Bilo bi pa priročno če bi izdala ime zdravnika iz Mb, ki je to storil.

Glede hlač, če si jih preurediš pa sta potrebna dva pogoja: biti morajo elastične in vsaj eno št. večje kot si jih nosila pred nosečnostjo, ker so se ti medenične kosti preoblikovale. 

Ali ste gledale včerajšnjih 24ur. Baje so  govorili o nevarnih vozičkih. Grem sedaj preverit informacijo.
Lep dan vsem in naj vam čim prej mine. Jaz komaj, komaj čakam jutri popoldan.

Oprosti ampak moj namen ni bil nikogar strašit...user posted image

Tukaj smo zato, da si izmenjamo izkušnje, da smo bolj previdne pri pregledih, da več vprašamo...stereotip...več glav več ve...in ne zato da bi namenoma nekoga strašile...žal mi je če si to tako vzela...

Da pa obstaja realnost, je pa spet drugo...moj namen pa je bil izključno ta, da povem, da se odločajte pri nuhalni izključno res za zdravnike, ki imajo licenco in ki vam dajo tudi izračun tveganja...čeprav vedno bolj ugotavljamo, da so to le številke, ki pa jih na žalost spet uporabijo za tržno nišo....

Strašila bi...če bi rekla da je imal prijateljica nuhalno super, tveganje 1 : ne vem 30 0000...pa je rodila punčko z ds...kar pa nikakor ne more bit tako...

Tako da se še enkrat opravičuje, če si vzela to kot strašenje in  izmišljotino ali karkoli pač zato...da bi "tebi" naredila trenutke čakanja na ns...nepopisljivo obupne...user posted image user posted image user posted image

Veš verjamem, da je vsako malo strah predenj se pokaže na ekranu  malo bitjece z utripajočim srčkom...saj tudi sama vem kako sem se bala včeraj predenj sem videla slikco in na sredini veselo poskakujoč srček...

Potem bi lahko rekla tudi tistim ubožicam, ki so imele to smolo in so povedale da je njunim otročkom nehgal biti srček...da so strašile...pa niso ...ampak so se mogle izpovedat, ker je ni hujše bolečine, kot izgubiti malo bitjece, ki ga tako vneto pričakuješ...in verjemi da nisem edina ki vem kako hudo je tudi to user posted image

Nč...sedaj pa se ne mislim več obremenjevati stakim pesimizmom...ker moramo vse misliti samo in edino pozitivno ...da bodo naše bebice lepo rasle in jih maja vse ugledamo in požulimo v naročju...user posted image

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.11.2009 14:34:48   
frcefela
Ojla,

jaz pa odštevam zadnje ure pred NS, ob štirih imam. Ful sem živčna, mi je kar slabo in že cel dan kakam (excuse my french user posted image ) Upam, da bo vse ok ... bojim se, da ni kr srček nehal biti user posted image Kr neke psihoze, res sem zblojena.

Prosim držte pestke zame in za bejbija.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.11.2009 14:41:06   
Teja K
Frcefela vse bo ok. na eno pikapoko zate in za tvojo pikico user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.11.2009 15:10:03   
Tiaraaa
frcafela drži se vse bo OK pa negativne misli ven iz glave, sej bo...držim pestke user posted image user posted image
breberi kak vic, da se boš mal nasmejčkala...to pikica čuti user posted image
javi kako je šlo.
čawči pa še enga user posted image za srečo

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.11.2009 15:13:28   
Sky3

IZVIRNO SPOROČILO: toja12

Prvo bi rada pokritizirala isabeux, ker nas straši s prijateljičino zgodbo. Sedaj ko vse nestrpno čakamo na NS bi se res lahko zdržala. Danes sem prav panična postala, ker mam jaz jutri popoldan merjenje. Bilo bi pa priročno če bi izdala ime zdravnika iz Mb, ki je to storil...

no jst bi pa tebe pokritizirala, ker po nepotrebnem kritiziraš isabeaux. če je povedala, kar je pač povedala, ni s tem nič narobe! zgodba je zanimiva in lahko služi kot opozorilo oz. nasvet, da pozorno poslušaj G kaj pove med merjenjem NS in da res poskrbi, da ti bo vse jasno in podrobno razloženo. to je tako ali tako tudi tvoja dolžnost, ki jo imaš kot nosečnica, saj vsi vemo, da na žalost lahko hitro pride do napake in kake površnosti tudi med zdravniško smetano. tko pač je. REALNOST. in to, da je zdej povedala zanimivo zgodbo, ki jo lahko neka zrela oseba vzame zgolj kot poučno (in ne kot neko ustrahovanje!!!), je kvečjemu logično, saj nihče ne začne govorit reči tja v tri dni, ampak zgodbe, mnenja in izkušnje sproži nek kontekst v debati z ustrezno tematiko. tko. pa brez zamere.

v glavnem, ušeske, oke na preclje & cheer up! vse bo ok! user posted image user posted image

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.11.2009 15:21:06   
Sky3
FRCEFELAAAA vse bo ok!!!! user posted image naj te ne grabi panika... konec koncev je to le pregled, kot vsi ostali. možnost, da bi bilo kaj narobe je pa tut tko mala, da res ne vem, zakaj posvečaš temu toliko pozornosti! ti ti ti user posted image raje pomisli na to, kako lepo bo spet videt pikico, ki ti raste pod srčkom in kako zelo osupljivo bo, ko boš videla koliko je že zrasla! user posted image mali živahni angelček te čaka user posted image

hehe si bova lahko potem proti večeru izmenjali info, kako je bilo in kaj sva zvedli! user posted image (in jst bom mogoče lahko spodbila prepričanje večine, da nosim fantka user posted image )

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.