|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
11.11.2009 9:42:29   
Teja K
živepo upam, da bo to lekcija za naprej... pa da boš drugič vsaj povohala preden boš nagnila

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
11.11.2009 9:43:43   
Melia
zivepo samo da je vse ok in da se še sluznica pozdravi pa bo....user posted image

kolk se jaz spomnim iz mojih izvidov je mejna vrednost 2,5cm....popravite me, če se motim, ker nimam ob sebi izvidov da bi točno pogledala

Neposredna povezava do sporočila: 2252
11.11.2009 9:50:25   
divans1
Ja točno tako! Do 2,5mm je normalno, kar je nad 2,5 je pa že povišana vrednost. Mene pa zanima, kdaj se razvijeta ledvički pri plodu, nikjer ne najdem te informacije....

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
11.11.2009 9:50:59   
m_o_i
zivepo : HB da je OK!

prsi: bolece, ko lezim...in opazam, da so bradavice na momente prav zarece oz. topleuser posted image  povecane pa nic; bom se naprej mela bolj maleuser posted image

NS: jaz grem v petek v LJ z vednostjo, da bom napotena naprej; pa ne, da sem crnogleda, ampak tak kot sem ze nekaj casa nazaj ugotovila-da mal pripomorem k polnejsi zdravstveni blagajni (lahko sem samo prijetno presenecena)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
11.11.2009 9:54:26   
bubolin
Pozdravljene punce.

Kako ste kej? Jaz odlično.  user posted image

Najprej vse čestitke za dobro opravljene preglede in user posted image user posted image user posted image za vse ki vas to čaka v bližujočih se dneh.
Pozdravljena nova majčica user posted image

Noo pa še poročilo iz pregleda NS včeraj v Dravljah. Bilo je vse ok. Sem zelo vesela. Rezultat dober, tako da me niso nikamor pošiljali.Bilo je zelo lepo. Sva bila oba z mojim čisto ganjena user posted image

Je bilo pa tako, da mi je dr. Pušenjak najprej hotel delati UZ čez trebuh pa je moja buba tako obrnjena in tako lena da se ni hotla nič premaknit, tako da sva mogla nardit UZ vaginalno. In moram povedat da je bilo stokrat bolje kot pa čez trebuh, ker čez trebuh mi je tako moral pritiskat da me je res bolelo.In zvedli smo da bomo imeli user posted image Smo čist veseli.

Tako zdej se vam bom pa tudi jaz na FB-ju pridružla. In ja sem za da si naredimo svojo skupino na FB, in se bolje spoznamo user posted image

Lep dan še naprej.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
11.11.2009 10:00:53   
Mubi
Dobro jutro majčice!
Kako ste? Jest sem bila do zdaj razen takšnih in drugačnih bolečin, super. Včeraj zjutraj pa si pripravim zajtrk in še predno sem do konca pojedla kos kruha sem morala "objemati školko". Prvič se mi je to zgodilo.....sem mislila, da ko tile začetni meseci minejo, da ne bom nič bruhala, če do zdaj nisem....včeraj mi ni bilo pa nič jasno user posted image Ampak smo preživeli user posted image . Danes ko sem zajtrkovala, sem kar malo s strahom, ali se bo pojavila včerajšnja slika....pa se ni user posted image no, za enkrat še ne..... user posted image

Zelo ste aktive tu gori user posted image vas ne dohitevam več. Vsak dan se spravim, da bom prebrala kaj ste napisale in predno vse preberem sem že tok utrujena, da se mi ne da še pisati.... hehe
Zdele sem si pa rekla, da vas morem po parih dneh spet mal pozdravit user posted image

Pošiljam vam spodnji link, da boste vedele kaj se v določenem času nosečnosti dogaja z vami, s plodom in z bodočim očkom. Vbistvu je cel film, jest sem si ga že večkrat pogledala. Ko boste imele čas pa ga tudi ve poglejte v družbi bodočih očkov!

http://video.google.com/videoplay?docid=3055032426000478049#

Uživajte ob gledanju!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
11.11.2009 10:15:51   
kittyy
tudi jaz sem izven najhujsega do zdaj.dva dni me je noro bolela glava,pa vceraj prvic bruhala.sem morala iz sluzbe domov,ker so bile bolecine neznosne.lekadol mi ne pomaga nic,zato sem se samo z 31 kapljicami mazala,..
danes so slabosti bolj blage,zato sploh ne upam kej prevec jest,..
ali ima se katera drug teden NS,al mam jst 19.11 ta zadnja.

nosecniske hlace sem si jst kupila v BTC v trgovini Kepica,...

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
11.11.2009 10:30:59   
isabeaux
Živjo punce...

No takole je, včeraj sva ker mojmu ni dalo miru in je bolj tehnični tip in vse prečekira na netu in obvlada angleščino u nulo...no in je našel isti program, ki ga imajo na uz za nuhalno...pa sva dala vse meritve not in je vse enako izračunalo....tako da tako pač je...sva pa mal preverjala in je veliko odvisno od  srčnega utripa otročka in od starosti nosečnice...in  recimo...sva dala tudi vrednosti za hčero...morš dat vse datume pa to...ko sem bila stara 24 let...pa za sinka pred dvema letoma in za sedaj...ne morte verjet kake razlike...pa se je vsem trem videla nosna kost in vsi so imeli nuhalno 1,4 mm...tko da je le srčni utrip bil pri vseh treh različen in seveda moja starost...s tem da sem zdaj 33....zato me ne čudi da imajo nosečke pri 35 tole brezplačno in da potem še večini delajo amniocentezo...noro....

No klicala sem mojo g. ...ki mi bo najverjetneje dala napotnico za dht...če se ji bo zdelo potrebno...me bo verjetno še danes klicala....saj načeloma bi včeraj dala pri pušenjaku kri...sva takoj rekla...da ja da nardimo dht...ampak je sestra že vse pospravla in potem več ni jemala krvi...user posted image
No nič se ne bom sekirala...ker vsekakor nimam rezultata 1 : 300 in manj...kjer je razlog za skrb...tko da bomo videli na morfologiji....a ne...

Živepo...super da je vse ok....verjetno te je res izučilo....

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
11.11.2009 10:40:32   
Tiaraaa
ojla,

držim pestke da boste vse dobro opravile z NS in ostalimi testi user posted image user posted image

tudi jst sm našla žametne hlače (55€) v BTCju v trgovini Kepica, so zlo fajn.
Drugače sem si pa tudi kupila še ene lepe črne hlače (30€) v H&M so tud super.

buši že kr pridno raste :) tko da so normalne hlače zgodovina user posted image

zelo sem bila pretresena ob zgodbi z unim ..%$&user posted image /#$%.. g. v MB, katastrofa kaj se to dogaja. user posted image

glede NS se mi pa zdi, da odvisno kje jo delaš, nekje so pošteni in pravilno napovejo, nekje so pa mal zlikovski in te napotijo še na nadaljne pregleda, kar se meni zdi popolnoma nesprejemljivo da so samoplačniški (sej verjamem da smo vse tudi dodatno zavarovane) v glavnem mislim da se nimate kaj bati, pomembno je da se vidi nosna kost.
Aja pa še to, mislim da lahko te rezultati mal varerajo glede na to da oni sami vlečejo tisti meritveno miško in pač odčitajo....kaj pa vem no...v glavnem pozitivne misli user posted image user posted image

pozdravček iz sončnega Mengša user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
11.11.2009 10:55:10   
kittyy
TIARAA,a iz Mengsa si,jst sem bla pa ene par let tm cisto bliz doma,...

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
11.11.2009 11:00:31   
Teja K
A obiskuje katera materinsko šolo v ZD Šiška?

Naj bi vključevala tudi telesno vadbo po 12. tednu. Sicer ni nikjer informacij kam pokličeš, koliko je cena,..., zato sem na ZD kar e-mail poslala.

Če katera hodi, a je tolk prijazna, da mi malo bolj podrobno predstavi zadevo?user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.11.2009 11:06:54   
Tiaraaa
kittyy ja, iz Mengša so moji starši pa tud zdej delam v Mengšu, drugač sva se pa z dragim 2 leti nazaj preselila v Komendo, tko da bolj gorenski zrak voham... hihi user posted image sem pa itak veliko v Ljubljani ker mam tam vse frende in frendice, včasih sm več v Lj kot tle.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.11.2009 11:11:00   
patella
hello!

Me zdej že res dolgo ni blo na spregled - enostavno ni blo časauser posted image Zdej sm pa doma, ker razsaja gripa po bolnici, kjer hodim na vaje, pa so me poslal domov.user posted image Uglavnem, včer smo mel NS pri dr.STrahovi in je bila zelo lepa izkušnja. Pred pregledom me je malce stiskalo, ampak brž ko je pritisnila ultrazvočno sondo na trebuh in se je na ekranu pojavil najin otroček, me je napetost minila. Kok je že zrasu od prvega pregledauser posted image user posted image , kar ne morš verjet. No, dr.Strahova je vse lepo sproti govorila, kaj dela, kaj se vidi,... Otroček je k ena mala vrtavka, skos migauser posted image . Nuhalna svetlina je bla tut super. Je rekla, da boljš ne bi moglo bit. Pa še CD nama je posnela. Uglavnem, superca. Za vse ostale, ki vas še čaka NS - kar pogumno, otročki so zdravi!!!

Glede telovadbe - jst bi tut kam hodila. MOram se še mal pozanimat!!

Nč, lep dan pa pejmo mal na sonček!!!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.11.2009 11:20:00   
Kratka
tiaraa, aha, zdej pa vem katera si user posted image . Se mi je pa kar malo svitalo, da si ti na FB. user posted image

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.11.2009 11:27:44   
Tiaraaa
Kratka haha...zdej morm pa sam še jst ugotovit kera si ti user posted image
al pa če mi kr olajšaš pa mi namigneš user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
11.11.2009 11:43:35   
Kratka
o ne ne, tako lahko pa ne boš prišla skoz user posted image user posted image

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.11.2009 11:55:09   
Sky3
dobro jutroooo! user posted image hehe bi napisala post že pred kake pol ure, pa sem imela prej tolk za prebrat, da se je mal zavlekl! user posted image

v glavnem, z dragim sva danes oba brez vročine, očitno čajčki, domači med, limona in pesin sok res delajo čudeže! user posted image sicer oba še mal smrkava in nisva še "taprava", sva pa dovolj pri močeh, da se bova popoldne skupi napotila na pregled. haha moj je kr mal živčen ratu, k je prebral, da je bla pri eni majčici NS merjena z vaginalnim ultrazvokom. je reku, da res upa, da bo zdravnica in ne zdravnik, sicer bo mogu stran gledat hahaha user posted image smeško!

ja nič, dejmo zdej probat dat kaj pod zob za spremembo pa se tipkamo kasneje user posted image

PS: škoda, da ni med smeškoti nobenega sončka... bi prav prišel zdele! takoooo zelo lep dan je zuni! me happy happy user posted image

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 11:56:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.11.2009 11:58:04   
Sky3
joj... tale FB je pa res že skor ajn mus ratu... sm se upirala z vsemi 4mi, da ga ne bom mela (ker imam že myspace, pa že tist bl šepa), ampak očitno si ga bo res treba zrihtat. bom tekom vikenda zahakljala dragega al pa njegovo sestro, da mi mal pokažeta, kako se zadevi streže user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.11.2009 12:03:24   
Tiaraaa
skupina se imenuje Naši malčki letnik 2010

http://www.facebook.com/group.php?gid=174926976959&ref=ts

upam da bo link delal

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.11.2009 12:05:24   
markicaa
hej majčice

js sm mela nuhalno 3.tko da mam tveganje 1:446, če pa upoštevamo moja leta pa ena proti neki čez tisoč.Ampak pol sem js to mal brala o tej nuhalni in pršla do zaklučka, da maš loh ful povišano nuhalno in je potem vse ok. In da se zelo velikrat zgodi da je lažno pozitiven rezulat, tko da mislm da bi mogl kej druzga poštudirat za ugotavljanje DS. Pa itak je bila nosna kost vidna!!! Tko, da me ni strah, ampak sm tud brala, da lahko DHT izvide zelo poslabša, in te potem pošlejo na amniocentezo, samo po 35 al 37 letu, al kako? Če si mlajša je treba plačat :S če katera več ve naj me popravi. No in da je še te ko jih pošlejo na amniocentezo, ugotovijo da je 97% zdravih otročkov, in so samo 3% otročki z DS.
No tako

mejte lep dan še naprej pa pejte na sončka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.11.2009 12:10:06   
Tiaraaa

IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

o ne ne, tako lahko pa ne boš prišla skoz user posted image user posted image
bravo jst, moja detektivska žilica se je obrestovala in Kratka razkrinkana si user posted image user posted image user posted image
mi je kr popestrilo dan, se saj kej dogaja user posted image
ti bom kej na FB napisala user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.11.2009 12:22:25   
Kratka
Aja, ko ste prej pisale o hlačah...jaz si jih verjetno sploh ne bom kupila, mogoče ene ko jih bom pač našla. Bi najraje nosila kar legice in dolg pulovrček ter škornje. Se mi zdi, da je to še najbolj udobno. Ja, me pa čaka kar obsežen nakup, glede na to, da si moram kupiti čisto vse od škornjev do bunde. Bom pa še počakala, ker sem malo vraževerna in si kar ne upam nič kupovat, dokler ne izvem da bo vse ok. Čeprav, pa počasi nimam več kaj za oblečt.....

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.11.2009 12:26:57   
Kratka
haha, si me pa hitr pogruntala user posted image

markicaa, ne, če ti ugotovijo, da spadaš v skupino z visokim tveganjem, potem ti pripada brezplačno. Tako je tudi meni pripadala horionska biopsija, ki drugače stane nekaj čez 500€ in mi bo tudi v naslednji nosečnosti pripadala na napotnico.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.11.2009 12:28:33   
Melia
jaz sem si tudi legice kupila ampak nimam ravno suhih nog in sem bolj polna in zdaj si jih sploh še nisem gor dalauser posted image .....in ležijo v omari...mene pa hlače moje že tiščijo...ampak ne morem si pomagat....se nikakor ne morem navadit da bi šla ven z legicami in kazala vesoljnemu svetu moje obline (preobilneuser posted image ).....pa me moj dragi vztrajno prepričuje da legice in škornji in dolg puloverček in plašček super zgledajo na meni ampak se ne damuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.