ancka1
|
Rogljiček, čestitke še z moje strani!!!! Kako lepo je to prebrat!!! Putka, vem kako je, ko bi kakšno varstvo prav prišlo. Moji so še v službi, za vikend gresta pa vedno na Dolenjski, kjer finiširata svoj vikend. Tašča pa samo obljublja, kako ga bo kam s seboj vzela, ga pa še popoldne za kakšno urico ne vzame (pa pod nami živi). Ko sem bila 2x po 14 dni brez varstva je vskočila vse skupaj za 3 dni. Pa vskemu, ki je imel 5 minut časa, je razlagala kako je varuška. No zadnjič je bilo pa tako (kot ne prvič in ne zadnjič), da se je odpravljala na daljše potovanje (revca) in je cele dneve ni bilo, zadnji dan je pa ob 19h mojga klicala, če ji Tevža dol pripelje. Pa točno ve, da imamo takrat že večerjo, tuširanje, ker gre ob 19.30 spat. Samo tako, kot njej paše, pa da ima pri sebi čisto vest, da se je kako poslovila. In to vedno počne...domov pride pozno in potem ji je dolgčas in moramo vsi skupaj letet za njeno veličanstvo. ZA KOZLAT! Si sploh ne morem predstavljat, kako izgleda, ko se dedki in babice kar ravsajo, kdo bo varuška. Jih kar precej poznam takšnih. Pa da ne bo pomote, so naši otroci in ne od starih staršev, ampak roko na srce, sem in tja bi pa pasalo malo time out-a za kakšen dan, ne? No, mi pa odhajamo v toplice čez par uric. Komaj čakam!!! Evo, moj plan...Ljubljanski maraton (10ka ali celo 21ka) je šel po gobe. No, čeprav priznam, da mi ne paše v mrazu laufat. IMEJTE SE LEPO!!!!