mimi30
|
Spali kar OK. Ob 4ih je jedla, pol je pa imela neke monologe, pa je nisva šlivila in je očitno zaspala nazaj. Kaj pa če, če se ni nihče hotel z njo pogovarjat?! user posted image da ne bo do kakšne travme prišlo Z vama greva na kavo!!user posted image Če pa bo deževalo al pa blo ful mrzlo, ti bom dajala napotke po telefonu pa prideta vi2 k nama domov na kavico. Se bosta Špela in Anže malo igraje spoznavala. Velja?? sta že na koledarju označena....pa da vidimo, če nam uspe MIMI a vi kupujete stanovanje al kako?? Good for youuser posted image nekako se nismo mogli odločit al bi obnavljali al bi kupovali....potem je pa prišla ena ful ugodna ponudba lepega stanovanja in se nam je zdelo, da nimamo več kaj razmišljat....na konc je pa vse skupi v vodo padlo in zdaj spet šnofamo okol, če bo kaj finega in ugoden, odobren kredit potem bomo kupili, če ne bomo pa tukaj....zaenkrat se nam še nikamor ne mudi, olje za kurit smo že kupli, okol košenja trave se pozimi ne bomo kregali, sam da še vidimo, če bomo v spodnji del hiše kakšne podnajemnike dobili (po možnosti študente ),.. mi2 bova verjetno imeli kar lečino juho. punce dajte kaj napisat, kako kaj naredite .....pri takšnih eksotah se men niti sanja ne kaj naj dam v lonec poleg leče Samo ima danes 10 mesecev aja, sma srečala ulo, k so bli na sprehodu in sem mislila da bo kej panike...in ona takoj o lej jo, mojo mamicouser posted image in pol pove, tak silno resno, da je bla na sprehodu, da zdej gre pa na kosilo, pol pa pridem jaz po njouser posted image in je šla... glavna je ....se vid, da ti ne delaš panike in pol je ona tud čist kul in vzame vse skupaj kot nekaj čisto normalnega in vsakdanjega eksapndiran riž. sem našla včeraj v tušu ekspandiran riž kr v vrečki v razsutem stanju, ne v tistih krogih, in je fajn, ga lahko kar lepo v kašico nasuješ in konec Mimi, ti pa dobiš za pijačo, ko se enkrat upam, srečava. take za 500 slik bi rabla. symona, kakšen špar mogoče .....ko imaš sliko na shrani.si naloženo, odpri okno v rr in pol samo greš na sliko in vlečeš v okence Upam, da sprejmeta opravičilo. vrtnica, itak da....ni panike sem zadnjič kupila v Tušu digitalen termometer, pri čelnem termometru moreš imet res srečo, da vredu dela....mi imamo enega od Beurer in čist ok kaže, vsi ostali, ki smo jih imeli pri hiši, čelni in ušesni so pa zanič ulla, kriza....tole je pa ornk modrica, mi je kr sapo zaprlo....take še v življenju nisem imela, pojdi se mal pokazat k zdravniku, čeprav ne vem kaj bi ti lahko dal, če ni nič poškodovano