Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 21:31:25
|
|
|
|
marta82
|
pa še ene slike sm gledla, od marte mensezdi en fletn pob je bil Mogoče pa res... Če je bil fleten je velika verjetnost da je moj.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 21:35:12
|
|
|
|
Ploha
|
no super, pridem gor, ve pa zginete k kafre, sej nism kužna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 21:38:51
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no super, pridem gor, ve pa zginete k kafre, sej nism kužna to se meni tud večkrat zgodi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 21:45:41
|
|
|
|
Ploha
|
PAJO vas pozdravla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 21:47:04
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no super, pridem gor, ve pa zginete k kafre, sej nism kužna to se meni tud večkrat zgodi sortpinka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 21:49:17
|
|
|
|
Ulla80
|
revce boge, res
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:03:01
|
|
|
|
sonček33
|
Helov Ste se pa razpisale. Evo jaz sem bila z bejbami na večerji v mehiški. Sita sem! Do že dolgo nisem napisala:) Uf ulla boleče. jao. zdej ap vem, zakaj nisi nič na rr, ne moreš sedet normalno marta, sine je lep kot slika zvezdica, pa kaj se kregaš no.. jutr bo boljše in lepše ploha...ma če bi me tebe vsak dan čakale, ... Meta je lepotička.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:04:54
|
|
|
|
rubica
|
ej marta cortk mali, pa kaki žnablčki iiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! ulla boga samo in mami ploha dobr si jo strenerala za poziranje cukr mali!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:08:35
|
|
|
|
marta82
|
Sonček in Rubica tudi vama hvala. Danes sem pa za kakšen cm zrasla od ponosa.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:09:20
|
|
|
|
rubica
|
kosilo makaron flajš ju3 zelenjavna juha in slivovi cmoki, kako si ulla zanč zavila cmok za neota, da ni razpadu, brez jajc? v kako folijo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:09:53
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sonček in Rubica tudi vama hvala. Danes sem pa za kakšen cm zrasla od ponosa. lahk bi za 10
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:11:10
|
|
|
|
rubica
|
marta sam ta tvoj avatar jaz hujšam- nesramnca!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:17:06
|
|
|
|
Ulla80
|
no, da povem da ula zdej res vsak večer zaspi čist sama....mal mamo pregovarjanja, predn gre v postlo, k je tahuj zgleda kar lohk človeka doleti, sam pol pa lepo zaspi...dans je pa prjavla mamica moja ( ) bodi tu prosim pa nism mela srca rečt ne in sm bla pr njej pol....(bomo vidl kok nam bo zdej to podrlo sistem ) in pol mi je zapela pesmico, k so se je v vrtcu naučil na novo (medvedek pod hruško sedi in briše si solzne oči, nobene za mene ni hruške rumene, tako me želodček boli...) in me je konc skor...men je tak svetovna k poje, ma za crknt!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:19:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica marta sam ta tvoj avatar jaz hujšam- nesramnca!!!!! Vem, saj marsikoga rajca, ena (mislim da Ploha) je celo napisala, da jo živcira.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 10.11.2009 22:20:03 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:21:56
|
|
|
|
Ulla80
|
mene živcira
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:23:10
|
|
|
|
Ulla80
|
v kako folijo? rubica kr v uno prozorno, streč....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:31:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 mene živcira Aja tebe. Pardon. Saj mene tud ne pusti hladne...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:33:44
|
|
|
|
marta82
|
Ulla eno zmedeno vprašanje... Kaj so tebi zvezdice resitiral al kaj? Se mi je zdelo da te je povsod dost (v pozitivnem smislu) pa maš samo dve zvezdice. Jaz sem si te predstavljala s petimi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:41:23
|
|
|
|
Ulla80
|
a že dve mam ah, to je cela štorja bla....mal smo se resetiral, ja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:45:47
|
|
|
|
spetko
|
dober večer, kako smo kej? spet ste naklofale da vas sploh ne dohajam.. sem se odločila da se bom začela učit...tako da se skoraj že en teden učim...pa zato sem bolj malo tu na rr...ampak vas bom dohitela tian je tudi imel včeraj 10mesecev in dobili smo še eno enko zgoraj...tako da zdej imamo 4 zobke.. Ulla...fak...kera modrica,plavica,karkoli že...kako ti je ratalo?..nisem brala za nazaj vse..sem samo na hitro pregledala in videla slikico... ..upam da te mine čimprej tvoja mala pa je pravi srček...meni se topi srce že samo ko se mi nasmeje tian..a kaj šele ko mi bo vse to govoril tian pa je začel dajat ljupče pa ploskat in govori na veliko že...govori daj daj ko neki hoče..pa kaže s prstom, in tata pove...mame pa ni nikjer..oz. nekako nanja,mamja...tako da vem da sem približno to jaz kar se tiče gripe...ni mi lih prijetno poslušat vse kar govorijo na poročilih in brat na mailih itd...ampak ne vem no...trenutno imam mešane občutke..ne bi se cepila,ampak ko vidim me je tisti trenutek strah malo..mah ne vem no... mi smo tudi zdej probali z uspavanjem da se ne nosimo več...tako da ga zdej dam v pojstlo in mu pojem in malo guncam...tko da to traja zdej kakšnih 5 dni ..in mi je ratalo 4x..enkrat pa smo se morali nosit...bomo videli za naprej...zaenkrat je ok.. naš pa se tudi zbuja ponoči še za enkrat pojest.. in aja...kakšen teden od tega se ne dojimo več ...kar odstavu se je...kr začel se je samo igrat z dojko in se kr odmaknil in šel igrat...no tako da lahko rečem da sem ga dojila 9m..kar nekako je ok no...čeprav sem želela več ampak ok... nič...nekako sem se razpisala in na kratko napisala novosti.. pa vas bom bolj pogosto poskusila brat..da sem bolj na tekočem in da lahko komentiram.. lep večer vam želim in veliko cartanja..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 22:56:15
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 v kako folijo? rubica kr v uno prozorno, streč.... super hvala, a pa je bil ta neotov tut dobr?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 10.11.2009 23:45:22
|
|
|
|
Hijacinta
|
Živ punce, dons sva mela pediatra in sem tok žalostna in jezna, sploh ne vem kaj bl. Mu je pogledala tudi koliko mu gre kožica čez lulčka in jo je pol dol potegnla. Sem bla tok šokirana, ker nisem vedla da to sploh še delajo. Je sicer čisto malo zajokal, pa sem mislna no sej bo vse ok. Na poti domov se je pa začelo. Kar naenkrat tak jop da mi ni blo čist nič jasno. In pol doma na vsake par minut. In sem pogruntala da bi rad lulal in ga je očitno tako peklo da ni hotel lulat, samo par kapljic, tiščalo ga je pa ful. In to se je potem pojavljalo na vsakih par minut. Lulček je pa čisto otečen . Tok se mi smili. Pol je pa še rekla dons smo eno stran naslednjič bomo pa še drugo. Da je ne bom nekam sunla. Upam da se bo čimprej zacelilo. Vas nisem nič brala, sem samo rabla še nekomu povedat. Lepo pančkite.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.11.2009 0:57:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
Hijacinta, vem da si jezna in ti je hudo, samo če hočeš, da ima mali zdravega lulčka je to pač treba. Liamu so to 4x delali. Bogi je bil ko je bilo treba lulat ampak smo ga dva dni potem dajali v banjo pa polivali s kamlicami, pa kožico tako dol vlekli kot ti je pokazala in je bilo ok v dveh dneh. In zdaj smo pa res brez težav. Žal je to tko in ne gre drugače. Vem pa da je hudo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.11.2009 0:59:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
Aja, partik se je zbudil v joku in sem rabila eno uro, da se je malček umiril, sanjal je verjetno. Pa zaspi, da hočem dat v posteljico, se nekak čudn stegne in bumf ob rob posteljice z glavo . Spet jok pol ure, zdaj pa telebajske gledava. Grem. nočka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.11.2009 8:06:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
tian je tudi imel včeraj 10mesecev user posted image user posted image user posted image joj, kako gre hitro.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?