|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
10.11.2009 21:31:25   
marta82

pa še ene slike sm gledla, od marte mensezdiuser posted image en fletn pob je bil user posted image

Mogoče pa res... Če je bil fleten je velika verjetnost da je moj.user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.11.2009 21:35:12   
Ploha
no super,user posted image pridem gor, ve pa zginete k kafre, sej nism kužna user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.11.2009 21:38:51   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

no super,user posted image pridem gor, ve pa zginete k kafre, sej nism kužna user posted image

user posted image user posted image to se meni tud večkrat zgodiuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.11.2009 21:45:41   
Ploha
PAJO vas pozdravlauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.11.2009 21:47:04   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image user posted image to se meni tud večkrat zgodiuser posted image

sortpinka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.11.2009 21:49:17   
Ulla80
revce  boge, resuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.11.2009 22:03:01   
sonček33
Helov

Ste se pa razpisale.
Evo jaz sem bila z bejbami na večerji v mehiški. Sita sem! Do že dolgo nisem napisala:)

Uf ulla boleče. jao. zdej ap vem, zakaj nisi nič na rr, ne moreš sedet normalnouser posted image

marta, sine je lep kot slika
zvezdica, pa kaj se kregaš no..user posted image jutr bo boljše in lepše

ploha...ma če bi me tebe vsak dan čakale, ... user posted image  Meta je lepotička.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.11.2009 22:04:54   
rubica
ej marta cortk mali, pa kaki žnablčki iiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

ulla boga user posted image user posted image user posted image

samo in mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha dobr si jo strenerala za poziranje cukr mali!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.11.2009 22:08:35   
marta82
Sonček in Rubica tudi vama hvala. Danes sem pa za kakšen cm zrasla od ponosa.user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.11.2009 22:09:20   
rubica
kosilo makaron flajš

ju3 zelenjavna juha in slivovi cmoki, kako si ulla zanč zavila cmok za neota, da ni razpadu, brez jajc? v kako folijo?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.11.2009 22:09:53   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Sonček in Rubica tudi vama hvala. Danes sem pa za kakšen cm zrasla od ponosa.user posted image

lahk bi za 10 user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.11.2009 22:11:10   
rubica
marta sam ta tvoj avatar user posted image jaz hujšam- nesramnca!!!!! user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.11.2009 22:17:06   
Ulla80
no, da povem da ula zdej res vsak večer zaspi čist sama....mal mamo pregovarjanja, predn gre v postlo, k je tahuj zgleda kar lohk človeka doleti, sam pol pa lepo zaspi...dans je pa prjavla mamica moja (user posted image ) bodi tu prosim user posted image pa nism mela srca rečt ne in sm bla pr njej pol....(bomo vidl kok nam bo zdej to podrlo sistemuser posted image ) in pol mi je zapela pesmico, k so se je v vrtcu naučil na novouser posted image (medvedek pod hruško sedi in briše si solzne oči, nobene za mene ni hruške rumene, tako me želodček boli...) in me je konc skor...men je tak svetovna k poje, ma za crknt! user posted image user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.11.2009 22:19:28   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

marta sam ta tvoj avatar user posted image jaz hujšam- nesramnca!!!!! user posted image

Vem, saj marsikoga rajca, ena (mislim da Ploha) je celo napisala, da jo živcira.user posted image

< Sporočilo je popravil marta82 -- 10.11.2009 22:20:03 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.11.2009 22:21:56   
Ulla80
mene živcira user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.11.2009 22:23:10   
Ulla80
v kako folijo?

rubica kr v uno prozorno, streč....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.11.2009 22:31:12   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

mene živcira user posted image

Aja tebe. Pardon. Saj mene tud ne pusti hladne...user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.11.2009 22:33:44   
marta82
Ulla eno zmedeno vprašanje... Kaj so tebi zvezdice resitiral al kaj? Se mi je zdelo da te je povsod dost (v pozitivnem smislu) pa maš samo dve zvezdice. Jaz sem si te predstavljala s petimi.user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.11.2009 22:41:23   
Ulla80
a že dve mam user posted image

ah, to je cela štorja bla....mal smo se resetiral, jauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.11.2009 22:45:47   
spetko
dober večer,

kako smo kej?
spet ste naklofale da vas sploh ne dohajam..

sem se odločila da se bom začela učit...tako da se skoraj že en teden učim...pa zato sem bolj malo tu na rr...ampak vas bom dohitela user posted image

tian je tudi imel včeraj 10mesecev user posted image user posted image user posted image
in dobili smo še eno enko zgoraj...tako da zdej imamo 4 zobke..user posted image

Ulla...fak...kera modrica,plavica,karkoli že...kako ti je ratalo?..nisem brala za nazaj vse..sem samo na hitro pregledala in videla slikico...user posted image user posted image ..upam da te mine čimprejuser posted image
tvoja mala pa je pravi srček...meni se topi srce že samo ko se mi nasmeje tian..a kaj šele ko mi bo vse to govoriluser posted image

tian pa je začel dajat ljupče pa ploskat in govori na veliko že...govori daj daj ko neki hoče..pa kaže s prstom, in tata pove...mame pa ni nikjer..oz. nekako nanja,mamja...tako da vem da sem približno to jaz user posted image user posted image

kar se tiče gripe...ni mi lih prijetno poslušat vse kar govorijo na poročilih in brat na mailih itd...ampak ne vem no...trenutno imam mešane občutke..ne bi se cepila,ampak ko vidim me je tisti trenutek strah malo..mah ne vem no...

mi smo tudi zdej probali z uspavanjem da se ne nosimo več...tako da ga zdej dam v pojstlo in mu pojem in malo guncam...tko da to traja zdej kakšnih 5 dni ..in mi je ratalo 4x..enkrat pa smo se morali nosit...bomo videli za naprej...zaenkrat je ok..
naš pa se tudi zbuja ponoči še za enkrat pojest..

in aja...kakšen teden od tega se ne dojimo večuser posted image ...kar odstavu se je...kr začel se je samo igrat z dojko in se kr odmaknil in šel igrat...no tako da lahko rečem da sem ga dojila 9m..kar nekako je ok no...čeprav sem želela več ampak ok...

nič...nekako sem se razpisala in na kratko napisala novosti..
pa vas bom bolj pogosto poskusila brat..da sem bolj na tekočem in da lahko komentiram..

lep večer vam želim in veliko cartanja..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.11.2009 22:56:15   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

v kako folijo?

rubica kr v uno prozorno, streč....

super hvala, a pa je bil ta neotov tut dobr?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.11.2009 23:45:22   
Hijacinta
Živ punce,

dons sva mela pediatra in sem tok žalostna in jezna, sploh ne vem kaj bl. Mu je pogledala tudi koliko mu gre kožica čez lulčka in jo je pol dol potegnla. Sem bla tok šokirana, ker nisem vedla da to sploh še delajo. Je sicer čisto malo zajokal, pa sem mislna no sej bo vse ok. Na poti domov se je pa začelo. Kar naenkrat tak jop da mi ni blo čist nič jasno. In pol doma na vsake par minut. In sem pogruntala da bi rad lulal in ga je očitno tako peklo da ni hotel lulat, samo par kapljic, tiščalo ga je pa ful. In to se je potem pojavljalo na vsakih par minut. Lulček je pa čisto otečen user posted image user posted image . Tok se mi smili. Pol je pa še rekla dons smo eno stran naslednjič bomo pa še drugo. Da je ne bom nekam sunla. Upam da se bo čimprej zacelilo. Vas nisem nič brala, sem samo rabla še nekomu povedat. Lepo pančkite.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
11.11.2009 0:57:03   
Zvezdica
Hijacinta, vem da si jezna in ti je hudo, samo če hočeš, da ima mali zdravega lulčka je to pač treba.

Liamu so to 4x delali. Bogi je bil ko je bilo treba lulat ampak smo ga dva dni potem dajali v banjo pa polivali s kamlicami, pa kožico tako dol vlekli kot ti je pokazala in je bilo ok v dveh dneh. In zdaj smo pa res brez težav.

Žal je to tko in ne gre drugače. Vem pa da je hudo user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
11.11.2009 0:59:49   
Zvezdica
Aja, partik se je zbudil v joku in sem rabila eno uro, da se je malček umiril, sanjal je verjetno. Pa zaspi, da hočem dat v posteljico, se nekak čudn stegne in bumf ob rob posteljice z glavouser posted image . Spet jok pol ure, zdaj pa telebajske gledava.

Grem. nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
11.11.2009 8:06:41   
Zvezdica
tian je tudi imel včeraj 10mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kako gre hitro.

i belive i can fly....

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?