Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:57:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! Kaj nismo zmenjene v četrtek? Pa ja,sem se zmočla malo,pa kaj! Pa samo preverjam dejstva, da ne pride do pomote. Saj prav tak,kaj če bi jaz,trola,res ju3 tam skakala. Ja bi te pa kelnari malo noro gledali. Igen! Pa, to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:57:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem vidla, da ste se menile, da ene kompliciramo glede kavice. Ja, priznam, da jaz kompliciram. Zakaj? Ker nisem vedla oz. ne vem, kak ste navajene. Ja, zdaj ste povedale, da katera zamudi,da katera prej odide,.... Pa še nisem nobene vidla in vas nočem zgrešit Vem - kompliciram.. Taka sem Ni letelo nate. Hvala vsem, da ste me potolažile, ampak sama pri sebi vem, da sem taki človek Tudi če niste mislile mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:58:49
|
|
|
|
ly117
|
Jeeeeeeeeeeeee. Smo na polovički.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:58:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. Pa jaz, pa jaz Bom ga mela - če ga ne pozabim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:59:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bom pa najbrž sama prišla,bom vidla,kako bo,ker moram v Mullerja še it,pa je z vozekom skoraj problem. Zakaj problem? Jaz grem vedno Ker majo zadnje cajte vseposot njihove voze z robo tak da komaj z vozičkom prideš mimo. Ja to je pa res Pa na lift tudi čakaš pol ure No in to je razlog,da grem sama,če le morem.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:00:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jeeeeeeeeeeeee. Smo na polovički. Bravo naše!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:01:28
|
|
|
|
rina22
|
Mene so pa prejšnjič razjezli v C&A. Zgoraj ni delala blagajna in si mogo it dol na blagajno. In kak naj grem jaz dol na blagajno, če sem z vozičlkom? Da bo vse piskalo, ko bom šla v lift?! Še sreča, da je bil svak z mano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:01:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. Pa jaz, pa jaz Bom ga mela - če ga ne pozabim Pol pa ne bo manjkalo slikic!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:02:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mene so pa prejšnjič razjezli v C&A. Zgoraj ni delala blagajna in si mogo it dol na blagajno. In kak naj grem jaz dol na blagajno, če sem z vozičlkom? Da bo vse piskalo, ko bom šla v lift?! Še sreča, da je bil svak z mano Resno? Jaz bi že štalo naredla!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:03:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. Pa jaz, pa jaz Bom ga mela - če ga ne pozabim Pol pa ne bo manjkalo slikic! Kolko nas pa pride? Verjetno dosti...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:03:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mene so pa prejšnjič razjezli v C&A. Zgoraj ni delala blagajna in si mogo it dol na blagajno. In kak naj grem jaz dol na blagajno, če sem z vozičlkom? Da bo vse piskalo, ko bom šla v lift?! Še sreča, da je bil svak z mano Bi pa piskalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:04:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. Pa jaz, pa jaz Bom ga mela - če ga ne pozabim Pol pa ne bo manjkalo slikic! Kolko nas pa pride? Verjetno dosti... Ja koliko vidim nas bo kr nekaj. Bomo rable posebno sobo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:04:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mene so pa prejšnjič razjezli v C&A. Zgoraj ni delala blagajna in si mogo it dol na blagajno. In kak naj grem jaz dol na blagajno, če sem z vozičlkom? Da bo vse piskalo, ko bom šla v lift?! Še sreča, da je bil svak z mano Resno? Jaz bi že štalo naredla! Pa zdaj moram nekaj nest menjat pa mi tudi ni jasno, kak naj to izvedem... ko moraš pri spodnji narest menjavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:06:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. Pa jaz, pa jaz Bom ga mela - če ga ne pozabim Pol pa ne bo manjkalo slikic! Kolko nas pa pride? Verjetno dosti... Ja koliko vidim nas bo kr nekaj. Bomo rable posebno sobo. Ja, za zaključeno družbo Sicer sem v astorii bila (spodaj) samo 1X. Pa a je tam tak velik plac? mislim, za vozičke pa to? zanimivo... nikoli si nisem mislila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:06:10
|
|
|
|
matcar
|
Kofetkanje: -matcar (z ali brez ) -Ly117 z -Saraya z -Botrca -Marta z -Tasa_m z -Nebo z -Doris04 z (upam) Upam,da sem vse napisala,Rubin pa ju3 pošljem sms.
< Sporočilo je popravil matcar -- 10.11.2009 22:08:26 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:07:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Malo pa res. Pa brez zamere. Samo ne moreš pričakovat, da se bo večina prilagodila uri, ki tebi ustreza. saj nisem rekla, da se morate meni prilagodit...samo vprašala sem če lahko uro pozneje. In ker je večina rekla ob 10h, sem tudi par postov nazaj napisala da ok, pol me ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:07:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mene so pa prejšnjič razjezli v C&A. Zgoraj ni delala blagajna in si mogo it dol na blagajno. In kak naj grem jaz dol na blagajno, če sem z vozičlkom? Da bo vse piskalo, ko bom šla v lift?! Še sreča, da je bil svak z mano Resno? Jaz bi že štalo naredla! Pa zdaj moram nekaj nest menjat pa mi tudi ni jasno, kak naj to izvedem... ko moraš pri spodnji narest menjavo Pa kr spodaj porihtaj,sploh gor ne idi,razen če boš kaj druga vzela,samo jaz bi znorela,da je tak na stvari,ker so za to tam,da delajo.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:07:59
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kofetkanje: -matcar (z ali brez ) -Ly117 z -Saraya z -Botrca -Marta z -Tasa_m z -Nebo z Upam,da sem vse napisala,Rubin pa ju3 pošljem sms. Mene si pozabla.. Katera od teh je nova? Vse ste se že vidle. Vprašam, ker je nekaj postov ena (ne vem točno katera...) napisala, da pride nekaj novih..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:09:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mene so pa prejšnjič razjezli v C&A. Zgoraj ni delala blagajna in si mogo it dol na blagajno. In kak naj grem jaz dol na blagajno, če sem z vozičlkom? Da bo vse piskalo, ko bom šla v lift?! Še sreča, da je bil svak z mano Resno? Jaz bi že štalo naredla! Pa zdaj moram nekaj nest menjat pa mi tudi ni jasno, kak naj to izvedem... ko moraš pri spodnji narest menjavo Pa kr spodaj porihtaj,sploh gor ne idi,razen če boš kaj druga vzela,samo jaz bi znorela,da je tak na stvari,ker so za to tam,da delajo. Ja, št. mi ne ustrezajo - moram menjat Mah, bo že... bom vprašala, kaj bodo naredli z mano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:09:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Malo pa res. Pa brez zamere. Samo ne moreš pričakovat, da se bo večina prilagodila uri, ki tebi ustreza. saj nisem rekla, da se morate meni prilagodit...samo vprašala sem če lahko uro pozneje. In ker je večina rekla ob 10h, sem tudi par postov nazaj napisala da ok, pol me ne bo. Eh,škoda besed!Finte maš,to je vse,kar lahko rečem.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:09:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Malo pa res. Pa brez zamere. Samo ne moreš pričakovat, da se bo večina prilagodila uri, ki tebi ustreza. saj nisem rekla, da se morate meni prilagodit...samo vprašala sem če lahko uro pozneje. In ker je večina rekla ob 10h, sem tudi par postov nazaj napisala da ok, pol me ne bo. Eh,škoda besed!Finte maš,to je vse,kar lahko rečem. Ne se kragati..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:09:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kofetkanje: -matcar (z ali brez )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:10:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kofetkanje: -matcar (z ali brez ) -Ly117 z -Saraya z -Botrca -Marta z -Tasa_m z -Nebo z Upam,da sem vse napisala,Rubin pa ju3 pošljem sms. Mene si pozabla.. Katera od teh je nova? Vse ste se že vidle. Vprašam, ker je nekaj postov ena (ne vem točno katera...) napisala, da pride nekaj novih.. Jezos,pa res.Sory,ni blo namerno,saj pravim,demenca na pohodu. Edino za Vitabelo ne vem,če je kaj omenla,da pride.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:11:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kofetkanje: -matcar (z ali brez ) Kaj se pa ti režiš,ko počena kumara?Če pa res ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:11:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kofetkanje: -matcar (z ali brez ) -Ly117 z -Saraya z -Botrca -Marta z -Tasa_m z -Nebo z Upam,da sem vse napisala,Rubin pa ju3 pošljem sms. Mene si pozabla.. Katera od teh je nova? Vse ste se že vidle. Vprašam, ker je nekaj postov ena (ne vem točno katera...) napisala, da pride nekaj novih.. Jezos,pa res.Sory,ni blo namerno,saj pravim,demenca na pohodu. Edino za Vitabelo ne vem,če je kaj omenla,da pride. Nič hudega
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.