Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:47:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! Kaj nismo zmenjene v četrtek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:48:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! enako misliva...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:48:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem vidla, da ste se menile, da ene kompliciramo glede kavice. Ja, priznam, da jaz kompliciram. Zakaj? Ker nisem vedla oz. ne vem, kak ste navajene. Ja, zdaj ste povedale, da katera zamudi,da katera prej odide,.... Pa še nisem nobene vidla in vas nočem zgrešit Vem - kompliciram.. Taka sem Rina zgrešit nas definitivno ne moreš. Si pa lahko nas ogledaš v tasinem in matcarinem albumu. Kaj mi SPET misli bereš? Da. Sem vedla!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:48:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! enako misliva... Itak!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:48:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! Kaj nismo zmenjene v četrtek? joooooooj, ja ju3 je sreda
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:49:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! Kaj nismo zmenjene v četrtek? Pa ja,sem se zmočla malo,pa kaj!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:49:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glej,imaš mojo cifro,pa itak se bosta z Ly dobili in nimaš šans,da katero zgrešiš.Pa na tebe ni nič letelo sploh. ne, letelo je na mene, ker tudi kompliciram... Ti po nepotrebnem kompliciraš.Rina pa nas še ne pozna in je prav da vpraša,kako in kaj,oz. kako imamo navado.Bi lahko vedla že to. Tak ja, skregaj jo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:50:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glej,imaš mojo cifro,pa itak se bosta z Ly dobili in nimaš šans,da katero zgrešiš.Pa na tebe ni nič letelo sploh. ne, letelo je na mene, ker tudi kompliciram... Ti po nepotrebnem kompliciraš.Rina pa nas še ne pozna in je prav da vpraša,kako in kaj,oz. kako imamo navado.Bi lahko vedla že to. Tak ja, skregaj jo. Sem jo že.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:50:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! Kaj nismo zmenjene v četrtek? Pa ja,sem se zmočla malo,pa kaj! Pa samo preverjam dejstva, da ne pride do pomote.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:50:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti po nepotrebnem kompliciraš.Rina pa nas še ne pozna in je prav da vpraša,kako in kaj,oz. kako imamo navado.Bi lahko vedla že to. pa saj nisem za rino nič rekla, ampak zase...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:51:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:51:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glej,imaš mojo cifro,pa itak se bosta z Ly dobili in nimaš šans,da katero zgrešiš.Pa na tebe ni nič letelo sploh. ne, letelo je na mene, ker tudi kompliciram... Ti po nepotrebnem kompliciraš.Rina pa nas še ne pozna in je prav da vpraša,kako in kaj,oz. kako imamo navado.Bi lahko vedla že to. Tak ja, skregaj jo. Sem jo že.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:51:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! Kaj nismo zmenjene v četrtek? Pa ja,sem se zmočla malo,pa kaj! Pa samo preverjam dejstva, da ne pride do pomote. Saj prav tak,kaj če bi jaz,trola,res ju3 tam skakala.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:52:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. jaz tud sem ga zadnjič tud mela, ampak mi ena punčka ni dovolila fotografirat in sem stalno odrezala pol Saraya vstran
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:52:35
|
|
|
|
botrca
|
Gold fish ku, ku...kaj ti tudi prideš na kavo?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:53:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. A, te že jemleš Bilobil?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:53:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem ga zadnjič tud mela, ampak mi ena punčka ni dovolila fotografirat in sem stalno odrezala pol Saraya vstran
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:54:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! Kaj nismo zmenjene v četrtek? Pa ja,sem se zmočla malo,pa kaj! Pa samo preverjam dejstva, da ne pride do pomote. Saj prav tak,kaj če bi jaz,trola,res ju3 tam skakala. Ja bi te pa kelnari malo noro gledali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:54:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. A, te že jemleš Bilobil? Neeeee! Če si ga POZABIM kupit!Pol veš,ki sem že.Demenca na vrhuncu!Upam,da vas bom še spoznala vse.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:54:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glej,imaš mojo cifro,pa itak se bosta z Ly dobili in nimaš šans,da katero zgrešiš.Pa na tebe ni nič letelo sploh. ne, letelo je na mene, ker tudi kompliciram... Malo pa res. Pa brez zamere. Samo ne moreš pričakovat, da se bo večina prilagodila uri, ki tebi ustreza. Pač prideš ko imaš čas. Pridi magari za par minut, da te še tebe osebno spoznam. Če ne pa drugič. Saj je vsak teden priložnost.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:54:56
|
|
|
|
rina22
|
Pa to moraš pop****eniti tale net me očitno heca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:54:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gold fish ku, ku...kaj ti tudi prideš na kavo? Očitno je ne bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:55:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ju3 nam fotkanje ne uide! Kaj nismo zmenjene v četrtek? Pa ja,sem se zmočla malo,pa kaj! Pa samo preverjam dejstva, da ne pride do pomote. Saj prav tak,kaj če bi jaz,trola,res ju3 tam skakala. Ja bi te pa kelnari malo noro gledali. Igen!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:55:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bo imela katera fotoaparat, če vas toliko pride, pa nove so tudi rekle da pridejo...matcar ti sigurno, pa jaz...mogoče. Jaz ga bom imela definitivno zraven,ker sem ga zadnjič pozabla. A, te že jemleš Bilobil? Neeeee! Če si ga POZABIM kupit!Pol veš,ki sem že.Demenca na vrhuncu!Upam,da vas bom še spoznala vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 21:55:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bom pa najbrž sama prišla,bom vidla,kako bo,ker moram v Mullerja še it,pa je z vozekom skoraj problem. Zakaj problem? Jaz grem vedno Ker majo zadnje cajte vseposot njihove voze z robo tak da komaj z vozičkom prideš mimo. Ja to je pa res Pa na lift tudi čakaš pol ure
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.