Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:21:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kofetkanje: -matcar (z ali brez ) Kaj se pa ti režiš,ko počena kumara?Če pa res ne vem. Ker mi je smešno. Halllllllllllllloooooooooooooo. Že pa? Saj meni je tudi,veš? No pa se dajma skup . Jaz sem pa mislila,da se že skup režima. [/quot No danas sem pa jaz malo počasna. Pa, to. No se pa od zdaj naprej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:22:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:23:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kofetkanje: -matcar (z ali brez ) Kaj se pa ti režiš,ko počena kumara?Če pa res ne vem. Ker mi je smešno. Halllllllllllllloooooooooooooo. Že pa? Saj meni je tudi,veš? No pa se dajma skup . Jaz sem pa mislila,da se že skup režima. [/quot No danas sem pa jaz malo počasna. Pa, to. No se pa od zdaj naprej. Čaki,se mi je stol za lajtngo zahaklal......Je že kaj boljše zdaj?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:23:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj razmišljam v tej smeri.Bom vidla,kak bo kaj tašča z cajtom,pa take... pa to E,pa vidiš,da znaš,če češ. ja, ma saj me mate rade kajne ? Malo sem tečna zadnje čase na vseh področjih...ne mi zamerit. Meni ste itak nekaj najlepšega kar se mi je zadnje leto zgodilo...rada vas imam... ...eh še razjokale me boste p.i.č.k.e.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:23:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina si si pogledala album od matcar? Sem probala, pa ne gre Mah popenila bom zraven tega neta pa dedov Sem šla tam pod prijatelje pa sem kliknila matcar, pa mi je neko napako javlo Pa mene tudi z.....va toti net,da bom znorela zraven vsak cajt. Pol pa nisem edina,HB.Sem že mela v planu ju3 klicat na telekom,pa jih po zdravju vprašat. Mene heca zato, ker sta moj dragi in moj preljubi velecenjeni svak naredla na drugi rač neko mrežo in dela net, ko je tisti rač vklopljen. In ker moj velecenjeni svak non stop visi na msn-ju in špila te raznorazne igrice, je oni celi računalnik razsul... in zdaj ne dela skoraj nič.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:23:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mah, kaka kokla sem jaz.. samo na uporabnika klikneš, pa se pokaže profil, ne? Samo vseeno ne gre....... Probaj večkrat,moglo bi it.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:24:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čaki,se mi je stol za lajtngo zahaklal......Je že kaj boljše zdaj? Jap.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:25:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ja, ma saj me mate rade kajne ? Malo sem tečna zadnje čase na vseh področjih...ne mi zamerit. Meni ste itak nekaj najlepšega kar se mi je zadnje leto zgodilo...rada vas imam... ...eh še razjokale me boste p.i.č.k.e. Seveda.. saj se mam vse rade, a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:25:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj razmišljam v tej smeri.Bom vidla,kak bo kaj tašča z cajtom,pa take... pa to E,pa vidiš,da znaš,če češ. ja, ma saj me mate rade kajne ? Malo sem tečna zadnje čase na vseh področjih...ne mi zamerit. Meni ste itak nekaj najlepšega kar se mi je zadnje leto zgodilo...rada vas imam... ...eh še razjokale me boste p.i.č.k.e. Smo opazle že ja,da nekaj ne štima.Kaj te muči? Pri DR.Matcar se lahko izpoveš.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:25:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa mene tudi z.....va toti net,da bom znorela zraven vsak cajt. Pol pa nisem edina,HB.Sem že mela v planu ju3 klicat na telekom,pa jih po zdravju vprašat. od kod jih jemlješ, skoraj sem s stola padla tak si me nasmejala.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:25:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ja, ma saj me mate rade kajne ? Malo sem tečna zadnje čase na vseh področjih...ne mi zamerit. Meni ste itak nekaj najlepšega kar se mi je zadnje leto zgodilo...rada vas imam... ...eh še razjokale me boste p.i.č.k.e. Seveda.. saj se mam vse rade, a ne? Sploh ni vprašanje!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:26:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Smo opazle že ja,da nekaj ne štima.Kaj te muči? Pri DR.Matcar se lahko izpoveš. evo še 1x...daj nehaj, ker moram lulat, pa mi zopet ni za vstat
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:26:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ja, ma saj me mate rade kajne ? Malo sem tečna zadnje čase na vseh področjih...ne mi zamerit. Meni ste itak nekaj najlepšega kar se mi je zadnje leto zgodilo...rada vas imam... ...eh še razjokale me boste p.i.č.k.e. Seveda.. saj se mam vse rade, a ne? Ja ko pes pa mačka. Neeeee. Saj se samo hecam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:26:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa mene tudi z.....va toti net,da bom znorela zraven vsak cajt. Pol pa nisem edina,HB.Sem že mela v planu ju3 klicat na telekom,pa jih po zdravju vprašat. od kod jih jemlješ, skoraj sem s stola padla tak si me nasmejala. Iz desnega rokava.Pa ti?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:27:12
|
|
|
|
marta82
|
Botrca kaj te muči? Si ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:27:27
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz pa vidim vse albume normalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:27:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Smo opazle že ja,da nekaj ne štima.Kaj te muči? Pri DR.Matcar se lahko izpoveš. evo še 1x...daj nehaj, ker moram lulat, pa mi zopet ni za vstat Maš kahlo? Ti jo posodim,samo jo hitro vrni,ker jo Maks rabi.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:27:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:27:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa mene tudi z.....va toti net,da bom znorela zraven vsak cajt. Pol pa nisem edina,HB.Sem že mela v planu ju3 klicat na telekom,pa jih po zdravju vprašat. od kod jih jemlješ, skoraj sem s stola padla tak si me nasmejala. Iz desnega rokava.Pa ti? Zdaj se bo pa še polulala. Mater si nesramna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:28:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čaki,se mi je stol za lajtngo zahaklal......Je že kaj boljše zdaj? Jap. Oki doki smoki!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:28:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Smo opazle že ja,da nekaj ne štima.Kaj te muči? Pri DR.Matcar se lahko izpoveš. evo še 1x...daj nehaj, ker moram lulat, pa mi zopet ni za vstat Maš kahlo? Ti jo posodim,samo jo hitro vrni,ker jo Maks rabi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:28:21
|
|
|
|
rina22
|
NIč, grem počasi se k mojmu stisnit, čeprav me je prej razjezo tak da bi mu najraje vrat zavila. Aja, no mojemu velecenjemu svaku pa še prej!! Pa za njima pride cela njuna žlahta.... hehe aja, ly117, potem se ju3 dogovorive za to, da greve skup v mesto, ne? HVALA ti Lepo bodite in lepo pančkajte Nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:28:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Smo opazle že ja,da nekaj ne štima.Kaj te muči? Pri DR.Matcar se lahko izpoveš. evo še 1x...daj nehaj, ker moram lulat, pa mi zopet ni za vstat Maš kahlo? Ti jo posodim,samo jo hitro vrni,ker jo Maks rabi. imam, ampak glih tak moram vstat saj si jo nisem pod stol dala...bom za drugič vedla.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:28:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čaki,se mi je stol za lajtngo zahaklal......Je že kaj boljše zdaj? Jap. Oki doki smoki!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 22:29:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa mene tudi z.....va toti net,da bom znorela zraven vsak cajt. Pol pa nisem edina,HB.Sem že mela v planu ju3 klicat na telekom,pa jih po zdravju vprašat. od kod jih jemlješ, skoraj sem s stola padla tak si me nasmejala. Iz desnega rokava.Pa ti? Zdaj se bo pa še polulala. Mater si nesramna. Zakaj? Če se že mi2 režima,se pa naj še ostale.Al kak?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.