pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Nočko... Sem čisto fuč, pa se grem mal pred TV gret pol pa spat Tanja, samo da si malo oddremala, ful fajn Dudi, waw Pokica, SREČNO!!!! Javi se nam kej prosim! Še zadnjič pred OP se vam oglašam in sicer z dobrimi novicami. UZ srčka je pokazal da gre za nepomemben šumček, ki bo izzvenel, tako da tudi ponovne kontrole več nimamo, da ne govorim, kako je bil Anej spet priden in pr miru ležal in opazoval lučke, računalnik, poslušal naju, sestri se smejal, hotel lizat UZ napravico. Ker običajno vsem otročkom dajo sirup za umirjanje,...mi ga nismo rabli, bravo moj sonček!!! Krvni izvidi so menda super, po besedah naše P, jst sem mislila, da je že vse narobe, ker je blo vse ali pod, ali nad mejo, ampak te meje veljajo samo za odrasle, za otroke je pa čist drugače, tudi hemoglobin je super, tako da smo dobli potrdilo za OP, da smo čist zdravi in pripravljeni. Torej jutri zgodaj ob 6h krenemo proti LJ z upanjem, da bo tudi tisti P tam potrdil vse te besede naše P. Tam bo še seveda en pregled pri P, odvzem krvi, slikanje, pogovor z anastezistom, pregled pri kiruginji, naši zlati Koželjevi, ki bo Anejčka operirala, upam da bo tako kot ostale otročke tudi našga poštimala v nulo!!! Pol pa bo že dolg dan za nami,..in čakanje na četrtek in OP. Še prej bo moral bit Anej tešč cca. 10h ali še več,...nevem kako boma to izvedla, bom ga nosla skos pa lupčkala, da nebo tolk jokcal od lakote. Ampak to mora bit, nimam kaj. Vse je že kvečjemu spakirano za odhod, moja, Anejeva potovalka, mehke igračke, kozmetika, hrana za prvi dan tam, flaške..itd. Čist sem crknjena, pa še vseeno sem vam šla to napisat. Tolko vseh enih skrbi je te dni, da upam samo da bo dost moči še za naslednji teden do četrtka, dokler ne bomo šli domov. ZAŽELITE NAM ŠE ENKRAT SREČNO IN BODITE Z NAMI V MISLIH, midva boma sigurno dost mislila na vas. Če bojo dovoljeni obiski vam javim, javim tudi kako je stanje po OP,...kako okrevamo. Dudi, če bom rabla tople besede se bom javla, velja? majana79, pol pa jutri računaj enkrat, da te pokličem, če boš res tolk dobra, da priletiš na Zaloško na Maxilo nekje tam v bližini ok, za pestunjo?