PapuaNG
|
dober večer, sem končno prišla do konca in našla par minut, da še kaj napišem. Smo imeli včeraj obiske, je frendica diplomirala, pa smo kar pri nas naredili malo za pojest pa popit. Ja, v našo 'hišo' (stanovanje) ljudje radi pridejo, niso nikoli lačni ali žejni Je moj pravi gostitelj. Danes smo šli pa končno spet malo na rožnik noge pretegnit, zjutraj smo imeli pa FTH. Je bilo kar lušno. Mali se je sicer proti koncu začel jokat, ampak ni bilo hudega. Je rekla, da je malo hiperton, ampak ni hudo, tako da če bomo redno izvajali vaje, se bo hitro popravilo. Nas bodo pa čekirali dokler ne shodi tamal, da ne bi bilo kaj narobe. Moramo pa tako kot meduzica, vsak dan pol ure vaj Sam kakšne nove igračke moram kupit, tele doma ga ne interesirajo več sploh. Tam je bila pa ena kroglica, je skos za njo gledal (če se ni videl v ogledalu, sicer je samo sebe gledal ). Moram jutri v BC pogledat, če jo slučajno imajo ali pa kaj podobnega. Naslednji pregled imamo pa 27.11. (fth) Ima pa tamal čist vneto ritko Pa pojma nimam od česa, vse isto počnemo kot doslej. Praška pasta ni kaj dosti pomagala, danes sem mu nanesla sudocreme, bomo videli, kako bo jutri. A je možno, da je to zaradi uvajanja Gh pa ritka še ni navajena na drugačen kakec? Se mi zdi, da je začela bit rdeča prejšnji teden, ko smo začeli z zelenjavo. Upam, da se tole hitro uredi, ker naš mali kaka po 3-4x na dan in ponavadi ga preoblečem kmalu zatem, ko se pokaka, ampak ponoči pa to ne gre-plenička je pa zjutraj vedno polna. Mislite, da bi ga zdaj, dokler ima vneto, previla tudi ponoči, če ga med futranjem zavoham? Se pa še kar zbuja po dvakrat na noč, lačen ko volk Zdej se je že dvakrat zbudil že okoli 22ih, 23ih, pa sem ga sam mal v roke vzela in je zaspal. Potem se je pa šele ob enih zbudil. Se mi zdi, da več ko papca, prej in večkrat se zbuja Je pa včeraj pojedel skoraj pol kolerabe, jo je prav zmazal
|