|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
10.11.2009 15:31:22   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Lukec spi, je pojedel skoraj cel kozarček bušk... ta moj otrok je samo zelenjavo in svežo banano (frutek ni šans). Ob sadju kriči, se razburja in mu ne spravim več kot žličke... user posted image Kako so si otroci različni... Smo poskusili že 3 mlečne kašice, ne poje nobene več kot par žličk, včeraj mu dam kupljeno za lahko noč s piškotom jo je pa takoj zmazal... Bomo imeli še veselico...

Vidiš pri nas pa sadje gre, jabolko, banana, slive, kaki...
Zelenjava pa ne! Sam učasih korenček, brokoli, krompir mu gresta kar na bruhanje user posted image
Sam je zvit, sm mu za hec dala probat tenstan krompi (posoljen) čist pikico oo ta pa bi ja. Sm mu ne dam

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.11.2009 15:36:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

a gre kera Ljubljančanka tud v Logatec?
neki sem zasledila da se menite....pa nic ne vem o tem

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.11.2009 15:37:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

nazaj.

sva z Urbanom nesla vlogo za znižanje plačila v vrtca in hkrati oddala še prijavo za v vrtec... zanj.
je rekla, da z aprilom verjetno res ne bo sprejet, septembra ima pa kar možnosti, glede na to, da imamo v vrtcu že Oskarja (baje doprinese dodatne točke)

je hecen, ker se zna porivati nazaj in me gleda češ "glej mami, premikam se" in je vedno bolj oddaljen od meneuser posted image

ah, pa bomo morali še o novem pralnem stroju premišljevati. domačemu nekaj sape zmanjkuje...
verjetno pralno-sušilni stroj. katera ima in kakšnega in koliko zadovoljna z njim?

in še vprašanje: mobilni operater - kateri bi bil najugodnejši, ker mobitel ni. nisem neka velika porabnica klicev, a... račun pa je.

jaz sicer nimam sušilca, ga pa vse ful hvalijo kok je super. Moj brat k se na te zadeve spozna ma to ločeno, pravjo da je bolj pralni stroj in sušilni posebej.

ja pralno susilni stroj je u bistvu pralni z orng centrifugo...jest ga mam posebi....ze en mesec zdej in sem super zadovoljna

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.11.2009 15:57:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
flaska ti si pa bizi, veliko sreče v novem stanovanju user posted image
Se pa lahko potolažiš. Jaz zelenjavo skuham, velke količine, spasiram in zmrznem v modelčkih za ledene kocke. to ponavadi zvečer naredim, zjutraj pa samo v vrečke pretresem in je. Ko rabim odmrznem. Za sadje, ki itak ni sezonsko bo dobil frutke, pa kakšne mesno, zelenjavne frutke bo tudi ob priliki dobil.

Hvala user posted image O, fajn... No... Mislim vsaj še ena taka, ki ne kuha rednouser posted image
Katmat, takoj sem za pižama partyuser posted image user posted image user posted image

Dudi, kakor se ti zdi. Če nisi mirna, ga pojdi pokazat drgače pa neuser posted image Najbolje boš sama pri sebi vedla. Če bi bil bolje, jaz mojih ne bi vozila...

Katmat, jaz od tvoje slikce RAHLO! odstopamuser posted image Nimam namreč takih idealnih mer... Ampak s pouštri se pa znam mahatuser posted image user posted image

Stoj- jaz ju imam ločena. Pralnega in sušilnega posebej.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.11.2009 16:07:10   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zoja še čist nič ne vem...ma nič ni treba vzel ker ne vem...edino če bo vzela LEELA pa prinesla do Logatcauser posted image

lahko seveda.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.11.2009 16:10:36   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

kje pa si ti mojo fotko dobila user posted image

smešna blazina user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.11.2009 16:11:57   
lake
Majana Super hvala user posted image user posted image

Bajta posesana, zdele sva kosilo pojedla, Taja je pa k en osliček. Se je naučila it na vse štiri, pol se pa ziba naprej pa nazaj, pa še fajn tul zraven.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.11.2009 16:14:15   
Leela
k.tja jaz imam pralno sušilni candy 9kg opere-6kg posuši in je vredu

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.11.2009 16:15:16   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana Super hvala user posted image user posted image

Bajta posesana, zdele sva kosilo pojedla, Taja je pa k en osliček. Se je naučila it na vse štiri, pol se pa ziba naprej pa nazaj, pa še fajn tul zraven.

user posted image  še kakšen teden in bo šibala okoli

Taja od zoje je tudi hitra. bravo Taje user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.11.2009 16:18:28   
Leela

dudi bo imela "just" party user posted image , smo gospodinje in se mormo kaj na to temo pogovort user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.11.2009 16:38:35   
Dudica1

dudi bo imela "just" party user posted image , smo gospodinje in se mormo kaj na to temo pogovort user posted image

hehe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.11.2009 16:40:55   
Anonimen
user posted image  ste me nasmejale!

pa še dodatno sem izvedela, da se na "otoku" da krast! ja, kaj vse brodolom dela iz ljudi!user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
10.11.2009 16:50:01   
lake
Kakšnem otoku? A spet kako novo igrco igrate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.11.2009 16:51:33   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image ...jp

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.11.2009 17:04:19   
eelyy
čao babnice...tok načvekale,sem vse na hitro bralauser posted image
Sva šla danes na sprehod na dolgi,ker ni bilo sploh mrzlo,tako da sva se potepala..zdej pa delam kosilo oziroma večerjo.

Ktja;jst imam posebaj sušilni in pralni..kaj pa vem ena soseda pravi,da skupni niso dobri,ampak vsak ima svojo izkušnjo!Bravo za avto...aha pa za mobilni operater;moj ima naročnino itak džabest(da 15 eur na mesec pa lahko korsti veliko minut čez 1000 na mobilno omrežje na simobil tud tok,na navadne pa 200min....pa nikol nepreseže zmeraj pride položnica 15 eur je res enkratno)

dudi:tok sta luštna tamala dva res cotka...aha kako pa Maj je še bolan?

pokica;sej bo z Anejom vse uredu,boš vidla!

christiana;res si dobra,da dan iz dneva poslušaš jokanje Glorije..nevem kaj bi na tvojem mestu(jst bi pomoje tamalo pelala v LJ. na pediatrično in bi rekla,nej nekaj ukrenejo,ker to je pa res preveč!!!
Siguren za brezveze ne joka,pomoje jo kej boli,da nemorjo ugotovit kaj se dogaja znjo in da se tko čist hladokrvno menijo..kaj pa kako...sej pomoje zdravnikom tud ni lahko,ko nemorjo nič narediti,ampak zato bi se res lahko kakšen zdravnik odločil in stvar vzel v svoje roke,magar se posvetoval s kakšnimi zdravniki v tujini..siguren imajo veze !

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.11.2009 17:12:02   
Anonimen

user posted image

kje pa si ti mojo fotko dobila user posted image

Leela, a to si mislila tisto fotografijo, ki je na polici?user posted image

Taje pa res(no) prehitevajo! kar gledam Urbana je bolj kuščar sistem... bo potrebna dodatna krpa na trebuhuuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
10.11.2009 17:12:54   
Dudica1
eely Maj je vredu upam da je ušesek tud...kar ne vem...zdej kličem še k zdravnici da se še mal posvetujem pa jo še kar ni,so rekli da jo kličejo in je ne dobijo user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.11.2009 17:19:14   
Dudica1
user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.11.2009 17:19:38   
Anonimen
samo toliko  da se malo javim user posted image

pokica: vso srečo jutri v OP.

ostali ki so bolčkani, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa fajn se mejte, vas pridem še kaj pogledat kako steuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
10.11.2009 17:26:42   
Anonimen
Cveka, kaj te pa tako zadržuje, da si tako malo na RRju?

Dudica, takšnega angelčka bi pa imela... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
10.11.2009 17:26:55   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

NJAMI!!!!Še bi mami....user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če tole ne sodi v kategorijo, saj ni res pa je, ampak vseeno: ENO URO SEM ODSPALAuser posted image user posted image user posted image

Zdej sem pa čist druga.Mojmu se ne oglašam na telefon...Me je zdele prvič poklical od včer zvečer. K... ga gleda. Zdej bom mogla pa malo zbudit, da ne bo zvečer štrajkala za spanje.

Pa perilo moram obesit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 471
10.11.2009 17:28:03   
Anonimen
eelyy, hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
10.11.2009 17:30:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Cveka, kaj te pa tako zadržuje, da si tako malo na RRju?

Dudica, takšnega angelčka bi pa imela... user posted image

a kaj me zadržuje delouser posted image user posted image user posted image user posted image ne je prelepo zunaj da bi bila v hiši na RR. če pa dež pada in smo noter sem pa pol samo na FB k se mi ne da več, ta RR je ratu kr neki, skojz me vn meče al mi pa piše da je napaka na povezaviuser posted image user posted image user posted image user posted image

tak da sem raje nehala pisat k nimam več pojma o čem se pogovarjateuser posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 10.11.2009 17:32:59 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
10.11.2009 17:30:52   
Dudica1
ja tale angelček bi kar bil tapravi za varuha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
10.11.2009 19:04:30   
PapuaNG
dober večer,

sem končno prišla do konca in našla par minut, da še kaj napišem. Smo imeli včeraj obiske, je frendica diplomirala, pa smo kar pri nas naredili malo za pojest pa popit. Ja, v našo 'hišo' (stanovanje) ljudje radi pridejo, niso nikoli lačni ali žejni user posted image Je moj pravi gostitelj. Danes smo šli pa končno spet malo na rožnik noge pretegnit, zjutraj smo imeli pa FTH. Je bilo kar lušno. Mali se je sicer proti koncu začel jokat, ampak ni bilo hudega. Je rekla, da je malo hiperton, ampak ni hudo, tako da če bomo redno izvajali vaje, se bo hitro popravilo. Nas bodo pa čekirali dokler ne shodi tamal, da ne bi bilo kaj narobe. Moramo pa tako kot meduzica, vsak dan pol ure vaj user posted image Sam kakšne nove igračke moram kupit, tele doma ga ne interesirajo več sploh. Tam je bila pa ena kroglica, je skos za njo gledal (če se ni videl v ogledalu, sicer je samo sebe gledal user posted image ). Moram jutri v BC pogledat, če jo slučajno imajo ali pa kaj podobnega.
Naslednji pregled imamo pa 27.11. (fth)

Ima pa tamal čist vneto ritkouser posted image Pa pojma nimam od česa, vse isto počnemo kot doslej. Praška pasta ni kaj dosti pomagala, danes sem mu nanesla sudocreme, bomo videli, kako bo jutri. A je možno, da je to zaradi uvajanja Gh pa ritka še ni navajena na drugačen kakec? Se mi zdi, da je začela bit rdeča prejšnji teden, ko smo začeli z zelenjavo. Upam, da se tole hitro uredi, ker naš mali kaka po 3-4x na dan in ponavadi ga preoblečem kmalu zatem, ko se pokaka, ampak ponoči pa to ne gre-plenička je pa zjutraj vedno polna. Mislite, da bi ga zdaj, dokler ima vneto, previla tudi ponoči, če ga med futranjem zavoham? Se pa še kar zbuja po dvakrat na noč, lačen ko volk user posted image Zdej se je že dvakrat zbudil že okoli 22ih, 23ih, pa sem ga sam mal v roke vzela in je zaspal. Potem se je pa šele ob enih zbudil. Se mi zdi, da več ko papca, prej in večkrat se zbuja user posted image

Je pa včeraj pojedel skoraj pol kolerabe, jo je prav zmazal user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?