|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
10.11.2009 13:36:37   
ajetam*
Tanja sem za Šmarno. Danes vreme zgleda kar v redu, kako bo pa naslednje dni?
Flaska user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud hiško.
K.tja user posted image user posted image user posted image  za avto, za katerega ste se pa potem odločili?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.11.2009 13:42:27   
Tanja_
ajetam menda da bo lepo cel teden.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.11.2009 13:44:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Mislim pa, da bomo spali tam za miklavžauser posted image

z novimi blazinamiuser posted image

avto bo pa fiat stillo karavan,... ja, je njegova zmagalauser posted image ... manj porabe manj stroškov,...
mi je že všečen... sva včeraj z Oskarjem vidla taxi in sva rekla, da ga bova kar tako klicalauser posted image

Urban pojedel nekaj žličk krompirčka... korenček se ni dobro razkuhal in ga je sililo na kašelj... (kar naprej popravljam črke... kaj je s to tipkovnico???) - zraven sem dala pol žličke mleka v prahu in kapljico ali dve oljčnega olja. (je blu dobr)

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
10.11.2009 13:48:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
včasih kuham včasih ne. odvisno od časa, muje in vsebine hladilnika.
ravno gledam, da smo v petek 13.

ucky day!!!! - dobim ključe od našega stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  končno na svojem!user posted image
jaz pa verjetno od avtauser posted image

Waw! Potem pa to ne bo črni petek, kajneuser posted image

pa še porodniška bouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
10.11.2009 13:49:21   
FLASK_A
user posted image za avto, ktja! Ma super se boste vozili, itakuser posted image

Nove blazine, a?user posted image Itak. Danes pa je bil naročen še jogi, hladilnik, včeraj plačana jedilna garnitura, kavč imamo že doma, nekaj paketov s šaro je že v garaži. Joj, kako men dogajauser posted image Zdej izbiram internet ponudnika, jutri grem narest nove dokumente, v četrtek po barve... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar skače se miuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.11.2009 13:54:31   
Dudica1
flaska dogaja a ne user posted image user posted image user posted image ...pol boš pa mogla povabit na kavo user posted image user posted image user posted image
ktja superca za nov avto,da vas bo lepo vozil user posted image user posted image user posted image ...upam da ga tudi mi kmalu dočakamo!

No zdaj se je pa pri nas sonce skril...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.11.2009 14:01:06   
Leela
flaska ti si pa bizi, veliko sreče v novem stanovanju user posted image
Se pa lahko potolažiš. Jaz zelenjavo skuham, velke količine, spasiram in zmrznem v modelčkih za ledene kocke. to ponavadi zvečer naredim, zjutraj pa samo v vrečke pretresem in je. Ko rabim odmrznem. Za sadje, ki itak ni sezonsko bo dobil frutke, pa kakšne mesno, zelenjavne frutke bo tudi ob priliki dobil.

k.tja srečno vožnjo user posted image , dobro ime taxi user posted image

dudi za uho pa ni nujno, da se zdravi z antiobitiki, ker gre lahko za virusno vnetje. Kdaj pa je kaj pa še zdravniki ponavadi ne vejo čist dobro.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.11.2009 14:04:34   
Dudica1
ma se mi zdi da je vredu ušesek sem mu obrisala tko da bom vidla če bo še kaj prilezlo ven.Drugače pa ne vem pol nimam kaj klicat a ne?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.11.2009 14:20:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Na tej slikici se lepo vidita zobka

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pa bravo za pridobljene kljuce....se pravi K.tja nas napoka PIZAMA party je pa pr flaski!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.11.2009 14:23:50   
zoja10
dudica a mislš da prideš v čet? grem v nabavo da vem kok frutekov kupit...user posted image

smo bli zjutri na pregledu, .. je rekla da je tamala ful razvita in motorično spretna, je dobila še zadnjo pikico in ni prou nič jokala, moja mojauser posted image

glede gh je sestra rekla da zdej do sedmega mesca sadje zelenjava, pol pa še malček mesa itd...
aja je dr rekla da ji lohk za ponoči če ma dost smrklja že dam operil za otroke...(max 3x dnevno , 3 dni zapovrstjo)

nove mere 8.400 in 70 cm, naslednji pregled 2.2.2010

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.11.2009 14:26:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pa bravo za pridobljene kljuce....se pravi K.tja nas napoka PIZAMA party je pa pr flaski!!!

juhu ... user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.11.2009 14:27:30   
Dudica1
zoja še čist nič ne vem...ma nič ni treba vzel ker ne vem...edino če bo vzela LEELA pa prinesla do Logatcauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.11.2009 14:46:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

juhu ... user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.11.2009 14:51:30   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PARTYYYYYY

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.11.2009 14:56:06   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PARTYYYYYY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
say hello to my fluffy tampon pillow

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.11.2009 14:58:57   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.11.2009 15:03:08   
majana79
dudi, lake, blu, paket je pršou user posted image

jem pšanca z J. v naročju in se reži user posted image sam da se crkla...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.11.2009 15:05:02   
Dudica1
Oooo superca...a je vse cool,si s svojim zadovoljna??

A pol se lahko za v petek zmenimo,jaz prej ne morem??

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.11.2009 15:05:52   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, lake, blu, paket je pršou user posted image

jem pšanca z J. v naročju in se reži user posted image sam da se crkla...

nasa je nagi na postelji pa se smejiva druga drugi

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.11.2009 15:07:51   
majana79

Oooo superca...a je vse cool,si s svojim zadovoljna??

A pol se lahko za v petek zmenimo,jaz prej ne morem??

Ma sploh še nisem odprla, itak sem mu samo copatke vzela, trenirko sem pozabila, kura zmešana user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.11.2009 15:08:28   
majana79
in ja, lahko petek user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 446
10.11.2009 15:12:43   
Dudica1
no superuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.11.2009 15:20:39   
tubby
avto bo pa fiat stillo karavan,... ja, je njegova zmagalauser posted image ... manj porabe manj stroškov,...
mi je že všečen... sva včeraj z Oskarjem vidla taxi in sva rekla, da ga bova kar tako klicalauser posted image

Urban pojedel nekaj žličk krompirčka... korenček se ni dobro razkuhal in ga je sililo na kašelj... (kar naprej popravljam črke... kaj je s to tipkovnico???) - zraven sem dala pol žličke mleka v prahu in kapljico ali dve oljčnega olja. (je blu dobr)
[/quote]

K.tja super za nov avto!!!user posted image user posted image user posted image naj služi svojemu namenu in naj vas varno popelje vsepovsod!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.11.2009 15:21:46   
tubby
a gre kera Ljubljančanka tud v Logatec?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.11.2009 15:25:28   
tubby

nazaj.

sva z Urbanom nesla vlogo za znižanje plačila v vrtca in hkrati oddala še prijavo za v vrtec... zanj.
je rekla, da z aprilom verjetno res ne bo sprejet, septembra ima pa kar možnosti, glede na to, da imamo v vrtcu že Oskarja (baje doprinese dodatne točke)

je hecen, ker se zna porivati nazaj in me gleda češ "glej mami, premikam se" in je vedno bolj oddaljen od meneuser posted image

ah, pa bomo morali še o novem pralnem stroju premišljevati. domačemu nekaj sape zmanjkuje...
verjetno pralno-sušilni stroj. katera ima in kakšnega in koliko zadovoljna z njim?

in še vprašanje: mobilni operater - kateri bi bil najugodnejši, ker mobitel ni. nisem neka velika porabnica klicev, a... račun pa je.

jaz sicer nimam sušilca, ga pa vse ful hvalijo kok je super. Moj brat k se na te zadeve spozna ma to ločeno, pravjo da je bolj pralni stroj in sušilni posebej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?