Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 14:02:37
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 mislim, da si ti spraševala glede vrtca. Takole jaz mislim: Je fajn če daš otroka prej v vrtec, ampak je pa tudi res da je potem dosti bolan (moja izkušnja). To je slaba stran. Dobra stran vrtca je, da se fajn vklopi v sredino, spoznava kar spoznavat mora oz. letom primerno... Najin Jan je bil star 15 mesecev ko sem ga prvič dala in ni mi žal, ker vidim napredek in tudi on zelo rad hodi. Nimamo težav ne s spanjem, ne igranjem z drugimi otroki, hrano...Zakaj sem ga dala tako hitro, če sem doma? To si se mogoče tudi vprašala. Imam zdr. težave in ga nisem sposobna 24/h imet. Kaj več ti pa v živo povem.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 14:03:48
|
|
|
|
botrca
|
Če me ne bo danes na rr, jutri...mi je rač. zopet v p....i ker mi javlja neko napako...mislim, da je zopet virus . Naj mi ena pošlje sms, ko se zmenite za kavo. Grem zdaj jest, pa malo počivat. Je bil naporen ta tečaj.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 14:20:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates? jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira??? Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbo Hvala, ampak to že treniram brez zamere...............to le vadba z imenom lenoba
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 14:21:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če me ne bo danes na rr, jutri...mi je rač. zopet v p....i ker mi javlja neko napako...mislim, da je zopet virus . Naj mi ena pošlje sms, ko se zmenite za kavo. ma kaj pri imaš to tolk dni za rihtat. ...poštimaš in si dalje na rr
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 14:22:45
|
|
|
|
arabela*
|
glede kofeja.pa sem jaz čist pozabila da sem bubana in ne bi bilo pametno da katerega od otrok okužim ..tako da me verjetno kar ne bo........
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 14:24:09
|
|
|
|
arabela*
|
Grem sedaj še enkrat pod vroč tuš....................da pridem malo k sebi.................potem pa šibam v šolo lep popoldan še naprej...................pa na izi,da me ne bo razneslo,ko bom čitala vse za nazaj.....od smeha mislim
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 14:53:00
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates? jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira??? Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbo Hvala, ampak to že treniram brez zamere...............to le vadba z imenom lenoba ja, itak...in jas jo mam najraje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 15:27:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt. meni je vseeno kje, v neke velike nakupovalne centre pa me nebo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 15:31:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates? men pa 10kg. Kam pa to hodiš? Jaz bi se nekam mogla spravit, pa mi sami ni..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 15:32:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Danes nisem najboljše volje zato vas zapuščam. Lepo se imejte, se tipkamo jutri. Lp.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:08:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če me ne bo danes na rr, jutri...mi je rač. zopet v p....i ker mi javlja neko napako...mislim, da je zopet virus . Naj mi ena pošlje sms, ko se zmenite za kavo. ma kaj pri imaš to tolk dni za rihtat. ...poštimaš in si dalje na rr ma ne rihtam jaz pri , ampak računalničar. To pa ne traja 1h...ja saj bom poštimala ampak ne morem v enem dnevu, žal
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:10:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt. meni je vseeno kje, v neke velike nakupovalne centre pa me nebo Ne,mislila sem v mestu nekje.Samo ve povejte.Lahko je spet Astorija,al pa kaj druga.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:10:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes nisem najboljše volje zato vas zapuščam. kdo ni najboljše volje naj hitro pove...
< Sporočilo je popravil botrca -- 10.11.2009 16:13:04 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:21:10
|
|
|
|
rina22
|
Midve sva ravno z enega krajšega sprehoda prišli. Sem si prej lepo dol nesla tale težkiiiii voziček, potem malo nahranim, jo oblečem, potem pa jo nesem dol, da bi šle na sprehod, in je že deževalo Tak da sva hitro dali gor kengurujčka in dežnik v roke pa malo vun Me je pa razjezlo... še malo prej ni deževalo, potem pa naenkrat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:23:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 mislim, da si ti spraševala glede vrtca. Takole jaz mislim: Je fajn če daš otroka prej v vrtec, ampak je pa tudi res da je potem dosti bolan (moja izkušnja). To je slaba stran. Dobra stran vrtca je, da se fajn vklopi v sredino, spoznava kar spoznavat mora oz. letom primerno... Najin Jan je bil star 15 mesecev ko sem ga prvič dala in ni mi žal, ker vidim napredek in tudi on zelo rad hodi. Nimamo težav ne s spanjem, ne igranjem z drugimi otroki, hrano...Zakaj sem ga dala tako hitro, če sem doma? To si se mogoče tudi vprašala. Imam zdr. težave in ga nisem sposobna 24/h imet. Kaj več ti pa v živo povem. Ja, jaz sem spraševala. Hvala, da si povedala svoje mnenje. Jaz bom tudi doma oz. bom študirala, pa bom jo verjetno dala v vrtec - če bo sprejeta seveda Ne vem, kak je to, ko jaz nimam stalnega naslova v MB.. Glede bolezni - No, ko se spoznamo, pa če ti bo, bom rade volje prisluhnila, če boš karkoli želela povedati. Ni pa treba. Kakorkoli boš želela. Nikogar nič ne silim..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:26:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates? men pa 10kg. Kam pa to hodiš? Jaz bi se nekam mogla spravit, pa mi sami ni.. Trenutno še nikamor ne hodim, namenim pa začeti, samo še ne vem, kam. Do zdaj sem vsako leto hodla na UŠC v sklopu športne vzgoje - si se prijavo na katero koli telovadbo, ki je bla razpisana. Letos pa je bil taki tremin, da nisem mogla hodit. Bom začela v pomladnem semestru. Zdaj pa bom pogledala počasi, kje vse izvjajo pilates in bom začela nekam hodit - moraaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:26:49
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes nisem najboljše volje zato vas zapuščam. Lepo se imejte, se tipkamo jutri. Lp. Upam, da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:30:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt. meni je vseeno kje, v neke velike nakupovalne centre pa me nebo Ne,mislila sem v mestu nekje.Samo ve povejte.Lahko je spet Astorija,al pa kaj druga. Jaz bom prišla, če se boste zmenle kje, kjer je dovolj placa za voziček in če ne bo dežja - če se boste zmenle v mestu. Da bom lahko prišla z vozičkom, ker drugače, če prideme s kengurujčkom, je nimam kam dat, če bo kaj zaspala. Že tak je preveč razvajena Zadnje čase treba proti koncu hranjenja vstat, da ona lepo do konca poje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:48:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt. meni je vseeno kje, v neke velike nakupovalne centre pa me nebo Ne,mislila sem v mestu nekje.Samo ve povejte.Lahko je spet Astorija,al pa kaj druga. Jaz bom prišla, če se boste zmenle kje, kjer je dovolj placa za voziček in če ne bo dežja - če se boste zmenle v mestu. Da bom lahko prišla z vozičkom, ker drugače, če prideme s kengurujčkom, je nimam kam dat, če bo kaj zaspala. Že tak je preveč razvajena Zadnje čase treba proti koncu hranjenja vstat, da ona lepo do konca poje Ja,v Astoriji je plac,nič bat.Ja,pol pa kr v četrtek ob 10-h!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 16:57:52
|
|
|
|
matcar
|
Za Maksa in Saš-a lahko glasujete na maminajdi.si.Hvaležna bosta za vsak glasek!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 18:08:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v Astoriji je plac,nič bat.Ja,pol pa kr v četrtek ob 10-h! če bo ob 10h pol mene ne bo. Prosila sem par postov nazaj za 11h...razložila zakaj. Če lahko pridem, če ne pač ne.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 18:10:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt. meni je vseeno kje, v neke velike nakupovalne centre pa me nebo Ne,mislila sem v mestu nekje.Samo ve povejte.Lahko je spet Astorija,al pa kaj druga. Pa neeeeee v centru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 18:28:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v Astoriji je plac,nič bat.Ja,pol pa kr v četrtek ob 10-h! če bo ob 10h pol mene ne bo. Prosila sem par postov nazaj za 11h...razložila zakaj. Če lahko pridem, če ne pač ne. Ja,meni je prepozno takrat-žal.Pol pač mene ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 18:29:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt. meni je vseeno kje, v neke velike nakupovalne centre pa me nebo Ne,mislila sem v mestu nekje.Samo ve povejte.Lahko je spet Astorija,al pa kaj druga. Pa neeeeee v centru. Marta,jaz zmeraj pri vinagu parkiram,je vedno plac,pa še plačat ne rabiš.Pa nobeden nič ne reče,ker je vinagov parking in je lahko kdop od zaposlenih parkiral.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.