|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
10.11.2009 12:22:03   
Tanja_
petrazg sej to je pa res. Moj je tud skoz okoli in se druži z ljudmi, ki so še več okoli.V bistvu sem v to smer začela razmišljat ravno zato, ker sta on in moja mami omenjala , če ne bi več hodile na plavanje. No, bomo vidli.
Hana je pa dons jedla banano, jabolko in Plazmon piškote notri. Ne vem pa, če je nad katero htano prav navdušena. Vsak obrok najprej ful hitro je, po ene 5 žličkah jo pa vse ostalo bolj zanima, kot hrana in jo vedno hranim vsaj pol ure. S tem da itak nikoli ne poje, kolikor ji naredim, nekje pri polovici se zatakne.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.11.2009 12:22:13   
Dudica1
petrazg sem poslala vsem sončka user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.11.2009 12:22:52   
Dudica1

Na tej slikici se lepo vidita zobka

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 403
10.11.2009 12:26:02   
Dudica1
sem pa tole zdej prebrala pri decemberčkih user posted image ...ne vem a naj grem čebulo iskat al ne kaj pravte??

Nasvet proti gripi, ki morda celo deluje in  ne stane dosti. Leta 1919, ko je gripa umorila več kot 4o milj. ljudi, je neki doktor obiskal več družin, če rabijo pomoč proti gripi. Mnogo se jih je že okužilo in  mnogi so umrli.
Doktor je prišel tudi do kmeta, kjer so bili, na njegovo presenečenje, v družini  vsi zdravi. Ko je doktor vprašal, kaj delajo drugače, mu je kmetica odgovorila, da v posodico po sobah postavi neolupljene čebule. Doktor ji seveda ni verjel in vprašal je, če bi lahko dobil eno njihovo čebulico,  da bi jo pregledal z mikroskopom. Dali so mu čebulo in ko jo je pregledal, je na njej našel viruse gripe. Čebula je očitno vsrkala vse bakterije in tako ohranila družino zdravo. To je slišala neka frizerka ter v lokalu postavila nekaj lončkov s čebulo in začuda ni nihče od osebja dobil gripe, čeprav so bili v stalnem stiku s strankami.
Ker stvar zelo malo stane, jo je vredno preizkusiti tako doma, kot v službi ter videti učinek.
Mi smo to naredili  in gripe res nismo imeli.
Če pomaga tebi in tvojim najdražjim pri zdravju, bo to za vas najbolje, če pa slučajno kdo zboli, vseeno ne izgubiš dosti, le nekaj  drobiža za čebulo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.11.2009 12:26:14   
lake
No jst sm mesečnikovo lučk v kt pstavla, da sm se spravla mal pospravt, tko da pol bajte je psesane, pajki tud user posted image user posted image , zdej pa še en štuk. No da ne govorim o tem da je moj doma, prehlajen, oz. na smrt bolan, in bognedej da bi vsaj Tajo mal prjel. Sam čaki da pridem s sesalcem v klet, ga bom znervirala user posted image user posted image .

Ajd grem en štuk višje v boj s pajki.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 405
10.11.2009 12:30:07   
ajetam*
Tanja naš tud prvih nekaj žličk lepo poje, potem pa noče več. Ni preveč navdušen nad hrano. Saj včeraj, ko sem ga pa potem  mal preveč na silo nahranila, mi je pa vse zbruhal.
Dudi, maš luštne fante , pa Maj je že fuul velik.
Lake  ne bit preveč pridna, imamo potem ostale slabo vest.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 406
10.11.2009 12:31:59   
FLASK_A
helov, ajetam!user posted image Te že dolgo nisem brala.

Punce, a ve vse skuhate in priprvite sveže- predvsem zelenjava me zanima... ??

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
10.11.2009 12:32:19   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

christiana21, bogica...pa kaj je tud pr vaši bajti? Tega več človek enostavno ne zastopi. user posted image  Kaj pa če dodajaš v mleko OH-žitne kašice in pa mleko nardiš pol mleka, pol smetane, ki je polnomastna in fino poredi. K zelenjavnim kašicam pa dodaj žličko olivnega olja. Tako pravi P na MONu. user posted image

Zelenjavnih kašic ne je...se duši, ker joka in ne pogoltne dol, ampak se ji zaleti. Uspe pojesti mgoče četrt male žličke na dan. Ne je pa konec.
Poskušala sem z kašicami v mleku, ampak ne potegne, ker je že iz bolnice, ko je bila mičkena mičkena navajena, da vsaj malo samo teče in, ne rabi dosti vlečt.
Kaj je OH kašica? kakšno polnomastno smetano, tisto za stepanje za pecivo? Nisem še slišala, da ji bi lahko dala smetano
Nimam več pameti kaj ji dat.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.11.2009 12:47:01   
Anonimen
Dudica, mi imamo tudi stalno čebulo v kuhinji,... v eni košarici (skupaj s česnom)- a to tudi šteje? zdravi kar smouser posted image

sta se mi pa krompir in korenček prilepila na posodo... sem dala premalo vode (joj, pa že pol ure sem kuhala!)... sem to jaz pojedla (je blo dobrouser posted image ), za Urbana pa kuham nanovo (upam, da se ne prilepi spet!)

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
10.11.2009 12:47:30   
Anonimen
Dudica - tvoja sončka sta res luštna!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
10.11.2009 12:48:48   
Dudica1
hvala,hvala...
Pol bom pa šla dol po čebulo...a jo razrežem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
10.11.2009 12:49:16   
Anonimen
lake, meni so pa pajki všeč... jejo muhe pa ostali mrčes, ki ga ne maram. jih kar pustim zimovati... no, če se preveč razpletejo, potem ji pa malo omejim oz. jim dam možnost, da zgradijo novo lepšo boljšo mrežo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
10.11.2009 12:51:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hvala,hvala...

jaz jo imam v kosu, neolupljeno...
za razrezano ima pa FLASK_A sistem (obesi nad posteljo)

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
10.11.2009 12:54:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
hvala,hvala...

user posted image user posted image user posted image To je samo zato da sta čimprej nehala kašljat in smrkat- če bi lahko bi jima čebulo kar na nos privezalauser posted image

Za izganjanje prašičev jo imaš pa lahko pomoje na okenski policiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
10.11.2009 12:56:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

hvala,hvala...

user posted image user posted image user posted image To je samo zato da sta čimprej nehala kašljat in smrkat- če bi lahko bi jima čebulo kar na nos privezalauser posted image

Za izganjanje prašičev jo imaš pa lahko pomoje na okenski policiuser posted image

mi smo v 7. štuku... tako visoko verjetno ne letijouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
10.11.2009 12:57:13   
FLASK_A
Najbrž res neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
10.11.2009 13:00:18   
ajetam*
Flaska  sem vas jaz tud pogrešala. user posted image
Jaz mu vsak dan sveže skuham.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 417
10.11.2009 13:06:51   
Anonimen
včasih kuham včasih ne. odvisno od časa, muje in vsebine hladilnika.

ravno gledam, da smo v petek 13.

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
10.11.2009 13:13:14   
FLASK_A

lucky day!!!! - dobim ključe od našega stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
10.11.2009 13:15:07   
Anonimen

lucky day!!!! - dobim ključe od našega stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  končno na svojem!user posted image

jaz pa verjetno od avtauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
10.11.2009 13:19:00   
FLASK_A

ucky day!!!! - dobim ključe od našega stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  končno na svojem!user posted image
jaz pa verjetno od avtauser posted image

Waw! Potem pa to ne bo črni petek, kajneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
10.11.2009 13:19:32   
Leela

majanauser posted image

zelen kakec... ga je res zvijalo.
z rokicami se pa baje skuša potolažiti,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vam stanje nemira poleže!!!!

ja to je res.
L., ko je imel krče se je ful praskal po glavi. tako nekako preusmerijo bolečino. Je imel vsak dan rokavičke gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
10.11.2009 13:22:38   
Tanja_
Evo, je spala eno uro. Sem hotla še jst malo, pa je vsake 10 minut zakričala za dudo. Ne vem, kaj ji je...Kokr da bi jo blo česa strahuser posted image

flaska bravo za ključe!!!!Kdaj pa potem selitev?Aja, pa jst tud vsak dan sveže pripravim.

k.tja kakšen avto boš po novem vozila?

ajetam a boš v bližnji prihodnosti za kako Šmarno?

lake čist preveč si pridna. Tvoj je pa bolš da ne hodi zdej okoli Taje, k ti jo bo nalezu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 423
10.11.2009 13:25:56   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Evo, je spala eno uro. Sem hotla še jst malo, pa je vsake 10 minut zakričala za dudo. Ne vem, kaj ji je...Kokr da bi jo blo česa strahuser posted image

flaska bravo za ključe!!!!Kdaj pa potem selitev?Aja, pa jst tud vsak dan sveže pripravim.

k.tja kakšen avto boš po novem vozila?

ajetam a boš v bližnji prihodnosti za kako Šmarno?

lake čist preveč si pridna. Tvoj je pa bolš da ne hodi zdej okoli Taje, k ti jo bo nalezu.

Kaj ste pridne- vse neki kuhateuser posted image user posted image

Začne se že s tem vikendom- obnavljanje, malo štemanja, beljenje... Počasi. Mislim pa, da bomo spali tam za miklavžauser posted image
Če nam bo šlo pa hitreje, pa prej. Mizar bo imel pohištvo narejeno naslednji petek, tako da lahko takrat že sestavi. Samo dvomim, da bomo mi že fertik do takrat s štemanjemuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.11.2009 13:35:21   
Dudica1
evo mene...oba spita...jaz se pa prehranjujem z čokolado user posted image

Jaz tud skuham sveže včasih pa dobi tud frutek al pa doma narjeno kašico sadno.

Sm pa zdej deca naročila k zdravniku pa že tik dolg ni bil tam da tud izbranga zdravnika nima več,pri tisti ko je bil nazadnje jo sploh ni več user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?