Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:22:03
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg sej to je pa res. Moj je tud skoz okoli in se druži z ljudmi, ki so še več okoli.V bistvu sem v to smer začela razmišljat ravno zato, ker sta on in moja mami omenjala , če ne bi več hodile na plavanje. No, bomo vidli. Hana je pa dons jedla banano, jabolko in Plazmon piškote notri. Ne vem pa, če je nad katero htano prav navdušena. Vsak obrok najprej ful hitro je, po ene 5 žličkah jo pa vse ostalo bolj zanima, kot hrana in jo vedno hranim vsaj pol ure. S tem da itak nikoli ne poje, kolikor ji naredim, nekje pri polovici se zatakne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:22:13
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg sem poslala vsem sončka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:22:52
|
|
|
|
Dudica1
|
Na tej slikici se lepo vidita zobka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:26:02
|
|
|
|
Dudica1
|
sem pa tole zdej prebrala pri decemberčkih ...ne vem a naj grem čebulo iskat al ne kaj pravte?? Nasvet proti gripi, ki morda celo deluje in ne stane dosti. Leta 1919, ko je gripa umorila več kot 4o milj. ljudi, je neki doktor obiskal več družin, če rabijo pomoč proti gripi. Mnogo se jih je že okužilo in mnogi so umrli. Doktor je prišel tudi do kmeta, kjer so bili, na njegovo presenečenje, v družini vsi zdravi. Ko je doktor vprašal, kaj delajo drugače, mu je kmetica odgovorila, da v posodico po sobah postavi neolupljene čebule. Doktor ji seveda ni verjel in vprašal je, če bi lahko dobil eno njihovo čebulico, da bi jo pregledal z mikroskopom. Dali so mu čebulo in ko jo je pregledal, je na njej našel viruse gripe. Čebula je očitno vsrkala vse bakterije in tako ohranila družino zdravo. To je slišala neka frizerka ter v lokalu postavila nekaj lončkov s čebulo in začuda ni nihče od osebja dobil gripe, čeprav so bili v stalnem stiku s strankami. Ker stvar zelo malo stane, jo je vredno preizkusiti tako doma, kot v službi ter videti učinek. Mi smo to naredili in gripe res nismo imeli. Če pomaga tebi in tvojim najdražjim pri zdravju, bo to za vas najbolje, če pa slučajno kdo zboli, vseeno ne izgubiš dosti, le nekaj drobiža za čebulo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:26:14
|
|
|
|
lake
|
No jst sm mesečnikovo lučk v kt pstavla, da sm se spravla mal pospravt, tko da pol bajte je psesane, pajki tud , zdej pa še en štuk. No da ne govorim o tem da je moj doma, prehlajen, oz. na smrt bolan, in bognedej da bi vsaj Tajo mal prjel. Sam čaki da pridem s sesalcem v klet, ga bom znervirala . Ajd grem en štuk višje v boj s pajki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:30:07
|
|
|
|
ajetam*
|
Tanja naš tud prvih nekaj žličk lepo poje, potem pa noče več. Ni preveč navdušen nad hrano. Saj včeraj, ko sem ga pa potem mal preveč na silo nahranila, mi je pa vse zbruhal. Dudi, maš luštne fante , pa Maj je že fuul velik. Lake ne bit preveč pridna, imamo potem ostale slabo vest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:31:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
helov, ajetam! Te že dolgo nisem brala. Punce, a ve vse skuhate in priprvite sveže- predvsem zelenjava me zanima... ??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:32:19
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ christiana21, bogica...pa kaj je tud pr vaši bajti? Tega več človek enostavno ne zastopi. Kaj pa če dodajaš v mleko OH-žitne kašice in pa mleko nardiš pol mleka, pol smetane, ki je polnomastna in fino poredi. K zelenjavnim kašicam pa dodaj žličko olivnega olja. Tako pravi P na MONu. Zelenjavnih kašic ne je...se duši, ker joka in ne pogoltne dol, ampak se ji zaleti. Uspe pojesti mgoče četrt male žličke na dan. Ne je pa konec. Poskušala sem z kašicami v mleku, ampak ne potegne, ker je že iz bolnice, ko je bila mičkena mičkena navajena, da vsaj malo samo teče in, ne rabi dosti vlečt. Kaj je OH kašica? kakšno polnomastno smetano, tisto za stepanje za pecivo? Nisem še slišala, da ji bi lahko dala smetano Nimam več pameti kaj ji dat.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, mi imamo tudi stalno čebulo v kuhinji,... v eni košarici (skupaj s česnom)- a to tudi šteje? zdravi kar smo sta se mi pa krompir in korenček prilepila na posodo... sem dala premalo vode (joj, pa že pol ure sem kuhala!)... sem to jaz pojedla (je blo dobro ), za Urbana pa kuham nanovo (upam, da se ne prilepi spet!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica - tvoja sončka sta res luštna!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:48:48
|
|
|
|
Dudica1
|
hvala,hvala... Pol bom pa šla dol po čebulo...a jo razrežem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, meni so pa pajki všeč... jejo muhe pa ostali mrčes, ki ga ne maram. jih kar pustim zimovati... no, če se preveč razpletejo, potem ji pa malo omejim oz. jim dam možnost, da zgradijo novo lepšo boljšo mrežo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 hvala,hvala... Pol bom pa šla dol po čebulo...a jo razrežem? jaz jo imam v kosu, neolupljeno... za razrezano ima pa FLASK_A sistem (obesi nad posteljo)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:54:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 hvala,hvala... Pol bom pa šla dol po čebulo...a jo razrežem? jaz jo imam v kosu, neolupljeno... za razrezano ima pa FLASK_A sistem (obesi nad posteljo) To je samo zato da sta čimprej nehala kašljat in smrkat- če bi lahko bi jima čebulo kar na nos privezala Za izganjanje prašičev jo imaš pa lahko pomoje na okenski polici
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 hvala,hvala... Pol bom pa šla dol po čebulo...a jo razrežem? jaz jo imam v kosu, neolupljeno... za razrezano ima pa FLASK_A sistem (obesi nad posteljo) To je samo zato da sta čimprej nehala kašljat in smrkat- če bi lahko bi jima čebulo kar na nos privezala Za izganjanje prašičev jo imaš pa lahko pomoje na okenski polici mi smo v 7. štuku... tako visoko verjetno ne letijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 12:57:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Najbrž res ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:00:18
|
|
|
|
ajetam*
|
Flaska sem vas jaz tud pogrešala. Jaz mu vsak dan sveže skuham.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
včasih kuham včasih ne. odvisno od časa, muje in vsebine hladilnika. ravno gledam, da smo v petek 13.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:13:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja včasih kuham včasih ne. odvisno od časa, muje in vsebine hladilnika. ravno gledam, da smo v petek 13. lucky day!!!! - dobim ključe od našega stanovanja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja včasih kuham včasih ne. odvisno od časa, muje in vsebine hladilnika. ravno gledam, da smo v petek 13. lucky day!!!! - dobim ključe od našega stanovanja končno na svojem! jaz pa verjetno od avta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:19:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja včasih kuham včasih ne. odvisno od časa, muje in vsebine hladilnika. ravno gledam, da smo v petek 13. ucky day!!!! - dobim ključe od našega stanovanja končno na svojem! jaz pa verjetno od avta Waw! Potem pa to ne bo črni petek, kajne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:19:32
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana zelen kakec... ga je res zvijalo. z rokicami se pa baje skuša potolažiti,... da se vam stanje nemira poleže!!!! ja to je res. L., ko je imel krče se je ful praskal po glavi. tako nekako preusmerijo bolečino. Je imel vsak dan rokavičke gor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:22:38
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo, je spala eno uro. Sem hotla še jst malo, pa je vsake 10 minut zakričala za dudo. Ne vem, kaj ji je...Kokr da bi jo blo česa strah flaska bravo za ključe!!!!Kdaj pa potem selitev?Aja, pa jst tud vsak dan sveže pripravim. k.tja kakšen avto boš po novem vozila? ajetam a boš v bližnji prihodnosti za kako Šmarno? lake čist preveč si pridna. Tvoj je pa bolš da ne hodi zdej okoli Taje, k ti jo bo nalezu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:25:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Evo, je spala eno uro. Sem hotla še jst malo, pa je vsake 10 minut zakričala za dudo. Ne vem, kaj ji je...Kokr da bi jo blo česa strah flaska bravo za ključe!!!!Kdaj pa potem selitev?Aja, pa jst tud vsak dan sveže pripravim. k.tja kakšen avto boš po novem vozila? ajetam a boš v bližnji prihodnosti za kako Šmarno? lake čist preveč si pridna. Tvoj je pa bolš da ne hodi zdej okoli Taje, k ti jo bo nalezu. Kaj ste pridne- vse neki kuhate Začne se že s tem vikendom- obnavljanje, malo štemanja, beljenje... Počasi. Mislim pa, da bomo spali tam za miklavža Če nam bo šlo pa hitreje, pa prej. Mizar bo imel pohištvo narejeno naslednji petek, tako da lahko takrat že sestavi. Samo dvomim, da bomo mi že fertik do takrat s štemanjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 10.11.2009 13:35:21
|
|
|
|
Dudica1
|
evo mene...oba spita...jaz se pa prehranjujem z čokolado Jaz tud skuham sveže včasih pa dobi tud frutek al pa doma narjeno kašico sadno. Sm pa zdej deca naročila k zdravniku pa že tik dolg ni bil tam da tud izbranga zdravnika nima več,pri tisti ko je bil nazadnje jo sploh ni več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?