|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
10.11.2009 11:22:07   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

ja res je, boljše je ne hodit zdaj veliko okoli, k razsaja ta gripa in rota virusi, prehladi,...ni da ni. Tam kjer so gruče ljudi pa je sploh polno bakterij že v luftu, kaj šele drugače. Sploh se izogibat čakalnic, mi smo danes pri LABu kar zunaj čakali, k nimam namena izpostavljat Aneja gruči 20 bolanih ljudi. user posted image . Mal so nas čukasto gledali morda, al mene boli patka,...mi smo zaenkrat zdravi, tako morm ostat. Upam, da bo!
Zdaj danes še mamo UZ srčka v MB ob 14h, upam da bo vse ok in da nebomo morali čakat dolgo v kaki čakalnici med ljudmi, pol pa še P.

Jutri navsezgodaj, cca. ob 5-6h pa odhod za LJ. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav imaš, nič se ne sekirat, če čudno gledajo, kr naj gledajo, zato pa imajo učkeuser posted image user posted image

Klara Gloria spet joka na veliko, ne pomaga nič. Moj je šel ven s psom, da si malo glavo spočije od tamale, jaz bi se pa mogla zrihtat za k zdravniku, pa mi ne uspe, ker mala joka. Aja, pa shujšala je 130g v enem dnevu. Imamo spet manj kot 4 kguser posted image user posted image user posted image user posted image
Prej je stalno šlo malo gor, malo dol, včeraj pa je pojedla največ do zdaj (v kratkem času), pa je shujšala. Spet smo na Milumilu1, itak se ne bo zredila, ker ga malo poje, ampak očitno ima kozje mleko premalo hranilnih snovi, pa še neprestani jok ji kalorije jemlje.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.11.2009 11:23:21   
Anonimen
nazaj.

sva z Urbanom nesla vlogo za znižanje plačila v vrtca in hkrati oddala še prijavo za v vrtec... zanj.
je rekla, da z aprilom verjetno res ne bo sprejet, septembra ima pa kar možnosti, glede na to, da imamo v vrtcu že Oskarja (baje doprinese dodatne točke)

je hecen, ker se zna porivati nazaj in me gleda češ "glej mami, premikam se" in je vedno bolj oddaljen od meneuser posted image

ah, pa bomo morali še o novem pralnem stroju premišljevati. domačemu nekaj sape zmanjkuje...
verjetno pralno-sušilni stroj. katera ima in kakšnega in koliko zadovoljna z njim?

in še vprašanje: mobilni operater - kateri bi bil najugodnejši, ker mobitel ni. nisem neka velika porabnica klicev, a... račun pa je.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
10.11.2009 11:23:33   
Dudica1
Katera je M.Z. na fb-ju???

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.11.2009 11:24:18   
ledenka
dan user posted image

spali 6 ur v kosu user posted image in potem še do 9h, zdaj pa spet spi user posted image očitno je čas, da se preseli v svojo sobico

poki, dobr opravite! pa javi kaj, če nas boš hotela videt!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.11.2009 11:26:15   
lake
Nič druzga ne vem, samo mislm da ni v bolnici. Simptomi so isti kot pri navadni gripi, glavodol, visoka vročina, bolečine v mišicah. Pravjo da brez testov itak ne vejo a je to navadna gripa al nova. Poznam pa enga splošnega zdravnika, ki svojih pacientov z to gripo ne zdravi z Tamifujem, ampak 9 dni bolniške, lekadole, veliko počivanja, pa baje še noben ni mel nobenih zapletov. 

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 380
10.11.2009 11:29:51   
ledenka
christiana user posted image user posted image user posted image pri vas pa ni konca...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 381
10.11.2009 11:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dajte mi zdaj za to novo gripo povedat simptome... visoke temparatura in glava te boli... al kako?

a ni kot navadna gripa v močnejši obliki?
mi je tašča rekla, da so cepljenje proti tej gripi v Švici prepovedali,...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
10.11.2009 11:32:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dajte mi zdaj za to novo gripo povedat simptome... visoke temparatura in glava te boli... al kako?

a ni kot navadna gripa v močnejši obliki?
mi je tašča rekla, da so cepljenje proti tej gripi v Švici prepovedali,...

ja in baje prepovedali za otroke pod 6 mesecev pri nas pa z tem istim cepivom lahko vse po vrsti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.11.2009 11:36:25   
FLASK_A
Majana, nevem no... Jih bom posojala, pa če boste drnjohale ko jaz- pol so za kupituser posted image

Christianauser posted image user posted image user posted image Meni bi se že mešalouser posted image

Včer je bila naša sitna za popi** že ob 17h!!! In je šel moj kar v akcijo- umit, nahranit in spat. In je trola spala do 7h zjutrajuser posted image No men je pasalo, njej pa tut očitno.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 384
10.11.2009 11:36:43   
Tanja_
Tamiflu ne dajejo več, ker sploh ni učinkovit. Simptomi so isti, kot pri navadni gripi.
Drugače pa-jaz sem razmišljala, da bi skenslala plavanje, dokler se zadeve ne umirijo.Kaj pa ve mislite so-plavalke?

Dudica-
ta gripa ni nič bolj nevarna od običajne, sezonske. Smrtnost je ravno takšna kot pri sezonski. Problem je v tem, da zaradi pandemije zboli veliko večje število ljudi, kot za običajno gripo in zato je tudi več zapletov bolezni in posledično več smrti.Ampak novinarji iz tega naredijo cel halo, nikoli pa ne poročajo, koliko je smrti na leto zaradi sezonske gripe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.11.2009 11:39:01   
Dudica1
ja sej jaz vem ja da je to tko ampak res tej novinarji to nardijo tko grozno user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.11.2009 11:39:09   
pokica_
ledenka, bom javla kako bo z obiski, veš da! Me skrbi kako je zdaj, ko je vsa ta gripa, glede na to da je KC že omejil obiske na 1 sorodnika.

christiana21, bogica...pa kaj je tud pr vaši bajti? Tega več človek enostavno ne zastopi. user posted image  Kaj pa če dodajaš v mleko OH-žitne kašice in pa mleko nardiš pol mleka, pol smetane, ki je polnomastna in fino poredi. K zelenjavnim kašicam pa dodaj žličko olivnega olja. Tako pravi P na MONu. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 387
10.11.2009 11:47:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Tamiflu ne dajejo več, ker sploh ni učinkovit. Simptomi so isti, kot pri navadni gripi.
Drugače pa-jaz sem razmišljala, da bi skenslala plavanje, dokler se zadeve ne umirijo.Kaj pa ve mislite so-plavalke?

jaz bom hodila. nalezeš se lahko kjerkoli.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
10.11.2009 11:54:49   
majana79
Pa sej v Atlantisu dopoldne skorej ni ljudi, po moje so problem tista mesta, kjer se res naenkrat zbere velika množica in so vsi nagneteni...

No, mi bomo tudi še vedno hodili user posted image

Zdaj je zaspal po skoraj 3 urah budnosti, in tako kot včeraj v kričanju... Očitno bo spanje pri nas postalo še večji problem user posted image

lake, jaz se počutim tako kot ti... očitno je neki v zraku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.11.2009 11:58:25   
ajetam*
Dan!
Mi smo spali še kar o.k., se 2x zbudi za dojit. Samo meni je od viroze še zmeraj malo slabo, pa mi me ne paše preveč jest.
Naš J. joka predvsem kadar je zaspan, pa kadar mu je dolgčas. Takrat se priplazi do mene, me nekaj časa gleda s svojimi velikimi očkami, potem pa začne počasi jamra, jokcat in nato histeričen jokec dokler ga ne vzamem k sebi.
Zobkov zaenkrat še ni.
Z vnetjem ušes jaz zaenkrat nimam izkušenj. Se pa z ušesi ni za hecat.
Majana bogi Jure, pri eni znanki, ki imajo prav tako fantka so imeli do 9.meseca ful krčke.
Pokica dobro opravite.
Christiana  pri vas pa upam , da čimprej ugotovite kaj matra malo Glorio.
Tanja pelji Hano k mami, da se vsaj malo naspiš.

< Sporočilo je popravil ajetam* -- 10.11.2009 12:00:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.11.2009 11:58:44   
pokica_
Gremo jest, se rihtat in brž v MB. Držte pesti, da ni kaj hudega z srčkom!

lp

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.11.2009 11:59:50   
Tanja_
majana pri nas je tudi že budna praktično od zjutraj, z izjemo tiste pol ure, ki so zanjo čist premalo. In se zdej menca in tečnari, noče bit v igralnem centru, ne v naročju, ne pri meni v postli... Jo pa odložim v njeno postlco, pa kar oživi in namest da bi zaspala, raje dudo ven meče in se menca in joka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.11.2009 12:00:41   
Dudica1
POKI dobro opravite!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.11.2009 12:07:33   
Anonimen
kuham krompirček in koreček,... kar skupaj. bom potem pešto naredilauser posted image

sonček imamo!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
10.11.2009 12:08:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

POKI dobro opravite!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
10.11.2009 12:09:52   
petrazg
Lukec spi, je pojedel skoraj cel kozarček bušk... ta moj otrok je samo zelenjavo in svežo banano (frutek ni šans). Ob sadju kriči, se razburja in mu ne spravim več kot žličke... user posted image Kako so si otroci različni... Smo poskusili že 3 mlečne kašice, ne poje nobene več kot par žličk, včeraj mu dam kupljeno za lahko noč s piškotom jo je pa takoj zmazal... Bomo imeli še veselico...
Christiana... user posted image user posted image user posted image da bi čimprej lažje zadihali...
Ajetam... kje se skrivaš, te malo pogrešam...
Tanja... jaz mislim, da bomo kar lepo hodili na plavanje. Mi lahko moj domov prinese več bacilov, glede na to da je v firmi kjer skoz potujejo po svetu...
Katja... dej me pokliči, bomo ti nekaj zrihtali...
Ledenka... super za spanje...
Dudi... kje je sonček. A nam ga nisi poslala? user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.11.2009 12:10:38   
Anonimen

Lukec spi, je pojedel skoraj cel kozarček bušk...

user posted image user posted image user posted image verjetno so bile bučkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
10.11.2009 12:12:23   
Anonimen

Katja... dej me pokliči, bomo ti nekaj zrihtali...

saj zdaj gledam, da so pred blokom nekaj kopali... verjetno je bil samo brez vodeuser posted image
bom dala še enkrat v pranje, da vidim, če bo isto...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
10.11.2009 12:12:36   
ajetam*
Petra smo bili bolj leteči te dni, kar naprej po obiskih. Potem sem pa za vikend še jaz zbolela. Me je tok glava bolela, da nisem mogla gledat ekrana.
Saj zdaj bom bolj pridna, pa se pogosteje javljala.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.11.2009 12:14:32   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Lukec spi, je pojedel skoraj cel kozarček bušk...

user posted image user posted image user posted image verjetno so bile bučkeuser posted image user posted image user posted image

Ja,. so bile bučke... user posted image Tiste oranžne obožuje, meni je pa zraven kar slabo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?