christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ja res je, boljše je ne hodit zdaj veliko okoli, k razsaja ta gripa in rota virusi, prehladi,...ni da ni. Tam kjer so gruče ljudi pa je sploh polno bakterij že v luftu, kaj šele drugače. Sploh se izogibat čakalnic, mi smo danes pri LABu kar zunaj čakali, k nimam namena izpostavljat Aneja gruči 20 bolanih ljudi. . Mal so nas čukasto gledali morda, al mene boli patka,...mi smo zaenkrat zdravi, tako morm ostat. Upam, da bo! Zdaj danes še mamo UZ srčka v MB ob 14h, upam da bo vse ok in da nebomo morali čakat dolgo v kaki čakalnici med ljudmi, pol pa še P. Jutri navsezgodaj, cca. ob 5-6h pa odhod za LJ. , prav imaš, nič se ne sekirat, če čudno gledajo, kr naj gledajo, zato pa imajo učke Klara Gloria spet joka na veliko, ne pomaga nič. Moj je šel ven s psom, da si malo glavo spočije od tamale, jaz bi se pa mogla zrihtat za k zdravniku, pa mi ne uspe, ker mala joka. Aja, pa shujšala je 130g v enem dnevu. Imamo spet manj kot 4 kg Prej je stalno šlo malo gor, malo dol, včeraj pa je pojedla največ do zdaj (v kratkem času), pa je shujšala. Spet smo na Milumilu1, itak se ne bo zredila, ker ga malo poje, ampak očitno ima kozje mleko premalo hranilnih snovi, pa še neprestani jok ji kalorije jemlje.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|