|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
10.11.2009 9:12:02   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Saraya in ly117, hvala vamauser posted image user posted image

Malo se mi zdi noro s sabo vlačit mleko in termovko, pa tam šejkat - no, to še gre, problem je ohladit vodo. No, saj mogoče ni tak problem, samo nikoli še nisem šla na kavo na tak način, pa se mi mogoče zato zdi to tak bav bavuser posted image user posted image

Glej midva se tudi nisma nikoli dojila in sma skoz tak na kavo hodila. In še zdaj kamorkoli grem nosim z sabo termovko in hrano s sabo. Naredim pa jaz tako da ko grem ven v flaško nalijem nekaj ohlajene vode in potem dodam samo vročo in ekola. Problem rešen. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
10.11.2009 9:17:26   
marta82
Jutro. Včeraj sem predolgo klepetala z vami, danes pa kar na glavo letim.

Rina, če ne dojiš je še lažje glede tega (vsaj meni, ko sem bila haklik in nisem v javnosti dojila - saj ne da mam kaj proti, samo se nisem dobro počutila). Ti bodo druge, ki to prakticirajo povedale kako so si vodo naštimajo.

Glede kave, zaenkrat v čet. in pet. dopoldan nimam posebnih planov. Pridem, če bo park plac blizu.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
10.11.2009 9:18:02   
rina22
Aja, Saraya, hvala za okusen zajtrkuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
10.11.2009 9:26:02   
vitabella
jutro čveke!

se lahko kaj pridružim kdaj v vašem čveku, ste prav zabavne? drugač, vas bom pa kdaj pa kdaj samo prebrala user posted image .

lp

avgusta postala mamica!!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
10.11.2009 9:30:50   
ly117
Vitabela lahko, če poveš kaj o sebi. user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
10.11.2009 9:32:12   
marta82
Vitabella dobrodošla. Kot je že Ly napisala smo firbčne in bi rade vedele kaj o tebi.user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
10.11.2009 9:35:39   
vitabella
uf, kaj mi bote kr sprejemca naredle? kaj hudiča pa hočete vedet user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
10.11.2009 9:42:02   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

uf, kaj mi bote kr sprejemca naredle? kaj hudiča pa hočete vedet user posted image user posted image

Vse, še do št. spodnjih hlač. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
10.11.2009 9:44:33   
vitabella
no te številke zagotovo ne izdam, je prevelika, sem šele 3 mesece po porodu user posted image no vprašajte, vprašajte, ker drugače lahko cel roman napišem, pa stvari ki vas splooooh ne zanimajo pa ki jih mogoče sploh nočete vedet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
10.11.2009 9:47:24   
ly117

no te številke zagotovo ne izdam, je prevelika, sem šele 3 mesece po porodu user posted image no vprašajte, vprašajte, ker drugače lahko cel roman napišem, pa stvari ki vas splooooh ne zanimajo pa ki jih mogoče sploh nočete vedet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me hočemo vse vedet. user posted image

Napiš kaj se tebi zdi vredu. Od kod si, kolko user posted image imaš itd.

Neposredna povezava do sporočila: 2185
10.11.2009 9:53:12   
vitabella
jah nastanjeni smo v šentilju, tako da nisem glih v mb, se malo švercam k vam, mariborčankam. mam hčerkico 3 mesece staro, rojenio avgusta, pridno glih kakor ji je - beri od dneva odvisno. trenutno sem na porodniški, brez službe, jo bo pa počasi treba iskat, saj se mi drugo leto julija izteče porodniška user posted image jaz bi bla kr ene 3 leta če bi blo možno!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
10.11.2009 9:54:31   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Glej midva se tudi nisma nikoli dojila in sma skoz tak na kavo hodila. In še zdaj kamorkoli grem nosim z sabo termovko in hrano s sabo. Naredim pa jaz tako da ko grem ven v flaško nalijem nekaj ohlajene vode in potem dodam samo vročo in ekola. Problem rešen. user posted image

Hvala ti za nasvet. Zakaj se tega nisem sama nikoli spomnila? Res super. Hvala ti user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
10.11.2009 9:55:37   
rina22
vitabella, dobrodošlauser posted image user posted image  

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.11.2009 10:00:10   
marta82

jah nastanjeni smo v šentilju, tako da nisem glih v mb, se malo švercam k vam, mariborčankam. mam hčerkico 3 mesece staro, rojenio avgusta, pridno glih kakor ji je - beri od dneva odvisno. trenutno sem na porodniški, brez službe, jo bo pa počasi treba iskat, saj se mi drugo leto julija izteče porodniška user posted image jaz bi bla kr ene 3 leta če bi blo možno!

Vitabella jaz se tudi švercam k Mariborčankam pa so me prijazno sprejele. Brez skrbi.user posted image
Drugače pa nisi Šentiljčanka?
Moj možek prihaja od tam, zato sprašujem.

Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.11.2009 10:01:42   
vitabella
to se pa strinjam glede dojenja. to tudi pri nas ni steklo, sem mela sicer dovolj mleka, ampak naša frajlica ni hotla potegnit mleka, ma kaj niti pogledat ni hotla joške od blizu user posted image user posted image pač kaj češ. in smo začeli tudi mi z adaptiranim mlekom. nekaj čadsa sem si še pumpala s pumpico, pa je res zamudno in utrudljivo, ko je bila pa stara dva meseca, pa mi je bilo dovolj.

sedaj pa vedno vodo prekuham in jo ohladim in jo nesem s sabo. vročo pa ponavadi nafehtam v kakem kafiču, jo vedno rade volje dajo, zmešam oboje z mlekom iin potem hop v mala ustka. pa smo vsi zadovoljni, pa nič ne kompliciramo, ker je problem biti vsake 3 ure doma - potem pa res nikamor ne moreš. tako da se otresi predsodkov in bo vse steklo - pri nas gre!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.11.2009 10:07:17   
rina22
Zdaj bom pa jaz popenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se razpišem, pol pa erorr!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, bom še 1x.....

Imam eno vprašanje. Za tiste, ki mate svoje otroke že v vrtcu - kdaj ste jih dale (koliko so bli stari) in ali vam je žal, da ste jih dale pri tej starosti?

In še za tiste, ki svojih otročkov nimate v vrtcu - kdaj jih nameravate dat?

Jaz sem najprej študirala, da bi mela Timejo doma 3 leta (bi mi ravno tak nekak zneslo), ampak sem par tednov nazaj začela študirati, da bi jo dala septembra v vrtec. Takrat bo stara 13 m. Rada bi tale fax čimprej zgurala....

Po eni strani je tak - za otroka je najbolje, da gre v vrtec čimprej, da se navadi na druge otroke, da se zna vklopit v družbo,.... Po drugi strani pa otrok do 3 leta (baje) ne čuti potrebe po socializaciji.

Vem, sem stvar fajn zakomplicirala. Zanima me, kaj ve mislite z obzirom na to, da ima npr. otrok možnost ostat doma? Je zanj bolje, da gre čimprej v vrtec ali tam s 3 leti?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
10.11.2009 10:09:52   
vitabella
punce kaj vi ste vse iz mb?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
10.11.2009 10:11:43   
vitabella
aja pa še odgovor: če dobim službo po porodniški, gre mala v vrtec, drugače bo z mano doma ostala, ker nimam nobenih obveznosti. pri tebi pa odvisno koliko fax od tebe zahteva. kaj pa študiraš?

Neposredna povezava do sporočila: 2193
10.11.2009 10:12:12   
rina22

to se pa strinjam glede dojenja. to tudi pri nas ni steklo, sem mela sicer dovolj mleka, ampak naša frajlica ni hotla potegnit mleka, ma kaj niti pogledat ni hotla joške od blizu user posted image user posted image pač kaj češ. in smo začeli tudi mi z adaptiranim mlekom. nekaj čadsa sem si še pumpala s pumpico, pa je res zamudno in utrudljivo, ko je bila pa stara dva meseca, pa mi je bilo dovolj.

sedaj pa vedno vodo prekuham in jo ohladim in jo nesem s sabo. vročo pa ponavadi nafehtam v kakem kafiču, jo vedno rade volje dajo, zmešam oboje z mlekom iin potem hop v mala ustka. pa smo vsi zadovoljni, pa nič ne kompliciramo, ker je problem biti vsake 3 ure doma - potem pa res nikamor ne moreš. tako da se otresi predsodkov in bo vse steklo - pri nas gre!

Pri nama je blo pa tak, da mi je že v P primanjkovalo mleka, pa še bradavice mi je full ranila in ko sva prišli domov, sem ji dajala dodatek (ker tak nisem mela dovolj mleka) in sem poskušala dojit. No, potem sem si začela pumpat mleko - dokler se mi ni zacelilo. Ampak sem pa mela take redne raneuser posted image user posted image Me je bolelo ko user posted image Me je kar dvigalo s pojstle, ko sem jo dojila. No, potem ko se mi je zacelilo, sva se dojili en čas še, z dodatki seveda. Nato so pa se začeli problemi s polivanjem, zaradi česar sva bili tudi v B in tam so ji dali formulo AR. In po tem je moje mleko še bolj polivala... In sem si spet začela pumpat, in ga je blo vedno manj, dokler ga ni blo več ničuser posted image user posted image user posted image Tak da sva zdaj na AR formuli - še zdajuser posted image Še vedno poliva "navadno" mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 2194
10.11.2009 10:14:34   
ly117
Vitabella bobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se meniš da bo počasi treba iskat, meni se porodniška izteče marca pa si še nič ne iščem. Saj bo že. Bi pa bilo faj bit kake tri leta na porobniški. Se nebi nič pritoževala. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
10.11.2009 10:15:06   
rina22

Midva z mojim študirava v MB, drugače sem pa jaz z okolice Ljutomera, moj pa z okolice Ormoža. Ampak nameniva ostati tudi po končanem študiju v MB. So pa tudi mene punce res lepo sprejele. Sem jim zelo hvaležnauser posted image user posted image user posted image

Študiram pa slovenščino. Ja, še kar nekaj izpitov mam za narest in to takih malo težjih in bi mi res prav prišlo, če bi šla v vrtec..

Problem je to, da je ne morem ravno vsak dan vozit k babicam, da bi jo čuvale - so malo predalečuser posted image Pa še v službi so..

Neposredna povezava do sporočila: 2196
10.11.2009 10:16:40   
ly117

Razen marte, vse.
Ups, popravljam. Botrca pa je iz Kungote.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 10.11.2009 10:17:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2197
10.11.2009 10:16:59   
vitabella
zanimivo. naša je tut velika polivačica, pa nam pediatrinja ne komplicira, ker se dovolj redi. a vidve sta bili pa kr v B zaradi tega. bogici. ja mene je naša sončica tut s takim veseljem ugriznila, če sem ji približala bradavico, da sem vse zvezde videla. pa se drla zraven, da so naju verjetno vsi sosedje slišali. no pol sta pa mamica in ati popustila in nista več rinla bradavice v njena usteka, pa je postala najbolj zadovoljno bitje na tem svetu. popravljam: najbolj zadovoljno pobruhano bitje na tem svetu!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
10.11.2009 10:20:04   
rina22

zanimivo. naša je tut velika polivačica, pa nam pediatrinja ne komplicira, ker se dovolj redi. a vidve sta bili pa kr v B zaradi tega. bogici. ja mene je naša sončica tut s takim veseljem ugriznila, če sem ji približala bradavico, da sem vse zvezde videla. pa se drla zraven, da so naju verjetno vsi sosedje slišali. no pol sta pa mamica in ati popustila in nista več rinla bradavice v njena usteka, pa je postala najbolj zadovoljno bitje na tem svetu. popravljam: najbolj zadovoljno pobruhano bitje na tem svetu!

Naša je mela oz. še ma tak močan sesalni refleks, da so že v porodni rekli da je to nekaj neverjetnegauser posted image Še ko je mela plodovnico v ustih si je cele pestke rinila v usta. Ko pa sva šli na tisti pregled za sluh, ap ni hotla bit tiho, ap ji je sestra porinila prst v usta, pa se je samo začudila, kak močno vlečeuser posted image user posted image

Ja, Timeja se je normalno redila pa vse, pa jo je poslala v Buser posted image So se vsi čudili, kaj dela za paniko.

Kdaj si pa rodila? Jaz sem tudi rodila avgusta - 6user posted image Vprašam, ker nas je takrat rodilo 6 ali 8user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2199
10.11.2009 10:20:35   
ly117
Glede vrteca pa je pri nas tak da zdaj še itak nimam službe bo pri meni pol pa če jo dobim bo pa pri babici in dedku. Imam pa ga dat v vrtec ko bo star 2 leti, no tu nekje.

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.