jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi smo nazaj iz posvetovalnice.. veliki smo 87 cm, težki 12,5 kg.. dobili smo pikico.. brez joka.. bravo Nejc izvedeli pa tudi bolj klavrno novičko, da moramo pri 2 letih na operacijo lulčka, ker kožica ne gre dol.. sem menda jst bolj žalostna in prestrašena kot Nejc. ga je pa zelo pohvalila, ker tolk čeblja in vse pokaže kar mu rečeš.. Koliko pa mu gre kožica dol? Ker to se vse lahko še poštima,mislim,da je še prezgodaj za govora o operaciji.Pri nas je rečeno,da mora iti do 3. leta čisto dol,potem se šele govori o operaciji. Probaj mu po vsakem kopanju malo bolj dol potisniti kožico in sčasoma se bo že odlepila.Jaz sem 1x Nejcu malo bolj dol potegnila in smo en dal umivali s kamilicami,ker je imel malo bolj rdeče,a se je vse poštimalo. je rekla P. da gre premalo dol..bom še vseeno poklicala eno otroško kirurginjo, da še ona pogleda če je res potrebna operacija..meni je ful hudo, ampak v banji mu pa tud ne upam preveč dol povlečt.. še P. je danes rekla da pa res ne gre. jana, saj to se ne gre za nobeno operacijo. To na hitrco povleče kirurg dol, kar lahko tudi ti napraviš doma, samo se boš potem ti otroku zamerila. Tudi pediatrinja bi lahko potegnila kožico dol, samo meni je rekla, da noče, ker se potem otroku zameri. Ko bo v banji, mu vsakič poskušaj kožico čimbolj dol povlečt in nič bat. Meni ni noben povedu, koliko in kako mora it dol, moj dragi ni hotel, tako da je moral it k kirurgu. Ko sem videla, kaj so tam naredili in koliko mora it dol pri fantku, bi lahko jaz že zgodaj začela doma in bi bilo ok...tako pa je šele leto dni v redu. ja sej moj tud noče, pol pa morem jst,ki pa sploh nimam občutka ali to boli ali ne.a ti si bila zraven pri posegu ?