Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 12:38:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi smo nazaj iz posvetovalnice.. veliki smo 87 cm, težki 12,5 kg.. dobili smo pikico.. brez joka.. bravo Nejc izvedeli pa tudi bolj klavrno novičko, da moramo pri 2 letih na operacijo lulčka, ker kožica ne gre dol.. sem menda jst bolj žalostna in prestrašena kot Nejc. ga je pa zelo pohvalila, ker tolk čeblja in vse pokaže kar mu rečeš.. za mere! imata z evo kar približno enake! za kožico pa ne preveč skrbet. ti še doma redno poskušaj, pa mogoče ne bo treba v bolnico zaradi tega sej bom še..samo ker mi ne pusti, pol nočem silit,, aja: dejte mi povedat, a morjo vaši tud še pit AD3 kapljice.. mi jih že od 6 meseca ne več, pa mi danes reče a AD3 še jemljete ..sem rekla NE, pa reče ..ja kr dejte jih do 2 leta.. halo mi jih že 1 leto ne..[/color]
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 12:43:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi smo nazaj iz posvetovalnice.. veliki smo 87 cm, težki 12,5 kg.. dobili smo pikico.. brez joka.. bravo Nejc izvedeli pa tudi bolj klavrno novičko, da moramo pri 2 letih na operacijo lulčka, ker kožica ne gre dol.. sem menda jst bolj žalostna in prestrašena kot Nejc. ga je pa zelo pohvalila, ker tolk čeblja in vse pokaže kar mu rečeš.. za mere! imata z evo kar približno enake! za kožico pa ne preveč skrbet. ti še doma redno poskušaj, pa mogoče ne bo treba v bolnico zaradi tega sej bom še..samo ker mi ne pusti, pol nočem silit,, aja: dejte mi povedat, a morjo vaši tud še pit AD3 kapljice.. mi jih že od 6 meseca ne več, pa mi danes reče a AD3 še jemljete ..sem rekla NE, pa reče ..ja kr dejte jih do 2 leta.. halo mi jih že 1 leto ne..[/color] nama je P pri enem letu rekel, da ne rabima več, čeprav so v lekarni rekle, da priporočajo do 2. leta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 12:55:17
|
|
|
|
kasso
|
jana, AD3 mi ne pijemo že od 1.RD . Pri posegu pa sem bila zraven oz. je bilo tako hitro narejeno, da sem bila ful šokirana, Gašper pa še bolj. Kirurg pride 1x na teden v ZD, tako da ni bilo treba hodit v bolnico. Rekel mu je, da naj se uleže, da vidi kaj je, pogledal je in potegnil...avč, jaz sem pa mislila, da prej kaj omrtvijo al kaj, da ne boli...pa ni tako. To gre na živo. Sicer sestra takoj namaže s protibolečinskim mazilom, ampak prej pa zaboli. Vse skupaj je bilo fraj v manj kot parih minutah. Doma smo imeli večji problem, ko je mazilo popustilo in ni pustil umivat...tako da s te strani je bolje, da je otrok mlajši.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 13:03:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, AD3 mi ne pijemo že od 1.RD . Pri posegu pa sem bila zraven oz. je bilo tako hitro narejeno, da sem bila ful šokirana, Gašper pa še bolj. Kirurg pride 1x na teden v ZD, tako da ni bilo treba hodit v bolnico. Rekel mu je, da naj se uleže, da vidi kaj je, pogledal je in potegnil...avč, jaz sem pa mislila, da prej kaj omrtvijo al kaj, da ne boli...pa ni tako. To gre na živo. Sicer sestra takoj namaže s protibolečinskim mazilom, ampak prej pa zaboli. Vse skupaj je bilo fraj v manj kot parih minutah. Doma smo imeli večji problem, ko je mazilo popustilo in ni pustil umivat...tako da s te strani je bolje, da je otrok mlajši. zdej sploh ne vem kaj naj, ali mu dajem zdej čez zimo te kapljice, al sploh ne.. za poseg pa upam da bo res čimamnj boleč, ta kirurginja ki je otroška, je taka super.. je tud mene že operirala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 14:35:46
|
|
|
|
kasso
|
kapljic pa jaz zdaj ne bi dajala več...mogoče pa je P prijateljica s lekarnarko, da jim poveča promet Meni je rekla P, da je smiselno dajat do 1 leta, potem pa ne več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 14:45:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso kapljic pa jaz zdaj ne bi dajala več...mogoče pa je P prijateljica s lekarnarko, da jim poveča promet Meni je rekla P, da je smiselno dajat do 1 leta, potem pa ne več. poleti sva bila dosti zunaj in je dobil veliko vitamina D, zdej pozimi pa če bi mu že, bi samo zaradi tega dajala kapljice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 15:58:04
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ mi je javila da je vse ok, le da skače okrog ker je v gužvi, se bo jutri javila..vsem pošilja pozdravčke in objemčke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 17:24:15
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Mi smo bili danes v posvetovalnici. Veliki smo 83 cm in imamo 12,5 kg. Pikec je bil hitro mimo, sedaj pa čakam, če bo kaj zakuhal, ker siten že je malo. Sem mu takoj po pikecu dala paracetamolsko svečko, pa upam, da ne bo nič. Nam lulčka ni nič gledala imamo pa enake probleme, ker tudi ne spravimo nikam te kožice. Je pa res, da je kaj dosti ne vlačimo, ker ne pusti. Se še javim kaj. Papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 17:57:55
|
|
|
|
nia5
|
Joj kak sem jezna . mi je danes rekel, da se bo Niina soba spucala, koliko je to mogoče, da se več ne bo prašilo tak in nosilo ven. In na tričetrt se on spravi nekaj druga delat, jaz pa skoz lečem z toto frdamano metlo okrog in brišem po tleh..... Pa vem, da se bo še delalo, ampak pol vse sproti spucaš in se ne nosi ven. Sma se zdaj spičla, ker sem naveličana, da 5x na dan pometam in se trudim da bi bilo čisto Pardon, ampak malo sem se mogla spihat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 17:58:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Mi smo bili danes v posvetovalnici. Veliki smo 83 cm in imamo 12,5 kg. Pikec je bil hitro mimo, sedaj pa čakam, če bo kaj zakuhal, ker siten že je malo. Sem mu takoj po pikecu dala paracetamolsko svečko, pa upam, da ne bo nič. Nam lulčka ni nič gledala imamo pa enake probleme, ker tudi ne spravimo nikam te kožice. Je pa res, da je kaj dosti ne vlačimo, ker ne pusti. Se še javim kaj. Papa za mere, pa upam da z lulčkom ne boste imeli problemov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 17:59:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ mi je javila da je vse ok, le da skače okrog ker je v gužvi, se bo jutri javila..vsem pošilja pozdravčke in objemčke. Fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.11.2009 18:31:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Mi smo ok.Komaj čakam na prvi pregled da vidim svojo pikico. ČAWČ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 7:25:49
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 7:26:36
|
|
|
|
suzy85
|
hihihi pa še res je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 8:33:29
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Danes sta naša dva spet po dolgem času v vrtcu.Sem mislila,da bo pri Tilnu kaj krize,pa se je ravno tako vrgel k vzgojiteljici in mi pomahal Danes moram pa v službo nesti rojstne liste otrok,da bo kaj Miklavž nosil.Čeprav sta oba otroka zavarovana po meni,že imajo podatke,ampak za vsak slučaj me je včeraj namestnica klicala,naj prinesem. Prihajajo meseci,ko bomo kar veliko pokasirali v službi: za otroke,božičnica, letna nagrada,vsako leto imamo srečelov... Včeraj popoldne pa smo pripravili avtomobila na zimo: gume,antifriz,končno imam nove brisalce,da kaj vidim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 8:50:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes sta naša dva spet po dolgem času v vrtcu.Sem mislila,da bo pri Tilnu kaj krize,pa se je ravno tako vrgel k vzgojiteljici in mi pomahal Danes moram pa v službo nesti rojstne liste otrok,da bo kaj Miklavž nosil.Čeprav sta oba otroka zavarovana po meni,že imajo podatke,ampak za vsak slučaj me je včeraj namestnica klicala,naj prinesem. Prihajajo meseci,ko bomo kar veliko pokasirali v službi: za otroke,božičnica, letna nagrada,vsako leto imamo srečelov... Včeraj popoldne pa smo pripravili avtomobila na zimo: gume,antifriz,končno imam nove brisalce,da kaj vidim super, da ni blo joka v vrtcu in za službo, da za vse poskrbijo. pri tudi nosi miklavž za otroke, pri nas pa ne .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 8:51:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Mi smo bili danes v posvetovalnici. Veliki smo 83 cm in imamo 12,5 kg. Pikec je bil hitro mimo, sedaj pa čakam, če bo kaj zakuhal, ker siten že je malo. Sem mu takoj po pikecu dala paracetamolsko svečko, pa upam, da ne bo nič. Nam lulčka ni nič gledala imamo pa enake probleme, ker tudi ne spravimo nikam te kožice. Je pa res, da je kaj dosti ne vlačimo, ker ne pusti. Se še javim kaj. Papa za mere, pa upam da z lulčkom ne boste imeli problemov. podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 8:53:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj kak sem jezna . mi je danes rekel, da se bo Niina soba spucala, koliko je to mogoče, da se več ne bo prašilo tak in nosilo ven. In na tričetrt se on spravi nekaj druga delat, jaz pa skoz lečem z toto frdamano metlo okrog in brišem po tleh..... Pa vem, da se bo še delalo, ampak pol vse sproti spucaš in se ne nosi ven. Sma se zdaj spičla, ker sem naveličana, da 5x na dan pometam in se trudim da bi bilo čisto Pardon, ampak malo sem se mogla spihat! pri nas pa zgleda, da je nekaj mesečno jamranje pomagalo in se je včeraj odločil, da popravi "lajšno" na prehodu med kuhinjo in hodnikom. se je že nekaj časa nazaj odlepila in ni blo časa, da bi jo popravil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 8:54:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes sta naša dva spet po dolgem času v vrtcu.Sem mislila,da bo pri Tilnu kaj krize,pa se je ravno tako vrgel k vzgojiteljici in mi pomahal Danes moram pa v službo nesti rojstne liste otrok,da bo kaj Miklavž nosil.Čeprav sta oba otroka zavarovana po meni,že imajo podatke,ampak za vsak slučaj me je včeraj namestnica klicala,naj prinesem. Prihajajo meseci,ko bomo kar veliko pokasirali v službi: za otroke,božičnica, letna nagrada,vsako leto imamo srečelov... Včeraj popoldne pa smo pripravili avtomobila na zimo: gume,antifriz,končno imam nove brisalce,da kaj vidim super, da ni blo joka v vrtcu in za službo, da za vse poskrbijo. pri tudi nosi miklavž za otroke, pri nas pa ne . saj šef od tudi nikoli nič ne dela za otroke,pa sta bila sošolca.Mi vsako leto prinesemo za njune otroke,naša dva pa tudi lizike ne dobita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 8:57:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj kak sem jezna . mi je danes rekel, da se bo Niina soba spucala, koliko je to mogoče, da se več ne bo prašilo tak in nosilo ven. In na tričetrt se on spravi nekaj druga delat, jaz pa skoz lečem z toto frdamano metlo okrog in brišem po tleh..... Pa vem, da se bo še delalo, ampak pol vse sproti spucaš in se ne nosi ven. Sma se zdaj spičla, ker sem naveličana, da 5x na dan pometam in se trudim da bi bilo čisto Pardon, ampak malo sem se mogla spihat! pri nas pa zgleda, da je nekaj mesečno jamranje pomagalo in se je včeraj odločil, da popravi "lajšno" na prehodu med kuhinjo in hodnikom. se je že nekaj časa nazaj odlepila in ni blo časa, da bi jo popravil tole pa poznam.Tudi jaz moram nekaj časa navirat,potem ko me ima pa dosti,se pa spravi k delu Jaz sem pa ravno govorila z mojo mami in jo prosila,da bo drugo leto vzela posojilo zame,da zrihtamo sobe,rolete,mogoče menjava avtomobila.Midva bova šla v Nejčevo sobo,Otroka pa bosta skupaj v spalnici.Nejc se že veseli in komaj čaka,da bo imel višjo posteljo,spodaj pa pisalno mizo,kjer bo lahko risal,....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 9:00:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa ravno govorila z mojo mami in jo prosila,da bo drugo leto vzela posojilo zame,da zrihtamo sobe,rolete,mogoče menjava avtomobila.Midva bova šla v Nejčevo sobo,Otroka pa bosta skupaj v spalnici.Nejc se že veseli in komaj čaka,da bo imel višjo posteljo,spodaj pa pisalno mizo,kjer bo lahko risal,.... za mami!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 9:02:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes sta naša dva spet po dolgem času v vrtcu.Sem mislila,da bo pri Tilnu kaj krize,pa se je ravno tako vrgel k vzgojiteljici in mi pomahal Danes moram pa v službo nesti rojstne liste otrok,da bo kaj Miklavž nosil.Čeprav sta oba otroka zavarovana po meni,že imajo podatke,ampak za vsak slučaj me je včeraj namestnica klicala,naj prinesem. Prihajajo meseci,ko bomo kar veliko pokasirali v službi: za otroke,božičnica, letna nagrada,vsako leto imamo srečelov... Včeraj popoldne pa smo pripravili avtomobila na zimo: gume,antifriz,končno imam nove brisalce,da kaj vidim delaš v dobri firmi..pri mojmu v firmi se požvižgajo na to..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 9:03:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj kak sem jezna . mi je danes rekel, da se bo Niina soba spucala, koliko je to mogoče, da se več ne bo prašilo tak in nosilo ven. In na tričetrt se on spravi nekaj druga delat, jaz pa skoz lečem z toto frdamano metlo okrog in brišem po tleh..... Pa vem, da se bo še delalo, ampak pol vse sproti spucaš in se ne nosi ven. Sma se zdaj spičla, ker sem naveličana, da 5x na dan pometam in se trudim da bi bilo čisto Pardon, ampak malo sem se mogla spihat! pri nas pa zgleda, da je nekaj mesečno jamranje pomagalo in se je včeraj odločil, da popravi "lajšno" na prehodu med kuhinjo in hodnikom. se je že nekaj časa nazaj odlepila in ni blo časa, da bi jo popravil tole pa poznam.Tudi jaz moram nekaj časa navirat,potem ko me ima pa dosti,se pa spravi k delu Jaz sem pa ravno govorila z mojo mami in jo prosila,da bo drugo leto vzela posojilo zame,da zrihtamo sobe,rolete,mogoče menjava avtomobila.Midva bova šla v Nejčevo sobo,Otroka pa bosta skupaj v spalnici.Nejc se že veseli in komaj čaka,da bo imel višjo posteljo,spodaj pa pisalno mizo,kjer bo lahko risal,.... zgleda da so res vsi moški isti !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 9:18:47
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Me je jana81 opomnila, da sem pogrešana V glavnem: v Bernardinu je bilo SUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEER kasso, najlepša hvala za izčrpna navodila, brez njih bi "popušila", tako pa sva skupaj iztržila 80 EUR (iz mojega promocijskega lističa 43, iz lističa od pa 37 EUR). Prišla brez prebite pare, odšla pa z 80 EUR v žepu Te dni imam noro V pon. je imel dopust in sva celo dopoldne skakala okrog, ker sva nekaj urejala. Včeraj sem bila z veliko piko v LJ na CT glave, danes sva pa že opravili pri ortodontu in sem jo ravno dostavila v šolo. Aja, včeraj sta šla maledva prvič bolj zgodaj v vrtec (ob pol sedmih) in sta še malo počivala tam Bom kasneje prebrala, kaj ste v času moje odsotnosti čvekale, najprej moram opraviti še nekaj stvari.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.11.2009 9:50:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Me je jana81 opomnila, da sem pogrešana V glavnem: v Bernardinu je bilo SUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEER kasso, najlepša hvala za izčrpna navodila, brez njih bi "popušila", tako pa sva skupaj iztržila 80 EUR (iz mojega promocijskega lističa 43, iz lističa od pa 37 EUR). Prišla brez prebite pare, odšla pa z 80 EUR v žepu Te dni imam noro V pon. je imel dopust in sva celo dopoldne skakala okrog, ker sva nekaj urejala. Včeraj sem bila z veliko piko v LJ na CT glave, danes sva pa že opravili pri ortodontu in sem jo ravno dostavila v šolo. Aja, včeraj sta šla maledva prvič bolj zgodaj v vrtec (ob pol sedmih) in sta še malo počivala tam Bom kasneje prebrala, kaj ste v času moje odsotnosti čvekale, najprej moram opraviti še nekaj stvari. vaaaaaaaaaa super, da sta uživala, sicer nisem niti podvomila da ne bi. za nekaj cvenka..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?