tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,me tako križ boli,se prav vidi,kdaj Tilen dobro spi,ko jaz ne morem vstat.Smo pa še doma,če bo vse ok,samo danes in jutri še,ker je imel Tilen včeraj ponoči in zjutraj še drisko.Očitno mu virus ni ušel Danes grem v službo,jutri pa sem frej namesto nedelje,ko imamo inventuro. Zjutraj sem klicala v posvetovalnico za datum,pa pravi,da dobimo po pošti. V soboto smo šli dopoldne po nakupih in smo za Tilna kupili novo posteljo.Nejc pa dobi novo preden gre v šolo,tako malo višjo,spodaj pa pisalno mizo,Smo si že vse ogledali Je pa Tilna nakupovanje tako utrudilo,da je po kosuli zaspal skoraj za tri ure. Včeraj sva pa z Nejcem že začela za novoletne čestitke pripravljat,samo moram še kolaž papir in lepilo kupit. Jutri je plača pri nas in mislim,da mora pasti še en del regresa Še dobro,ker imava registracijo čez 14 dni. Najbolje,da bi kar prek spleta naredila novo polico Tally...do konca je še kar nekaj časa,da ne bo na koncu in je sedaj prstek kazala za bogega Tilna, naj se hitro pozdravi Hvala za lepe želje.Danes je precej bolje,ni bilo driske,tudi apetit se mu je vrnil.Včeraj smo se cel dan borili,da je sploh kaj spravil vase,le zvečer je prosil za flaško,danes se pa najesti ne more,je že za včeraj noter prinesel Pa tak cute avatar imaš hvala za lepo preživeto nedeljo
|