|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
9.11.2009 21:01:13   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
aha, lake prjatlca je vmes pršla user posted image
kako je Taja?

user posted image

Majana, sej smo vse iste. Vsem kdaj prekipi. Tudi jaz sem ju že pustila tako. Čeprav mi je bilo grozno, ampak res nisem mogla bit več zravenuser posted image user posted image

Ja sej... K enostavno čutiš, da ti bo odneslo plafon in v tistem trenutku ga po moje lahko tut spustiš al pa kej...
No upam da bo takih trenutkov čim manj. user posted image

U, še za voziček moram poročat. Je na servisu, bo najbrž jutri, smo pa dobili nadomestnega, tako da user posted image   za PP servis.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.11.2009 21:02:20   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pokica Bod pripravljena  da bo verjetno Anej zdej dva dni bolj sitkan, ker sm v službi vidla da 90% otrok čuti da se bo nekaj dogajal, in so zato  vsaj noč predno pridejo na preiskave izredno nespeči in sitni. Čutijo nervznost staršev, pa če so te še tok mirni.

Tanja Prid k men, pojtlca je dost velika, da bosta obedve not, pa bosta mele skupi žur ponoč.

Okej. Kje bova pa midve?user posted image Ma ful ste zlate punce!!!Zmerej veste, kaj je treba reč, da se človek bolje počuti.
Mislim, da si bom kr en požirek vinčka privoščila. Sej že sam občutek, k si ga v un fin kozarec natočim, pa se spomnim na une čase k smo ven hodil- pa je prec bolš....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.11.2009 21:02:24   
lake
Taja je polna energije, glih kar sm jo dala v pojstlco, ker se samo zvira in noče spat. Zdej jo je šel pa moj uspavat. Pri njemu zaspi v 10-ih nimutah, pri men ma pa eno uro žur v pojstlci.

Flaška
Midve bva mele seveda tud žur  do jutranjih ur user posted image user posted image . Lahko še kera pride, prostora za tamale je dost, glede na to da je pojstlca velika 170cm user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.11.2009 21:03:18   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

meni ni nič grozno. tako pač je. kam pa pridemo, da bi jih samo nosile in crkljlale ? življenje nam pač ni z rožicami postlano, imamo vzpone in padce, se je treba naučiti pobrat in živeti dalje.

Lina, bom pri drugem tako samozavestna kot si ti user posted image Meni materinstvo res ni nekaj, kar bi mi šlo 100 na uro, BP in ne vem kaj še vse. Dejansko se ful lovim in podiram vse teorije o tem, kako je to prirojeno in vse znaš in vse občutiš in ostali bla bla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.11.2009 21:04:47   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Pokica Bod pripravljena  da bo verjetno Anej zdej dva dni bolj sitkan, ker sm v službi vidla da 90% otrok čuti da se bo nekaj dogajal, in so zato  vsaj noč predno pridejo na preiskave izredno nespeči in sitni. Čutijo nervznost staršev, pa če so te še tok mirni.

Tanja Prid k men, pojtlca je dost velika, da bosta obedve not, pa bosta mele skupi žur ponoč.

Okej. Kje bova pa midve?user posted image Ma ful ste zlate punce!!!Zmerej veste, kaj je treba reč, da se človek bolje počuti.
Mislim, da si bom kr en požirek vinčka privoščila. Sej že sam občutek, k si ga v un fin kozarec natočim, pa se spomnim na une čase k smo ven hodil- pa je prec bolš....

Jaaa, vinček. user posted image Jaz sem si prej pršut naredila, pa bi vinček pasal zraven, ampak nimam nič. user posted image Bo treba kmalu spet kej na Kras...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.11.2009 21:04:57   
Anonimen
danes sem imela s T. sistematskega za zobke. je pozitivno prenesel.

O. tudi pridno uvajava GH.

drugače pa nič novega.

toliko denarja, koliko bom jutri zapravila v enem dnevu, pa pomojem še nisem. moram gume kupit, menjat, zamenjat olje in filtre, brisalce, pa še kaj....in to vse pri enem. no vsaj to.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
9.11.2009 21:05:06   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

aha, lake prjatlca je vmes pršla user posted image
kako je Taja?

user posted image

Majana, sej smo vse iste. Vsem kdaj prekipi. Tudi jaz sem ju že pustila tako. Čeprav mi je bilo grozno, ampak res nisem mogla bit več zravenuser posted image user posted image

Ja sej... K enostavno čutiš, da ti bo odneslo plafon in v tistem trenutku ga po moje lahko tut spustiš al pa kej...
No upam da bo takih trenutkov čim manj. user posted image

U, še za voziček moram poročat. Je na servisu, bo najbrž jutri, smo pa dobili nadomestnega, tako da user posted image   za PP servis.

To sem tud jaz zadnjič pomislila- da zdej razumem, k pravijo, da je kak starš otroka stresal v histeriji. Pa včas nisem mogla verjet, kako lahko nardijo kej tazga, ampak je sam to, da si utrujen in ne greš pravi čas stran zadihat in štet do sto, da se umiriš.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.11.2009 21:07:14   
majana79

Taja je polna energije, glih kar sm jo dala v pojstlco, ker se samo zvira in noče spat. Zdej jo je šel pa moj uspavat. Pri njemu zaspi v 10-ih nimutah, pri men ma pa eno uro žur v pojstlci.

Flaška
Midve bva mele seveda tud žur  do jutranjih ur user posted image user posted image . Lahko še kera pride, prostora za tamale je dost, glede na to da je pojstlca velika 170cm user posted image user posted image

Zato ker nas majo pogruntane user posted image

Ej očitno ma lake največ prostora (no pa maja, sam ona je daleč user posted image ), tako da se mormo pr njej zmenit za žur. user posted image Tko, resno. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.11.2009 21:12:59   
lake
Ni panike komot. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.11.2009 21:26:44   
pokica_

To si pa v nulo zadela!!! Očitno res nekaj čuti, da se dogaja nekaj velikega,...ker me je blo že včeraj full strah tega LABa in vsega tega UZja jutri,...itak da čuti. Božček, upam, da bo mirno spal:(( Naj si napolni baterije, k jih bomo še kako rabli za tam in za okrevanje.

Kakorkoli bom poskušala bit mirna,...bo verjetno nekaj sigurno čutil. Brez tega ne gre. Veš, da me skrbi 101. stvar na svetu zdaj ko so vse te preiskave na vidiku in 100 ČE-jev ali bo OP ali je pa nebo?! Bog nam naj stoji ob strani in vse vaše pike-poke in pestke. user posted image

Zdj si pa grem lase zlikat, k sem ko skuštrana ovčka. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.11.2009 21:58:35   
christiana21
Poki, kar pogumnouser posted image user posted image , z mislimi smo pri tebi. Vse bo ok, boš videla.
Mislim nate.

Lepo spite majčice, in zmajčki, aja pa na zmajčice ne smem pozabit.
Papa, nočko

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.11.2009 22:39:10   
majana79
Lahko noč pupe!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.11.2009 22:42:14   
petra a
joj, pršla sem do 10 strani, sploh ne dhajam brat, v glavnem...

mislim dudi da si ti sparšvala...jaz peljem oba otroka k dohtarju če sta bolna, odvisno pač kako dela dohtarca, včasih je treba počakati tudi dan dva, če vidim da ni panike, če pa mi je sumljivo grem pa tudi k dežurnemu zdravniku...glede ušesa pa ali to za večjega otroka sprašuješ? MISLIM DA BI MORAL OTROK DOBITI ANTIBIOTIK (joj sori, vidim da sem vklopila Caps Lock), moja je dobila ta velka, ker je imela vnetje srednjega ušesa, od sošolke ta mala je pa veliko bila bolna (prehladi, viroze in podobna obolenja) ji je pa parkrat počil bobenček, k sreči je bila še mala in so rekli da se bo zacelilo in da jo bo dobro odnesla, tako da z ušesi se ni za hecat, jaz bi šla nazaj k pediatru

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.11.2009 22:46:25   
lake
Lahko noč!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.11.2009 23:19:48   
FLASK_A
Poki, zberi moči in se spočij. Tako boš Aneju v največjo podporo v tem tednu, ko bo tamuser posted image user posted image user posted image Saj bo vse dobro, zelo hitro bo minilo potem se boste pa spet doma crkljaliuser posted image

Lepe sanje vsem in mirno nočko!

Majana in Tanja, vama še posebej- sladke sanje vama in obema otročkoma da bosta pridna ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.11.2009 7:18:49   
Dudica1
DOBRO JUTRO

Spali smo odlično glede na prejšnjo noč...jokal ni nič in zbudil se je enkrat ob 5h pojedu in zasapal nazaj user posted image user posted image user posted image ...očitno so kremice delovale...user posted image user posted image user posted image .

Samo zdaj pa ne vem zapackan ušesek ima še vseeno,ne vem a ga peljem kr še enkrat pa po antibiotik al bo boljš pa ga ne peljemuser posted image ...ne vem to a je dobro da gre kar brez zdravil mimouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.11.2009 7:27:22   
pokica_
Jutro tudi z naše strani!
Smo zgodnji danes, auf bli ob 5.30, da smo vse spakirali in šli v LAB, Aneja nahranili, oblekli, mi2 kavico v miru spila.
Anej je en veeeeeeeeeeeeeelik veeeeeeeeeelik pogumen pobček!!! Mu je iz prska stiskala kri-eno epruvetko in ni niti zajokcal, kaj šele jokal. Sestri se je smejal in gledal, kaj mu zdaj to ona dela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst mislim da bo tudi okrevanje po OP hitro in pogumno, saj je pogumen vzdržen fantek z visokim pragom bolečine. user posted image

Kk sem vesela!

Dudi, HB da je bla lepa noč, brez jokca in bolečin!!! Je le pomagalo, da smo mislile na vas! Mogoče vseeno nebi blo slabo da grete še enkrat k dr. če ne druga pa vsaj na kontrolo.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
10.11.2009 7:35:00   
alijana
Lep pozdrav vsem majskim mamicam in dojenčkom oz. dojenčicam.
Vidim, da ste pridne in ste načvekale že 6.del. Jaz sem se od maja, ko sem se vam zadnjič javila, večkrat spomnila na vas in razmišljala kaj počnete, kako vam spijo, se še dojite, ali tiste ki dojite že uvajate gosto hrano,.... A, pri dveh otrocih mi čas ne dopušča (saj vem da marsikatera na forumu ima dva majhna otroka in da ravno tako ste tukaj gor - bravo za vas), da bi se kaj vsedla k računalniku.
Skratka, naša user posted image lepo spančka ponoči, enkrat sredi noči se dojiva in potem zjutraj, od dopolnj. 4m pa uvajama GH, se pravi jabolko, banano in keks že tudi dam zraven. Čeprav mi je pediatrinja rekla, naj na keksek počakava do 6m (sredi novembra), pa sem prej.teden vseeno pričela. Kaj sem narobe naredila ali že ve tudi daste kekseka? Kaj pa rižolino?
Sicer nama dan hitro mine, pač gosp. opravila, sprehodi, čas za družino in večjo pupo, za moža, za prijatelje, rojs. dnevi, in seveda za hišo, v katero bi se naj vselili 2010.
Danes sem se vam mogla malo javiti. Lepo bodite, pridno naprej čvekate, ostanite ve in user posted image zdravi, kateri ste bolani pa čimprej ozdravite in uživajte zimski čas kolikor se da, ker bo naenkrat pomlad tukaj in bomo mogle nazaj v službo, dojenčki oz. dojenčice pa v varstvo.

Lp
vaša Alijana.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 293
10.11.2009 7:54:53   
OliveOyl
Jutro

poki jupiiiijajaa,ma sem vesela za vas..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dudi če je veliko ven priteklo,ga raje pelji nazaj.Pri nas je imel S.do 3 let non stop vneta ušesa,to se pravi antibiotik na antibiotik.user posted image  Njega pa sploh ni bolelo,mal je pokašljal pa posmrkal,pa je bil že gnoj z ušesa.
L.pa vedno tuli,ko ven priteče je pa uredu.Sam vedno dobi antib.,ker z ušesi se ni za igrat.

Uspavanje otrok...Jaz jo tudi v posteljico fliknem,pa vrata zaprem..sam kadar to naredim imam živce že čist zrahljane.Včeraj je bil grozen dan.Najhuje je to,ker T.ponoči ne spi,pa čez dan vsi 3-je sitnarijo,pa dan za dnem,pol se ti pa nabere,pa mal jermen preskoči...user posted image  Kaj čmo saj smo sam ljudje.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.11.2009 7:57:18   
OliveOyl
Naša se sam dere,jaz ne vem kaj je to?Do prvega cepljenja je bilo o.k.zdaj pa samo dretje,nespanje..tud tašča je ne sme pogledat,bog ne daj da kdo drugi,to se začne dret..Jaz ne vem kaj je to.A so res zobki,al kaj?user posted image  Baje je razvajena..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.11.2009 7:58:34   
Dudica1
no sej mu ni teklo ven,vsaj v postlci ni videt...samo ko mu pogledam v ušesek ima zapackanga.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.11.2009 7:59:20   
Anonimen
jutro.
ste okej? pri nas megla...

Urban zaspal in preživel noč brez dude,... ne vem, kje je.eno sem izgubila prejšnji teden,...
očitno ga odvajamouser posted image . pa saj je niti ni toliko pogrešal... je cucljal mene vso noč!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
10.11.2009 8:09:42   
KatMat

Flaška

PIŽAMA PARTY SEM ZAMUDLA AL KAJ????

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.11.2009 8:13:07   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no sej mu ni teklo ven,vsaj v postlci ni videt...samo ko mu pogledam v ušesek ima zapackanga.
ojoj....sem zamudila a pri maju???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.11.2009 8:15:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: alijana

Lep pozdrav vsem majskim mamicam in dojenčkom oz. dojenčicam.
Vidim, da ste pridne in ste načvekale že 6.del. Jaz sem se od maja, ko sem se vam zadnjič javila, večkrat spomnila na vas in razmišljala kaj počnete, kako vam spijo, se še dojite, ali tiste ki dojite že uvajate gosto hrano,.... A, pri dveh otrocih mi čas ne dopušča (saj vem da marsikatera na forumu ima dva majhna otroka in da ravno tako ste tukaj gor - bravo za vas), da bi se kaj vsedla k računalniku.
Skratka, naša user posted image lepo spančka ponoči, enkrat sredi noči se dojiva in potem zjutraj, od dopolnj. 4m pa uvajama GH, se pravi jabolko, banano in keks že tudi dam zraven. Čeprav mi je pediatrinja rekla, naj na keksek počakava do 6m (sredi novembra), pa sem prej.teden vseeno pričela. Kaj sem narobe naredila ali že ve tudi daste kekseka? Kaj pa rižolino?
Sicer nama dan hitro mine, pač gosp. opravila, sprehodi, čas za družino in večjo pupo, za moža, za prijatelje, rojs. dnevi, in seveda za hišo, v katero bi se naj vselili 2010.
Danes sem se vam mogla malo javiti. Lepo bodite, pridno naprej čvekate, ostanite ve in user posted image zdravi, kateri ste bolani pa čimprej ozdravite in uživajte zimski čas kolikor se da, ker bo naenkrat pomlad tukaj in bomo mogle nazaj v službo, dojenčki oz. dojenčice pa v varstvo.

Lp
vaša Alijana.
alijana!!!zivjo!!!!od tebe pa res ze dolgo nismo slisali!!!user posted image user posted image

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?