KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: alijana Lep pozdrav vsem majskim mamicam in dojenčkom oz. dojenčicam. Vidim, da ste pridne in ste načvekale že 6.del. Jaz sem se od maja, ko sem se vam zadnjič javila, večkrat spomnila na vas in razmišljala kaj počnete, kako vam spijo, se še dojite, ali tiste ki dojite že uvajate gosto hrano,.... A, pri dveh otrocih mi čas ne dopušča (saj vem da marsikatera na forumu ima dva majhna otroka in da ravno tako ste tukaj gor - bravo za vas), da bi se kaj vsedla k računalniku. Skratka, naša lepo spančka ponoči, enkrat sredi noči se dojiva in potem zjutraj, od dopolnj. 4m pa uvajama GH, se pravi jabolko, banano in keks že tudi dam zraven. Čeprav mi je pediatrinja rekla, naj na keksek počakava do 6m (sredi novembra), pa sem prej.teden vseeno pričela. Kaj sem narobe naredila ali že ve tudi daste kekseka? Kaj pa rižolino? Sicer nama dan hitro mine, pač gosp. opravila, sprehodi, čas za družino in večjo pupo, za moža, za prijatelje, rojs. dnevi, in seveda za hišo, v katero bi se naj vselili 2010. Danes sem se vam mogla malo javiti. Lepo bodite, pridno naprej čvekate, ostanite ve in zdravi, kateri ste bolani pa čimprej ozdravite in uživajte zimski čas kolikor se da, ker bo naenkrat pomlad tukaj in bomo mogle nazaj v službo, dojenčki oz. dojenčice pa v varstvo. Lp vaša Alijana. alijana!!!zivjo!!!!od tebe pa res ze dolgo nismo slisali!!!
|