BOOMER
|
ola punce sam na hitro javljava podatek. smo cepljeni pa tečni ;) mah mam vseh dohtarjev dost pa moja tudi. Sva ble danes tam in je takoj pogruntala kje je pa da ni po urniku in je nabijala take frekvence, da jo dr. sploh ni mogla pregledat, kaj šele, da bi se jaz lahko kaj zmenila z njo (naju je tamala preglasila ). No ven sem odšla čist pobita, sem mela feeling da sem najslabša mati na celem svetu: - najprej sva jih slišale, ker ne dajeva ad3 kaplijc, čeprav ima naša take krče, da v treh mescih nobeden ni nič spal - tko da po novem bo naša ziher ful rahitična???? - pol sva jih slišale, da jo narobe držim in da se ji bodo ramena sesedal in da ne bo nič zrasla (mala se sama že dviguje, ko sem jo tako prijela, pa je blo to tak al tak zato ker se je itak drla jest pa švicala - ampak da ne bo zrasla halo?) - zakaj nisva šle k alergologu - ker je itak čist fuč od vsacga dohtara cel dan (res se na 150%dere 3 ure skup), kaj šele da ji kri jemljejo - preveč stresa. Je pa dejstvo, da karkoli pojem kar pospešuje prebavo (celo riž in kuhana zelenjava, polnozrnato - boh ne daj, 2 dni mamo celo štalo)...tak da glede na to da sem bla na otro strogi dieti (nič jajc, mleka, pšenice ter soje + nič mesa (sem bla vege), nič rib nič paradajza in sveže zelenjave - en mesec pa ni nič bolj - jest ne vem več....gre pa počas na bolje, čez dan vsaj malo spi, tak da po moje je sam ful občutljiva pikica pa pač težko prenaša zvijanje - teža: 5985 g na 62 cm na obseg 40.5 glavice - baje je prelahka za svojo dolžino???? da če ji dajem dost jest??? in ko rečem, da visi gor pa se špila 30min pol pa če se večkrat podoji ful bruhca pa poliva, dobim nazaj - sej vsi otroci polivajo??? - ali se naglas smeje - občasno se zahahla, ampak to je slišat ko kak heh al pa kašljček, sicer se pa vidi da se smeji stvari ki jo zanima - a bi se moral pri treh mesecih že ful režat? ne vem, KDAJ SO SE PA VAŠI ZAČELI NA GLAS KROHOTAT? - skratka - mala se je drla res pol od 7.40 - 13ih NON STOP na ful, pol je za 20 min zaspala in se zbudila nasmejana ko da ni nič....pol je še mal težila ampak v mejah normale. tako da zdej ne vem - možno, da je blo res tu mač ko se je mala drla al kaj, sam meni se zdi, da bi res pediater mogel vzbuditi občutek varnosti in zaupanja v mamah, ne pa da sem šla domov čist napsihirana torej pitanje iz izkušenj pliz: - kako zgleda normalen kakec? (ker nisem več dost pametna za tele štose ) Naša ima od zlato rumeno do oker (če je skup je tak temen, če razmažeš je rumen), noter kaki koščki mlekca pa tako lepljivo je ko beljak. Mal zna tud smrdet, ni ravno po mlekcu Zdej tega lepljivega je kdaj več ali manj, odvisno koliko je jedla al pa če jo črviči. 2-3x tedensko ma mal bolj zelenkasto. A je to normaln al naj se sekiram. Kdaj pa kdaj je kaka pikica rdeča not, ampak P je rekla, da je to lahk tud od kolik če so močne. - ma kdaj pikice na vratu pa na ličkih, ki pa pridejo pa grejo, so majceni mozoljčki - redki....dobi jih kdaj po prsih ampak spet - ene par....domnevam da je to ker je non stop slinata, prsti v ustih pa bruhca + se še kdaj popraska.....A JE TO OK? - kdaj se ti krči nehajo? - kolko je normalno da pobruhca - pri naši je odvisno od 1 žličke do 2veliki žlici cca...sam je kislo pa smrdi... še ponudba: prodajam koroške kaplice, če kera rabi po ceni brez poštnine, so pa od 2.11. Naši zgleda ne pašejo pa je še slabš prosim prosim če ma kera kako idejo kaj je normaln pa kaj ne, jest itak ne vem več kaj bi. sem pa fino shujšala pri vsem skup ampak bi pa z veseljem mal spala več tko da - pliz za kako spodbudno besedo. ajd lubice, grem...moj se bori s tamalo da bi še malo zdržala....eh pa ti otroci...vse bi zanjo nardila pa se mi zdi da še vedno ne dovolj... ko dobiš otroke, ti ziher ni več dolgčas (globoko dojameš pomen stavka "5 min frej" )
< Sporočilo je popravil BOOMER -- 10.11.2009 18:49:19 >
|