|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
10.11.2009 18:51:31   
BOOMER
ola punce sam na hitro javljava podatek. smo cepljeni pa tečni ;)

mah mam vseh dohtarjev dost pa moja tudi. Sva ble danes tam in je takoj pogruntala kje je pa da ni po urniku in je nabijala take frekvence, da jo dr. sploh ni mogla pregledat, kaj šele, da bi se jaz lahko kaj zmenila z njo (naju je tamala preglasila). No ven sem odšla čist pobita, sem mela feeling da sem najslabša mati na celem svetu:
- najprej sva jih slišale, ker ne dajeva ad3 kaplijc, čeprav ima naša take krče, da v treh mescih nobeden ni nič spal - tko da po novem bo naša ziher ful rahitična????
- pol sva jih slišale, da jo narobe držim in da se ji bodo ramena sesedal in da ne bo nič zrasla (mala se sama  že dviguje, ko sem jo tako prijela, pa je blo to tak al tak zato ker se je itak drla jest pa švicala - ampak da ne bo zrasla halo?)
- zakaj nisva šle k alergologu - ker je itak čist fuč od vsacga dohtara cel dan (res se na 150%dere 3 ure skup), kaj šele da ji kri jemljejo - preveč stresa. Je pa dejstvo, da karkoli pojem kar pospešuje prebavo (celo riž in kuhana zelenjava, polnozrnato - boh ne daj, 2 dni mamo celo štalo)...tak da glede na to da sem bla na otro strogi dieti (nič jajc, mleka, pšenice ter soje + nič mesa (sem bla vege), nič rib nič paradajza in sveže zelenjave - en mesec pa ni nič bolj - jest ne vem več....gre pa počas na bolje, čez dan vsaj malo spi, tak da po moje je sam ful občutljiva pikica pa pač težko prenaša zvijanje
- teža: 5985 g na 62 cm na obseg 40.5 glavice - baje je prelahka za svojo dolžino???? da če ji dajem dost jest??? in ko rečem, da visi gor pa se špila 30min pol pa če se večkrat podoji ful bruhca pa poliva, dobim nazaj - sej vsi otroci polivajo???
- ali se naglas smeje - občasno se zahahla, ampak to je slišat ko kak heh al pa kašljček,  sicer se pa vidi da se smeji stvari ki jo zanima - a bi se moral pri treh mesecih že ful režat? ne vem, KDAJ SO SE PA VAŠI ZAČELI NA GLAS KROHOTAT?
- skratka - mala se je drla res pol od 7.40 - 13ih NON STOP  na ful, pol je za 20 min zaspala in se zbudila nasmejanako da ni nič....pol je še mal težila ampak v mejah normale.

tako da zdej ne vem - možno, da je blo res tu mač ko se je mala drla al kaj, sam meni se zdi, da bi res pediater mogel vzbuditi občutek varnosti in zaupanja v mamah, ne pa da sem šla domov čist napsihirana

torej pitanje iz izkušenj pliz:
- kako zgleda normalen kakec? (ker nisem več dost pametna za tele štose) Naša ima od zlato rumeno do oker (če je skup je tak temen, če razmažeš je rumen), noter kaki koščki mlekca pa tako lepljivo je ko beljak. Mal zna tud smrdet, ni ravno po mlekcu Zdej tega lepljivega je kdaj več ali manj, odvisno koliko je jedla al pa če jo črviči. 2-3x tedensko ma mal bolj zelenkasto. A je to normaln al naj se sekiram. Kdaj pa kdaj je kaka pikica rdeča not, ampak P je rekla, da je to lahk tud od kolik če so močne.
- ma kdaj pikice na vratu pa na ličkih, ki pa pridejo pa grejo, so majceni mozoljčki - redki....dobi jih kdaj po prsih ampak spet - ene par....domnevam da je to ker je non stop slinata, prsti v ustih pa bruhca + se še kdaj popraska.....A JE TO OK? 
- kdaj se ti krči nehajo?
- kolko je normalno da pobruhca - pri naši je odvisno od 1 žličke do 2veliki žlici cca...sam je kislo pa smrdi...

še ponudba: prodajam koroške kaplice, če kera rabi po ceni brez poštnine, so pa od 2.11. Naši zgleda ne pašejo pa je še slabš

prosim prosim če ma kera kako idejo kaj je normaln pa kaj ne, jest itak ne vem več kaj bi. sem pa fino shujšala pri vsem skup ampak bi pa z veseljem mal spala več tko da - pliz za kako spodbudno besedo.

ajd lubice, grem...moj se bori s tamalo da bi še malo zdržala....eh pa ti otroci...vse bi zanjo nardila pa se mi zdi da še vedno ne dovolj...
- sem post dala še enkrtat da se ne zgubim - brez zamereuser posted image
ko dobiš otroke, ti ziher ni več dolgčas (globoko dojameš pomen stavka "5 min frej")

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
10.11.2009 19:08:02   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: giggica

živjo punec:)
tudi mi bomo nabavili recarota young sport! a vam neki zaupam, poznam nemško stran, kjer so ti sedeži trenutni v akciji in so dobrih 70 eurov cenejši kot pri nas, kar pa je kar razlika:) in mislim da se tudi s poštnino vred splača, majo pa ful več barv. midva mava tudi že barvo zbrano in bova najbrž kar naročila:)
stran pa je http://www.baby-express.net

tako da upam da sem keri malo pomagala:)

Ko je že ravno debata o Recaro avtosedežih se še jaz oglašam, ker ga bomo najverjetneje tudi kupili.

Giggica- sem gledalo tole stran pa ne vidim kakšne bistvene razlike v ceni. Pri nas 228 EUR, na strani ki jo navajaš pa je 189,95 EUR - barva Steel blue. Plus poštnina in smo nekje na istem. Mogoče pa ne gledam na pravi podstrani.

Toliko zaenkrat...

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
10.11.2009 20:40:09   
_ella_
Boomer- kot prvo ne delaš nič narobe, raje zamenjaj pediatra, ker to pa ni za nikamor.
Kolegica je imela isto probleme s svojim sinom, krče celi dan, je imela mir samo od 21-23 ure . Je trajalo 6 mesecovuser posted image  potem se je pa končalo
Bom probala odgovarjat na tvoja vprašanje.
- kakci : je vse normalno pri dojenčkih od redko do gosto s primezi , rumeno do zeleno. ( mi je enkrat dr. Tanč na forumu MON enkrat tko napisala)
- pikice- ja je lahko od polivanja , slinjenja ali pa se čisti koža. Ne poliva ravno hudo veliko kakor si opisovala. Sicer ni res, da vsi polivajo. Moja ne, recimo!4
- teža - čisto primerna, nič premalo

Razumem da si obupana, vendar kakor si napisala to vidva s možem  zelo dobro hendlata. Bodi samozavestna in bodi prepričana, da bo tega dretja kmalu konec!!   Pošiljam ti polen koš moči in energije in da boš kmalu cartala nasmejanega sončka.user posted image

Evo zdej pa punce še en link za avtosedeže. Tu je poštnina 10€ in recimo Roemer, ki ga mislim jaz kupiti, je definitivno 90 € ceneje kot v BC
http://www.o-baby.de/agr/Autositze_10000_1.html

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
10.11.2009 20:48:48   
giggica
oj. klicala v salon recaro v ljubljano. pravi da je sedež 245 eur, tko da ne vemuser posted image

LEPO JE SPREJEMATI IN LEPO JE DAJATI, A NAJLEPŠE NA TEM SVETU JE BITI MATI! ŠE POSEBNO TAKEMU SONČKU, KOT JE BIANCA:)))

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
10.11.2009 21:02:46   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

recaro sport young - je pa I,II in III kategorije - 9 - 36 kg, za barvo se se pogajava z mozem, itak bom pa se eno dodatno prevleko vzela, da menjam ko se ena pereuser posted image

user posted image no, tkole zgleda, je itak vec barv moznih, je eden najboljsih na vseh testih tko da jaz ne odstopam od tegauser posted image

Kje si pa našla teste za ta sedež. Midva sva bila zagreta zanj, pa so nama rekli, da Reccaro pri otroških sedežih nima ravno najboljših ocenuser posted image user posted image . Meni je bilo to malo čudno, ker na splošno so pa njihovi avtosedeži v samem vrhu.

Me pa še nekaj zanima, ali je ta sedež dovolj visok, da lahko otrok vidi skozi okno in ali ima slučajno tudi kaj nagiba, da lahko spi.

Midva sva bila že res skoraj odločena, da gremo pogledati točno ta sedež, pa so mi ga potem odsvetovali. No na splošno so nama odsvetovali sedeže za vse 3 skupine. Kot prvo naj bi bili manj varni, kot drugo pa so me vse mamice, opozorile, naj bom (poleg varnosti seveda) pozorna na to, ali je sedež dovolj visok, da otrok vidi ven, in da je zelo fino, da ima malo naklona, kadar zaspi v avtu.

Uf.... Se mi ne da na dolgo in široko razlagat... Midva sva vse pregledala, naštudirala in nama je varnost na prvem mestu! Odločila sva se za ta sedež in ni nama niti najmanj žal - drugače se ne bi odločila za nakup še enega. Tudi najina prijatelja sta pregledala vse, od Kiddy-ja naprej, se nikakor nista hotla odločit za Recaro, ampak na koncu sta prav tega kupila. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
10.11.2009 21:04:38   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Boomer- kot prvo ne delaš nič narobe, raje zamenjaj pediatra, ker to pa ni za nikamor.
Kolegica je imela isto probleme s svojim sinom, krče celi dan, je imela mir samo od 21-23 ure . Je trajalo 6 mesecovuser posted image  potem se je pa končalo
Bom probala odgovarjat na tvoja vprašanje.
- kakci : je vse normalno pri dojenčkih od redko do gosto s primezi , rumeno do zeleno. ( mi je enkrat dr. Tanč na forumu MON enkrat tko napisala)
- pikice- ja je lahko od polivanja , slinjenja ali pa se čisti koža. Ne poliva ravno hudo veliko kakor si opisovala. Sicer ni res, da vsi polivajo. Moja ne, recimo!
- teža - čisto primerna, nič premalo

Razumem da si obupana, vendar kakor si napisala to vidva s možem  zelo dobro hendlata. Bodi samozavestna in bodi prepričana, da bo tega dretja kmalu konec!!   Pošiljam ti polen koš moči in energije in da boš kmalu cartala nasmejanega sončka.user posted image

Se podpišem!!! Odlično vama gre. Saj bo lažje, brez skrbi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
10.11.2009 21:07:28   
Češnca
aja...še glasen smeh... Juš je to začel že ful zgodaj, ampak najin prvi je bil pa bolj resen. Se tujcem nikoli ni nasmehnil. Ampak to je tudi tak karakter, tako da ni nobene panike, če se še ne krohota in po kolenih ne tolče! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
10.11.2009 21:11:18   
šrimpf
giggica, na soncek.si je 228 eur

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
10.11.2009 21:18:09   
Anonimen
boomer, na eni roki mi user posted image spi, ne morem citirat, ampak se z ello strinjam...mi smo meli podobno situacijo z izjemo alergij, krčki so sicer prej nehali, ampak nehaj se sekirat. vredu mama si in delaš tako, kot je za tvojega otročka prav!
je pa težko, ti vsaka taka stvar načne samozavest, sploh ker je to tvoj otrok, pa še malo si neprespan in nesiguren v sebe, pa hitro pridejo črne misli...
aja, berem knjigo Rahločutnost do otrok.sem čisto navdušena in zelo priporočam!!!
mirno noč vsem

(odgovor članu _ella_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
10.11.2009 21:18:41   
zoga08
Hoj,
O boga BOOMER, jaz ti tud svetujem da zameni pediatra.
Moja pikica je star 4m pa ma 5900g in 62 cm, in mi je P rekla sam kolk je lepa pucauser posted image .

Tu maš da se pomiriš tabelco: http://www.ringaraja.net/razvojDojencka.asp

Glede izgleda kakanja. Menim da je nepomebno kako izgleda ker kar je šlo ven ne vpliva več na prebavo. Je pa tko da če je zelen jo je prej zihr zvijal ker je vsaj pri naši tko. Pol je pa nasledn oranžen je pa kul. Tako da ne analiziraj preveč plenice, bolje da delaš po notranjem občutku.
Aja kaplice prot krčom, mogoče je bolje da jih nebi en par dni dajala, da vidš če ji lete povzročajo težave (ful sladkorja in zelišč).
Pikice so lahk tud od tega, da ji je prevroče.
Uglavnem si SUPER MAMI (če se ne motim še delaš zravn)user posted image user posted image user posted image . No moj nasvet da zaupaj sebi in notranjem glasu in bo prav pa še ne se sekirat in nervirat,  ker to definitivno vpliva na user posted image .

Katrinka: ko boš urejala seznam, naša pikica pri 2m ni imela pregleda in zadni odatki so za 4m. user posted image Hvala ker si tako super in urejaš naše podatke.user posted image

Pozdravčka

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
10.11.2009 21:23:00   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

KDAJ SO SE PA VAŠI ZAČELI NA GLAS KROHOTAT?
Naš se še ne krohota, vriska, piska, kriči.... krohota se pa še ne

-torej pitanje iz izkušenj pliz:
- kako zgleda normalen kakec? (ker nisem več dost pametna za tele štose) Naša ima od zlato rumeno do oker (če je skup je tak temen, če razmažeš je rumen), noter kaki koščki mlekca pa tako lepljivo je ko beljak. Mal zna tud smrdet, ni ravno po mlekcu Zdej tega lepljivega je kdaj več ali manj, odvisno koliko je jedla al pa če jo črviči. 2-3x tedensko ma mal bolj zelenkasto. A je to normaln al naj se sekiram. Kdaj pa kdaj je kaka pikica rdeča not, ampak P je rekla, da je to lahk tud od kolik če so močne.
Naš kaka vse od rumene do temno zelene... baje je bolj zelena kadar jih črviči in imajo zrak v trebuščku
- ma kdaj pikice na vratu pa na ličkih, ki pa pridejo pa grejo, so majceni mozoljčki - redki....dobi jih kdaj po prsih ampak spet - ene par....domnevam da je to ker je non stop slinata, prsti v ustih pa bruhca + se še kdaj popraska.....A JE TO OK? 
Tudi pri nas je tako, baje da je OK, ker jih dobi če ga preveč oblečem, ali pa na mestih, kjer se slini, pa hitro izginejo
- kdaj se ti krči nehajo? to ne vem, ker mi jih na srečo nismo imeli
- kolko je normalno da pobruhca - pri naši je odvisno od 1 žličke do 2veliki žlici cca...sam je kislo pa smrdi...
Naš tudi različno, kak dan nič, kak dan pa veliko. Nam je P rekla, da nekje do 5, 6 meseca ponavadi to traja, in da ne delajo alarma, dokler lepo na teži dobiva. Ali izbruha, kar je preveč pojedel, ali pa zaklopka v trebuščku še ne dela najbolje, in se ponavadi to umiri, ko začnejo z gosto hrano. Tudi pri nas smrdi po kislem..

še ponudba: prodajam koroške kaplice, če kera rabi po ceni brez poštnine, so pa od 2.11. Naši zgleda ne pašejo pa je še slabš
Če ne nisi dobila še nobene ponudbe jih jaz vzamem, ker so se mi ravno ta teden polile po nahrbtnikuuser posted image ... mi jih sicer ne rabimop veliko, ampak ko je zelo tečen, pa ena kapljica na dudo dela čudeže ;)

ajd lubice, grem...moj se bori s tamalo da bi še malo zdržala....eh pa ti otroci...vse bi zanjo nardila pa se mi zdi da še vedno ne dovolj... Ne skrbi, vse imamo pomoje, kak tak dan, ko se nam zdi da ne naredimo dovolj... tebe je danes verjetno P pripravila do takih misli. Ne si k srcu jemat njenih besed, seveda si super mamica, ki želi svoji punčki vse najboljše.

ko dobiš otroke, ti ziher ni več dolgčas (globoko dojameš pomen stavka "5 min frej") - se strinjam... pride dan, ko ti tudi dihati ne pustijo, ampak vse je poplačano user posted image

Sem pa razkurjenauser posted image .. sem se že prej razpisala, pa mi je ven vrglo in zbrisalo vse.... tako da se mi ne da še 1x... tudi mi se odločamo za Reccarov sedež :) Čakamo, da nas pokličejo kdaj bodo dosegljivi na soboto, da ga pridemo pogledati ;)

Aja pa še z vami sem hotela deliti en zelo lep stavek iz knjige Otroško srce je zaklad: Ljubi me najbolj takrat, ko to najmanj zaslužim, ker to takrat najbolj potrebujem... meni vedno pride na misel, ko se mali histerično dere (naš namreč ne joka - on kriči na vse grlo), in to ravno takrat, ko imam kup stvari nad glavo in me zna znervirati... takrat se spomnim na ta stavek, ga stisnem k sebi in tudi njegovo kričanje v trenutku ni več neznosno... user posted image user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
10.11.2009 21:30:22   
Galateal
BOOMER najprej en user posted image zate! Glede na to da ob tej dieti nisi sita, ob krčkih malega nisi naspana in da je še pediatrinja cel user posted image

Glede kapljic vem, da jih zelo veliko mamic ne daje. Tudi jaz jih nisem dobivala, ko sem bila mala, pa ni z mano nič narobe. Tole glede dvigovanja je tudi traparija. Le kako to, da ni z nami in z našimi starši nič narobe, pa takrat niso dajali nič na fizioterapijo. Da ni dovolj težka za svojo višino je sploh čista nebuloza. Glede glasnega smejanja pa je nam pediater pojasnil, da je bistveno, da že spušča kakšne glasove, kaj čeblja, itd. Ne gre prav za to, da bi se dojenček pri treh mesecih moral na glas smejati. Polivanje se mi ne zdi problematično, par mozoljčkov sem in tja pa tudi ne. Naša tudi poliva, ima tudi mozoljčke in kaka lepljivo, pa je pediater komentiral samo, da se lepo razvija. In sem odšla domov čisto pomirjena. Najbolje da menjša pediatra ali pa ignoriraš traparije, ki jih klati user posted image

O Giggica, ti si bila pa že pridna user posted image
Jaz sploh še ne dojemam, da bo kmalu december in da je user posted image stara že krepko več kot tri mesece in da sem že čez tretjino porodniške... No saj kakšen dan se vleče, ampak načeloma gre pa prehitro user posted image

Špela30, tudi mi imamo vlago in to toliko, da se kar lise delajo po stropih in stenah user posted image Redno zračim prostore, sem pa tja je treba pošpricati z varekino, jutri bo dragi še dodatno izoliral podstreho. Upam, da bo kaj bolje. Ker Ceresit odstranjevalci vlage, ki smo jih mi poskusili, niso pokazali nobenih rezultatov. Voda se v njih sicer nabira, ampak vlage po oknih, stenah in stropih ni zato nič manj. Kakšen odstranjevalec vlage si pa ti kupila? Sporoči, če bo kaj pomagal. Jaz se že dve leti neuspešno borim s to nadlogo, pa je hiša stara, samo prvo nadstropje sva na novo uredila.  

Donna22, kakšna lepotička user posted image

Belika, lepa in uporabna misel user posted image

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
10.11.2009 22:11:23   
KaOs
Boomer!

Kapljice proti krčem - no moja svakinja je imela teloe koroške, pa mi enkrat reče, da jo je malo strah dajat, ker so tako slatke?!?!? Halo!?! Sladke, no ja! Gre za trenutno pomiritev, ne pa dolgoročno rešitev kolik. (tako kot glukoza, ko jo dajo otrokom v bolnici, da se pomirijo)

Pri nas smo uporabili kapljice  BIO GAIA - iz izkušenj DELUJE(tako lahko tudi AD3 kapljice daješ vzporedno). In definitivno niso sladke ampak tako rahlo mastne. Svetovala sem jih svakinji,pa je vstrajala pri svojem, dete pa se je še kar matralo... No sedaj pa ji je končno pediater prav tako svetoval te kapljice, in glej ga vraga dete se je po dveh mesecih nehalo matrati. Tako zdaj obe prisegava nanje.

Probati ni greh - priporočam.

LP

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
10.11.2009 22:26:33   
Belika
Živjo, brskam, pa brskam za telimi avtosedeži Reccaro - pa sem najdla samo oceno zadovoljivo za varnostuser posted image user posted image user posted image , zdej pa ne vem, al jaz narobe brskam, al kaj... mi lahko katera link nalima user posted image

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
10.11.2009 22:30:24   
Špela30
BOOMER se popolnoma strinjam s predhodnicami, ki so ti tako lepo vse napisale. Moje mnenje je, da defenitivno menjaš pediatra, saj, če ti že zdaj takšne ven meče, kdo ve kaj še bo... raje se temu izognit.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

donna... prečudovita je Zala. Prava mala pozerka, bodoča manekenkica!

ella...super link za avtosedeže!user posted image Še velja, da bi se kaj v Moste oglasila?user posted image

češnca... hvala za nasvete glede AS iz prve roke. Torej sem še bolj prepričana, da je tale Recaro user posted image .

belika... zelo lepa misel!user posted image

galateal
... joj, ravno ceresit sva kupila, in to 4, za spalnico, Tajevo sobo, hodnik in dnevno. Saj sem tudi jaz skeptik, da bo to delovalo in bova po mojem kaj močnejšega vzela, samo je toliko modelov, da pojma nimava kaj se splača. So kar drage te zadeve, tam od 200€ naprejuser posted image . In da daš toliko denarja, pa potem ne deluje je pa mal shit. Se bo treba res pozanimati. Je pa res smotano to aneuser posted image . Hmmm, mi je padlo na misel, razmišljam če je možno, da bi to veljalo kot reklamacija izvajalcu, pa da on nekako izsuši stene ali karkoli je tako vlažno???

Lepo pančkajte mamice in user posted image .

Nočko!

< Sporočilo je popravil Špela30 -- 10.11.2009 22:31:53 >

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
10.11.2009 23:02:46   
vim
Boomer menja kapljice koroške so za vetrove, Julijana ima pa krče. Ni isto. Posezi po kemiji subsiplex so nam kukrtok pomagale.

drekec od zenfaste barve do zelene, čisto odvisno. Zelen je, ko se izloči železo, tako mi je rekla P.

Poglej tabelo rasti. Julijana je čisto OK, vse delaš prav.

Glede dretja, je pač občutljiva punčka najdi kakšno stavr da jo pomiri, od ninice, do tvoje majce, morda kakšna igrača. Nekaj bo že palilo.

Glede nošenja in dvigovanja po občutko, kar mu paše. Naš je naj naj čez ramo, če to rečem fizioterapvetki me pa čukast gleda.

Boomer krči ponavadi minejo ko gre otrok na gosto hrano, tako so mi rekli, ponavadi pa že prej tam po 3 mesecu naj bi.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
10.11.2009 23:11:00   
giggica
Ljubi me najbolj takrat, ko to najmanj zaslužim, ker to takrat najbolj potrebujem...

ob tem stavku so se mi zaslozile očiuser posted image res lepa misel!

mamice vse ste super, vse smo super, delamo kakor najbolje vemo in znamo in naši otroci so nam na prvem mestu! tako da lepo ajajte in lepe sanje vsem skupajuser posted image

LEPO JE SPREJEMATI IN LEPO JE DAJATI, A NAJLEPŠE NA TEM SVETU JE BITI MATI! ŠE POSEBNO TAKEMU SONČKU, KOT JE BIANCA:)))

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
11.11.2009 8:52:42   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lenna

IZVIRNO SPOROČILO: giggica

živjo punec:)
tudi mi bomo nabavili recarota young sport! a vam neki zaupam, poznam nemško stran, kjer so ti sedeži trenutni v akciji in so dobrih 70 eurov cenejši kot pri nas, kar pa je kar razlika:) in mislim da se tudi s poštnino vred splača, majo pa ful več barv. midva mava tudi že barvo zbrano in bova najbrž kar naročila:)
stran pa je http://www.baby-express.net

tako da upam da sem keri malo pomagala:)

Ko je že ravno debata o Recaro avtosedežih se še jaz oglašam, ker ga bomo najverjetneje tudi kupili.

Giggica- sem gledalo tole stran pa ne vidim kakšne bistvene razlike v ceni. Pri nas 228 EUR, na strani ki jo navajaš pa je 189,95 EUR - barva Steel blue. Plus poštnina in smo nekje na istem. Mogoče pa ne gledam na pravi podstrani.

Toliko zaenkrat...

no naceloma mas prav, ta ki ga pa hocem jaz je pa celo najcenejsi - rdece srebrn in je 169 in tu se pa ze pozna razlikauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

ola punce sam na hitro javljava podatek. smo cepljeni pa tečni ;)

mah mam vseh dohtarjev dost pa moja tudi. Sva ble danes tam in je takoj pogruntala kje je pa da ni po urniku in je nabijala take frekvence, da jo dr. sploh ni mogla pregledat, kaj šele, da bi se jaz lahko kaj zmenila z njo (naju je tamala preglasila). No ven sem odšla čist pobita, sem mela feeling da sem najslabša mati na celem svetu:
- najprej sva jih slišale, ker ne dajeva ad3 kaplijc, čeprav ima naša take krče, da v treh mescih nobeden ni nič spal - tko da po novem bo naša ziher ful rahitična????

vcasih sploh ni blo teh kapljic pa smo vsi preziveli, ne vem kaj je tok bla dohtarca zoprnauser posted image

- teža: 5985 g na 62 cm na obseg 40.5 glavice - baje je prelahka za svojo dolžino???? da če ji dajem dost jest??? in ko rečem, da visi gor pa se špila 30min pol pa če se večkrat podoji ful bruhca pa poliva, dobim nazaj - sej vsi otroci polivajo???

suzi je 2 cm manjsa in 400g lazja, torej z julijano nic ni narobeuser posted image

- ali se naglas smeje - občasno se zahahla, ampak to je slišat ko kak heh al pa kašljček,  sicer se pa vidi da se smeji stvari ki jo zanima - a bi se moral pri treh mesecih že ful režat? ne vem, KDAJ SO SE PA VAŠI ZAČELI NA GLAS KROHOTAT?

suzi je ne smeji se naglas, mogoče dvakrat ji je ratal, tko da ni nc narobeuser posted image

ja je, vse zgine, bi mogla mojo videt kaksna je bila prvi mesec...k mars kozo, zdej je pa prfektna...vse izgineuser posted image

giggica - preko e-trgovine recaro slo je sedez 223euruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Galateal

Špela30, tudi mi imamo vlago in to toliko, da se kar lise delajo po stropih in stenah  Redno zračim prostore, sem pa tja je treba pošpricati z varekino, jutri bo dragi še dodatno izoliral podstreho. Upam, da bo kaj bolje. Ker Ceresit odstranjevalci vlage, ki smo jih mi poskusili, niso pokazali nobenih rezultatov. Voda se v njih sicer nabira, ampak vlage po oknih, stenah in stropih ni zato nič manj. Kakšen odstranjevalec vlage si pa ti kupila? Sporoči, če bo kaj pomagal. Jaz se že dve leti neuspešno borim s to nadlogo, pa je hiša stara, samo prvo nadstropje sva na novo uredila.  

ja enako, dobr da vem da ceresit ne pomagauser posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
11.11.2009 8:55:18   
katrinka

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image     1.     katrinka     Suzana Vanesa
rojstvo:         13.7.2009  50 cm     2910 g
1 mesec:       20.8.2009  55,5 cm  4135 g
2.mesec:       17.9.2009  57,5 cm  4890 g
3.mesec:       20.10.2009 59 cm    5490 g    
4.mesec:    
5.mesec:
naslednji pregled: 7.12.2009 - drugo obvezno cepljenje

user posted image               2.      marjetyca    Staš
rojstvo:          16.7.2009   55 cm 3730 g
1. mesec:
2.mesec:                        
  65 cm 5200 g
3.mesec:
naslednji pregled:

user posted image           3.       luna80     Lucija
rojstvo:              5.7.2009  49 cm 2840 g
1.mesec:                          
  53 cm 3920 g
2.mesec:          
25.8.2009 57 cm 5500 g
3.mesec:      

4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image    4.       alex01        Nejc                            
rojstvo:           17.7.2009 57 cm 4380 g
1.mesec:         26.8.2009 62 cm 6500 g
2.mesec:         23.9.2009 64,5 cm 7780 g
3.mesec:        21.10.2009 64,5 cm 8550 g
4.mesec:
naslednji pregled: 25.11.2009 - pregled, drugo obvezno cepljenje in cepljenje rota virus - druga doza

user posted image   5.        rina22     Timeja
rojstvo:         6.8.2009 51 cm 3600 g
1.mesec:       3.9.2009 54 cm 4500 g
2.mesec:       6.10.2009 58 cm 5200 g
3.mesec:     
naslednji pregled:
18. 11.2009 - cepljenje

user posted image         6.          češnca      Juš
rojstvo:         18.7.2009 52 cm 3430 g
1.mesec:                        56 cm 4600 g
2.mesec:       15.9.2009 59,5 cm 5760 g
3.mesec:       27.10.2009 65 cm 6130 g
naslednji pregled: 9.11.2009 - UZ kolkov
                   15.12.2009 - posvetovalnica, drugo obvezno cepljenje

user posted image    7.          špela30    Taj
rojstvo:          8.7.2009 50 cm 3010 g
1.mesec:        3.9.2009 59 cm 5000 g
2.mesec:
3.mesec:       22.10.2009 62 cm 5900 g
4.mesec:
naslednji pregled: 7.12.2009 - pregled

user posted image      8.         ribica 80     Ožbe
rojstvo:           10.7.2009 50 cm 3170 g
1.mesec:         12.8.2009 57 cm 4260 g
2.mesec:        
11.9.2009 60 cm 5800 g
3.mesec:        
23.9.2009 62 cm 6270 g
4.mesec:
naslednji pregled:
16.11.2009 - pregled, obvezno cepljenje in cepljenje rotavirus
            3.12.2009 - UZ kolkov

user posted image     9.        šrimpf       Vid
rojstvo:           15.7.2009 53 cm 3650 g
1.mesec:          7.8.2009  54,5 cm 4400 g
2.mesec:         17.9.2009 59 cm 5900 g
3.mesec:         15.10.2009 63,5 cm 6400 g
4.mesec:
naslednji pregled: 19.11.2009 - pregled in drugo obvezno cepljenje

user posted image    10.    donna22    Zala
rojstvo:             2.7.2009 49 cm 3100 g
1.mesec:           3.8.2009 52 cm 3770 g
2.mesec:           3.9.2009 56 cm 4700 g
3.mesec:           6.10.2009 59,5 cm 5500 g
4.mesec:
naslednji pregled: 13.11.2009 - pregled in cepljenje

user posted image         11.       bybyka_1987    Julian
rojstvo:              14.7.2009 51 cm 3650 g
1.mesec:                             59 cm 5000 g
2.mesec:                             63,5 cm 6100 g
3.mesec:            22.10.2009 70 cm 7160 g
naslednji pregled: 26.11.2009 - pregled

user posted image                  12.       svet       Ana
rojstvo:             18.6.2009 48 cm 2670 g
1.mesec:                            51 cm 3500 g
2.mesec:           22.9.2009 57,5 cm 5570 g
3.mesec:
naslednji pregled:

user posted image 13.    katalena2007     Sara
rojstvo:             2.7.2009 51 cm 3545 g
1.mesec:         12.8.2009 56 cm 4600 g
2.mesec:         
3.mesec:         12.10.2009 62,5 cm 6300 g
4.mesec:
naslednji pregled: 25.11.2009 - cepljenje
         3.1.2010 - pregled

user posted image      14.    inausa    Vito
rojstvo:             11.7.2009 52 cm 3510 g
1.mesec:           20.8.2009 58,5 cm 4840 g
2.mesec:           16.9.2009 60cm 5640 g
3.mesec:           14.10.2009 66 cm 6280 g
4.mesec:
naslednji pregled: 25.11.2009 - pregled
user posted image     15.      sabina84   Lia
rojstvo:              24.6.2009 52 cm 3420 g
1.mesec:                             57 cm 4540 g
2.mesec:                             60 cm 5450 g
3.mesec:            25.9.2009 62 cm 6230 g
4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image           16.      jaknik1     Aljaž
rojstvo:              8.7.2009 54 cm 3720 g
1.mesec:                           59 cm 5850 g
2.mesec:        
3.mesec:            8.10.2009 65,5 cm 7820 g
4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image              17.      VIM       Gašper
rojstvo:             28.7.2009 53 cm 3430 g
1. mesec:                           59 cm 5030 g
2. mesec:                           63,5 cm 5880 g

3.mesec:                            66,5 cm 6800 g
4.mesec:
naslednji pregled: 18.11.2009 - UZ kolkov

user posted image      18.    elevitka   Tai
rojstvo:             22.7.2009 50 cm 3680 g
1.mesec:                            54,5 cm 4960 g
2.mesec:                            58 cm 5640 g
3.mesec:         20.10.2009 61,5 cm 6070 g
4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image        19.     DD77     Luka
rojstvo:              10.7.2009 55 cm 3550 g
1.mesec:                             63 cm 4650 g
2.mesec:                                       5450 g
3.mesec:            13.10.2009 70 cm 6650 g
4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image    20.     andmoj    Kristina
rojstvo:                 23.7.2009 51 cm 2870 g
1.mesec:                                53 cm 3950 g
2.mesec:                                57 cm 4950 g
3.mesec:              22.10.2009 59,5 cm 5425
4.mesec:
naslednji pregled: 3.12.2009 - obvezno cepljenje

user posted image                      21.   hrupka     Larisa
rojstvo:                15.6.2009 45 cm 2070 g
1 mesec:              16.7.2009 47,5 cm 2950 g
2.mesec:              18.8.2009 50 cm 3950 g                   
3. mesec:             16.9.2009 53,5 cm  4630 g
4.mesec:        
      29.10.2009 56,5 cm 4830 g
5.mesec:
naslednji pregled:
10.12.2009 - pregled

user posted image                 22.    kind   Kristjan
rojstvo:                  4.7.2009 54 cm 3505 g
1.mesec:                               58 cm 4350 g
2.mesec:                               58 cm 5200 g
3.mesec:              6.10.2009 67 cm 5850 g
4.mesec:
naslednji pregled:
17.11.2009 - pregled in cepljenje

user posted image         23.    sinskaT    Nik
rojstvo:                 16.7.2009 55 cm 3730 g
1 mesec:                                58 cm 4890 g
2.mesec:                                62 cm 5960 g
3.mesec:
nasledni pregled:

user posted image          26.    lenna   Lovro
rojstvo:                25.7.2009 52 cm 3450 g
1 mesec:                               58 cm 4700 g
2.mesec:
3.mesec:

naslednji pregled:

user posted image                    27.   lero    Filip
rojstvo:                 8.7.2009 56 cm 4400 g
1. mesec:                             58 cm 5100 g
2.mesec:                              64 cm 6100 g
3.mesec:
naslednji pregled:

user posted image       28.  giggica   Bianca
rojstvo:               21.7.2009 52 cm 3020 g
1.mesec:               1.9.2009 55 cm 4265 g
2.mesec:
3.mesec:            20.10.2009 60 cm 5930 g
4.mesec:
naslednji pregled: 1.12.2009 - pregled in drugo obvezno cepljenje

user posted image            29.   majčula   Nia
rojstvo:                 5.8.2009 51 cm 3330 g
1.mesec:                              54 cm 4200 g
2.mesec:
3.mesec:
4.mesec:
naslednji pregled:
10.11.2009 - pregled in obvezno prvo cepljenje

user posted image                           30.    lilka    Ožbej
rojstvo:                                51,5 cm 3570 g
1. mesec:                             54 cm 4700 g
2. mesec:                             59,5 cm 5720 g
3.mesec:
naslednji pregled:

user posted image        31.  galateal   Aelita Ana
rojstvo:                 31.7.2009 53 cm 3460 g
1. mesec:               3.9.2009  57,5 cm 4920 g
2. mesec:          
3.mesec:               2.11.2009 63 cm 6560 g
4.mesec:
naslednji pregled: 14.12.2009 - pregled
user posted image      32.   Zoga08     Lea 
rojstvo:                28.6.2009 52 cm 3900 g  
1.mesec:                               55 cm 4280 g   
2.mesec:                               60,5 cm 5390 g
3.mesec:           
4.mesec:          
10.11.2009 62,5 cm 5910 g
5.mesec:

naslednji pregled: 5.1.2010 - pregled

user posted image                    33.   BOOMER  Julijana  
rojstvo:              5.8.2009 53 cm 3420 g  
1.mesec:                           56 cm 4250 g
2.mesec:                           60 cm 5200 g
3.mesec:       
10.11.2009 62 cm 5985 g
4.mesec:
naslednji pregled:
user posted image     34.   eva 2007   Žan
rojstvo:               25.07.2009 53 cm 3970 g
1.mesec:                                58 cm 4890 g
2.mesec:
3.mesec:
naslednji pregled:

user posted image                35.   _ella_   Nina Heidi
rojstvo:                  8.7.2009 52 cm 3350 g
1.mesec:                               57 cm 4510 g
2.mesec:                          
3.mesec:             
9.10.2009 62,5 cm 6120 g 
4.mesec:
naslednji pregled: 20.11.2009 - pregled

user posted image            36.    chatty   Tristan  
rojstvo:               17.7.2009 53 cm 3330 g
1.mesec:                                        4560 g
2.mesec:                                        5500 g
3.mesec:                                        6140 g
4.mesec:
naslednji pregled:
30.11.2009 - pregled

user posted image     37.   anschk    Luc
rojstvo:                  27.6.2009 51 cm 2860 g
1.mesec:                              54,5 cm 3780 g
2.mesec:                              60 cm 5350 g           
3.mesec:                              63,5 cm 6200 g
4.mesec:
          30.10.2009 67 cm 7000 g
5.mesec:
naslednji pregled:

user posted image      38.   jazzz27   Boris  
rojstvo:                 2.7.2009 52 cm 3450 g
1.mesec:                            54 cm 4100 g
2.mesec:                            60 cm 6060 g           
3.mesec:                            64 cm 6650 g              
4.mesec:
nasledni pregled:

user posted image 39.   hator  Luka
rojstvo:                            51 cm 2940 g
1.mesec:                          58 cm 4500 g
2.mesec:                          64 cm 5650 g
3.mesec:         8.10.2009 67 cm 6350 g
4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image        40.   blacky24   Tinkara
rojstvo:              18.7.2009 51 cm 3650 g
1. mesec:                            54 cm 4910 g
2. mesec:                            57 cm 5890 g
3.mesec:                             60 cm 7000 g
4.mesec:
naslednji pregled:
3.12.2009 - pregled in obvezno cepljenje

user posted image      41.   polgara   Maks
rojstvo:         17.07.2009 50 cm 3305 g
1.mesec:                          56 cm 4600 g
2.mesec:                          58 cm 5400 g
3. mesec:
4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image     42.   tanc555    Žan
rojstvo:
1.mesec:
2.mesec:                             
     59 cm 6100 g
3.mesec:
4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image   43.  anci banci   Svit
rojstvo:           
  2.7.2009 51 cm 3150 g
1.mesec:          
                59 cm 4950 g
2.mesec:
3.mesec:                        
  68 cm 6900 g
4.mesec:        
3.11.2009 70 cm 7760 g
5.mesec:
naslednji pregled:
15.12.2009 - pregled in drugo obvezno cepljenje
user posted image       44.  linaema  Zoja
rojstvo:      25.6.2009 51 cm 3080 g
1.mesec:    23.7.2009 54 cm 3580 g
2.mesec:   
3.mesec:     
1.9.2009 58 cm 5300 g
4.mesec:
  12.10.2009 63 cm 6300 g
5.mesec:
naslednji pregled:
24.11.2009 - pregled in obvezno prvo cepljenje

user posted image   45.   andy28  Julija
rojstvo:                  52 cm,3530 g
1.mesec:                54 cm 4550 g
2.mesec:                58cm 5140 g
3.mesec:                62cm 5710 g
4.mesec:
naslednji pregled: 23.11.2009 - pregled
           24.12.2009 - pregled

user posted image    46.    ursikam   Luka
rojstvo:            21.7.2009 55 cm 4090 g
1.mesec:
2.mesec:
3.mesec:                          
67 cm 7000 g
4.mesec:
naslednji pregled:

user posted image   47.   urshak    Veronika
rojstvo:             1.8.2009 51 cm 3920 g
1.mesec:           4.9.2009 53 cm 4820 g
2. mesec:          5.10.2009 55,5 cm 5470 g
3. mesec:          3.11.2009 58 cm 6030 g
4.mesec:
naslednji pregled
: 3.12.2009 - pregled in drugo obvezno cepljenje

user posted image     48.   belika
rojstvo:              14.7.2009       49 cm 3305 g 
1.mesec:                                53 cm 4750 g   
2.mesec:                                56 cm 6350 g

3.mesec:                                62 cm 7300 g
4.mesec:
naslednji pregled: 30.11.2009 - pregled

mamice, sporocite mi podatke vasih otrockov - obarvajte z rdeco da bom videla

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
11.11.2009 9:00:58   
_ella_
Špela-kdaj imašpa čas? Jaz bolj šele per ke 15 ali celo 15 30, pa še najraje v petek če ti gre. Čez dan delam pa ne morem. Ti pošljem na SZ tel. Pa se lahko zmenimo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
11.11.2009 9:59:19   
BOOMER
oj punce - naša frajla ma dopoldanski ninež pa sem uletela nazaj gor

NAJPREJ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUL user posted image user posted image user posted image user posted image   HVALA ZA VSO PODPORO OD VSEH! ko res ne veš več kaj bi...se je drla včeraj po cepljenju od 8ih do 13ih na ful, res na ful, ne igrače ne jošk nič - užaljena do konca in izčrpana je zasapala ob meni za 10 min in nato - ko sonček - se smejčkala i tako dalje - tako da citat od Belike - velja...

Belika, ella - thx za te besede.
belika - glede vetrovnih kapljic - če jih rabiš imam dvoje, isti datum, od ene smo samo nakapali 1 porcijo pa ji niso pasale. Prodam za ceno brez poštnine (oderuška tale PTT!!!!), pošlji ZS da se zmeniva kako pa kaj.

kaos - ker sem še vedno na dieti brez mleka pa jajc, BioGaia pa so probiotiki, se jih bom pač morala odrečt - vseeno thx
vim - sub simplex ji tud ne pomagajo, samo sirup za krče od ljubljanskih lekarn, pa še to tko al tko prbližn
katrinka - pliz vpiši podatke....
pa hvala vsem za link in mere..nam se zdi tud kar fino okrogla..user posted image je bolj na ateta - po telesu pa kakanju (moj je na wc-juvsaj 2x dnevno)

Vse razumem, samo če hoče kdo kaj povedat. No ta pediatrinja je ful nenavadna. Sem enkrat klicala, ker res nisem vedla več kaj naj jem (riž, krompir i polenta brez vsega!!!!), bla sem fuč, mala ni spala. Je rekla da naj pridem in prinesem kakec, da ga pošlje v analizo Jest strgam kakec, s plenice dajem v sterilizirano flaško vse.... Ko sva prišle, je rekla da ji ni nič, verjetno krči, drekec je od daleč pogledala in rekla da ne bova poslale (medtem tamala že začela do fula nabijat) in mi samo dala napotnico za alergološko. Jaz grem domov (40min da sva priščle do doma, ker je naša še kar tulila), pogledam napotnico, piše - krvni testi. Mal pobrskam po netu in vidim da je to 1. tako zgodaj brez veze 2. naša itak ma pol cel dan pokvarjen, to bi blo pa še 100% huje....in tako nisem več vegetarijanec da preživim (se mi pa meso vseeno gnusi) pa probam vsak dan nekaj zelenjave in čakam na reakcijo. Raje to pa mal potrpim, kot pa da mi malo špikajo!user posted image itak pa ni nobene orng spremembe na bolš...

Ja drgač je ful naporno, moram pač delat še zraven, kriza nas ta male podjetnike kar ščipljeuser posted image ampak gre...HB zvečer gre nekako spat in sse 2x zbudi (razen če kej poganjajočega pojemuser posted image ) ob 2 in 5ih...tko da se da mal naspat.

Mislim pa, da ko rataš mama, absolutno več zdržiš in zmoreš. Ni pa prav, da pol ti dohtarji, ko itak verjetno vidijo, da si prvič, pol tud malo "nabijajo" na slabo vest in hvala, ne rabim še tega zraven vseh problemov. Tako da - ne gledamo več tolko kakcev (ker je itak rumen 95%), no se trudimuser posted image , jem počasi skoz več, kaplice pa - pač nujno zlo....

Znam pa res pediatrinjo zamenjat, naslednjič gre še moj noter in če ne bo ok - briši. Po vsem skupaj sem se počutla ko totalno zmešana (vsaj tak občutek so mi dajal), ki ne zna otroka zrihtat. In definitivno pol ne veš več kod je tu normalen. Mala pač ko useka svoje ni boga da jo premakneš. Se bo drla. Kot meneuser posted image ko sem bila majhna (5let) in sem jokala zaradi česa sem ponavad govorila - "tok sem žalostna, nobeden me ne more potolažit" eko - pa mam eno tako domauser posted image

sej danes smo že boljše, je pridna tud spala je ok. Jo mava pa tko rada da jo non stop kušujemo pa stiskamo. Zvoke tud spušča - ja vim - naša mora tud vse videt k drgač je štalauser posted image probava pa vse kar znava da se smeji...tipčke osvaja 100 na uro, zna bit pa tko resna da jo kličeva inšpektor - vse mor met pod nadzorom... če je pa kej finga pol pa reče U pa šobico nardiuser posted image in velikeee učke...

eko mal sem se izlila...punce kaj bi brez vas.....user posted image

greva rito previt, fino "danfta"user posted image

naša ma dihurčke v ritki (posebno ob 5ih zutriuser posted image za budnico)

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
11.11.2009 10:59:49   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Belika

Živjo, brskam, pa brskam za telimi avtosedeži Reccaro - pa sem najdla samo oceno zadovoljivo za varnostuser posted image user posted image user posted image , zdej pa ne vem, al jaz narobe brskam, al kaj... mi lahko katera link nalima user posted image

Žal ti jst ne morem pri tem pomagat, ker sem na to temo "doktorirala" user posted image pred 2 letoma. Išči pa pod Recaro (z enim c!).

BOOMER tako je prav, glavo pokonci! Vse JE ok! Naslednjič naj gre res tvoj zraven, pa upam, da bo kaj drugače, ker takole te pediater samo napsihira, me smo pa že tko čisto občutljive, ko je govora o naših sončkih!

donna ja pa sej ne morš verjet, kaki cuker maaaaaaaaaliiiiiiiiiiii! Pa kako že pozira, res bo manekenka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
11.11.2009 11:01:55   
Češnca
Jooooj, punce, tile naši ta zgornji sosedje... Od kar so poden menjali, se vse sliši! user posted image Pa sej ni panike, ko Juš zaspi, je ok. Sam ta večji pa skoz sprašuje "Mami kaj je to bilo? Kaj je zaropotalo?" Pa včasih res ne vem... user posted image VAlda ne sesajo 24/7??? user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
11.11.2009 11:43:13   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Jooooj, punce, tile naši ta zgornji sosedje... Od kar so poden menjali, se vse sliši! user posted image Pa sej ni panike, ko Juš zaspi, je ok. Sam ta večji pa skoz sprašuje "Mami kaj je to bilo? Kaj je zaropotalo?" Pa včasih res ne vem... user posted image VAlda ne sesajo 24/7??? user posted image

To pa res zna bit grrrrruser posted image . Ja kakšen poden pa so dali? Da ga niso samo ven vzeliuser posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
11.11.2009 11:45:05   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Špela-kdaj imašpa čas? Jaz bolj šele per ke 15 ali celo 15 30, pa še najraje v petek če ti gre. Čez dan delam pa ne morem. Ti pošljem na SZ tel. Pa se lahko zmenimo.

Super je petek. Moj gre na servis in itak pride malo kasneje, tako, da sem za.
Sem ti poslala ZS.user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.