Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:00:17
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mislim tasa_m kak je pa Lija sladka...kar pojedla bi jo...faca mala, pa kak pozira ko moj Jan je... ... ma ja, zdaj je spet začela pozirat. Zdaj en čas ni hotela. Samo manekenka pa nebo, bo štromarka, ker je zelo rada pri kablih (zdaj ko plazi) al pa kavbojka ker se že uči konje s kabli lovit naša ma pa rada štekere...opa...vtičnice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:02:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ma bo prišlo obdobje ko se bo prebudila kuharca v tebi al pa bo tvoj začel kuhat nekoč je bila,ja.....sedaj pa je že lep čas ni več
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:02:29
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m ki si pa ta kostim dobila? A si ga naročila? naročila, prav tako pri eni marčevki tasa...kaj ta tvoja znanka še za koga neznanega kaj naredi...bi mi tut kaj podobnega meli ...sem gledala v h-m...so meli lani božičkove pižame otroške..pa jih zaenkrat še ni..al pa so pošle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:03:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ja.res mene take stvari zgrozijo..ampak... drugače pa sem tak tip,da me boli za vse ....se praktično za nič nikoli ne sekiram....ampak me pa naravne katastrofe in nesreče vedno znova full vznemirijo Blagor tebi, da si tak tip, da se ne sekiraš Jaz sem pa čist obratno. Me marsikaj vrže s tira Kaj takega pa še posebej Mah, bo že.. Upam samo, da se ne uresniči uf...sem dost potrebovala,da sem stopila na tak nivo.........bi me morala videt par let nazaj
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:04:33
|
|
|
|
arabela*
|
Lija...............cukerček
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:06:04
|
|
|
|
doris04
|
saraya..ono prevleko za dež lahko iz škatle vzameš pa sprobaš na vozeku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:06:23
|
|
|
|
arabela*
|
Nič,lepo čvekajte.......................................moram nas pohvalit....................................smo mariborčanke spet "oživele" Se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 saraya..ono prevleko za dež lahko iz škatle vzameš pa sprobaš na vozeku res????????????? bom jutri šla tja...............
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:07:26
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ja.res mene take stvari zgrozijo..ampak... drugače pa sem tak tip,da me boli za vse ....se praktično za nič nikoli ne sekiram....ampak me pa naravne katastrofe in nesreče vedno znova full vznemirijo Blagor tebi, da si tak tip, da se ne sekiraš Jaz sem pa čist obratno. Me marsikaj vrže s tira Kaj takega pa še posebej Mah, bo že.. Upam samo, da se ne uresniči uf...sem dost potrebovala,da sem stopila na tak nivo.........bi me morala videt par let nazaj recept za prestop na tak nivo prosim...ker jas ko samo čujem za taščo mi dekl dvigne in se sama sabo menim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:09:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 recept za prestop na tak nivo prosim...ker jas ko samo čujem za taščo mi dekl dvigne in se sama sabo menim bomo imeli drugič terapije........ ..če katera želi ...šibam sedaj
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:11:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ko samo čujem za taščo mi dekl dvigne in se sama sabo menim[image]
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:23:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepa pupa...kaj ji lahko pisma za božička prinesemo pošlji ja, samo ona je samo pomagačica, tak da če se ti nebo izpolnilo, da je neboš kje čakala pa nabutala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 15:25:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m ki si pa ta kostim dobila? A si ga naročila? naročila, prav tako pri eni marčevki tasa...kaj ta tvoja znanka še za koga neznanega kaj naredi...bi mi tut kaj podobnega meli ...sem gledala v h-m...so meli lani božičkove pižame otroške..pa jih zaenkrat še ni..al pa so pošle nebi vedela, ker ta marčevka ima dvojčke in je nardila za njiju, pol pa sem ji rekla če lahko še zame oz. Lijo vsaj kapo. Pa je rekla da za "snahico" pa bo te že nardila celo oblekco A še jih nimajo v H&Mu, ker v Lj. vem da jih imajo..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.11.2009 15:26:27 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 18:05:31
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepa pupa...kaj ji lahko pisma za božička prinesemo pošlji ja, samo ona je samo pomagačica, tak da če se ti nebo izpolnilo, da je neboš kje čakala pa nabutala? ne, ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 18:07:03
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m koliko pa stane kostim? Jaz bi tudi imela za Jana pa nisem nikjer zasledila . Saraya in Rina22 ne mislit na take stvari ki bi se naj zgodile, konec sveta je že parkrat napovedan pa smo še vsi tukaj... . Matcar si kaj boljše volje? Si se naspala? Ly117 te še daje PMS?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 18:08:54
|
|
|
|
botrca
|
Se tipkamo kasneje, z Janom dobiva zdaj obiske... . Moja prijateljica iz Mb končno pride (prvič). Spoznali sva se pa 4 leta nazaj na eni od delavnic ko sva še bili na Zavodu obr takrat. Postali in ostali sva dobri prijateljici. papa
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.11.2009 18:09:10 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 18:20:48
|
|
|
|
doris04
|
**Pride stara naglušna babica k doktorju in reče:*** **"Doktor, či bi vi znali kako mene boli tu, pa tam, pa ovo pa ono......."** **Ugotovi doktor, da babici v bistvu nič ni , samo EMŠO je visok pa ji** **priporoča:** **"Oma, vam manjka kura C- VITAMINA"** **Pride babica domov, pa jo deda vpraša: "Kaj pravi dohtar, žena"** **Oma pa : kaj pravi ? To kaj že sama dobro vem , da potrebujem **** in LITER VINA***
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 18:21:35
|
|
|
|
doris04
|
tam pred vinom pride k.u.r.a.c.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 19:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
hvala vsem za predržane pestke zadnjič.je padla čista petica..Jeeeee
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 19:51:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 te še daje PMS? Malo pa še, še me ni spustlo. Je pa že dosti bolje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 19:53:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, nekako takole bomo zgledali. Bomo imeli drugo majčko in štunfe, zdaj smo samo sprobali če nam je prav Tasa Lija zgleda ko en velik cuker, bi jo kr pojedla. Bo fantom fejst glavo mešala. Ma ata že puško doma?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 19:54:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala vsem za predržane pestke zadnjič.je padla čista petica..Jeeeee Ni kaj đekica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 19:54:58
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 20:15:29
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj sem se pa takkkkkkkkkkk nažrlaaaaaaaa. Mater je pasalo. Pa,to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 20:17:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kontra! Pa čer!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.