|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
9.11.2009 15:00:17   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Mislim tasa_m kak je pa Lija sladka...kar pojedla bi jo...faca mala, pa kak pozira ko moj Jan je...user posted image ...user posted image  user posted image  user posted image
ma ja, zdaj je spet začela pozirat. Zdaj en čas ni hotela.
Samo manekenka pa nebo, bo štromarka, ker je zelo rada pri kablih (zdaj ko plazi) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image al pa kavbojka ker se že uči konje s kabli lovituser posted image user posted image user posted image
naša ma pa rada štekere...opa...vtičniceuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.11.2009 15:02:14   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

ma bo prišlo obdobje ko se bo prebudila kuharca v tebiuser posted image user posted image al pa bo tvojuser posted image začel kuhatuser posted image user posted image

nekoč je bila,ja.....sedaj pa je že lep čas ni večuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.11.2009 15:02:29   
doris04

Tasa_m ki si pa ta kostim dobila? A si ga naročila?
naročila, prav tako pri eni marčevki user posted image user posted image user posted image

tasa...kaj ta tvoja znanka še za koga neznanega kaj naredi...bi mi tut kaj podobnega meliuser posted image ...sem gledala v h-m...so meli lani  božičkove pižame otroške..pa jih zaenkrat še ni..al pa so pošle

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.11.2009 15:03:38   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma ja.res mene take stvari zgrozijo..ampak...

drugače pa sem tak tip,da me boli za vseuser posted image ....se praktično za nič nikoli ne sekiram....ampak me pa naravne katastrofe in nesreče vedno znova full vznemirijouser posted image

Blagor tebi, da si tak tip, da se ne sekirašuser posted image user posted image Jaz sem pa čist obratno. Me marsikaj vrže s tirauser posted image Kaj takega pa še posebejuser posted image Mah, bo že.. Upam samo, da se ne uresničiuser posted image

uf...sem dost potrebovala,da sem stopila na tak nivo.........bi me morala videt par let nazajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.11.2009 15:04:33   
arabela*
Lija...............cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
9.11.2009 15:06:04   
doris04
saraya..ono prevleko za dež lahko iz škatle vzameš pa sprobaš na vozeku

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
9.11.2009 15:06:23   
arabela*
Nič,lepo čvekajte.......................................moram nas pohvalit....................................smo mariborčanke spet "oživele"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
9.11.2009 15:06:50   
arabela*

saraya..ono prevleko za dež lahko iz škatle vzameš pa sprobaš na vozeku

res????????????? bom jutri šla tja...............user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
9.11.2009 15:07:26   
doris04

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ma ja.res mene take stvari zgrozijo..ampak...

drugače pa sem tak tip,da me boli za vseuser posted image ....se praktično za nič nikoli ne sekiram....ampak me pa naravne katastrofe in nesreče vedno znova full vznemirijouser posted image

Blagor tebi, da si tak tip, da se ne sekirašuser posted image user posted image Jaz sem pa čist obratno. Me marsikaj vrže s tirauser posted image Kaj takega pa še posebejuser posted image Mah, bo že.. Upam samo, da se ne uresničiuser posted image

uf...sem dost potrebovala,da sem stopila na tak nivo.........bi me morala videt par let nazajuser posted image

recept  za prestop na tak nivo prosim...ker jas ko samo čujem za taščo mi dekl dvigne in se sama sabo menimuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
9.11.2009 15:09:55   
arabela*

recept  za prestop na tak nivo prosim...ker jas ko samo čujem za taščo mi dekl dvigne in se sama sabo menimuser posted image

bomo imeli drugič terapije........user posted image ..če katera želiuser posted image ...šibam sedaj

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
9.11.2009 15:11:29   
arabela*

ko samo čujem za taščo mi dekl dvigne in se sama sabo menim[image]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.11.2009 15:23:30   
tasa_m
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepa pupa...kaj ji lahko pisma za božička prinesemouser posted image user posted image
pošlji ja, samo ona je samo pomagačica, tak da če se ti nebo izpolnilo, da je neboš kje čakala pa nabutala? user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.11.2009 15:25:16   
tasa_m

Tasa_m ki si pa ta kostim dobila? A si ga naročila?
naročila, prav tako pri eni marčevki user posted image user posted image user posted image

tasa...kaj ta tvoja znanka še za koga neznanega kaj naredi...bi mi tut kaj podobnega meliuser posted image ...sem gledala v h-m...so meli lani  božičkove pižame otroške..pa jih zaenkrat še ni..al pa so pošle

nebi vedela, ker ta marčevka ima dvojčke in je nardila za njiju, pol pa sem ji rekla če lahko še zame oz. Lijo vsaj kapo. Pa je rekla da za "snahico" pa bo te že nardila celo oblekco user posted image

A še jih nimajo v H&Mu, ker v Lj. vem da jih imajo..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.11.2009 15:26:27 >

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
9.11.2009 18:05:31   
doris04

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepa pupa...kaj ji lahko pisma za božička prinesemouser posted image user posted image
pošlji ja, samo ona je samo pomagačica, tak da če se ti nebo izpolnilo, da je neboš kje čakala pa nabutala? user posted image user posted image

ne, neuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
9.11.2009 18:07:03   
botrca
Tasa_m koliko pa stane kostim? Jaz bi tudi imela za Jana pa nisem nikjer zasledilauser posted image .
Saraya in Rina22 ne mislit na take stvari ki bi se naj zgodile, konec sveta je že parkrat napovedan pa smo še vsi tukaj...user posted image  user posted image  user posted image .

Matcar si kaj boljše volje? Si se naspala?

Ly117 te še daje PMS?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
9.11.2009 18:08:54   
botrca
Se tipkamo kasneje, z Janom dobiva zdaj obiske...user posted image  user posted image  user posted image   . Moja prijateljica iz Mb končno pride (prvič). Spoznali sva se pa 4 leta nazaj na eni od delavnic ko sva še bili na Zavodu obr takrat. Postali in ostali sva dobri prijateljici.

papa

< Sporočilo je popravil botrca -- 9.11.2009 18:09:10 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
9.11.2009 18:20:48   
doris04
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
**Pride stara naglušna babica k doktorju in reče:***
**"Doktor, či bi vi znali kako mene boli tu, pa tam, pa ovo pa ono......."**
**Ugotovi doktor, da babici v bistvu nič ni , samo EMŠO je visok pa ji**
**priporoča:**

**"Oma, vam manjka kura C- VITAMINA"**

**Pride babica domov, pa jo deda vpraša: "Kaj pravi dohtar, žena"**
**Oma pa : kaj pravi ? To kaj že sama dobro vem , da potrebujem **** in
LITER VINA***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
9.11.2009 18:21:35   
doris04
tam pred vinom pride k.u.r.a.c.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
9.11.2009 19:07:48   
arabela*
hvala vsem za predržane pestke zadnjič.je padla čista petica..Jeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
9.11.2009 19:51:30   
ly117

Ly117 te še daje PMS?

Malo pa še, še me ni spustlo. user posted image user posted image user posted image Je pa že dosti bolje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
9.11.2009 19:53:52   
ly117

No, nekako takole bomo zgledali. Bomo imeli drugo majčko in štunfe, zdaj smo samo sprobali če nam je prav user posted image

user posted image

Tasa Lija zgleda ko en velik cuker, bi jo kr pojedla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo fantom fejst glavo mešala. Ma ata že puško doma? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
9.11.2009 19:54:38   
ly117

hvala vsem za predržane pestke zadnjič.je padla čista petica..Jeeeeeuser posted image user posted image

Ni kaj đekica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
9.11.2009 19:54:58   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
9.11.2009 20:15:29   
ly117
Zdaj sem se pa takkkkkkkkkkk nažrlaaaaaaaa. Mater je pasalo. Pa,to.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.11.2009 20:17:00   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Kontra! Pa čer!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.