|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
9.11.2009 9:34:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Pa še vprašanje rožca26 zate, če ne boš huda, k si dons bolj nakurjena kt sama praviš user posted image  Si  edina, k maš napisan da greš na 3-4D UZ, pa me neki zanima. Jst sem zdele user posted image  21/6 in sem se samoplačniško naročila za 24.11 takrat bom pa točno 24/0 (se pravi v 25 tednu). A misliš da je to prezgodej, glede na to, da sem brala da naj bi se delal ta UZ  25-30 tedna? K mam še čas poklicat pa spremenit datum na kakšen teden kasnej. Sicer vem, da ni nobenega zagotovila, da se bo dobro vidlo in je odvisno od našega user posted image , ampak ker je to najin 1 user posted image  sva itak vsa po luftu kaj bi še naredila, da bi ga čim večkrat vidla user posted image user posted image user posted image

Ni problem, če me vprašaš, sam zraven mene ne smeš bit user posted image  Drgač pa ta 3D ni problem, če ga narediš kakšen teden prej. Vsaj mislim. So te pa naročili tako ali tako uni, in oni že vedo. Pač, tisto od 25-30 t naj bi se izvajalo, če pa kakšen teden prej/kasneje, pa ni panike. Sej ni dosti razlike user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
9.11.2009 9:40:25   
Jassika
user posted image user posted image user posted image  hahaha, rožca26 res hvala za odgovor pa uffffffffffff se mi je oddahnil k me ni zraven user posted image  Sicer sem pa zdele prebrala od Pušenjaka mnenje da se najlepše vidi 23-26 tednov tko da sem pomirjena....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
9.11.2009 9:43:22   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Malo sem prehlajena in kašljam, pijem čajčka. Me pa zanima s čim si ve lajšate prehlad, drugo kot čajček tako ne smemo user posted image user posted image

Čajčki so najboljš, pomaga pa še medek, pa vit. napitek (stisnjene pomaranče, limona, grenivka in med). Drgač pa si mal kapljic eteričnega olja nakapljaj v vodo in postavi to na radiator v spalnici (da lažje spiš). Pa na vsake toliko časa prezrači stanovanje.
Skratka - domača zdravila

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
9.11.2009 9:46:06   
*pupsa*
Jassika hvala za čestitkeee....joooj z veseljem bi prišla na kako pjačko sam če pridem z Emo je tko kokr d me ni tam user posted image  edino če bo še katera imela s sabo kakšnega naspeedirančka d se bo mal zamotla user posted image  

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
9.11.2009 10:55:37   
3Sonček3
Dobro jutro.

glede previjalne, je js nebom mela, tut zarat pomanjkanja prostora, ampak ni nč hudga, se mi ne zdi vredno delat nekega velikega haloja zarat tega, se bom že na postelji potrudla user posted image .
Tonjika js sm jemala elevit do 3. meseca (malo manj) zdej pa nč več, sm pa tut js bla napihnjena zvečer ko balon, možno da zaradi Elevita user posted image
pea82 dobrodošla user posted image user posted image joj kok lepo k nas je tolk velik, a se sm men zdi al nas je res ful ogromno. Bom šla mal po drugih forumih pogledat kakšna je statistika za druge mesece, men se zdi da nas je ful velik in to je ful dobr, mi kr polepša dan usakič ko vidm kakšno novo k se nam pridruži.
nosečka24 vem kako ti je glede križa in polžjega vstajanja iz postelje, tut js se kobacam, pa se mi user posted image smeje. Včerej sta pa tut mene tok hrbet in križ bolela, da ni blo za zdržat, pa mi je user posted image namenu eno lepo dougo masažo pa je blo pol mal bolš.
user posted image user posted image user posted image navijam za vse preglede danes user posted image user posted image user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Tonjika)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
9.11.2009 12:36:21   
vekybel
Ojla!

Glede previjalne mize, midva jo že imava, kupila sta mi pa brat in svakinja za darilo.
V pikapolonici je kupljena, bele barve in je stala 145€ pa še lepa je in široka, tako da une ki iščete pojdite pogledat!
Kar se pa tiče elevita ga tudi jz pijem od 3 meseca dalje in zaenkrat nimam problemov.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
9.11.2009 12:36:26   
Zvezdici
Dobro jutro punce!

No ja, je že kar dober dan.
Dans se mi spet ni uspelo naspati, pa še glava me boli. Ajoj.
Pa še faks me čaka. No ja.. bo že. Da ne bom samo jamrala user posted image

Drugače, pa jaz tudi ne bom imela previjalne mize.
Bom imela samo podlogo. Tako, ki se jo lahko da čez posteljico.

Aja.. pa dobrodošli vsem novim user posted image !!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
9.11.2009 12:37:50   
Zvezdici
Pa novo slikico mam.user posted image
Mi je blo mal dougčas user posted image .

Morm malo pozornosti nase preusmerit user posted image user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
9.11.2009 12:38:39   
vekybel
zvezdici: lep trebušček imaš! user posted image

Pa novim marčevkam želim dobrodošlico user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
9.11.2009 12:40:03   
Zvezdici
Hvala vekybel.
Se na slikici bolje buši vidi kot pa v živo user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
9.11.2009 12:41:37   
vekybel
evo sm dala še jz svojega user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
9.11.2009 12:42:44   
vekybel
zvezdici: kje pa si ti majčko kupila? Lepe barve je.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
9.11.2009 12:44:18   
Pikapolonica80
Ojla souser posted image !

No danes smo imeli morfologijo. Ginekologinja pravi da se razvija tako kot je treba user posted image  in da bomo dobili user posted image !! Yee, sej sm vedlauser posted image .

Sem pa šele danes ugotovila da sem toxo pozitivnauser posted image (seveda stara okužba!) ampak mi sestra ali gin. sploh ni povedali jaz pa tudi nisem šla brat izvida, v materinski je pa tko čudno pisalo. Tko da to pomeni da lahko je zdej tatarski biftek ali pršut?? Ali se moram temu še vedno izognit, ker nevarnost tiči še kje drugje user posted image ? Če katera ve kako to gre, naj mi prosim pove, še preden se zapodim v kile surovega mesauser posted image .

Ljubljančanke ste za ta četrtek ob 16.30 v Zvezdi??

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
9.11.2009 12:45:12   
Zvezdici
vekybel - joj tvoj buši je tut zeloo lepi!

Majčka je bila kupljena v btv-ju. Un center diamant al karkoli že je. No ja.. bolj natančno v trgovini Popek.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
9.11.2009 12:46:16   
3Sonček3
Lepe majčke mate in trebuščke. vekybel a maš že tko velik trebuh user posted image (v dobrem pomenu mislm, da neboš užaljena)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
9.11.2009 12:49:58   
3Sonček3
Pikapolonica80 user posted image za user posted image in pregled

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
9.11.2009 12:54:19   
vekybel
ja ja imam velik trebušček user posted image , ker sem ga mela tudi pred nosečnostjo že in tako da je zdej malo večji kot bi moral biti, kaj češ. Nismo vse elegantneuser posted image .

3sonček3: kateri mesec bi mi dala? Pa po pravici napiši sej ne bom užaljena.
zvezdici: hvala za lep kompliment user posted image

pikapolonica: čestitke za pregled in za user posted image  user posted image user posted image user posted image  bravo

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
9.11.2009 12:57:51   
3Sonček3
vekybel, dala bi ti ene 7 mesec al pa 8, če bi te vidla še iz profila, bi si vrjetno res mislna da si že čist pr koncu

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
9.11.2009 12:58:42   
Anonimen
hey,

Zvezdici in Vekybel - nejpri da ne pozabim, kok imata lušne bušije user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst imam tudi majico iz trgovine popek, sem jo že pri Živi tam naročila, tokrat pa spet.
pozdrav tudi novim marčevkam, Tinč407,pea82 user posted image user posted image

Pikapolonica80 - čestitke za user posted image !!!!

Mi imamo tudi previjalno kupljeno. Je od Lip Poljčane model Lana in posteljico Filip. Kupila jo je pa moja mami za darilo.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
9.11.2009 13:02:08   
Anonimen
No jst se to user posted image  nisem slikala, vam bom pa zdaj prilimala trebuh zadnji mesec pri Živi. Sem ga komaj za sabo vlačilauser posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sara2007 -- 9.11.2009 13:04:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3270
9.11.2009 13:02:13   
vekybel
ajoj boga jz user posted image  , kaj češ tako je če si izpopoljnjeno eleganten user posted image   user posted image
Dejte še ostale slikce gor od vaših bušijev, da vidimo in primerjamo kakšni so! Kaj pravite, ste za?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
9.11.2009 13:04:57   
vekybel
sara2007: kak je lepi buši res user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
9.11.2009 13:07:52   
Anonimen
vekybel - jst se za! Samo se moram najprej slikat potem bom pa dala sliko gor.

A katera že ureja album - dojenčkov album??? Jst sem ga pri Živi dobila za darilo, in sedaj mi ni preostalo drugega kot da še enega kupim in ga urejam še za našo drugo user posted image . Da ne bo kdaj kakšnih razlik.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
9.11.2009 13:11:09   
Anonimen
vekybel - hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
9.11.2009 13:13:10   
vekybel
ja ok, pol ko boš mela slikco dej gor.
Pa ostale tudi če so za pa napišite zraven še točno v katerem tednu nosečnosti ste.

Ja jz imam tudi album in ga že počasi popolnjujem, sem že zalepila slikice od ultrazvokov in še kaj napisla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?