|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 12:44:30
|
|
|
|
pocka
|
Daaan...eko mene po dooolgem času :-)) No, saj na FB smo pa na tekočem, no, hehe... Pri nas doma vse po starem, Blaž je edino zadnje dni siten kot , mu zgornji zobki ven lezejo, pa je kar bogi ...saj bo tudi to šlo mimo...pa za spanje ne gre več vse tako na lahko kot pred časom, ga je prav treba pustiti malo,da se zdere (ja vem,grda mami)...ampak drugače ni šans...saj ga po enih 5 minutah vzamem gor,dga malo poguncam in zaspi...ampak brez joka pa ni šans...booo...aja, pa v vreči od ikee ga uspavamo,če je res skrajna sila in reeees ne gre drugače (saj ste videli na FB) Postavlja se na noge, ma prav kjerkoli ima to možnost, pa po stopnicah mi gre, tako,da ni mira, v stajici pa ne zdrži več kot toliko,edino,če je kdo z njim notri (imam ogromno stajico in smo lahko vsi skupaj v njej) Za nazaj nisem kaj dosti brala, bom pa probala priti spet na tekoče, da se bom lahko vključila v kake vaše debate Pa ne strašite s koncem porodniške, imam prav cmok v grlu, ko se spomnim,da bo kmalu treba nazaj v službo...prejšnjič mi ni bilo panike,ker sem itak vedela,da bo še en bejbi kmalu na poti, pa sem šla glih malo pogledat v službo za par mesecev, zdaj pa je to to, nič več porodniških no, tako, to bi bilo vse od mene zaenkrat, obljubim,da se kmalu spet javim...mogoče že zvečer...
|