|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
8.11.2009 13:45:28   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi opet budni in za nami spet katastrofalna noč.

Včeraj sem napisala, pa mi ni nobena dala svojega mnenja, zato bom danes spet:user posted image user posted image user posted image

Tjaša se mi  zbuja zadnje 5 dni na uro ali  dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stokauser posted image user posted image user posted image user posted image ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj najeuser posted image user posted image user posted image Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojmauser posted image user posted image To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni.

Kakih uhanov pa to-no comment.

Lolita, kako je pa čez dan? Kaj pa če je preutrujena za noč? Pri Lei vidim, da ko smo zdoma in ima bol tak porupšen ritem oz. ne spi ob tistih urah kot ponavadi, je kažin zvečer in čez noč....tako da zdaj jo dam 2x čez dan spat (prvo rundo 45 minut; drugo rundo 2uri) in je zvečer dosti lažje za zaspat in potem čez noč se ne prebuja; pa lih tako je stokala skozi, na uro, dve in iz tega stoka je kasneje prešlo v jok ma tak da se je ni dalo pomirit....
probaj jo res pred kopanjem nahranit, skopat in pol če rabi, ji daš še malo za jest, če ne pa pač daš spat....mene pa tudi znajo cicke bolet, jo Lea se kr zaleti in pol gricka, ko je sita....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
8.11.2009 14:13:19   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi opet budni in za nami spet katastrofalna noč.

Včeraj sem napisala, pa mi ni nobena dala svojega mnenja, zato bom danes spet:user posted image user posted image user posted image

Tjaša se mi  zbuja zadnje 5 dni na uro ali  dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stokauser posted image user posted image user posted image user posted image ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj najeuser posted image user posted image user posted image Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojmauser posted image user posted image To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni.

Kakih uhanov pa to-no comment.

Lolita, kako je pa čez dan
? Kaj pa če je preutrujena za noč? Pri Lei vidim, da ko smo zdoma in ima bol tak porupšen ritem oz. ne spi ob tistih urah kot ponavadi, je kažin zvečer in čez noč....tako da zdaj jo dam 2x čez dan spat (prvo rundo 45 minut; drugo rundo 2uri) in je zvečer dosti lažje za zaspat in potem čez noč se ne prebuja; pa lih tako je stokala skozi, na uro, dve in iz tega stoka je kasneje prešlo v jok ma tak da se je ni dalo pomirit....
probaj jo res pred kopanjem nahranit, skopat in pol če rabi, ji daš še malo za jest, če ne pa pač daš spat....mene pa tudi znajo cicke bolet, jo Lea se kr zaleti in pol gricka, ko je sita....

Spat jo dam 19. 30 in se zbudi ob 6ih.Preden smo šli va čateške je spala ob 8ih prvo rundo že(1h) pa ob 13 (1,30). V čateških pa se je začel enostavno ni mogla, pa sem jo dajala pa nič.

Zdej Hvala  vsem, bom poskusila kar ste napisale, čeprav se bojim, da je tu po moje že tudi pomanjkanje mojega mleka, in bomo šli na Aptamil, če se ne zboljšal.user posted image

Aha danes pa je spala zjutraj že 2 ure, pa spet je šla spat.user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 8.11.2009 14:17:16 >

18.3.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
8.11.2009 14:22:27   
Nina00
Pozdravljene!

Zadnje dni smo imeli tako pestro, da sploh nisem prišla do računalnika. No, vmes smo se pa še dva dni potepali user posted image

V petek je bil Brin tretjič cepljen in fant še glasu ni spustil. Le malo začudeno je gledal sestro.
Za seznam: naslednji pregled 7.1.2010.

Upam, da bo ta teden bolj umirjen in bom malo več na RR. Dvomim pa, da mi bo uspelo vse za nazaj prebrat user posted image  user posted image  user posted image

Yania bi te vprašala glede blazine, ki jo imaš doma za Timona. Nekaj nazaj si pisala kako se ji reče pa kje si jo dobila. Mislim, da si našla neko bolj ugodno ponudbo. A se ti da še enkrat napisat? Midva razmišljava, da bi tudi imeli nekaj takega v dnevni sobi.

Saj res, ste se Lj in okoličanke že kaj menile za naslednje srečanje?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
8.11.2009 14:26:16   
PERSIDA
Dober dan.Upam,da nimam neopravičenih.A moram vam povedat ,da je prišla persida do tiste točke ,kjer sem si mogla priznat ,da ne morem več.Zato nalog  ne opravljam vestno ,ker enostavno spim in spim in še enkrat spim.Nebom rekla ,da so to neke dolge ture ampak ,če je to 15 minut izkoristim tudi te.Kljub prizadevanju naše babi je prišel dan ko bi se najraje sama sebi zasmilila.Zato je pač treba nekaj naredit in edina varjanta je ,da grem z njima zvečer spat.Rabim še kaki dan ,pol bom ,pa spet fit.No ,pa kaj bi po 10 mesecih nespanja še sploh lahko pričakovala.
Drugače pa:
- jesta še vedno rada kaj mami skuha
- tjulna divjata ko nora še pošteno se ne morem u*rat je že tomaž zamotan v  kable od printera ,anže  ,pa  se kotali na normo ,da kam pride
-razen tega ,da zmes previjamo riti in žulim te bogato obložene ritke ne delamo nič
- v igralnici ,pa je itak mami aktivna cel dan
-atija imamo še samo da nam šparavčke polni
-vreme je za en k*rac,da še ven ne moremo (edina prednost ,da je voziček doživel generalko ,da ni več jogurtovih madeževuser posted image )
-in čakamo ponedeljek na nov začetek tedna (da klizamo iz kučiceuser posted image  pomeni v prevodu)
-trgata rože in sprobavata okuse katera je bolj sočnauser posted image
-da mi grizeta noge in čakata na obiske ,da še druge sprobata,si zobe pilita verjetno
-pijeta samo po kozarcu po flaši ni šans
-itd........

Hvala za čestitke .Vam pošiljata 10 bačnov na oko.Tak ,da me ne vprašat zakaj v takem vremenu nosim sončne špegle.
yania- hb da je vse ok s timonom mogoče mu je blo pač vsega preveč
kokica - super za skokeca da prihaja k sebi
tasa- hvala za sms ,šparamo z sms-i recesija
tasa - drugič reči T.naj še mene zraven vzame ,ker mislim ,da bi mi pasalo malo na odklopuser posted image ,čeprav ne vem kako je to ker še nikoli nisem bila prav zadeta ,pa bi probala enkrat ,ker sedaj še maladva nebi vedla zakaj greuser posted image ,kasneje bo malj težje malidvema dopovedat zakaj se mami tak čudno obnašauser posted image
Flaški 2 od aventa mam ,če hočeš met tisti mali.
lolita - prišel je taki čas pomoje ni dobene enačbe ki bi jo lahko rešiliuser posted image

A sem vam dovolj nakloftala al bi še?user posted image PersidaMVR.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
8.11.2009 14:46:05   
PERSIDA
user posted image
Tako ,pa se sedaj igrata ,da lahko mami po rr skače.user posted image user posted image
Aha že mrckata bo treba v akcijouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
8.11.2009 15:03:05   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Če je pa še kdo večji levak v kuhni kot jaz... user posted image user posted image user posted image

jest user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
8.11.2009 15:03:10   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
mogoče pa ti feliška še kaj takega izdela, da boš še ti imela majčko user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Feliša a boš mi narisala osla božičnega? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image grem guglat za osle user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
8.11.2009 15:03:14   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Kako je Jure, feliša? morda pa je res zobek

hvala za vprašanje user posted image ima še vedno vročino, ampak ne prehudo. zdaj počiva, mu pa dajem veliko tekočine in mu paše

Neposredna povezava do sporočila: 1258
8.11.2009 15:03:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene!

Zadnje dni smo imeli tako pestro, da sploh nisem prišla do računalnika. No, vmes smo se pa še dva dni potepali user posted image

V petek je bil Brin tretjič cepljen in fant še glasu ni spustil. Le malo začudeno je gledal sestro.

Upam, da bo ta teden bolj umirjen in bom malo več na RR. Dvomim pa, da mi bo uspelo vse za nazaj prebrat user posted image  user posted image  user posted image

Yania bi te vprašala glede blazine, ki jo imaš doma za Timona. Nekaj nazaj si pisala kako se ji reče pa kje si jo dobila. Mislim, da si našla neko bolj ugodno ponudbo. A se ti da še enkrat napisat? Midva razmišljava, da bi tudi imeli nekaj takega v dnevni sobi.

o Nina, si bila pogrešana user posted image ja, za srečanje se menimo, najprej smo o torku govorile, ampak smo mi fasali vročino, tako da če se strinjate, bi raje petek.
Blazino smo pa tudi mi nabavili in je prav fina. Prej Jure ni imel ustrezne podlage, zdaj pa vidno napreduje in se skuša plaziti.
naročiš jo pa pri teh: http://www.mpi-kranj.si/industrija.htm
jaz sem poklicala, so mi dali predračun, sem plačala in naslednji dan dobila. Naša je velika 140x200, ti odrežejo na kakršnokoli mero želiš. Alveo pena se ji reče.

< Sporočilo je popravil felix7 -- 8.11.2009 15:05:23 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.11.2009 15:04:55   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image
Tako ,pa se sedaj igrata ,da lahko mami po rr skače.user posted image user posted image

kaj sta lušna user posted image Tomaž bo pa kmalu za k frizerju user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
8.11.2009 15:15:03   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj sta lušna user posted image Tomaž bo pa kmalu za k frizerju user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.11.2009 16:13:34   
Najaa

Če je pa še kdo večji levak v kuhni kot jaz... user posted image user posted image user posted image

jest user posted image

Sem vedla, da se boš oglasla. user posted image
Ma danes ni da ni kar mi ni padlo iz rok. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.11.2009 16:14:09   
Najaa

user posted image

Luštna sta.
Mami ti pa le odklopi in nafilaj baterije. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
8.11.2009 17:24:47   
tasa_m

user posted image

Luštna sta.

se kr pod vse podpišem user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
8.11.2009 17:27:33   
tasa_m
-in čakamo ponedeljek na nov začetek tedna (da klizamo iz kučiceuser posted image  pomeni v prevodu)

tasa- hvala za sms ,šparamo z sms-i recesija
tasa - drugič reči T.naj še mene zraven vzame ,ker mislim ,da bi mi pasalo malo na odklopuser posted image ,čeprav ne vem kako je to ker še nikoli nisem bila prav zadeta ,pa bi probala enkrat ,ker sedaj še maladva nebi vedla zakaj greuser posted image ,kasneje bo malj težje malidvema dopovedat zakaj se mami tak čudno obnašauser posted image
Flaški 2 od aventa mam ,če hočeš met tisti mali.
o jeeeeaaahhh, mi se vidimo user posted image user posted image user posted image vas že čakava z Lijiko. Bomo ji danes nardili pedikuro,manikuro, depilacijo, ... vse sam da bo parajt za obisk user posted image

Draga moja Persida. In pol bi mi oba bila hudo bolana na kavču al kak? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
8.11.2009 17:33:11   
PERSIDA
tasi - koliko ima Lija obseg glavice?NUJNO

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
8.11.2009 18:01:30   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene!

Pregled ,pa imate na zelo zanimiv datumuser posted image .Tudi onadva sta prvotno skor imela posvetovalnico ,pa je rekla sestra ne na ta dan ,pa jima ne bomo dneva kvarliuser posted image .Dobita še namreč enega pikeca.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
8.11.2009 18:34:48   
tasa_m

tasi - koliko ima Lija obseg glavice?NUJNO
44 cmuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
8.11.2009 18:36:11   
tasa_m
Pregled ,pa imate na zelo zanimiv datumuser posted image .Tudi onadva sta prvotno skor imela posvetovalnico ,pa je rekla sestra ne na ta dan ,pa jima ne bomo dneva kvarliuser posted image .Dobita še namreč enega pikeca.

ja, res je. Takat pridemo na čago za 1.roj.dan user posted image user posted image user posted image Midve pa se morava en dan prej sami dobit, da zapijema še tist dan, preden si šla na porodno mizo user posted image V P. sva tud en dan prej bile skup user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
8.11.2009 19:12:51   
mediuhec

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Kak so vražim Aventove flaške user posted image user posted image non stop mi tečejo user posted image user posted image

Gospodična pa noče iz druge pit user posted image user posted image

ojej. pa kak to - iz cucla?

ma pojma nimam odkod. Sam teče in je vsa mokra v trenutku. Danes sem jo že drugič preoblekla.

aha, to pa poznamo! zgodi se, čle dobro ne zategneš cuclja!! zato jaz vedno, ko je melko zmešano, nad lijakom flaško okol obrnem in preverim ali teče. ponoči sem ga enkrat čisto zalila (se čudila,kako da je tako hitro spil, sledilo je preoblačenje sred noči.... )

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
8.11.2009 19:57:24   
KOKICA32
Dober večer! user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
8.11.2009 20:13:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer! user posted image
čer,kako?
Kako je Valentin?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
8.11.2009 20:14:39   
mama_milchy

user posted image

Luštna sta.

se podpišem
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
8.11.2009 20:17:13   
tasa_m
Danes pa grem tud jaz hitro pred TV in v posteljo.

Me ful glava boli pa ne vem od česa user posted image

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1274
8.11.2009 20:23:12   
KOKICA32

o sej res, čestitke draga moja Nika! user posted image user posted image user posted image Tortica je pa že na hladnem v hladilniku. user posted image

user posted image user posted image user posted image , ki jo bo pojedla mamica! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......