|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 14:13:19
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi opet budni in za nami spet katastrofalna noč. Včeraj sem napisala, pa mi ni nobena dala svojega mnenja, zato bom danes spet: Tjaša se mi zbuja zadnje 5 dni na uro ali dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stoka ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj naje Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojma To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni. Kakih uhanov pa to-no comment. Lolita, kako je pa čez dan? Kaj pa če je preutrujena za noč? Pri Lei vidim, da ko smo zdoma in ima bol tak porupšen ritem oz. ne spi ob tistih urah kot ponavadi, je kažin zvečer in čez noč....tako da zdaj jo dam 2x čez dan spat (prvo rundo 45 minut; drugo rundo 2uri) in je zvečer dosti lažje za zaspat in potem čez noč se ne prebuja; pa lih tako je stokala skozi, na uro, dve in iz tega stoka je kasneje prešlo v jok ma tak da se je ni dalo pomirit.... probaj jo res pred kopanjem nahranit, skopat in pol če rabi, ji daš še malo za jest, če ne pa pač daš spat....mene pa tudi znajo cicke bolet, jo Lea se kr zaleti in pol gricka, ko je sita.... Spat jo dam 19. 30 in se zbudi ob 6ih.Preden smo šli va čateške je spala ob 8ih prvo rundo že(1h) pa ob 13 (1,30). V čateških pa se je začel enostavno ni mogla, pa sem jo dajala pa nič. Zdej Hvala vsem, bom poskusila kar ste napisale, čeprav se bojim, da je tu po moje že tudi pomanjkanje mojega mleka, in bomo šli na Aptamil, če se ne zboljšal. Aha danes pa je spala zjutraj že 2 ure, pa spet je šla spat.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 8.11.2009 14:17:16 >
|