|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
9.11.2009 9:17:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ej kolk se vam mali kej na noge postavljajo? naš se postavi pol pa pade...in seveda glava nastrada... dans je mel srečo da je na mehko padel...kekec... user posted image

zdej pa grem pančat...nočko

Marcel se postavi na noge ob opori, ni važno al so to vrata ali pa regaluser posted image , je pa kar precej na nogah, ker ga nonstop dajem sedet, sam ne pomaga. se je pa na začetku večkrat prevrgel ali ppa se je z brado udaril v regal, ko se je želel spustit- sedaj preden se vsede stopi kakšen korak nazaj in se šele nato vsede.

Pri nas isto. Največkrat je ob kavču in mizi. Aja pa v posteljici. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.11.2009 9:17:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Danes praznuje svoj 8.miniRD TAJ - NoBady

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.11.2009 9:58:53   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

barve za pleskanje...potem pa mešam....sicer mi ful niso najbolj ratale, pa še na svežo pleskano steno ubistvu rišem, tako da se mi zdi,da mal ta orange moti, ampak, no zdaj ko je končano, je še kar...sproti sem dobivala ideje,,,je pa tako zaj**** ker se ultra hitro sušijo barve, vpije noter, da skoraj ne moreš mešati barv....ah,,,
no bom poslikala, ampak jutri ob dnevni svetlobi...mogočeuser posted image ,,,bom še premislila...

to se dobijo kake manjše pakunge - ne rabiš ravno en liter kupit, če rabiš za enega metuljčka, ali?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.11.2009 9:59:45   
MalaČebelica

ej kolk se vam mali kej na noge postavljajo? naš se postavi pol pa pade...in seveda glava nastrada... dans je mel srečo da je na mehko padel...kekec... user posted image

naša je komaj začela prav sedeti. je bolj počasnela. tak da postavljanje na noge računam da bo enkrat do vrtca user posted image user posted image user posted image user posted image saj se hecam. upam, da bo prej....

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.11.2009 10:00:30   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober večer.

samo sem prišla na hitro pozdravit, ker glih nekaj za faks delam.

yania - mene zanima s kakimi barvami ti to rišeš na steno? kar z dipiji?

lahko noč

pridnauser posted image user posted image kdaj imaš prvi izpit?

18.12., da bom dobla rezultate glih za božič,  da mi bojo vse pokvarili user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.11.2009 10:01:05   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps že pokonci??

Dobro jutro!!!

Dobro jutro -sem že s terena, pa kava že spita...user posted image user posted image Zakaj si pa že ti pokonc?

Ufff pol si pa pridna jaz pa že pokonci od 03:30 ne morem spatuser posted image

kaj pa je narobe?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
9.11.2009 10:01:56   
felix7

barve za pleskanje...potem pa mešam....sicer mi ful niso najbolj ratale, pa še na svežo pleskano steno ubistvu rišem, tako da se mi zdi,da mal ta orange moti, ampak, no zdaj ko je končano, je še kar...sproti sem dobivala ideje,,,je pa tako zaj**** ker se ultra hitro sušijo barve, vpije noter, da skoraj ne moreš mešati barv....ah,,,
no bom poslikala, ampak jutri ob dnevni svetlobi...mogočeuser posted image ,,,bom še premislila...

to se dobijo kake manjše pakunge - ne rabiš ravno en liter kupit, če rabiš za enega metuljčka, ali?

MČ, najboljše je barvati z akrili, ki se pa kupijo v malih tubicah

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.11.2009 10:03:05   
MalaČebelica

Drage moje,

kako ste? jaz kr OK, HB gre user posted image h kraju, ker to je že predolgo;
evo, ne da se mi zdaj it brat za nazaj, bom pol popoldan, ko pridem domov. Zdaj grem moja dva pikeca zbudit, ju zrihtat in Žigo odložim v vrtcu, jaz pa upam, da na kak sprehod, če ne bo dežja in tako.

Lep dan,

user posted image Glede na to, da je ponedeljek in glede na to, da se porodniška zaključuje s svetlobno hitrostjo (samo še 3meseceuser posted image user posted image ), ka r okuser posted image user posted image

Danes bo zgleda lepo vreme, tak, da ga bo treba izkosristituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.11.2009 10:04:11   
MalaČebelica

Danes praznuje svoj 8.miniRD TAJ - NoBady

user posted image

user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še z mini zamudo - čestitam našima bavcema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
9.11.2009 10:06:14   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Za sredo ali četrtek pri Mediuhec pa še  ne vem, ke pojma nimam kako bo..pa kak se sploh tja pride. user posted image

Pa Lija?

zmenjeni smo za sredo, za pot pa probaj priti do glavnega vhoda bolnice, pa ti lahko po telefonu potem narekujem. samo berem, da imata neke fleke, torej vaju ne bo? saj ne vem, ali je 6. bolezen nalezljiva ...? druge upam da pridete.

6. bolezen naj bi bla nalezljiva do flekov - ko se fleki pojavijo, ni več nalezljiva. no, nama je tak vseeno, ker sma jo že dale skozi user posted image user posted image se mi zdi - razen če ni blo to kaj drugega user posted image

ne spomnim se ob kolkih smo zmenjeni. midve načeloma pridema. samo po 10., ker mi mala do desetih spi. ok?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
9.11.2009 10:08:11   
MalaČebelica

glede postavljanja: naj bi se iz kleče položaja, in sicer tako da najprej pokrči in dvigne eno nogo, potem še drugo. če se z rokami vleče gor ni najbolj prav. v RA so še rekli, da naj mu nabavimo čevlje, ki dobro držijo v gležnju pa abs štumfe, da mu ne drsi, ko stoji.

no, to je spet ena izmed tisoč teorij, ker jaz sem ravno pred kratkim brala, da je najboljše za otroka, ki se uči hoditi, da je čim več bos... hm, pol pa spet vedi, kaj je prav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
9.11.2009 10:09:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

to je v bistvu za risanje na platno? v kakem Prometeju bi dobla verjetno, ne?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
9.11.2009 10:09:37   
MalaČebelica
pa dobro jutro in dober dan.

mala še spi. čakam, da se zbudi in šibama ven. danes mamo lepega sončka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1413
9.11.2009 10:14:26   
felix7

tudi za na platno, pa za na papir, stene... na več podlag
dobiš pa akrile tudi v kakšni boljši papirnici, so fini, ker jih lahko mešaš med sabo. Sej niso dosti drugačni od kakih temper user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1414
9.11.2009 10:23:04   
MalaČebelica

tudi za na platno, pa za na papir, stene... na več podlag
dobiš pa akrile tudi v kakšni boljši papirnici, so fini, ker jih lahko mešaš med sabo. Sej niso dosti drugačni od kakih temper user posted image

aha, tnx za info. a maš še kaki nasvet kak mojega prepričam, da mi bo dovolil kaj na steno narisat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
9.11.2009 10:31:51   
felix7

aha, tnx za info. a maš še kaki nasvet kak mojega prepričam, da mi bo dovolil kaj na steno narisat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak, ko je on v službi, ti packaš po steni user posted image  tko sem jaz naredila in je videl samo rezultat, ni mel prava glasanja. je priznal, da če bi ga vprašala za "dovoljenje", da ne bi bil za stvar, ko je bilo pa fertik, pa ni mogel nič, pa še všeč mu je bilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1416
9.11.2009 10:50:33   
Najaa

naša je komaj začela prav sedeti. je bolj počasnela. tak da postavljanje na noge računam da bo enkrat do vrtca user posted image user posted image user posted image user posted image saj se hecam. upam, da bo prej....

MČ, naša je prej stala kot sedela. user posted image user posted image Tak da nikoli ne veš.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
9.11.2009 11:55:10   
spps
še je katera tu?

jaz sem si pa porihtaaala pisanje sporočil in spet lahko lepim slikceeeeee, ha hauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
9.11.2009 12:00:45   
KOKICA32

še je katera tu?

jaz sem si pa porihtaaala pisanje sporočil in spet lahko lepim slikceeeeee, ha hauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
9.11.2009 12:02:12   
tasa_m

še je katera tu?

to mi delaj user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
9.11.2009 12:03:08   
tasa_m
Midve prišle s sprehoda, Lija zaspala..upam,da ni to že tisti popoldanski spanecuser posted image , ker dobi eno čez rit te user posted image .

Zdaj pa germ kuhat.

Se tipkamo kaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
9.11.2009 12:11:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Midve prišle s sprehoda, Lija zaspala..upam,da ni to že tisti popoldanski spanecuser posted image , ker dobi eno čez rit te user posted image .

Zdaj pa germ kuhat.

Se tipkamo kaj.

kaj boš kuhala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
9.11.2009 12:22:00   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan.Upam,da nimam neopravičenih.A moram vam povedat ,da je prišla persida do tiste točke ,kjer sem si mogla priznat ,da ne morem več.Zato nalog  ne opravljam vestno ,ker enostavno spim in spim in še enkrat spim.Nebom rekla ,da so to neke dolge ture ampak ,če je to 15 minut izkoristim tudi te.Kljub prizadevanju naše babi je prišel dan ko bi se najraje sama sebi zasmilila.Zato je pač treba nekaj naredit in edina varjanta je ,da grem z njima zvečer spat.Rabim še kaki dan ,pol bom ,pa spet fit.No ,pa kaj bi po 10 mesecih nespanja še sploh lahko pričakovala.
Drugače pa:
- jesta še vedno rada kaj mami skuha
- tjulna divjata ko nora še pošteno se ne morem u*rat je že tomaž zamotan v  kable od printera ,anže  ,pa  se kotali na normo ,da kam pride
-razen tega ,da zmes previjamo riti in žulim te bogato obložene ritke ne delamo nič
- v igralnici ,pa je itak mami aktivna cel dan
-atija imamo še samo da nam šparavčke polni
-vreme je za en k*rac,da še ven ne moremo (edina prednost ,da je voziček doživel generalko ,da ni več jogurtovih madeževuser posted image )
-in čakamo ponedeljek na nov začetek tedna (da klizamo iz kučiceuser posted image  pomeni v prevodu)
-trgata rože in sprobavata okuse katera je bolj sočnauser posted image
-da mi grizeta noge in čakata na obiske ,da še druge sprobata,si zobe pilita verjetno
-pijeta samo po kozarcu po flaši ni šans
-itd........

A sem vam dovolj nakloftala al bi še?user posted image PersidaMVR.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  Pa čestitke še od mene, pa čeprav z zamudo! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
9.11.2009 12:24:36   
Nina00

o Nina, si bila pogrešana user posted image ja, za srečanje se menimo, najprej smo o torku govorile, ampak smo mi fasali vročino, tako da če se strinjate, bi raje petek.
Blazino smo pa tudi mi nabavili in je prav fina. Prej Jure ni imel ustrezne podlage, zdaj pa vidno napreduje in se skuša plaziti.
naročiš jo pa pri teh: http://www.mpi-kranj.si/industrija.htm
jaz sem poklicala, so mi dali predračun, sem plačala in naslednji dan dobila. Naša je velika 140x200, ti odrežejo na kakršnokoli mero želiš. Alveo pena se ji reče.
Lepo, da ste me pogrešale user posted image  Petek bo kar se mene tiče super. Lahko tudi pri nas. Pa hvala za info, bomo mogoče že peno imeli user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Jureta, da bo čim prej spet zdrav!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
9.11.2009 12:32:44   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Za sredo ali četrtek pri Mediuhec pa še  ne vem, ke pojma nimam kako bo..pa kak se sploh tja pride. user posted image

Pa Lija?

zmenjeni smo za sredo, za pot pa probaj priti do glavnega vhoda bolnice, pa ti lahko po telefonu potem narekujem. samo berem, da imata neke fleke, torej vaju ne bo? saj ne vem, ali je 6. bolezen nalezljiva ...? druge upam da pridete.

Ja, imela sva fleke, pikice, ki izginjajo. Kužen ni več, ker je bil le dokler je imel vročino, to pa je bilo od srede do petka. Naju po vsej verjetnosti ne bo.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......