|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
8.11.2009 15:16:31   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: mojgal

A še keri zavrača plačilo pri nexu ker men že 3 dni zavrača napiše error kao se ne more povezati z banko pa imam Viso pri skb. Mi ni jasno zakaj, ste ve imele kaj problemov?

a ko si št. vpisala, a si delala presledke kot na kartici? tega ne smeš, namreč

za kej drucga nimam pojma. je blo vse pol ok.

< Sporočilo je popravil veselka -- 8.11.2009 15:19:10 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
8.11.2009 15:17:44   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: barika

če katero zanimajo uggice
http://www.vogueboot.com (jaz bi si jih naročila, pa nimam kreditneuser posted image )

če kliknem tole povezavo mi napiše da ne najde strani...

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
8.11.2009 15:23:32   
veselka

http://www.vogueboot.com (jaz bi si jih naročila, pa nimam kreditneuser posted image )

maestro ni kreditna. to pa ziher maš.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
8.11.2009 15:24:11   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

če kliknem tole povezavo mi napiše da ne najde strani...

zbriši vse do .com, pa bo ok

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
8.11.2009 16:00:19   
škorpijončica

Anitka7 in tažana
; jst sm tud vzgojiteljica ;) No, še eno leto študija me čaka.

Glede ležalnika in nexta..mi je kar malo hudo ko tako veselo zapravljateuser posted image ...toliko je stvari ki bi jih rada kupila moji Nii pa žal ne morem (tudi rabljeno ne)... ne bi rada jamrala ampak jst še študiram, fant pa kljub temu, da je že diplomiral že pred poletjem, nikakor ne dobi službe, čeprav pošilja prošnje pa hodi na razgovore (recesija)... in da je vse skupaj še huje, so mu ukinili socialno pomoč, ker imam kao jaz preveč dohodkov (starševski dodatek+otroški dokladi+ očetova preživnina)..za državo je namreč 450 eurov čisto dovolj, da tričlanska družina preživi en mesec... Tako da imam namesto ležalnika kup dek na mizi, da Nio odložim, pa bo tudi to v redu, zrasla bo tako ali tako..
Ah, ja, upam da vas nisem zamorila..tole vreme.. pa še Nia je tećna že celo noč in cel dan pa nisem ravno dobre volje.. Upam, da ste ve bolje in da vam je fajn, ko se doma crkljate s svojimi dojenčki.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
8.11.2009 16:30:24   
aromaja
Škorpijončica, rada bi ti rekla par vzpodbudnih besed. Midva z mojim sva do vratu zakreditirana in tut komaj zveževa en mesec z drugim. Zala ima večino oblek rabljenih, podarjenih. Tisto, kar sva pa kupila, je bilo pa zmeraj ful poceni. Njej je čisto vseeno, jaz bi jo pa tko rada oblekla v najlepše obleke. Mi je kr bed včasih, k gledam slike drugih, ki so oblečeni v fancy in srčkane cotke, pa se moram opomnit, da jih v mesecu dni itak prerastejo in da je zdej še prezgodaj, da bi zapravljala za reči, ki bodo tako malo časa v uporabi.
Verjamem, da ti je težko, ampak tvoji pupi je itak najbolj važno da je sita in da je ne zebe!
Želim pa tvojmu, da čimprej dobi službo!!!

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
8.11.2009 17:30:40   
mojgal
ne presledkov nisem delala sem prišla čisto do konca pol k je pa kao čekiral za banko mi pa ven vrže eroor. A če bi z moževo kartico mastercard probala misliš da bi šlo?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
8.11.2009 17:50:14   
veselka
probaj. js sm tud z mastercardom plačala.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
8.11.2009 17:51:31   
baby blue
Lana zdejle spi pa sem mal na net skočila pogledat user posted image

Smo bli danes pri mami na kosilu je kuhala ker v sredo sestra praznuje RD naslednjo soboto gremo pa na martinovo kosilo... Pa še Lana bo imela 2 meseca user posted image user posted image Sem pa ugotovila da bodo prišla v poštev že oblačila št.62 user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
8.11.2009 19:15:10   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

za državo je namreč 450 eurov čisto dovolj, da tričlanska družina preživi en mesec...

Jp, tako državo mamo user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
8.11.2009 19:26:54   
Tanik
dober večer,

vidim da imate debato o ležalniku.jaz sem kupila ležalnik-gugalnik, tak navaden, brez igračk in sem dala 35 eur, v rutarju. je prav rad noter pa tudi zaspi not in ga lahko okoli prenašam, sploh k grem v gornji štuk.

a vaši tudi NE spijo cele dneve? naš je včasih buden zjutraj od pol 6 pa tja do 12, no vmes zadrema za pol urce. ponoči pa še zmeraj vstajamo na 3 ure.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
8.11.2009 19:55:19   
tulpek
Moj danes spi že cel dan user posted image bil je buden dve uri dopoldne in dve uri popoldne... običajno je ravno kontra, če mi spi 4 ure čez dan je super luksuz. Upam, da ne bom ponoči plačevala visokega davka user posted image user posted image .Je bilo pa prejšnji teden tudi tako enkrat.

Škorpijončica, verjamem, da ti je neprijetno in si želiš svoji mali pikici čim več omogočit, ampak ti zagotavljam, da ne ve, kakšno ceno imajo cotke, ki jih nosi. Ko bo večja, bosta pa oba imela službe in bo boljše. Za ležalnik pa nekateri tako rečejo, da ni najboljši za male user posted image , tak da nič hudega, da ga nimaš. Js ga imam zelo malo noter, kadar kuham, pa še to sem v dvomih, če mu res ne škoduje. Sem ga pa dobila, pa ni tak super lepi, kot nekateri, je bil med cenejšimi. Ampak sama ga verjetno niti kupila ne bi, ravno zaradi deljenih mnenj o njem. Cotk (in tudi ostale opreme) sem js toliko dobila od drugih (sva si z mojim zadnja omislila user posted image v ožjem sorodstvu), da se mi zdi brezveze kaj na veliko kupovat. Nekaj že, če vidim, da manjka, sicer pa ne. Lepe cotke so predvsem za mamice, user posted image je glavno, da mu je toplo.

Če imaš kaj umetniške žilice (in časa) si lahko igralno podlogo narediš sama. Malo si jih oglej, v BC imajo katalog Tiny love, kjer so opisane in mogoče dobiš kakšno idejo. Pa glede na to, da si/boš vzgojiteljica, imaš veliko pojma o tem, kako z malimi ravnati in ji boš lahko sama s svojim znanjem o razvoju dala ogromno. Drugače pa, user posted image so kmalu bolj zanimivi jogurtovi lončki ipd. kot igračke user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.11.2009 19:59:30 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
8.11.2009 20:23:28   
anitka7
Veselka jaz sem zdaj čist zmedena s temi karticami...tista k jo mamo vsi je maestro kartica kajne in to ni mastercard,ali pač. No eurocard vem da ni isto kot maestro user posted image se pravi kero se pol splača vzet za nakupe prek spleta?

Škorpijončica saj ne vem kak naj te potolažim...user posted image tud pr nas se ne valjamo v denarju,mamo en kup kreditov. Včasih si kakšno stvar privoščim za otroke,čeprav mam še kr velik od tavelizga. Boš vidla bo kmal bolš...
Zgleda da pa tle vzg prevladujejo,no jaz sem (samo) pomočnica vzg. Kje pa boš ti delala oz s kje si?
Se mi pa zdi da sem te polet vidla v Ankaranu...si bl take drobne postave?

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 8.11.2009 20:24:50 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
8.11.2009 20:53:38   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

za državo je namreč 450 eurov čisto dovolj, da tričlanska družina preživi en mesec...

Jp, tako državo mamo user posted image

res je, no comment. Sedijo na vročih stolčkih s polnimi ritmi in pojma nimajo kaj to sploh pomeni
Škorpijončica verjamem da je težko, če bi ti lahko kako pomagala....

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
8.11.2009 20:57:30   
baby blue
Tanik jst sem že zadnjič enkrat pisla da je Lana vse bolj rada čez dan pokonci... Čez dan je rada pokonci in opatuje dogajanja okoli sebe... Vmes zaspi za kako uro ali dve... Je pa tudi odvisno od dneva... Včasih bi cel dan prespala včasih bi bila pa pokonci...

škorpijončica ne sekiraj se... Najbolj pomembno je da jo imata rada da čuti vajino toplino, ljubezen da se počuti varno in srečno pa glavno da je sita in zdrava... Saj ne leta nagica naokoli... To je veliko bolj pomembno kot pa oblačilca in stvari po zadnji modi...

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
8.11.2009 21:35:24   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Veselka jaz sem zdaj čist zmedena s temi karticami...tista k jo mamo vsi je maestro kartica kajne in to ni mastercard,ali pač. No eurocard vem da ni isto kot maestro user posted image se pravi kero se pol splača vzet za nakupe prek spleta?

maestro je običajna kartica TRR... če piše gor.

za spletne nakupe visa ali mastercard(=eurocard).

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
8.11.2009 21:52:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

maestro ni kreditna. to pa ziher maš.

a s tem tudi gre'? nisem še nikol nič kupovala preko spleta (tujine)user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.11.2009 8:09:24   
altaja
Jutrooo

Včeraj zvečer sem doživela prvi glasni nasmeh user posted image . Poleg tega čedalje več čebljamo in moj mali miškolin ma takooo lep glasek user posted image

Na igralni podlogi naš škrat že prime levčka za noge in ga daje k ustom. Ko sem to vidla, sem mislila, da je pač slučajno zagrabil, ampak se je to že parkrat ponovilo, tko da user posted image .. čedalje bolj uporabljamo tudi rokice in se vsak dan bolj zavedamo okolice... Ma čist preveč hitro rastejo tile septembrčki.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.11.2009 8:11:33   
Bety11
Škorpijončica....Upam, da si dala na občino obrazec, s kterim dobiš enkratno denarno darilo od občine ob rojstvu otroka.....Nekje le ta znaša do 400 eur.....Od vsake občine odvisno....

Denar....Danes ga navaden delavec nima..user posted image ...Ne tisti, ki dela v tovarni, ne v pisarni in Fata tudi ne.......Po cunje grem jaz v najcenejše trgovine....KIK je recimo ena od teh....bodi dobiš po 2 eura......In sem malo pogledala tudi večje stvari.....Srajčka in jeans hlače za eno leto skupaj = 2 eura.....Tako, da bomo lepo preživeli.....
Vse rabljene stvari od sestrinih otrok, pa itak pridejo na prvo mesto.....In me prav nič ni sram tega....Glavno je, da nismo lačni, strgani in da ne krademo...user posted image ...Čeprav to zadnje ni več vrednota v današnji družbi......user posted image user posted image
Tudi jaz sem ugotovila, da je prehrana prvi razlog, zakaj imam mleka dovolj, preveč ali ga zmanjkuje..... Od mlečnega riža pa Damjan spi in spi brez vetrov.....Skuham si ga z manj sladkorja........

AD3 kapljice jaz ne dajem.....dobro sem se pozanimala in vem, da mi je edina naloga, da ga peljem vsak dan na sonce....Roke in obraz skupaj vsaj pol ure.....Če pa je samo obraz pa eno uro....To je mišljeno zimsko sonce.....Poleti bi bilo dovolj (pravijo) 15 minut......
Nič nisem vesela, da moram tako sama tehtati, kaj je dobro in kaj ne....in se vedno boriti z uradno medicino....in jim nekaj dokazovati.....Prav nič nisem vesela.zaradi tega....user posted image ......

Cepiva....Upam, da ste poslušale polemiko o cepivih na POP TV, 24 ur, tv klub.....V vsako cepivo so dodali sestavino, ki spreminja vedenje posameznika, kar pomeni, da direktno vpliva na možgane......In da to naj ne bi zdravniki razglašali okrog....user posted image user posted image user posted image ...Mater jim njihovo......
Mislim, da bi mogli biti seznanjeni z vsemi posledicami in imeti možnost izbire.....Ne pa prisila in laži....

Jaz sem pa odločena, da bom šla do konca.....Verjetno bom dobila kakšno kazen za plačati.....Sklicevala se bom vsekakor na magistrski rad ene diplomirane biologinje, ki cepljenje kategorično odsvetuje.....jah...user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.11.2009 8:18:49   
altaja
Bety: a to tud za uradna cepljenja? Zadnje čase tud jst čedalje bolj razmišljam o vseh teh koktejlih cepiv (za uradna cepljenja, tista dodatna me itak ne zanimajo)... Mah, k človk ne ve kaj bi naredu da bi blo prav user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.11.2009 9:24:56   
Sarchi
dobro jutro, al pa že kar dober dan...

danes sem se celo uspela lepo umiti, pofruštkat in zdej čakam da se moj Maks zbudi, da uštimam še njega. Pol pa upam da bo vreme zdržalo da bova šla lahko na kak sprehod. že pogrešam vozičkanje ob tem dežju.

spali smo od 20h-4h, juuuhu rekord.

danes popoldne imamo kontrolo kolkov in jzt ful ful ful upam da bo 2x 2a in da nam ne bo treba več široko povijat, dost mam tistih tetra plenic in tud Maks se mi zdi že čist bogi s tistim širokim povijanjem.

lep ponedeljek mamice

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 9.11.2009 9:29:51 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.11.2009 9:26:30   
baby blue
Jutro

altaja super za prvi glasen nasmeh user posted image user posted image

Naša Lana tudi vedno bolj maha z rokicami in nogicami user posted image V soboto bo stara 2 meseca in kot vidim so vaši otročki tisti ki so že stari dva meseca že pokazali boljše zanimanje za igračke in igralni otok... Lana sicer gleda in opazuje pa na otoku maha samo z nogicami z rokicami pa še ni...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.11.2009 10:43:16   
kepica
Hojla punce!

Dolgo se že nisem oglasila. Namreč, mož je doma na bolniški, so mu operirali krčne žile na nogi in se imamo tako luštno, ker smo vsi skupaj, da sploh ni časa za računalnikuser posted image

Anže je super priden. Krčev nimauser posted image , ponoči potegne že kar po 8 ur skupaj, tako, da sem tudi jaz fino naspanauser posted image Dojiva se še zmeraj in upam, da bo tako, kar se da dolgo, ostalo. Anže se pridno redi, saj ima že 5kg. Prerasel je št. 56, sem bila že spet v šopinguuser posted image Saj je luštno, ampak, denar pa kar kopni. HB za Kikuser posted image user posted image
Drugače pa tudi lepo napredujemo. Anže nas vsak dan razveseljuje s svojim smehom, še posebej ga zanima vrtiljak nad previjalno mizo, da kar vriska zravenuser posted image Igralni otok je pa itak zakonuser posted image

Škorpijončica, upam, da si dobila moj ZSuser posted image

Toliko na hitro. Lakota kličeuser posted image Se še kaj oglasim.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.11.2009 10:53:25   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tudi jaz sem ugotovila, da je prehrana prvi razlog, zakaj imam mleka dovolj, preveč ali ga zmanjkuje..... Od mlečnega riža pa Damjan spi in spi brez vetrov.....Skuham si ga z manj sladkorja........

AD3 kapljice jaz ne dajem.....dobro sem se pozanimala in vem, da mi je edina naloga, da ga peljem vsak dan na sonce....Roke in obraz skupaj vsaj pol ure.....Če pa je samo obraz pa eno uro....To je mišljeno zimsko sonce.....Poleti bi bilo dovolj (pravijo) 15 minut......
Nič nisem vesela, da moram tako sama tehtati, kaj je dobro in kaj ne....in se vedno boriti z uradno medicino....in jim nekaj dokazovati.....Prav nič nisem vesela.zaradi tega....user posted image ......

Bety, daj, malo mi zaupaj glede tvoje prehrane in dojenja....jaz sem zaenkrat ugotovila samo, da mi pivo malo pomaga - brezalkoholno!......bom pa naredila še preizkus s polento z mlekom in mlečnim rižem...... pa mogoče še gris....user posted image

Ja....jaz še zaenkrat dajem te kapljice, ampak, od takrat ko sem jih mu začela dajat, ima tekoč drekec, mislim tekočo orančno vodo z nekaj dodatki !!!! in ne kaka več tak redno, čeprav pravijo, da je to lahko kar normalno, če po en ali dva dni ne kaka......ne vem. Na naslednjem pregledu novembra ji bom to tudi povedala, pa bomo vidli..po mojem so kapljice krive za tekoči kakec......

Joj, naš fant se tudi že smeji.....tak ga je lepo gledat....evo:

user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.11.2009 11:07:42   
anitka7
Polari naša kaka na cca 4 dni,prvi mesec je blo velik,skor vsak previjanje,zdaj pa bl tkole. Pa saj vem da ni nujno da dojeni otroci vsak dan,sam tole pa tud ne vem če je glih najbl kul. user posted image Zdaj pa k vidm da teb oz  Enej AD3 spremeni
kakec,je pol mogoče zarad tega da Neli manj kaka user posted image enkrat mi tavelik pri treh mesecih ni kaku 11 dniuser posted image enajsti dan je pa kr ven tekel,pa mi je pediatrinja rekla da je vse kul. sam vseen...

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.