|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
9.11.2009 7:09:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žiga je začel malce kašljati - a mu že lahko namažem z materino dušico? A čez body al na kožo? S čim se mu še lahko pomaga? hvala

jutro
baje na kožo-na prsi pa čist na tanko,pa po podplatkih tudi lahko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
9.11.2009 7:09:52   
Urša08
eto kavica
user posted image

pa za nedietkarce
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
9.11.2009 7:10:46   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žiga je začel malce kašljati - a mu že lahko namažem z materino dušico? A čez body al na kožo? S čim se mu še lahko pomaga? hvala

jutro

hvala, hvala nisem bila sigurna če je že dost staruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
9.11.2009 7:11:10   
Čebel@
za tiste ki ne  pijemo kave

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
9.11.2009 7:11:54   
Čebel@

jutro

hvala, hvala nisem bila sigurna če je že dost staruser posted image

jaz osebno bi ga samo po podplatkih,zaenkrat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
9.11.2009 7:12:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pa še današnji kruh, ko je bil še v enem kosu

user posted image   function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://static.ak.fbcdn.net/images/share/facebook_share_icon.gif?8:26981) no-repeat top left; }zdej grem pa mal kuser posted image

NOČKO VSEM!!!!!!!!!!

iiii kak kruhekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
9.11.2009 7:13:00   
Urša08

user posted image

čebela a nč več ne piješ tvoj brkafe

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
9.11.2009 7:13:20   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pa še današnji kruh, ko je bil še v enem kosu

user posted image   function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://static.ak.fbcdn.net/images/share/facebook_share_icon.gif?8:26981) no-repeat top left; }zdej grem pa mal kuser posted image

NOČKO VSEM!!!!!!!!!!

iiii kak kruhekuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
9.11.2009 7:14:25   
Čebel@

user posted image

čebela a nč več ne piješ tvoj brkafe

pijem ja,samo un ti glih "taprav" kofe......danes pijem čaj,ker sem ga 3 deci preveč skuhala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
9.11.2009 7:15:08   
Urša08
Kolumbo, baki vedve sta dons zaključili z dieto in kakšno je stanje?

Mlea še en teden , kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša kako gre pa tebi hujšanje in rekreacija?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
9.11.2009 7:16:43   
Urša08
Jaz pa trenutno pijem kavo z natrenomuser posted image user posted image user posted image user posted image potem si bom pa še čaj skuhala, sem včerej enga od tekane kupla, neki novgauser posted image No sej kupla sem jih 4, pa še doma mam enih 6 user posted image user posted image user posted image rada okuse menjam in vsakih kaj novga pijemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
9.11.2009 7:17:16   
Urša08
Ajvy kako sta tvoji princeski? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
9.11.2009 7:18:43   
Čebel@

Jaz pa trenutno pijem kavo z natrenomuser posted image user posted image user posted image user posted image potem si bom pa še čaj skuhala, sem včerej enga od tekane kupla, neki novgauser posted image No sej kupla sem jih 4, pa še doma mam enih 6 user posted image user posted image user posted image rada okuse menjam in vsakih kaj novga pijemuser posted image
držim pestke da izgubiš kolikor pač hočešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
9.11.2009 7:21:40   
Čebel@
no še "poročilo" včerajšnjega dne:vstala ob 7.30 in dala kuhat juho,cel dopoldan stala za štedilnikom in na koncu so vsi moje kosilo pohvalili......pol sem pa po kosilu pospravila Hanino sobico in pomila po tleh(nisem v soboto),potem smo šli pa na obisk k mojim-bilo ok ker ni bilo tamale zraven.....Hana zaspala ob 20.30 in še vedno spi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
9.11.2009 7:28:02   
Čebel@
grem Hanči zbudit ker greva v ZD lovit vodouser posted image

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
9.11.2009 7:28:10   
Urša08

no še "poročilo" včerajšnjega dne:vstala ob 7.30 in dala kuhat juho,cel dopoldan stala za štedilnikom in na koncu so vsi moje kosilo pohvalili......pol sem pa po kosilu pospravila Hanino sobico in pomila po tleh(nisem v soboto),potem smo šli pa na obisk k mojim-bilo ok ker ni bilo tamale zraven.....Hana zaspala ob 20.30 in še vedno spi

pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image Pa lepo da je bilo pri tvojih za spremembo luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
9.11.2009 7:28:52   
Urša08

grem Hanči zbudit ker greva v ZD lovit vodouser posted image

user posted image

čebela dobro opravitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
9.11.2009 8:29:55   
brkn83
dobro jutro oz. dober dan zame.

Midva z nikom sva danes ob sedmih imela posvetovalnico. Vse uredu in lepo napreduje. Mere za seznamček: 9 mesecev - 75 cm in 9350g.

Drugače pa sva morala dati še preventivno kri in če bo kaj narobe me pokličejo.

Zdej nik spi, ker je bil ful utrujen in je popoti nazaj zaspal potem sem ga pa doma samo slekla in dala v postlo in spi naprej.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
9.11.2009 8:30:40   
simonakr
Dan! No pa se je začel nov deloven teden - še dobro da imam v sredo dopust in torek plačo - mojo prvo!

Urša naša tud kašla pa jo z materno dušco namažem na tanko po prsih in hrbtu, pa mal po čelu da se sinusi mal spucajo.

grem peglat, jutr moj leti v beograd za 14 dni - to bo tud nekej bolšga!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
9.11.2009 8:42:03   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ostalo pa jutriuser posted image user posted image user posted image lepe sanje in bodite mo zdravi vi in vaši zakladeki

jst sem ful žalosta ampak o tem ju3 pa ni nič z mojmu al pa otroci ampak moja mama ma neke probleme z nami oz. z mano.... kr neki najreje bi popokala pa šla nekam.....
nočka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se bo vse uredilo. Ti kr povej tle kaj te muči, boš vidla da ti bo potem boljše

sjmm- no super kruh si spekla. A ga lahk pridem mal poskusit. Ka pa recept, lahk pošlješ če ni skrivnost?

čebela- ti pa že na vsezgodaj na vse misliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
9.11.2009 9:01:27   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
9.11.2009 9:03:33   
TAMIKA3

Tamika nočka tudi tebi, pa upam, da bo čim lažja, prespana, vsekakor boljša od včerajšnje user posted image

Tudi vsem ostalim želim lahko nočko, čim manj problemčkov ponoči, naj vsi naši user posted image spančkajouser posted image

jutro user posted image

urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš, da ni pomagalo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
9.11.2009 9:04:07   
Onasiss
Naša nočka...lepo prespana....user posted image user posted image user posted image  samo ponoči je neki krehala.....sem ji dala mleko za pit in čaj, je kašljala še kakih 10 minut pol je pa nehala.....

Je pa Onasis reku, da bi ji dala sirupuser posted image user posted image user posted image ...matr a tile naši desci res nič ne razmišljajouser posted image user posted image user posted image user posted image ...butl...on bi spal celo noč, n pomisli pa na to, da bi jo s tem k bi ji dal sirup zbudu......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
9.11.2009 9:07:40   
Onasiss
tamika...prefotokopiraj se...namesto tebe naj dela fotokopija ti pa pojdi počivat.....user posted image user posted image user posted image

Uh...še en teden diete...včeraj sem bila fulllllll lačna.... Pol sem morala pa še nedeljsko kosilo izpusti....user posted image user posted image moji so jedl, jaz sem jih pa gledala ob enem zrezku.....Njim sem pa naredila govejo župco, pečen krompir, pohan meso in solato.... ampak sem model, da sem ob takih dobrotah zdržala..TEMU SE REČE VZTRAJNOST!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
9.11.2009 9:08:45   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss
Je pa Onasis reku, da bi ji dala sirupuser posted image user posted image user posted image ...matr a tile naši desci res nič ne razmišljajouser posted image user posted image user posted image user posted image ...butl...on bi spal celo noč, n pomisli pa na to, da bi jo s tem k bi ji dal sirup zbudu......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ne samo tvoj. Moj je tud tak! Groza! Še kašla ne prov velik on bi jo pa že filov z sirupi! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?