|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
8.11.2009 21:15:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SURF vse naboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še tortica zate
user posted image

MMMMM, se podpišem za čestitke!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
8.11.2009 21:17:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm maš novo slikico user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla urša08, ma lepo, da ste se imeli fino, no, ja, imam novo slikco, je bil tak lušn, da sm mogla dodat

A Žiga že kej bolje papca? Majči je spet na starem tiru, samo, gledam, da prideva samo do 6 obrokov, je pa sitkan 100 na uro, nekako še gre samo če sem jaz z njim, drgač če ga hoče kdo drug zabavat takoj cvili.

No, lep preostanek večera vsem!!!!!!!!!

sjmm ja Žiga je spet ko slovenija mlinček user posted image user posted image user posted image user posted image samo da koga vidi da je bi on tud. Prejle smo meli na mizi v dnevni ene rogljičke in si je kar sam postregel, ko ga noben ni gledal user posted image user posted image user posted image user posted image Poskušaj vsak dan za kakih 10 minutk zavlačevat, nekako na tri ure je čist normalno če je. Meni se zdi da je po sadju že prej lačen (cca. 2,5 ure), po kosilu pa malo dalj sit.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
8.11.2009 21:21:11   
sjmm

sjmm maš novo slikico user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla urša08, ma lepo, da ste se imeli fino, no, ja, imam novo slikco, je bil tak lušn, da sm mogla dodat

A Žiga že kej bolje papca? Majči je spet na starem tiru, samo, gledam, da prideva samo do 6 obrokov, je pa sitkan 100 na uro, nekako še gre samo če sem jaz z njim, drgač če ga hoče kdo drug zabavat takoj cvili.

No, lep preostanek večera vsem!!!!!!!!!

sjmm ja Žiga je spet ko slovenija mlinček user posted image user posted image user posted image user posted image samo da koga vidi da je bi on tud. Prejle smo meli na mizi v dnevni ene rogljičke in si je kar sam postregel, ko ga noben ni gledal user posted image user posted image user posted image user posted image Poskušaj vsak dan za kakih 10 minutk zavlačevat, nekako na tri ure je čist normalno če je. Meni se zdi da je po sadju že prej lačen (cca. 2,5 ure), po kosilu pa malo dalj sit.

Bravo Žiga!! Kot da sta se zmenila z Majem, ha, hauser posted image user posted image ,no, naš je po sadju tud prej lačen, pa mu zdej kr mal jogurta not vmešam ali pa kisle smetanepa je, sam ne vsak dan.

No, mirno nočko, zdej grem mal red po sobah nardit, sej je zjutri šola, pol pa še kej tipknem!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
8.11.2009 21:48:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

KRISTI IN BENJAMIN CESTITKE ZA OBMESECNICO......user posted image user posted image user posted image user posted image

LARISSA PA SE ZAHVALJUJE ZA CESTITKEuser posted image Joj kok cas leti..........

oooo pa res mi smo stari že 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image hvala za čestitko

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
8.11.2009 21:48:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

Evo mi smo se najedli, zdej pa se počasi odpravljamo malo naokoli. Gremo k sestri od mojga mal na obisk.

Joj jutri zjutraj ob sedmih pa imava z nikom posvetovalnico - ga bom morala buditi in mi to ni prav nič všeč. Ga že vidim, kako bo jutri potem cel dan siten.

vse naj naj vse za obmesečnico.

SURF - tebi pa vsenajboljše za rojstni dan, pa veliko sreče zdravja, in veselja

men so tud hotli dat bzgodnjo uro pa sem rekla da dolgo spimo in d ami nej da lkasneje zdej že kr vejo da smo zaspanci.... tak, d akr reč da ti da drugič bolj pozno

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
8.11.2009 21:48:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Aja...naša je začela pa z zobmi škrtati...mula jedna....user posted image

naš tud to dela in me ful živcira in pa stekleno mizo v dnevni mi grizeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
8.11.2009 21:48:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Pri nas štala od štaleuser posted image .....nekje pušča voda...teče pa na stropu od kurilnice, ko pridejo ven cevi iz zgornjega štuka...flek je vse večji....JST sm sm še kr optimist da bomo čim prej zrihtal, Šimetu gre pa dobesedno na jok, ker se zna zgodit, da bomo štemal cel poden v kuhni....pa upam da ne še u veži, kjer je talnouser posted image user posted image user posted image ...zdej je šel domou po štemarco da začnemo vrtat v plato iz spodnjega štuka gor

Roksota še kr nakuhava, dajem mu svečke na 5-6ur...zgleda da bomo druk teden spet pr dohtarju.....aja Šimeta pa ne bo doma od torka do Miklavža....vmes mogoče uleti za kakšen dan "na dopust".....kaj nej že nardim d bo kej boljše????????

user posted image user posted image user posted image user posted image čim manj naj bo oblečen

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
8.11.2009 21:49:06   
Katjusa
ostalo pa jutriuser posted image user posted image user posted image lepe sanje in bodite mo zdravi vi in vaši zakladeki

jst sem ful žalosta ampak o tem ju3 pa ni nič z mojmu al pa otroci ampak moja mama ma neke probleme z nami oz. z mano.... kr neki najreje bi popokala pa šla nekam.....
nočka

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
8.11.2009 21:53:40   
sjmm
ta mala 2

user posted image   function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://static.ak.fbcdn.net/images/share/facebook_share_icon.gif?8:26981) no-repeat top left; }

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
8.11.2009 21:58:41   
sjmm
pa še današnji kruh, ko je bil še v enem kosu

user posted image   function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://static.ak.fbcdn.net/images/share/facebook_share_icon.gif?8:26981) no-repeat top left; }zdej grem pa mal kuser posted image

NOČKO VSEM!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 22:09:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
8.11.2009 22:38:39   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SURF vse naboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še tortica zate
user posted image

MMMMM, se podpišem za čestitke!!!!!!!

jaz tudi se podpišem vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeee

boma2 :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
8.11.2009 22:39:47   
boma2

KRISTI IN BENJAMIN CESTITKE ZA OBMESECNICO......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
8.11.2009 22:41:27   
boma2

pa še današnji kruh, ko je bil še v enem kosu

user posted image   function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://static.ak.fbcdn.net/images/share/facebook_share_icon.gif?8:26981) no-repeat top left; }zdej grem pa mal kuser posted image

NOČKO VSEM!!!!!!!!!!

recept prosim... če se da zs.. :) hvala

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
8.11.2009 22:43:09   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sjmm RECEPT ZA KRUH, pa za kakšno dobro FIŽOLOVO JUHO...sm zlo nesposobna tko da pri receptu rabm VSE DETAJLEuser posted image .....

...NO šIME JE "ODKRIL TOPLO VODO!"... u bistvu je šel v K.ur.rc en ventil od mrzle vode pod pomivalnim koritom, tko d odpade WC, tuš in pomivalni stroj v tem štukuuser posted image user posted image user posted image .....bo treba zdej v kleti opravljatuser posted image .....no ja sam d ni cev sredi kuhne....HVALA ZA PIKEPOKE...

rOKSO SPI....

MAJKL že cel večer leta z dudouser posted image , pa josploh ne zna vlečt ker jo nikol ni mel in se sam neki slini...pa po flaši hoče pit ceeeln, da ne govorim d je cel dan že v plenicah, ker sem nesposobna danes še za dodatmo motiviranje WCjauser posted image

ajde, zdej hoče vlakec tomaž..spat bomo šli glih ob polnoči

glede kuhanja sva potem na istem... :)

Za tvojga ta malčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Za to da ne bo treba štemat tla v kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Za to da se tvoj čimpreje vrne pa user posted image user posted image user posted image user posted image , boš kr boga to je dolga...

Neposredna povezava do sporočila: 4540
8.11.2009 22:43:46   
boma2

Katjuša.... ne se dat.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tele naše starše tako ene ali druge mal lune nosijo.... ne se sekirat... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4541
8.11.2009 22:46:10   
boma2

salt.... vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
8.11.2009 22:46:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

KRISTI in LARISSA vse naj, naj za mini rojstni dan!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

se podpišem

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
8.11.2009 23:12:29   
Jutta

pa še tortica zate
user posted image

Surf - upam, da nisem prepoznauser posted image Tudi od mene VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
8.11.2009 23:13:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

pa še tortica zate
user posted image

Surf - upam, da nisem prepoznauser posted image Tudi od mene VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
9.11.2009 6:38:41   
Dobro jutro vam zaželim sem pokonci že od 03:30user posted image user posted image ...ne bom nič pisala ker nimam prave voljeuser posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
9.11.2009 7:05:53   
Čebel@
user posted image -->za vse ki ga potrebujete

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 9.11.2009 7:06:34 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
9.11.2009 7:06:54   
Urša08
jutro

Naša nočka čisti polom, no sej se je že zvečer začelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cita kaj je narobe, da ne spiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komot nam pojamraš

Katjuša vse se bo rešilo boš vidla, lahko je mela samo en slab trenutek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žiga je začel malce kašljati - a mu že lahko namažem z materino dušico? A čez body al na kožo? S čim se mu še lahko pomaga? hvala

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
9.11.2009 7:07:28   
Urša08
čebel@ dobro jutro tudi tebiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
9.11.2009 7:08:13   
Čebel@
user posted image --> za vse bolančkane

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?