sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm maš novo slikico Ojla urša08, ma lepo, da ste se imeli fino, no, ja, imam novo slikco, je bil tak lušn, da sm mogla dodat A Žiga že kej bolje papca? Majči je spet na starem tiru, samo, gledam, da prideva samo do 6 obrokov, je pa sitkan 100 na uro, nekako še gre samo če sem jaz z njim, drgač če ga hoče kdo drug zabavat takoj cvili. No, lep preostanek večera vsem!!!!!!!!! sjmm ja Žiga je spet ko slovenija mlinček samo da koga vidi da je bi on tud. Prejle smo meli na mizi v dnevni ene rogljičke in si je kar sam postregel, ko ga noben ni gledal Poskušaj vsak dan za kakih 10 minutk zavlačevat, nekako na tri ure je čist normalno če je. Meni se zdi da je po sadju že prej lačen (cca. 2,5 ure), po kosilu pa malo dalj sit. Bravo Žiga!! Kot da sta se zmenila z Majem, ha, ha ,no, naš je po sadju tud prej lačen, pa mu zdej kr mal jogurta not vmešam ali pa kisle smetanepa je, sam ne vsak dan. No, mirno nočko, zdej grem mal red po sobah nardit, sej je zjutri šola, pol pa še kej tipknem!!