|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
9.11.2009 7:32:46   
frcefela
jutro user posted image

prosim držite pestke zame in pikico danes, imava pregled user posted image Komaj čakam, da jo spet vidim. Celo noč nisem zatisnila očesa user posted image

Sem pa danes dopolnila 11t, tako da počasi capljam za vami - sem namreč še zadnji izdihljaj Majčic user posted image

Se javim.

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.11.2009 7:35:46   
m_o_i
dobro jutro!

jaz pa opazam, da so se mi neke migrene pojavleuser posted image
glavobol tako mocn, da mi postane slabo...tole morm ob priliki preverit pri G al pa pri osebni zdravnici...

se ktera tako nesrecna?!

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.11.2009 7:37:49   
m_o_i
user posted image  za prijetne trenutkeuser posted image
popoldan ti bomo pa ze mal faus, ker si jo vidla; jaz moram se do petka pocakat (madonca se vleceuser posted image  mislim, da bom tazadnja od majcic na nuhalni...)

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.11.2009 7:42:52   
frcefela
m_o_i , da ti na hitro med obuvanjm odgovorim user posted image

Mene tudi dajejo migrene pa niti nisem nagnjena k njim. Mogoče sem jo sicer imela enkrat na leto ali še manj - zdaj v nosečnosti že ene trikrat user posted image Od tabletov lahko baje vzameš samo Lekadol, oziroma nekaj s paracetamolom, ampak je priporočljivo počakat do 13. tedna ... jaz nazadnje nisem in sem vzela enga lekadolčka, ker nisem več zdržala.
So pa to grozljive bolečine, vem, jaz če bi imela v tistem trenutku pištolo, bi se ustrelila user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.11.2009 7:45:58   
m_o_i
sej si ze odletela skoz vrata, pa vendar: mene v zivljenju ni bolela glava! in zato mi je tolko bolj cudno tole vse skupajuser posted image
tablet ne maram ze po defoltu (sem jih prevec pojedla ze v zivljenju; zdaj rabim tak 30 let, da se prepucam), v tem stanju mi jo pa se tezje po zrelu spravis-rajsi se vlezem in zaspim za uro, dveuser posted image
je pa zoprno, ja...tocno da je boljse, da nimam kake pistole kje blizu, ker je RES za znoret!!!

srecno user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.11.2009 8:18:19   
Tiaraaa
ojla,

meni je blo rečeno da žajbelj ni primeren za nosečnice in naj se ga izogibam, prav tako so to rekle tudi v lekarni.
ne vem točno zakaj, očitno naj ne bi dobro vplival na user posted image

Lp

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.11.2009 8:22:19   
m_o_i
tudi jaz sem zasledila tole o zajblju-baje, da naj bi povzrocal splav oz. prezgodnji poroduser posted image
sama se drzim bebe caja od 1001 cvet, pa tekanejevega za nosecke sem zadnjic nabavla (ni mi najbolj vsec, morm priznat...okus popravljam z medomuser posted image )

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
9.11.2009 8:41:18   
Tiaraaa
tud jst pijem od tekaneja čaj in morm dodat limono in med - pa je super :)

malo popravkov za seznam

- imam 25 let, 1user posted image 0user posted image

glede FB, sem se včlanila v skupino Naši malčki 2010 lahko pa tudi ustvarimo skupino Majčice 2010
kakor želite...mislim da ni nič narobe če se bolje spoznamo, saj imamo skupnega nekaj najlepšega ki nas povezuje user posted image user posted image

frcafela držim pesti, da bo vse v redu in javi kako je bilo

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
9.11.2009 9:02:19   
m_o_i
z mojim sva vceraj prisla do imen in sem ugotovila, da mal bolj navija za puncko kot za fantka user posted image
pa imena je kr izstrelil-samo sem mogla mal pokomentiratuser posted image user posted image  sej je se cas...

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
9.11.2009 9:02:41   
larisa2002
Jutrouser posted image ,

Pri meni lahko dodaš na seznam naslednji pregled 17.11.-se 1 tedne jupiuser posted image .

Če na koncu navedeno porodnišnica: tudi jaz se odločam med MB in SG. Bolj ko poslušam kaj se dogaja v MB me mine. Tudi sama sem prvič rodila v MB-pa zelo lepih izkušenj glih nimam.user posted image

Drugače pa sem iz Selnice ob Dravi-tako da zelo daleč do SG ni.

Lepo bodite in uživajte vuser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
9.11.2009 9:07:29   
m_o_i
jaz sem se pa "mogla" odlocit med CE in SG, pa mi je nekak ljubsi SG user posted image
pa se tradicija se bo nadlajevala: jaz rojena tam, ati rojen tam, pa naj bo se đunioruser posted image

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
9.11.2009 9:15:48   
Melia
Jut

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
9.11.2009 9:21:17   
Melia
Jutro...

,...prejšnjega posta ne sploh gledat sem kr nekaj stisnila pa je samo jut...nastalo....ojoj sem prava smotkauser posted image

No, meni zdaj že cela 2 dni ni bilo treba bruhat tak da sem prav vesela....drugače pa sem danes ponoči grozno slabo spala......ni mi pasalo niti na boku, niti na hrbtu, niti na trebuščku....joj, pa samo na wc sem hodla....eh, kaj samo jamram....bom pa danes boljše spala....upamuser posted image

Držim pesti tistim, ki imate danes pregled....jaz pa še kar čakam da me moja G pokliče na naslednji pregled....prejšnji tedn sem nesla tja izvide od NS...pa je rekla da me bojo poklicali za naslednji pregled...in zdaj veselo čakam....user posted image

Jaz sem pa zdaj tud že v 14.tednu....tak da upam, da bo to moje jutranje bruhanje res počasi minlo.....no, tu pa tam mene tudi malo špika v trebuščku ampak ni to tak hudo,....drugače je vse OK....in tud počutim se prav fajn...

lepo bodite in se še kaj pišemo...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
9.11.2009 9:52:24   
milena2222
Jutro.Evo,jaz sem pa danes vstopila v 16 - teden...Težav nimam več toliko,trenutno so še najbolj mučni glavoboli,me skoraj vsak dan boli glava ( pred nosečnostjo se ne spomnem,da bi me kdaj).
lep dan vsem

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
9.11.2009 9:53:56   
charlyka
Dobro jutro user posted image ,

joj, včeraj zvečer mi je bilo še tako slabo, za znoret user posted image

danes zjutraj pa je počutje kar ok, zaenkrat, bomo videli kako bo čez dan ...

Jaz tudi Teekane z medom zrihtam user posted image

frcefela - držim pesti, da bo vse lepo user posted image user posted image

tako, prvo jutranje opravilo je opravljeno - čekiranje foruma user posted image , zdaj pa je čas za zajtrk user posted image

se slišimo kasneje

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
9.11.2009 10:02:44   
m_o_i
user posted image  fijuuu jaz pa ze o kosilu razmisljam
vnaprej hvala za ideje: osnova so kruhovi cmoki-kaj zraven? kej brez mesa biuser posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
9.11.2009 10:08:19   
Tiaraaa
kruhovi cmoki + gobice v omaki ali pa kuhana zelenjava v omaki (smetanovi omaki) user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
9.11.2009 10:09:11   
Melia
jaz sem tudi ravnokar zajtrk pojedla....mmm....user posted image

m_o_i....predlagam ti kakšno fino zelenjavno omakco...saj veš v stilu pelati, pa korenček, pa paprika, pa kakšna cvetača....pa malo prepražiš na čebuli....začiniš...in je to to...na koncu če imaš rada dodaš žlico kisle smetane.....njam, njam.....

joooj, jaz sem si tudi v soboto kupla čaj od Teekane za nosečnice....in res mi ni dober....user posted image .....sem si ga sladkala malo...pa še malo bolj...ampak ni šlo dol....sem celo šalco proč zlila.....moram poskusit z medom in limono....drugače bo pač romal cel paketek v koš....user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
9.11.2009 10:10:54   
charlyka
ojla,

kruhovi cmoki so ponavadi bolj suhi, tako da rabiš za zraven kakšno slastno omakico - zdaj pa odvisno kaj maš v hladilniku oz. kaj mate radi, npr. kakšno gobovo omako s smetano, ali pa če maš kaj stročnatega fižola v skrinji, se tud da fino omako narest ... al pa kaki sataraš bi tudi pasal zraven, no po mojem okusu user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
9.11.2009 10:14:02   
m_o_i
kocka je padla-gobova omakca bouser posted image  le kak se nisem spomnila na gobeuser posted image v skrinji jih je za prodajatuser posted image
hvala za ideje-tut kruhovih cmokov je se za rundo, dve, tak da si bom shranla vase ideje za omakceuser posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.11.2009 10:21:18   
charlyka
se vidi, da user posted image velik na hrano mislimo, ko smo te kar takoj z idejami zasule user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.11.2009 10:29:27   
m_o_i
joooj, ko bi ve vedle, kolko jaz pojem zadnja dva meseca! vcasih se mojega nesem user posted image  on pa kr pravi, da naj jem se za đuniorja-pol bom pa hujsala za dva, da m kake stare hlace na tazadnjo dobila spet...ampak to so ze plani za drugo polovico naslednjega letauser posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.11.2009 10:38:37   
MiniMiska
Dobro jutro - danes malo bolj pozno, sem pa že pozajtrkovala - mi je moj lubi pred odhodom v službo prinesel svež kruh in namaz user posted image , stisnila sem si svež pomarančni sok (jupi, vitaminčki), zdaj pa nazaj ležat.
Počutje še kar, če izpustim tremo pred jutrišnjim posegom-biopsija- in še nekaj bolečin v trebuhu. Upam, da najdete recept proti glavobolu, enkrat sem brala o tistih čudežnih kapljicah (31?), da pomagajo, ne vem pa kam si jih daš user posted image
Dober tek (za zgodnja kosila ali malice) in lep dan! Če se nič več ne javim danes, počivam, bi bila pa vesela, če jutri držite pesti in mislite name... hvala vam, punce!

p.s. stajerka26 je v teh dneh zihr največja uživačka, na medenih tednih brez skrbi, upam.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.11.2009 10:38:45   
Melia
m_o_i....tudi jaz veliko pojem ampak sem pa opazla in tudi drugi da pa ne jem več skoraj nič raznih keksov, pa čokoladic, pa čipsov....tako kot sem prej...zdaj jem tisto ta pravo hrano....še dobro....drugače bi verjetno kile šle gor prehitro....do zdaj sem pridelala dobro kilo....mislim, da ni preveč....

se vam lušta kakšna posebna hrana, mislim ali imate kake posebne želje ki jih prej niste imele? meni še zaenkrat nič takega....

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.11.2009 11:03:55   
charlyka
jaz kakšnih posebnih luštov zaenkrat še nimam, jem pa non-stop, drugače mi je slabo, pridelala že 1,5 kg user posted image

pojedla pa bi resnično vse kar mi pod roke pride, je pa res, da takrat ko pa kuham, pa mi vse po malem smrdi user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.