BIS30
|
Dobro jutro! Vidim, da pri meni še nekaj podatkov manjka: starost: 30, NP: 8.12, NS: 16.11, konkretneje pa prihajam iz Celja Glede trebuščka: ne boste verjele, ali pa vam bo hecno : meni se je zadnje tri tedne dogajalo, da ker sem bila v službi tudi po 11 ur in ker skoz sedim, mi je zvečer hotelo biti slabo oziroma nek tak čuden občutek v trebuhu. Potem sem si včasih odpirala gumb, ampak je mal čudn če kdo pride..., v glavnem res da sem se tudi malo zredila, pa prebava vendar sem tudi modrček morala kupiti večji-večjo košarico! tudi na trebuhu, kakor ponavadi najraje spim, ne morem več-me vse boli! Tudi v šoli, kjer smo trenutno 3 noseče, ne morejo verjet, kako se mi vidi... Prijateljica mi je dala svoje nosečniške hlače št:40. Ona je bolj drobna, tako da ko sem jih probala, so mi že kar prav!!! Pa sem si rekla, dejmo sprobat. Zgledajo čisto klasične, samo da je blago čez trebuh, pa preko daljšo majčko...v službi ni nobeden opazil! Najbolj važno pa je, da mi ni več slabo!!! Tako, da po mojem je možno, veliko pa je odvisno od konstrukcije človeka. Sošolka, ki je nekje isto noseča, ju ful suha in še vedno ostaja ista...tako da se ji nič ne vidi! Pa sej tak pač je, ene prej, druge kasneje, čez nekaj mesecev bomo pa vse ponosne nosilke velikih bušijev !!! Kakor kaže zunaj, bomo lahko danes malo počivali ! Lepo nedeljo vam želim!
|